|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
15.4.2008 10:36:16   
barbaw
Aurora bodi brez skrbi da bo katera rodila v aprilu. Sem prepričana v to. Zakaj ne vem, ampak mene filing ponavadi ne pusti na cedilu.

darmar jaz mojega kar ignoriram, ko ima kake take izpade, da me ne mara in podobno. Če vidijo, da ni haska hitro odnehajo. Boli vem, samo otrok tega ne misli resno. Pač dela po trenutnih vzgibih in mogoče je malo žalosten, ker se ne moreš toliko ukvarjat z njim kot prej. Ga bo minilo, verjemi. user posted image  Pa še enega user posted image , da bo malo lažje.

Narava user posted image user posted image user posted image  za zadnji dan. Pa ti je le uspelo.
Pa čuvaj se pri hrani. Tole zatekanje kot vidiš ni kar tako.

Moj je sanjal, da sem rodila 22 aprila. to pa je drug teden. Mene malo skrbi pri vseh teh lažnih popadkih, da bi luna res kaj pomagala, če ne pa zabava v soboto. user posted image  Bom danes videla, če je moj MV še vedno tako v plusu in zaprt, kot je bil do sedaj.

Estrella o kupovanju pip pa raje ne bi. Že imamo izkušnje s tem in moraš ful pazit kaj kupiš. Najbolj me pa razjezi, da nekaj pošteno PREplačaš in ne deluje kot je treba. user posted image

Tamara ti gledala od daleč? user posted image  Nekako ti ne verjamem.
user posted image  za tvojega Timija. Res je car. Prav zlat fantek je.

Sem včeraj gledala samo začetek filma P.S. i love you, pa je že začetek žalosten. Naprej pa nisem gledala, ker sem zaspala. user posted image Še dobor, da ga lahko gledam kadar hočem.

kasso do sedaj sem imela na srečo ali nesrečo probleme samo z ritjo, zato ne bom kupovala pasu. Upam, da bo tudi tokrat tako.
Darilo? Nimam pojma. Žal tudi meni tukaj zmanjka idej. mogoče bo katera druga bolj koristna. Kaj pa slinčke recimo? To vedno prav pride sploh pri treh.

Zdaj pa mi tako kruli, da moram it jest, ker še nisem imela zajtrka. Se oglasim popoldan ko bo vse za mano.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 851
15.4.2008 10:41:45   
Estrella*
filipinka: vidim, da si na netu, daj se kaj javi in poročaj kako si!!!

Imam nek čuden problemček in me je po pravici povedano kar malo sram. Že v 1 nosečnosti se je pojavi in sedaj pred kakšnim mesecem spet. Paše mi jest zemlja. Ne vem kaj naj naredim, ampak se ne morem upret, da je ne bi malo popapcala. Groza. kAJ JE Z MANO NAROBE???????? Saj bi vprašala dr, pa mi je nerodno. Ima kaka od vas kakšno pametno idejo???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 852
15.4.2008 10:46:45   
filipinka
sem tukaj , ja! Vse vas lepo pozdravljam! Berem, da ni še nobena rodila in da mate  namen biti majčice! Jaz z mojimi dvojčki, sem prilezla do sem do 38. tedna in bom definitivno aprilčica. V torek, 22.4.08 bo namreč danD, imam sekcijo-carski rez. V ponedeljek grem not in v torek bodo moji punčki vzeli ven. Komaj že čakam, ker je v mojem trebuhu taka gužva, da me vse ful boli.
Lepo bodite in uživajte zadnje dneve nosečnosti. želim Vam čimlepši Porod in nato sladko cartanje s svojimi sončki!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
15.4.2008 10:52:01   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Pa še eno vprašanje, kaj naj kupim trojčkom fantkom, ki so zdaj stari glede na velikost 4 -5 mesecev??? Kake cunjice težko verjamem, da dobim v Postojni po tri enake kose (mamica jih rada enako oblači), igračke... ne vem... pa še cenovno bo vse * 3 .... ??? Kakšna ideja? Sicer pa sem že šla pogledat, podarila sem en jogi, nesla en paket plenic, in neko drobnarijo..... ampak zdaj gremo vsi in se spodobi, da nesemo kaj, a ne? Če bom pa mamico vprašala, kaj rabijo, bo tako al tako rekla, da ni treba nič nosit!

