Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 16:27:58
|
|
|
|
Laubica
|
Laubica - sonček imate, še en razlog več da se res na Štajersko odpravim . TE ČAKAMOOOOOOO Hojla.-sem bila pridna celo stanovanje pospravila posesala in tla umila Malčku je ful tekla kri ko mu je vzela pol ure se ni ustavila je rekla da je večkrat tak pri dojenčkih Zdaj pa čakam teto da pride svoj novi avto pokazat-si je kupila Pikantota jaz bi ga tudi imela
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 16:50:54
|
|
|
|
julci
|
Ojla babike,vikend je tu in jutr ne delamo . Hana začnem ob 7 ,sam vstanem pa 5.20,ker še Zalo dojim,pa kavo pijem,da lahk svoje rolete gr potegnem pa da vas pozdravim.Ob 6.10 pa tk že od doma grem. Laubica una pesmica je pa ful žalostna. Duška zakaj si boš nick spremenila.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 16:53:51
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim nič,grem likat...najbolj da izkoristim mir v hiši...zdej je ratala pravi brdavsek..povsod šiba,pa prej pridem v njeno sobo in je dva predala obrnila na glavo...vse je zmetala ven ...ene omare sem kar zvezala skupaj Majrim to mi je pa znano nam Zala v Mihanovi sobi vse zmečeiz vseh treh predalov,pri cd-jih mamo kr s selotejpom predal zalepljen,pa steklena vrata smo kr odšravfali
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 17:23:17
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim kaj daš tuno na koncu?? Riž skuham posebej, pol ga pa v omakco fliknem.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 17:26:04
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Ojla babike,vikend je tu in jutr ne delamo . Hana začnem ob 7 ,sam vstanem pa 5.20,ker še Zalo dojim,pa kavo pijem,da lahk svoje rolete gr potegnem pa da vas pozdravim.Ob 6.10 pa tk že od doma grem. Laubica una pesmica je pa ful žalostna. Duška zakaj si boš nick spremenila. Ooooo super, da je vikend fraj. Kako je kaj mož? Sem mislila, da začneš ob 6.00 že delat. Moj mož je tak revež, res pa je da ima do službe par minut, ker tako zgodaj še žive duše ni na cesti. Tako da vstaja ob 5.00 - zoprno.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 17:29:02
|
|
|
|
viator
|
Laubica, si bla pridna - jaz sem imela velike načrte, pa niso glih realizirani. Aja, na temo rukzakov - sem vzela še prevleko za dež - ti prinesem vse skupaj pokazat.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 18:53:10
|
|
|
|
Laubica
|
Aja, na temo rukzakov - sem vzela še prevleko za dež - ti prinesem vse skupaj pokazat. SUPER-moj je že gundral-kaj gnjaviš ljudem -saj jaz tega ne bom kupil JULCI-SUPER DA SI JUTRI DOMA JA za moža tudi mene zanima,pesmica mi je ful žalostna Teta ma ful lep avtek
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 20:54:03
|
|
|
|
natasaom
|
no-kje ste k mam jest cajt? a za nedeljo velja? jest pečem piškote-če bodo dobri jih prinesem,drgač jih bom pa raj kupila
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 21:08:23
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom no-kje ste k mam jest cajt? a za nedeljo velja? jest pečem piškote-če bodo dobri jih prinesem,drgač jih bom pa raj kupila
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 21:13:28
|
|
|
|
natasaom
|
oooooo julka!kako ti in službica??
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 21:25:41
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom oooooo julka!kako ti in službica?? ej Tašika služba pali,cajt mine ko šus,navadit se je treba še na nov sistem dela pa bo.Mislim da sem se prav odločla.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 21:29:03
|
|
|
|
julci
|
JULCI-SUPER DA SI JUTRI DOMA JA za moža tudi mene zanima, Možek se zdravi.Mu je glih včeraj na kontroli rekla,zakaj mu niso hematom na licu s posegom odstranli.Oteklina ,,,,,,,je minla,ostala je pa bula na licu.Bom pol dala sliko v album,da bote vidle kk je grozen.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 21:39:22
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Ojla babike,vikend je tu in jutr ne delamo ....iiii,to pa je novica...zate.... ,boš malo poznej kuhala kavo... Hana začnem ob 7 ,sam vstanem pa 5.20,ker še Zalo dojim,pa kavo pijem,da lahk svoje rolete gr potegnem pa da vas pozdravim.Ob 6.10 pa tk že od doma grem....si sploh ne upam predstavljat,kako bi bilo,če bi ob 6 začela delat .... Moj se neki muli na mene,je kr brez adijo šel...sem bla tečna popoldne,me je zopet moj vrli sine vrgu s tira in sem spet visela cel popoldne zravn njega pri MA...sej se ful trudim bit potrpežljiva in ga vzpodbujat,sam včasih...mi pa tud vse dol visi,ko ni haska....in pol javskam,pa godem in pol me majo vsi poln kufer Laubica,da nebi ti preveč dobla volje do pospravljanja,ker to je bolezen,ko te enkrat zgrabi,te dooooolgo ne spusti iz svojih krempljev majrim,a še kar likaš IZVIRNO SPOROČILO: majrim ma hanna1 to dela ...jaz bom imela rižoto s porom,korenčkom,čebulo... in skledo solate jaz sem dala dons v čufte namest čebule por-tud malo popražila,sam da je ovenu...bolši okus..no vsaj meni,ker mam zelo rada por,tud pražen krompir večkrat nardim s porom namesto s praženo čebulo natasaom,jes bi tud domače piškote
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:06:04
