|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
17.4.2008 23:04:58   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci
Tolk da vas pozdravim,me ful spanje mučiuser posted image user posted image se vidi da ob5 vstajam.Hvalada se spomnete name.
Kaj je novga pri nas.Ja Zala je dobla 4 zobekuser posted image user posted image

....julci....matr je dolhcajt brez tebe user posted image user posted image user posted image ...jutr še ...kako pa kaj možek....a Zala pa kr tako...en-dva-tri...zobki rastejo.user posted image user posted image user posted image ..zdej pa bo lahko grickala user posted image user posted image user posted image ...kruhek,pa kako kurjo bedro,....user posted image

Oljla Julci, super za zobek. Ohh ob 5 vstajaš, to pa je zgodaj. Mirno noč in še jutri zdržiš, pol je pa vikend. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ob sobotah ne delaš...

Je pa res dolgcajt brez tebeuser posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.4.2008 23:07:13   
viator

..no dons sem še sama....pa jutr...pol bom pa 14 spet poslušala ponoč žaganje drv user posted image ...al pa me včasih kr vsuje s komolcem,ko tako čudno ležiz rokami dvignjenimi nad glavo user posted image user posted image user posted image -ko dojenček in pol.....jih jaz včasih dobim-enkrat direkt na oko,sem morala uporabit korektor,pa še v službi so se mi vsi režali,kako se me sam v spanju upa nalomit,drgač se me pa boji...tak 92 kilski hren user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas se tud žaga - jaz moram spat s čepki - drugače ne bi šlo....
Uhh, ampak toile je pa kruto, da še kdaj kakega direktnega pokasirašuser posted image ...

Nič lahko noč še od mene, dobro spite.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
18.4.2008 5:50:53   
julci
Jutro,sem mogla malo pošpegat kaj ste kaj debatirale.user posted image user posted image user posted image Hana si me pa nasmejala.user posted image user posted image

Saj men je tud dolg cajt za vamiuser posted image user posted image v soboto pa delam.Naslednji teden še,pol je pa že prvi dopustuser posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.4.2008 8:17:50   
Anonimen
Dobro jutro!

Razmišljam o prenovi. Mogoče bom malo spremenila nick, kot Laubica in Lonib. Predolgo že imam istega...

Pa še eno novico imam - matija je začel plazit, čeprav še nezna sedet. Sem ga slikala, vam potem prilepim slikice.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 18.4.2008 8:20:28 >

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
18.4.2008 8:29:33   
Laubica

..no dons sem še sama....pa jutr...pol bom pa 14 spet poslušala ponoč žaganje drv user posted image ...al pa me včasih kr vsuje s komolcem,ko tako čudno ležiz rokami dvignjenimi nad glavo user posted image user posted image user posted image -ko dojenček in pol.....jih jaz včasih dobim-enkrat direkt na oko,sem morala uporabit korektor,pa še v službi so se mi vsi režali,kako se me sam v spanju upa nalomit,drgač se me pa boji...tak 92 kilski hren user posted image user posted image user posted image

HANA kot bi ti mojega moža imela-tudi na oko sem dobilauser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 455
18.4.2008 8:31:21   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Dobro jutro!

Razmišljam o prenovi. Mogoče bom malo spremenila nick, kot Laubica in Lonib. Predolgo že imam istega...

Pa še eno novico imam - matija je začel plazit, čeprav še nezna sedet. Sem ga slikala, vam potem prilepim slikice.

DUŠKA-že zaradi druge slikce te nisem spoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image
MATIJA BRAVOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
julci-ja dolgi cajt je brez tebeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.4.2008 8:36:51   
Laubica
Mama
zakaj si me rodila,
če nič mi nisi mogla dati?

Še s svojim mlekom me nisi dojila,
ker dlan si okrog steklenice ovila!

Pa sem rasel nebodigatreba,
v hiši sredi steklenic
in greha.

V svet sem nesel ta pečat!

Ko rasel sem tako,
sam,
sem pogrešal tvojo dlan,
da bi nežno zdrsnila mi
preko lica, vsa mila.

A roka tvoja kozarca ni spustila!

to sem kopirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 457
18.4.2008 8:45:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Dobro jutro!

DUŠKA-že zaradi druge slikce te nisem spoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image
MATIJA BRAVOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
julci-ja dolgi cajt je brez tebeuser posted image

Saj v tem je finta ti drugič razložim.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
18.4.2008 8:48:22   
viator
Živjo punce,

jaz sem bolj kot zombi - Lara je precej jokala danes ponoči - mi ni jasno, kaj ji jeuser posted image .

Julci - lepo da si se oglasila tako zgodaj - šit za soboto - ampak imaš prav, kmalu bodo prvomajske....user posted image

Duska...user posted image user posted image user posted image za Matijo - je pa hiter. Lari ne pade  na pamet kako plazenje...kaj pa vem, mogoče pa sploh ne namerava nič v tej smeti ukreniti.
Kako ste z avtom zadovoljni? Se večkrat spomnim nate, ko se kak Picasso mimo pelje...
Prenova - zakaj pa ne - a potem zvezdice od začetka nabirašuser posted image user posted image user posted image ?

Joj, Laubica - kje si pa tole pesmico skopirala..user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.4.2008 8:55:24   
Anonimen
Prenova - zakaj pa ne - a potem zvezdice od začetka nabiraš ?

Verjetno?! Še razmišljam o nicku..