Če bi mene zdaj kdo od prijateljev spraševal, bi mu, glede na to, da imamo praktično vse (edino kar si še želim, je lesena stajica, ki pa je ne bi naprtila prijateljem), predlagala le kakšno manjšo igračko, kakšne frajerske slinčke, ali pa preprosto plenice. Te vedno pridejo prav. Al pa kako lušno cunjico za poleti user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 854
15.4.2008 10:52:25   
buccka
Super filipinka v torek boš že cartalauser posted image user posted image user posted image

No js sem imela včeraj pregled. Nič posebnega, mi je samo potipal trebuh in poslušal srčeka. Pol pa sem dala še kri. Naslednji pregled imam 28.4.

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
15.4.2008 10:52:57   
špelin@
Vau, filipinka, torej bo vsaj ena dejansko aprilčica user posted image user posted image  Odlično si tole izpeljala, res user posted image  Bomo fajn mislile nate čez en teden user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda: treba ti bo izdati odpustnico user posted image

Estrella*, kar se čudnih želja v nosečnosti tiče, naj ti povem, da meni blazno diši  bencin - se kar ne morem spakirati s črpalke, kadar grem tankat user posted image  Samo voham, voham,... Zemlje pa res raje ne jej - ne vem, kako je pri tebi s toksoplasmozo user posted image  Če si jo že prebolela, potem kakšen ščepec ne bo problem - te popolnoma razumem, ker vem, kako nore so te želje user posted image

Počasi se odpravljam od doma, ker bom malo piko pustila pri babici, potem pa veliko piko peljem v glasbeno, sebe pa h G. Danes se počutim čisto "švoh" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 856
15.4.2008 10:53:47   
Čmrlika
Filipinka - user posted image  da vam je uspelo tako do konca prilezti, ampak da se nisi nič kaj javljala, to pa ti malo zamerimo user posted image
Barbaw- mene si totalno spregledala?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 857
15.4.2008 10:55:04   
CatJa
Vas pozdravljam za par urc, da že enkrat naredim oz. dokončam obračun ddv in plače... vsaj to pred porodniško

Uau, si pa ažurna, da 15. zaključuješ z obračunom DDV user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 858
15.4.2008 10:59:21   
mya26
kasso: Mogoče pa jim lahko kupiš knjigice. Meni so bile ful všeč od založbe OKA (je narisana ena sovica) Prve podobe (imaš pa barve, sadje, na kmetiji, vozila, živali,.... mislim da je ene 9 al 12 knjigic). Notri so ful luštne slikice. http://www.oka.si/oka.htm Glede na to, da si jim podarila že nekaj stvari, mislim da ti ni treba kaj ekstra kupovati, če pa si želiš pa mislim da je to lepa pozornost. Jaz sem še vedno najbolj vesela knjigic.

Danes sem bila pridna in sem izkoristila sonček. Po dolgem času sem šla za dobro urco na sprehod. user posted image Sicer pa sem še kr OK. Danes zjutraj sem obesla male bodije, joj kolk so majhni. Sem že čist pozabila kako. Danes bi morala še posesat in zlikat ampak ne vem če se mi bo dalo oboje, saj lahko kaj počaka tudi na jutri, glede na to da je zlikano vse razen zadnjega stroja in teh malih cunjjic od danes. Najhujš mi je ko se mi nabere par strojev, pa ko smo že vsi brez stvari. Ja tud to se kdaj zgodi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
15.4.2008 10:59:38   
Čmrlika
Mi smo tudi končali s ctg-jem, dete več al manj spet ajalo, dogaja pa se nič kaj še ne user posted image , sem pa uspela se spomnit G povprašat o streptokoku, in vam povem, da vam ne sme bit vseeno...oziroma da je kar resna zadeva user posted image  in lahko zelo nevarna...
Meni je sedaj odleglo, ko sva se dogovorila kako in kaj...

