|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
14.4.2008 22:45:35   
*kinnie*
Kaj je zdaj Pandica, kavica je mrzla....to boš lepa...user posted image

Mama06: Ne vem kaj naj ti rečem...upam da ni hujšega....razmišljam pa podobno kot Suzanamai...dnevno nihanje...mislim, da je bolje če počakaš še kak dan, bo bolj realna slika. Pri nas je šele 14.dan po rojstvu prišel nazaj na porodno težo...so mi tudi ponujali tehtnico....pa sem jo odklonila...sem vedela da se bom potem sekirala za vsak gram...no pa je bilo potem ok. Upam, da bo tudi pri vas in da se čimprej porihtate

Suzanamai: upam da bo šlo....jaz pa računalniki, Pandica že veuser posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
14.4.2008 22:50:14   
skuštrana
Jaz pa čakam še post od Vanili, da se nasmejim za lahko noč potem grem pa odspat drugo kiticouser posted image

včeraj ponoči smo vsi 3je(moža ni doma) ob 2 ponoči sedeli na zakonski postelji in se smejaliuser posted image mislim, ne...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
14.4.2008 22:53:22   
suzanamai
Nič ne bomo manj klofale, mene tudi že par dni ni od jutra do večera, pa nobena ni uvidevna, vse samo klofajo, kot da so plačane po tem, koliko črk pošljejo

ja seveda 1 cent za vsak post, a niste vedele?user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
14.4.2008 22:53:37   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Jaz pa čakam še post od Vanili, da se nasmejim za lahko noč

Se podpišemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2779
14.4.2008 22:54:16   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Mama06: Ne vem kaj naj ti rečem...upam da ni hujšega....razmišljam pa podobno kot Suzanamai...dnevno nihanje...mislim, da je bolje če počakaš še kak dan, bo bolj realna slika. Pri nas je šele 14.dan po rojstvu prišel nazaj na porodno težo...so mi tudi ponujali tehtnico....pa sem jo odklonila...sem vedela da se bom potem sekirala za vsak gram...no pa je bilo potem ok. Upam, da bo tudi pri vas in da se čimprej porihtate

Tudi to zgodbo sem dala skozi, saj je naš po porodu nenormalno hujšal in so se vsi čudili, kaj pa bo in je na koncu pridobil v prvem mesecu 1550g. Samo to sedaj pa že predolgo traja in sem zato dobila tehtnico, da vidimo, koliko sploh poje in ugotovim, da v enem obroku poje samo 30ml, jaz pa imam še ful mleka. In sedaj ga po podoju stisnem in mu dam po brizgalki, ker flaške noče. In v upanju, kako lepo in več jemo cel teden, on hujša!?!?!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
14.4.2008 22:55:38   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
ja seveda 1 cent za vsak post, a niste vedele?user posted image

ko si tole napisala sem se spomnila na tisto verigo na mailih....pomagajte ubogi....za vsak poslan mail dobi 1 cent

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
14.4.2008 22:56:18   
Pandica
Oooo Teka  ja škoda, da se res nismo srečale. Ti bom na ZS napisala mojo tel. št. pa me naslednjič lahko pokličeš, ko boš kaj na mojem koncu user posted image
Ja, saj mene je tut tak mikalo, dokler ni danes padla kocka in sem se odločila, da vzamem sling zdaj. Pol pa bom videla kako se bo obnesel in mt še vedno lahko naročim al pa celo koga prosim, da mi ga zašije user posted image

Alina_alin   ste pa se imeli lepo in ste uživali, super user posted image
Pa mami in ati sta se naspala, bravo user posted image
Zdaj pa se je že začelo spet vse po starem, ne user posted image user posted image Ko ne moreš zvečer brez RR, kajne? Joj, res smo prave "odvisnice" postale user posted image

Noa1   ti kr povej tvojemu, da lahko pride kdaj po Alana, če želi in gre z njim malo čez mesto, da se považi in naredi frajerja user posted image user posted image
Ej, samo res, to vsi tako gledajo  user posted image   , ko sem z njim na sprehodu pa vsak drugi kaj vpraša...jaz sem se že navadla tega. Sploh pa bulijo vsi, če smo na sprehodu hkrati z Zalo in Alanom.

