|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
17.4.2008 14:25:13   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: makala

V nedeljo pa nas ne bo, ker mamo v soboto poroko v Lj, pol ponoč domov in ne bo zneslo, da se dopoldne zopet vračamo v LJ. Upam, da se enkrat v maju pa res dobimo v večjem številu.
Vam, ki se boste pa dobile pa želim veliko čvekanja in lep dan, pa seveda na fotkanje ne pozabte.

No glede maja - to bi bilo pa super user posted image .

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 426
17.4.2008 14:27:45   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
Madona -to tak ružiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da me je strah -da mi keri nebo na glavo padouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej če je fejst, nič hudega....

user posted image user posted image user posted image   kako ma jes dolgo lajtngo,da nonstop na njej stojim user posted image ,pol moram pa 3×prebrat,da ugotovim,za kaj se gre....ja,ja..fejst..user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je Labuca s streho? A bojo kmal fertik?

Pri nas se je pooblačilo, zgleda da bo dež popoldne - kako nenavadno.

Hana - kako si pri zobarju zrihtala' Naši Lejčki gre na boljše, je mal maj zatečena.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 427
17.4.2008 14:49:01   
hanna1
Pri nas se je pooblačilo, zgleda da bo dež popoldne - kako nenavadno. .....pri nas trenutno sonce,v Peci se sneg kadi....skratka...april user posted image

Hana - kako si pri zobarju zrihtala' Naši Lejčki gre na boljše, je mal maj zatečena. ....mah,zdaj mi je samo tisto plombo odbrusla,da mi ne zvoni po ustih,pa neko fosforno user posted image zalivko mi je naredla,28 grem po štift za krono,29 pa odtis... bljak..aja,pa še slikat zob...ko da je zlat....pa ceno mi je že tud povedla...sem sam za štift sfehtala za prek socialne,krono moram sama plačat,je nadstandard in ni v socialni protetiki...mal me pa še nategne poleg,pol pa ....user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 428
17.4.2008 15:21:33   
viator

Pri nas se je pooblačilo, zgleda da bo dež popoldne - kako nenavadno. .....pri nas trenutno sonce,v Peci se sneg kadi....skratka...april user posted image

Hana - kako si pri zobarju zrihtala' Naši Lejčki gre na boljše, je mal maj zatečena. ....mah,zdaj mi je samo tisto plombo odbrusla,da mi ne zvoni po ustih,pa neko fosforno user posted image zalivko mi je naredla,28 grem po štift za krono,29 pa odtis... bljak..aja,pa še slikat zob...ko da je zlat....pa ceno mi je že tud povedla...sem sam za štift sfehtala za prek socialne,krono moram sama plačat,je nadstandard in ni v socialni protetiki...mal me pa še nategne poleg,pol pa ....user posted image user posted image user posted image

jao, tole je pa komplicirano. Mojega možeka tudi mostiček čaka - najboljše da se začnem za kredite zanimatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jao punce, kaj sem zdejle prbrala na 24 ur. Kakšen zakompliciran postopek, če otrok letuje na Hrvaškem - npr. s sarimi starši ali prijatelji - včasih je zadoščalo potrdilo danes pa...ne moreš verjet....

http://24ur.com/novice/slovenija/samo-za-sodnega-tolmaca-54-evrov.html

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 429
17.4.2008 16:29:41   
natasaom
no tko..mi pridemo če ne bo kake višje sile..bomo pa spohal meske za malco pa sok v ruzak in gasa..

a je prov?

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 430
17.4.2008 18:57:47   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

no tko..mi pridemo če ne bo kake višje sile..bomo pa spohal meske za malco pa sok v ruzak in gasa..

a je prov?

Veš da jeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 431
17.4.2008 18:59:50   
Laubica

Samo ni noben fejstuser posted image

bi ti mogla mojga poslat user posted image

A ga kar ponujašuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 432
17.4.2008 19:01:17   
Laubica

a je prov?

Veš da jeuser posted image user posted image user posted image .

