|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
18.4.2008 16:27:58   
Laubica
Laubica - sonček imate, še en razlog več da se res na Štajersko odpravim .

TE ČAKAMOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hojla.-sem bila pridna celo stanovanje pospravila posesala in tla umilauser posted image
Malčku je ful tekla kri ko mu je vzela pol ure se ni ustavilauser posted image je rekla da je večkrat tak pri dojenčkihuser posted image user posted image
Zdaj pa čakam teto da pride svoj novi avto pokazat-si je kupila Pikantotauser posted image jaz bi ga tudi imelauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.4.2008 16:50:54   
julci
Ojla babike,vikend je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jutr ne delamouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Hana začnem ob 7user posted image ,sam vstanem pa 5.20,ker še Zalo dojim,pa kavo pijem,da lahk svoje rolete gr potegnemuser posted image pa da vas pozdravim.Ob 6.10 pa tk že od doma grem.

Laubica una pesmica je pa ful žalostna.

Duška zakaj si boš nick spremenila.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.4.2008 16:53:51   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

nič,grem likat...najbolj da izkoristim mir v hiši...zdej je ratala pravi brdavsek..povsod šiba,pa prej pridem v njeno sobo in je dva predala obrnila na glavo...vse je zmetala venuser posted image ...ene omare sem kar zvezala skupajuser posted image

Majrim to mi je pa znanouser posted image nam Zala v Mihanovi sobi vse zmečeiz vseh treh predalov,pri cd-jih mamo kr s selotejpom predal zalepljen,pa steklena vrata smo kr odšravfaliuser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.4.2008 17:23:17   
viator

kaj daš tuno na koncu??

Riž skuham posebej, pol ga pa v omakco fliknem.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.4.2008 17:26:04   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ojla babike,vikend je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jutr ne delamouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Hana začnem ob 7user posted image ,sam vstanem pa 5.20,ker še Zalo dojim,pa kavo pijem,da lahk svoje rolete gr potegnemuser posted image pa da vas pozdravim.Ob 6.10 pa tk že od doma grem.

Laubica una pesmica je pa ful žalostna.

Duška zakaj si boš nick spremenila.

Ooooo super, da je vikend fraj. Kako je kaj mož?

Sem mislila, da začneš ob 6.00 že delat. Moj mož je tak revež, res pa je da ima do službe par minut, ker tako zgodaj še žive duše ni na cesti. Tako da vstaja ob 5.00user posted image user posted image - zoprno.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.4.2008 17:29:02   
viator
Laubica, si bla pridnauser posted image user posted image user posted image - jaz sem imela velike načrte, pa niso glih realizirani.

Aja, na temo rukzakov - sem vzela še prevleko za dež  - ti prinesem vse skupaj pokazat.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 481
18.4.2008 18:53:10   
Laubica
Aja, na temo rukzakov - sem vzela še prevleko za dež - ti prinesem vse skupaj pokazat.
SUPER-moj je že gundral-kaj gnjaviš ljudem -saj jaz tega ne bom kupiluser posted image
JULCI-SUPER DA SI JUTRI DOMAuser posted image user posted image user posted image user posted image JA  za moža tudi mene zanima,pesmica mi je ful žalostnauser posted image
Teta ma ful lep avtekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 482
18.4.2008 20:54:03   
natasaom
no-kje ste k mam jest cajt? user posted image   a za nedeljo velja? jest pečem piškote-če bodo dobri jih prinesem,drgač jih bom pa raj kupila

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 483
18.4.2008 21:08:23   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

no-kje ste k mam jest cajt? user posted image   a za nedeljo velja? jest pečem piškote-če bodo dobri jih prinesem,drgač jih bom pa raj kupila
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 484
18.4.2008 21:13:28   
natasaom
oooooo julka!kako ti in službica??