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: majrim nič,grem likat...najbolj da izkoristim mir v hiši...zdej je ratala pravi brdavsek..povsod šiba,pa prej pridem v njeno sobo in je dva predala obrnila na glavo...vse je zmetala ven ...ene omare sem kar zvezala skupaj Majrim to mi je pa znano nam Zala v Mihanovi sobi vse zmečeiz vseh treh predalov,pri cd-jih mamo kr s selotejpom predal zalepljen,pa steklena vrata smo kr odšravfali poznano
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:16:08
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Prenova - zakaj pa ne - a potem zvezdice od začetka nabiraš ? Verjetno?! Še razmišljam o nicku.. Zvezdic ne izgubiš, če jim pišeš, da bi rada samo NICK spremenila.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:19:09
|
|
|
|
smotka lonib
|
Vidim, da ste ful pridne in na veliko čvekate. Jest zadnje čase nimam časa, ker Zala vsak predal odpre in cote ven meče. Edino dobra stvar je, da najde vse smetke in mi jih prinese. Lepo se imejte!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:22:43
|
|
|
|
hanna1
|
smotka lonib,ti si se pa že malo presedlala na drugo debato-si že med otroci ...a Zala je že tud pridna-fajn...pri nas bi še vse smetke v usta dala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:32:48
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 smotka lonib,ti si se pa že malo presedlala na drugo debato-si že med otroci ...a Zala je že tud pridna-fajn...pri nas bi še vse smetke v usta dala Sej naša jih je dva meseca nazaj tud v usta pospravila, zdej jih pa raje prinese razen, če vidi da je kaj rjavega, ki se stopi med prsti (mislim na kakšen košček čokolade) . Moje čvekice so večinoma že v službah in zelo malo čvekajo, jest pa tud bolj malo, ker če ni dežja izkoristim vsako minuto, da sva zunaj. je tako lepo,ko rožice cvetijo (pri nas so narcise komaj začele cveteti) in poslušaš ptičke. Prov uživam v pomladi , sam kaj, ko je tale april tako muhast.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:38:07
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib Moje čvekice so večinoma že v službah in zelo malo čvekajo, jest pa tud bolj malo, ker če ni dežja izkoristim vsako minuto, da sva zunaj. je tako lepo,ko rožice cvetijo (pri nas so narcise komaj začele cveteti) in poslušaš ptičke. Prov uživam v pomladi , sam kaj, ko je tale april tako muhast. A so ti podaljšali porodniško ???pol le čiiiimbolj izkoristi še ta čas--a še kaj iščeš kaj novega,al se vrneš na prejšne delovno mesto
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:40:09
|
|
|
|
hanna1
|
julci,če si šla spat,si BTW,pozabla rač.izklopit,jes pa čakam,ko kura na jajce,da še kaj napišeš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:44:01
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 [A so ti podaljšali porodniško ???pol le čiiiimbolj izkoristi še ta čas--a še kaj iščeš kaj novega,al se vrneš na prejšne delovno mesto A vam nisem povedala, da sem dobila podaljšano? Sorry, pol sem pa pozabila, sej veš EMŠO . Do 6.6. ima podaljšano in potem izkoristim še stari dopsut tako, da grem delat 1.7.. Sem pa v torek dobila od šefa sporočilo, da sem premeščena v Šk. Loko tako, da se mi ne bo treba vozit več v Ljubljano. Sem prov vesela, ker sem se rešila te vožnje v Ljubljano in večnega iskanja parkirišča (pa tud plačevanja). Drugače pa še vedno iščem službo kje drugje, ker za tak denar lahko delaš kje na toplem in samo dopoldne.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:48:56
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib A vam nisem povedala, da sem dobila podaljšano? Sorry, pol sem pa pozabila, sej veš EMŠO . Do 6.6. ima podaljšano in potem izkoristim še stari dopsut tako, da grem delat 1.7.. Sem pa v torek dobila od šefa sporočilo, da sem premeščena v Šk. Loko tako, da se mi ne bo treba vozit več v Ljubljano. Sem prov vesela, ker sem se rešila te vožnje v Ljubljano in večnega iskanja parkirišča (pa tud plačevanja). Drugače pa še vedno iščem službo kje drugje, ker za tak denar lahko delaš kje na toplem in samo dopoldne. Pa sej je že to kar precej,a ne,boš mela veliko bliže,pa najbrž tud bol domač kolektiv..no,navadit se je treba najprej ...pa na cajtu boš tud malo pršparala....fajn... ...bolje kot nič...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:49:47
|
|
|
|
hanna1
|
....julciiiiiiiiii........
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:51:46
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ....julciiiiiiiiii........ Dej pokliči jo bolj na glas, ker te ziher ne sliš dobr
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 22:53:58
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib A vam nisem povedala, da sem dobila podaljšano? Sorry, pol sem pa pozabila, sej veš EMŠO . Do 6.6. ima podaljšano in potem izkoristim še stari dopsut tako, da grem delat 1.7.. Sem pa v torek dobila od šefa sporočilo, da sem premeščena v Šk. Loko tako, da se mi ne bo treba vozit več v Ljubljano. Sem prov vesela, ker sem se rešila te vožnje v Ljubljano in večnega iskanja parkirišča (pa tud plačevanja). Drugače pa še vedno iščem službo kje drugje, ker za tak denar lahko delaš kje na toplem in samo dopoldne. Pa sej je že to kar precej,a ne,boš mela veliko bliže,pa najbrž tud bol domač kolektiv..no,navadit se je treba najprej ...pa na cajtu boš tud malo pršparala....fajn... ...bolje kot nič... Največ bom prišparala na času, ker imam samo 15 km do postaje, do Ljubljane sem imela 40 km. Sej ni veliko, sam kaj, ko je tok semaforjev do centra Ljubljane, da tam izgubiš največ časa, da ne omenjam še gužve.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......