SUPER DA PRIDETEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 433
17.4.2008 19:02:01   
Laubica
Streha končana ,vse pospravljeno in že drugo veliko delo je za namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
17.4.2008 19:12:26   
viator

Streha končana ,vse pospravljeno in že drugo veliko delo je za namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - super. Pa še deževalo ni, ne! Samo so bili pa hitri (če že niso bili fejst)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 435
17.4.2008 19:22:53   
Laubica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - super. Pa še deževalo ni, ne! Samo so bili pa hitri (če že niso bili fejst)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsaj nekaj -neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 436
17.4.2008 19:28:20   
natasaom

A ga kar ponujašuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja-za streho delat user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 437
17.4.2008 19:35:31   
Laubica

ja-za streho delat user posted image

si se hitro znašla-lisicauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Laubica -- 17.4.2008 19:36:10 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 438
17.4.2008 20:05:27   
natasaom
zakaj?moj je tud krovec..in baje,da je tolk dobr,da bi ga vsi imeli-sam plačal bi malokdouser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 439
17.4.2008 20:09:40   
hanna1
zakaj?moj je tud krovec..in baje,da je tolk dobr,da bi ga vsi imeli-sam plačal bi malokdouser posted image

...to se pa nekam znano čuje....user posted image ......

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 440
17.4.2008 20:17:08   
natasaom
je-ne?? user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa na cajte tolk jezna,da bi kar kam na oglasno desko dala kdo in koliko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
po moje še obresti dobiva

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 441
17.4.2008 20:17:12   
Laubica

...to se pa nekam znano čuje....user posted image ......

ja na žalost je to tako

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 442
17.4.2008 21:28:05   
dašabina
Živjo, punce, nimam nič pametnega za pisat.
Otroci v postelji, mož na kavču, jaz grem pa kar v žimo.
Bolančki pozdravte se, ženske, spočijte se!
Nočko!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 443
17.4.2008 21:45:57   
hanna1
...sem malo trenja gledala,pa so tolk pluvali eden čez drujga,da nisem vedla,kdo ma prav in kdo ne....ma sej...men se itak ne bo poznalo,za tistih par fickov bom mogla pošteno delat...te kr vsuje,ko jih začneš malo poslušat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 444
17.4.2008 21:46:53   
julci
Tolk da vas pozdravim,me ful spanje mučiuser posted image user posted image se vidi da ob5 vstajam.Hvalada se spomnete name.
Kaj je novga pri nas.Ja Zala je dobla 4 zobekuser posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 445
17.4.2008 21:48:15   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Živjo, punce, nimam nič pametnega za pisat. ...ni panike,sam da se mal oglasiš..user posted image ..
Otroci v postelji, mož na kavču, jaz grem pa kar v žimo. ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bolančki pozdravte se, ženske, spočijte se!....user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočko!

mirno nočko dašabina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 446
17.4.2008 21:50:29   
julci

...sem malo trenja gledala,pa so tolk pluvali eden čez drujga,da nisem vedla,kdo ma prav in kdo ne....ma sej...men se itak ne bo poznalo,za tistih par fickov bom mogla pošteno delat...te kr vsuje,ko jih začneš malo poslušat user posted image user posted image user posted image

Hana jaz bi jim znižala plače za polovico,najprej pa poslancem.Tam se kregajo za delavske plače,če bi jih dvignali za 20 eu,pa je preveč.Saj revež je že 2 eu zadovoljen.user posted image user posted image user posted image žalostno vse skupaj.bom rajš spat šla,bo bolj koristno.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 447
17.4.2008 21:51:30   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Tolk da vas pozdravim,me ful spanje mučiuser posted image user posted image se vidi da ob5 vstajam.Hvalada se spomnete name.
Kaj je novga pri nas.Ja Zala je dobla 4 zobekuser posted image user posted image

....julci....matr je dolhcajt brez tebe user posted image user posted image user posted image ...jutr še ...kako pa kaj možek....a Zala pa kr tako...en-dva-tri...zobki rastejo.user posted image user posted image user posted image ..zdej pa bo lahko grickala user posted image user posted image user posted image ...kruhek,pa kako kurjo bedro,....user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 448
17.4.2008 22:03:31   
hanna1
..no dons sem še sama....pa jutr...pol bom pa 14 spet poslušala ponoč žaganje drv user posted image ...al pa me včasih kr vsuje s komolcem,ko tako čudno ležiz rokami dvignjenimi nad glavo user posted image user posted image user posted image -ko dojenček in pol.....jih jaz včasih dobim-enkrat direkt na oko,sem morala uporabit korektor,pa še v službi so se mi vsi režali,kako se me sam v spanju upa nalomit,drgač se me pa boji...tak 92 kilski hren user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 449
17.4.2008 22:32:31   
hanna1
pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......