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 485
18.4.2008 21:25:41   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

oooooo julka!kako ti in službica??
ej Tašika služba pali,cajt mine ko šus,navadit se je treba še na nov sistem dela pa bo.Mislim da sem se prav odločla.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 486
18.4.2008 21:29:03   
julci
JULCI-SUPER DA SI JUTRI DOMA JA za moža tudi mene zanima,

Možek se zdravi.Mu je glih včeraj na kontroli rekla,zakaj mu niso hematom na licu s posegom odstranli.Oteklina ,,,,,,,je minla,ostala je pa bula na licu.Bom pol dala sliko v album,da bote vidle kk je grozen.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 487
18.4.2008 21:39:22   
hanna1
Ojla babike,vikend je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jutr ne delamouser posted image user posted image user posted image user posted image ....iiii,to pa je novica...zate....user posted image user posted image user posted image ,boš malo poznej kuhala kavo...

Hana začnem ob 7user posted image ,sam vstanem pa 5.20,ker še Zalo dojim,pa kavo pijem,da lahk svoje rolete gr potegnemuser posted image pa da vas pozdravim.Ob 6.10 pa tk že od doma grem....si sploh ne upam predstavljat,kako bi bilo,če bi ob 6 začela delat user posted image user posted image user posted image ....

Moj se neki muli na mene,je kr brez adijo šel...sem bla tečna popoldne,me je zopet moj vrli sine vrgu s tira in sem spet visela cel popoldne zravn njega pri MA...sej se ful trudim bit potrpežljiva in ga vzpodbujat,sam včasih...mi pa tud vse dol visi,ko ni haska....in pol javskam,pa godem in pol me majo vsi poln kufer user posted image user posted image user posted image

Laubica,da nebi ti preveč dobla volje do pospravljanja,ker to je bolezen,ko te enkrat zgrabi,te dooooolgo ne spusti iz svojih krempljev user posted image user posted image user posted image

majrim,a še kar likaš user posted image
ma hanna1 to delauser posted image ...jaz bom imela rižoto s porom,korenčkom,čebulo... in skledo solateuser posted image user posted image
jaz sem dala dons v čufte namest čebule por-tud malo popražila,sam da je ovenu...bolši okus..no vsaj meni,ker mam zelo rada por,tud pražen krompir večkrat nardim s porom namesto s praženo čebulo user posted image

natasaom,jes bi tud domače piškote user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 488
18.4.2008 22:06:04   
hanna1
nič,grem likat...najbolj da izkoristim mir v hiši...zdej je ratala pravi brdavsek..povsod šiba,pa prej pridem v njeno sobo in je dva predala obrnila na glavo...vse je zmetala venuser posted image ...ene omare sem kar zvezala skupajuser posted image

Majrim to mi je pa znanouser posted image nam Zala v Mihanovi sobi vse zmečeiz vseh treh predalov,pri cd-jih mamo kr s selotejpom predal zalepljen,pa steklena vrata smo kr odšravfaliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image poznano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 489
18.4.2008 22:16:08   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Prenova - zakaj pa ne - a potem zvezdice od začetka nabiraš ?

Verjetno?! Še razmišljam o nicku..

Zvezdic ne izgubiš, če jim pišeš, da bi rada samo NICK spremenila.user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 490
18.4.2008 22:19:09   
smotka lonib
Vidim, da ste ful pridne in na veliko čvekate. Jest zadnje čase nimam časa, ker Zala vsak predal odpre in cote ven meče. Edino dobra stvar je, da najde vse smetkeuser posted image  in mi jih prinese.

Lepo se imejte!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 491
18.4.2008 22:22:43   
hanna1
smotka lonib,ti si se pa že malo presedlala na drugo debato-si že med otroci user posted image ...a Zala je že tud pridna-fajn...pri nas bi še vse smetke v usta dala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
18.4.2008 22:32:48   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

smotka lonib,ti si se pa že malo presedlala na drugo debato-si že med otroci user posted image ...a Zala je že tud pridna-fajn...pri nas bi še vse smetke v usta dala user posted image user posted image user posted image

Sej naša jih je dva meseca nazaj tud v usta pospravila, zdej jih pa raje prinese razen, če vidi da je kaj rjavega, ki se stopi med prsti (mislim na kakšen košček čokolade)user posted image .