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
18.4.2008 9:46:37   
majrim
zakaj ste mi poslaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..vstanemo,pojemo in sem se ravno hotela it uštimat,pa začneuser posted image ...zdej pa sem že pošteno štufa tega sra...od vremenauser posted image
julci......ti pa tako hitro že na dopust??user posted image ...se pa vidi,da si v službi...user posted image
duskamb....kaj ti ni več všeč nick al kaj??...ah dej,kaj ma veze...glavno,da si tuuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
18.4.2008 9:50:46   
Laubica
Majrim-pri meni sonce sije-pridi k meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.4.2008 9:51:56   
Laubica
Viator-pri novemberkah je ena prilepla-grozna pesmica
KAJ JE Z LAROuser posted image DA JE JOKALA-bogica-kaj če so zobki ali uhiceuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 463
18.4.2008 9:56:03   
majrim
sonce??...tle pa lije kot iz škafauser posted image ...
..naj te potolažim...moja se tudi zbuja v joku...po moje je to od zobov,ker danes se spet full slini...hodijo eni trije ven..in to že podočnikiuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 464
18.4.2008 9:57:39   
majrim
nič,grem likat...najbolj da izkoristim mir v hiši...zdej je ratala pravi brdavsek..povsod šiba,pa prej pridem v njeno sobo in je dva predala obrnila na glavo...vse je zmetala venuser posted image ...ene omare sem kar zvezala skupajuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.4.2008 9:57:54   
Laubica
Moj mali spi že od 8user posted image pol morava pa it kri in vodo dat-držite pesti da mu prav naštimam vrečko in da bo lulaluser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.4.2008 9:59:09   
majrim
user posted image že od 8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ooooooooooo,ta pa je pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mi pa še nikoli nismo dale vodde ne krviuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.4.2008 10:12:19   
viator
Majrim, jaz sem tudi hotela ven, kao dokler še ne dežuje...ja pajadeuser posted image ...itak da mi ni uspelo. Nič - zdej grem pa pospravit cote, tiste, ki jih je Lara prerasla...da jih vrnem.

Laubica, kaj pa vem...drugače je čisto OK, malo jio sicer še iz noska treče...mogoče so pa res zobki - se mi zdi, da neki tipam na dlesni...

Laubica - sonček imate, še en razlog več da se res na Štajersko odpravimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lari tudi še niso pregledovali krvi in urina - kaj pa vem...zgleda da imajo pediatri različno taktiko...čeprav jaz sem s našim zelo zadovoljna in mu res zaupam. Če se samo spomnim, kakšne blesarije sem ga spraševala pri prvem otrokuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , na vsak sistematski sem uletela z listo vprašanj...user posted image user posted image user posted image user posted image . In on mi je smrtno resno odgovarjal na dolgo in široko - po moje si me je zapomnil za vse večne čase..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako da tastarejši dve še kar k njemu hodita, čerav bi bil že čas za zamenjat in jih prepisat k šolskemu zdravniku...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.4.2008 12:17:43   
viator
Evo mal pavze imam.
Da nas dvignem, da ne pademo na 2. stran.

< Sporočilo je popravil viator -- 18.4.2008 12:18:10 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.4.2008 12:24:12   
hanna1
Dober dan user posted image user posted image user posted image

Midve sva šli prej z dežnikom ven,ker se itak tako dolgo spravljava,pa so ene tri kaple padle,hujšega ni blo...pol sva tako dolgo bingljali zunaj,pa čist vsakega,ki sva ga na videz poznali..oblaj.....user posted image mama mislim,prišle domov,se namalicali-huda lakota-zdej pa frajla sploh ne misli spat user posted image ,pa komaj feranke gor drži,pa visi na plotu..je že spet vstala user posted image user posted image user posted image ...aja,hotla sem rečt,da zunaj dežuje in ...sva glih ušleuser posted image user posted image user posted image ...no tako dolgo pišem,da je spet sonček user posted image

duskamb,zelo lep avatar...a zamenjala bi nick user posted image user posted image user posted image

Laubica,tale pesmica user posted image user posted image user posted image ,pa je tudi resnična za prenekaterega otroka  user posted image

julci.....zoperno to zgodnje vstajanje,kdaj pa začneš delat..ob 6??

viator,majrim,ne preveč pretiravat z pospravljanjem no,ker mam slabo vestuser posted image

Ja kri morma midve pa dat na naslednji posvetovalnici--bo stara že leto,zarad železa,ker sem rekla,da bom ji probala z prehrano dvignt ga,pol bomo pa vidli--vodo lovit--midve sva takrat tud v čisto in razkuženo kahlo,pa takoj prelila v vrečko in voda je bla OK,hemoglobin je bil pa nizek

....grem kuhat....čufte v omaki,pa pire...user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.4.2008 12:38:53   
majrim
hmmmmmmmmmmmm...polpete in pireuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.4.2008 12:50:55   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

hmmmmmmmmmmmm...polpete in pireuser posted image user posted image

Pošlji še malo meni...jaz sem nora na pire...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.4.2008 14:28:16   
majrim
ma hanna1 to delauser posted image ...jaz bom imela rižoto s porom,korenčkom,čebulo... in skledo solateuser posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.4.2008 14:40:21   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ma hanna1 to delauser posted image ...jaz bom imela rižoto s porom,korenčkom,čebulo... in skledo solateuser posted image user posted image

Sej, sej - mal sem narobe citirala. Tud tvoja rižota ne bi bil ašvoh. Mi imamo tudi rižoto, samo tunino.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.4.2008 14:45:28   
majrim
kaj daš tuno na koncu??

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......