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 860
15.4.2008 10:59:54   
CatJa
Filipinka, vso srečo v torek! user posted image  user posted image

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 861
15.4.2008 11:03:56   
valentina2006
OJLA so user posted image ...

Najprej HVALA za vse user posted image . Jest sem s pregleda in UZ-ja. Nč posebnga - no sej hvalabogu user posted image .

user posted image  pridno raste, z glavco je obrnjen navzdol, plodovnice je zadost. Še mal z meram zamorim... user posted image

BDP 88
AC 305
FL 65

No, to je to user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 862
15.4.2008 11:05:25   
valentina2006
A ja............... SNP user posted image

naslednji GP 6.5.2008 user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 863
15.4.2008 11:06:14   
Aurea
Še en koristen link za tiste, ki razmišljate o pitju malinovega čaja (ali ga že uspešno pijete user posted image )

TUKAJ

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 864
15.4.2008 11:07:23   
Čmrlika
Aja pri meni tud SNP- še en ctg- 22.4....če prideva do tja user posted image
kdo bi vedel?
user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 865
15.4.2008 11:12:42   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Filipinka - user posted image  da vam je uspelo tako do konca prilezti, ampak da se nisi nič kaj javljala, to pa ti malo zamerimo user posted image
Barbaw- mene si totalno spregledala?
Ni blo časa; smo ful renovirali! pa tudi doma nimam neta in sem bolj malo tu pri dragem na firmi!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 866
15.4.2008 11:14:42   
filipinka
Aja, še to mi povejte, kolko kaj tehtajo vašiuser posted image  po UZ-ju? Moji dve nekje 2500g, vsaka!

Neposredna povezava do sporočila: 867
15.4.2008 11:16:25   
barbaw
Čmrlika nisem te spregledala. Se  še nisem spakirala od doma, frizerja pa imam dve ulici stran in še nisem bila v mestu. Zdaj pa dežuje pa ne vem, če boš zaradi mene še kam hodila. Če bi šla v mestu k frizerju bi te že zjutraj porufnila.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 868
15.4.2008 11:17:45   
Estrella*
filipinka: BRAVO, da si prilezla tako daleč!!!user posted image  Držimo peste za tvoji  princeski in zate torej 22.4.2008. Ko se boste umirile, pa le javi kaki majčici malo podatkov, saj veš imena, teža , velikost in ura poroda. Torej rabiš ospustnico od Špeline.....Špelina@ imaš polne roke dela!!!

VALENTINA 2006 in buccka: user posted image  za uspešne GP je!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 869
15.4.2008 11:18:44   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Imam nek čuden problemček in me je po pravici povedano kar malo sram. Že v 1 nosečnosti se je pojavi in sedaj pred kakšnim mesecem spet. Paše mi jest zemlja. Ne vem kaj naj naredim, ampak se ne morem upret, da je ne bi malo popapcala. Groza. kAJ JE Z MANO NAROBE???????? Saj bi vprašala dr, pa mi je nerodno. Ima kaka od vas kakšno pametno idejo???

user posted image user posted image user posted image Ta pa je huda.. Moja mami je šla jest pasto za čevljeuser posted image user posted image user posted image . Po porodu bo minilo, verjemi. Bo pa tvoja punčka zihr zelo rada packala po zemlji...no in jo tudi malo jedlauser posted image . Moj bratec je bil jedec zemlje in seveda nje prebivalcev...npr. zelo rad je imel glisteuser posted image . Pa s teboj ni popolnoma nič narobe. Nič bat

filipinka... vse naj naj 22.user posted image user posted image . Pa oglasi se potem kaj s kakšno slikico, da se tvoje damice predstavijouser posted image . Bomo mislile nate ''aprilčica''user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tamara ti gledala od daleč?  Nekako ti ne verjamem.