Moje čvekice so večinoma že v službah in zelo malo čvekajo, jest pa tud bolj malo, ker če ni dežja izkoristim vsako minuto, da sva zunaj. je tako lepo,ko rožice cvetijo (pri nas so narcise komaj začele cveteti) in poslušaš ptičke. Prov uživam v pomladiuser posted image , sam kaj, ko je tale april tako muhast.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.4.2008 22:38:07   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib
Moje čvekice so večinoma že v službah in zelo malo čvekajo, jest pa tud bolj malo, ker če ni dežja izkoristim vsako minuto, da sva zunaj. je tako lepo,ko rožice cvetijo (pri nas so narcise komaj začele cveteti) in poslušaš ptičke. Prov uživam v pomladiuser posted image , sam kaj, ko je tale april tako muhast.user posted image

A so ti  podaljšali porodniško ???pol le čiiiimbolj izkoristi še ta čas--a še kaj iščeš kaj novega,al se vrneš na prejšne delovno mesto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 494
18.4.2008 22:40:09   
hanna1
julci,če si šla spat,si BTW,pozabla rač.izklopit,jes pa čakam,ko kura na jajce,da še kaj napišešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 495
18.4.2008 22:44:01   
smotka lonib

[A so ti  podaljšali porodniško ???pol le čiiiimbolj izkoristi še ta čas--a še kaj iščeš kaj novega,al se vrneš na prejšne delovno mesto user posted image

A vam nisem povedala, da sem dobila podaljšano?user posted image  Sorry, pol sem pa pozabila, sej veš EMŠOuser posted image . Do 6.6. ima podaljšano in potem izkoristim še stari dopsut tako, da grem delat 1.7.. Sem pa v torek dobila od šefa sporočilo, da sem premeščena v Šk. Loko tako, da se mi ne bo treba vozit več v Ljubljano. Sem prov vesela, ker sem se rešila te vožnje v Ljubljano in večnega iskanja parkirišča (pa tud plačevanja). Drugače pa še vedno iščem službo kje drugje, ker za tak denar lahko delaš kje na toplem in samo dopoldne.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 496
18.4.2008 22:48:56   
hanna1
A vam nisem povedala, da sem dobila podaljšano?user posted image  Sorry, pol sem pa pozabila, sej veš EMŠOuser posted image . Do 6.6. ima podaljšano in potem izkoristim še stari dopsut tako, da grem delat 1.7.. Sem pa v torek dobila od šefa sporočilo, da sem premeščena v Šk. Loko tako, da se mi ne bo treba vozit več v Ljubljano. Sem prov vesela, ker sem se rešila te vožnje v Ljubljano in večnega iskanja parkirišča (pa tud plačevanja). Drugače pa še vedno iščem službo kje drugje, ker za tak denar lahko delaš kje na toplem in samo dopoldne.

Pa sej je že to kar precej,a ne,boš mela veliko bliže,pa najbrž tud bol domač kolektiv..no,navadit se je treba najprej user posted image ...pa na cajtu boš tud malo pršparala....fajn...user posted image user posted image user posted image ...bolje kot nič...

Neposredna povezava do sporočila: 497
18.4.2008 22:49:47   
hanna1
....julciiiiiiiiii........

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 498
18.4.2008 22:51:46   
smotka lonib

....julciiiiiiiiii........

Dej pokliči jo bolj na glas, ker te ziher ne sliš dobruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 499
18.4.2008 22:53:58   
smotka lonib

Pa sej je že to kar precej,a ne,boš mela veliko bliže,pa najbrž tud bol domač kolektiv..no,navadit se je treba najprej user posted image ...pa na cajtu boš tud malo pršparala....fajn...user posted image user posted image user posted image ...bolje kot nič...

Največ bom prišparala na času, ker imam samo 15 km do postaje, do Ljubljane sem imela 40 km. Sej ni veliko, sam kaj, ko je tok semaforjev do centra Ljubljane, da tam izgubiš največ časa, da ne omenjam še gužve.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......