Mehurčica   kje pa si ti? A fingerse in solato pripravljaš?  user posted image

Suzanamai   torej smo ti naredile lušte in se nisi mogla upret hrani...  user posted image user posted image
Joj, ti pa si me prej v smeh spravla, ko si napisala, da si mačka ven napodila iz bajte user posted image user posted image bogi muc user posted image user posted image

Tak babe, ne , ne grem še spat ne se vstrašit, da sem se popravla, grem se sprehodit samo do kopalnice in pod tuš  user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
14.4.2008 22:57:03   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
Srečanje Lj pridem, če elian ne bo imel reakcije na cepljenje jutri. Klaudija v bistvu sem mislila v sredo priti do tebe, ampak če je srečanje...a ti pa ne prideš?

V sredo imava ob 10:30 pregled pri dermatologu. Pa še tja bom po vsej verjetnosti mogla it z avtobusom. user posted image  Evo še ena stvar, kjer pride mei tai prav user posted image ...

Tako da se midve lahko zmeniva za četrtek, če ti odgovarja?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
14.4.2008 22:57:13   
ditta
Vanili no, da ti zdej še mal luštov naredim user posted image ,... moja sestra se je pred 14 dnevi ravno vrnila iz Šrilanke in me je z slikami tako navdušila, da je sedaj to tudi ena izmed meni željenih destinacij,...predvsem zaradi naravnih parkov s sloni, ki so naravnost fantastični. V 3 mesecih je videla kar precej, čeprav je šla tja prevsem surfati in uživati.
No, mi pa sedaj končno vemo kam gremo maja in sicer na Sardinjo z avtodomom in res vsi že komaj čakamo na datum odhoda. Mene je sicer malce strah vsega skupaj, saj bom ravno v tistem času začela Zoji uvajati gosto hrano... in upam, da je Zoja vsaj malo podobna svojemu bratrancu Maksu in da bo pridno jedla tudi kaj drugega kot moje zizike. Maks bravo za dober apetit in vse najboljše za polnih 6 mesecev user posted image ! Čestitke seveda tudi vsem ostalim za naprej in za nazaj!!!!!!!!

Moj možek je šel danes k frizerju, jaz pa sem izrabila priložnost in šla z Zojo za dobri dve urci v Tivoli... joj, kok je fino biti na sončku v Tivoliju!!!

Moram pohvaliti Zojo, saj se zelo konkretno in hitro kot žogica kotali na obe smeri in ko pridem v sobo nikoli ne vem kje jo bom našla... najbolj smešna pa je, ko se zagozdi v kakšnem kotu in se potem ne more nikamor premakniti ter začne užaljeno jokati user posted image .
Pri hranjenju pa smo narediti prav tako korak naprej, saj je Zoja pogruntala stekleničko z livčkom in si sedaj že šefovsko daje flaško z vodo k ustom,... čeprav jo le malo pocuclja,... pa venarle,... sedaj vsaj ve, da tam ven lahko kaj priteče!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
14.4.2008 22:57:27   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Jaz pa čakam še post od Vanili, da se nasmejim za lahko noč

Se podpišemuser posted image

Vanili čakamo, daj pohiti no, da gremo lahko spatuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
14.4.2008 22:58:48   
*kinnie*
Joj mama06, resnično  user posted image iz srca, da se čimprej popravi!!!!
user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
14.4.2008 23:00:11   
*kinnie*
suzanamai: a ti je že posnel program? ne morem vprašat katero verzijo ima, že spijo

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
14.4.2008 23:00:30   
suzanamai
Ej, samo res, to vsi tako gledajo , ko sem z njim na sprehodu pa vsak drugi kaj vpraša...jaz sem se že navadla tega. Sploh pa bulijo vsi, če smo na sprehodu hkrati z Zalo in Alanom.