Ura je že čez 11 in še kar držim. Sem pa besna na mojga in njegovega kolega (super, da pomaga) ampak res me ne mika vsak dan pucat celo stanovanje po 10x. Preobuti čevlje je tabu. Še posebno fino je svinjat po tapisonu, ko gresta sam neki na comp na hitr. Najlepše je, če se čevljev drži malta ali kakšna podobna piz........

bravo vsem, ki ste že opravile pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TamaraJ -- 15.4.2008 11:19:26 >

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 870
15.4.2008 11:19:25   
tally
pozdravljene  so user posted image !!!

Da se malo javim, komentirala ne bom nič ker ste že vse pridno obdelale, edino morm omeniti Špelinino lupinico, mislim to je višek nesramnosti, pa vsaj ponudili bi se da dajo kaj zraven, če so jo tko uničili. Jst vem da ti ljudje od mene ne bi nič več dobili na izposojo.
Čestitke vsem za opravljene preglede danes in user posted image user posted image user posted image za tiste, ki jih še imate.
Pa narava user posted image user posted image user posted image za zadnji dan službe, punca zaslužiš si počitek.

Mi pa imamo danes 36 tednov in smo uradno od danes na porodniški.Včeraj pa sem jst bila vsa panična in se zato nisem nič oglašala tukaj gor, namreč me je moja user posted image pošteno prestrašila, dopoldan sem čutila brcike popoldan pa čisti mir, komaj kakšen premik, zvečer pa ko je ponavadi najbolj razgrajala po trebuhu se ni premaknila. Tko da sva se z user posted image šla pokazat v P in je bilo hvala bogu vse ok, ko mi je nastavila tisto mrzlo sondo od CTG-ja na trebuh se je začela žurka user posted image user posted image user posted image .
Je rekla da tolk brca da je ne more snemat.  Upam da mem ne bo več tako strašila.

Toliko za enkrat se pišemo kasneje pa pa

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 871
15.4.2008 11:20:01   
darmar
sem ravno iz sprehoda. bila na zraku slabi 2 uri, skupaj s kavo v vaškem kafiču. in ta kafič je v neposredni bližini vrtca in je bilo prav zanimivo opazovati mojega petletnega pajaca, ki se igra s prijatelji. dobro le da me ni opazil, ker potem bi hotel z menoj domov. pa se se ni za bat, itak me ne mara. Ha, ha.

Tudi jaz nisem po porodu uprabljala nobenih steznikov ipd. Sem v pol leta shujšala do -2 kg. Recept je 3x na noč vstati in dojiti, poleg tega pa v 3 mesecih napisati celotno diplomsko + zagovor.

Neposredna povezava do sporočila: 872
15.4.2008 11:20:20   
Estrella*
filipinka: 2500 vsakaaaaaaaaa, kaj??? Maš pa veliki princeski. Res je že čas, da prilezeta na planouser posted image
Mojauser posted image je bila pri 33t2/7 ocenjena na 2520g.

Neposredna povezava do sporočila: 873
15.4.2008 11:21:54   
Aurea
Filipinka, srečno v torek! Zdaj gre pa zares!

user posted image  user posted image  user posted image

Estrella, mogoče ti pa primanjkuje kakšnega vitamina? No, vsekakor je v vseh knjigah o user posted image napisano, da nam pač dišijo čudne stvari (zemlja, bencin, alkohol...), zato se ne sekiraj user posted image  Samo jesti je pa res ni treba zaradi toxe user posted image  

Kasso, jaz bi tudi verjetno kar knjigice kupila.  

Čmrlika, kaj sta se pa dogovorila z G glede sterptokoka?

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 874
15.4.2008 11:24:26   
darmar
Hvala Barbaw za user posted image . Zdajle mi še posebej prav pride. Včasih je ras zanimivo, kako ti lahko prijateljica, ki jo sploh ne poznaš, tako polepša dan. Hvala.

P.S. I love you, sem gledala v kinu, res dobr film. Pa žalosten tud. Se ti fino nos spuca.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Ime
Miška2006

Katero ime za punčko vam je lepše:

Leja (9%)

Tara (16%)

Nina (19%)

Teja (10%)

Sara (25%)

Gaja (20%)

Število vseh glasov: 654

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!