Poznam to, ko je bil Mai dojenček, smo imeli dva Bobtaila (tisti veliki sivo beli, dolgodlaki, ki imajo dlako čez oči). So vsi imeli oči na pecljih, ko smo šli na sprehod, v sredini voziček, na vsaki strani pa en velik pes. Joj kako ju pogrešamuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
14.4.2008 23:02:43   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Zdaj pa se je že začelo spet vse po starem, ne user posted image user posted image Ko ne moreš zvečer brez RR, kajne? Joj, res smo prave "odvisnice" postale user posted image

Moj user posted image ima nov pogled, ko me vidi za compomuser posted image .
sem se pa pred časom smejala prijateljici, ki je rekla, da je odvisna od RRuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
14.4.2008 23:07:07   
suzanamai
Joj, ti pa si me prej v smeh spravla, ko si napisala, da si mačka ven napodila iz bajte bogi muc

Ja ga moram, drugače se spravi k meni v posteljo, potem se pa tudi premaknit ne morem, ker se mi čez noge uleže. Je pa v bistvu na pogled bolj pes kot maček, saj je ogromen. pa potem mi še sredi noči začne težit ker hoče ven.

kinnie nič ne pomaga, vlečem dol corela še 3 min, pa bouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
14.4.2008 23:07:19   
*kinnie*
evo zdaj pa grem sanjat moj MT.user posted image
Nočko

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
14.4.2008 23:08:25   
ditta
Pandica, glede posta od Vanili se očitno strinjava,...tudi jaz sem se nasmejala do solz in s svojim smehom zbudila Zojo, ki sedaj že pridno panča naprej... tudi jaz bom šla z njo v banjo prvič takrat, ko še ne bo znala govoriti in komentirati širino moje zadnje plati :),

Očitno imajo naši otroci vsi zelo radi kužate. Zoja se namreč naši kužiki smeji bolj kot komurkoli drugemu in se kar neha dojiti, če zasliši njene nohtke po parketu,... In bravo za dogico, saj sva tudi midva z možem velika navdušenca nad to pasmo, čeprav imamo sedaj nemško bokserko,.. prej pa sva imela 10 let dogico,.. oz. sem jo imela jaz, on pa par let manj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
14.4.2008 23:08:30   
*kinnie*
ooo potem pa počakam......3 minutkeuser posted image user posted image user posted image

ej pazi moje podatke-strogo zaščiteniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
14.4.2008 23:08:31   
VANILI
Ne, tko več ne gre.
Zakaj ste tok fajn, da vas moram brat, namest da bi šla sedet in se učituser posted image ??
Nisem glih disciplinirana, ma klinc gleda, še cote moram zlikat, to je važnejše od strokovca. Eno bi prosila, a me brcn v rit pa malo skuser posted image urca, da sem ful neodgovorna blablabla
saj vem in to je problem.

Mamice oktobrskih otrok ste d-bestuser posted image .

V glavnem, sem hotla album uredit, vse fotke zmanjšam, porabim pol ure, nakar mi javi, da je vse skup napaka.
Ja pol pa n ič.

2ursae - rabiš mt... rabišmt... rabiš mt... tudi sling rabiš... rabiš... rabiš...user posted image  tko kot jazuser posted image
in kajse ti učiš? Kako ti pa znese se učit? daj mi malo motivacije pošlji, pliiiiiiiiiiiiis

kinnie - a prineseš sladoled tud v kolosej?? jaz tud najraj jogurtovega.

suzanamai - a ti tud kosiš? meni je to tok fajn počet,samo da neham dojit in se lahko spet nafilam s claritinom, juhej ko za tabo tak tepihek nastaja.. in kdaj bomo že bosi zunaj hodili??

mama06 - tvoj mali slabo je, a ne? a se ti zdi da MANJ je? Ke če ne, je pač postal bolj aktiven, pa več pokuri. Če te dkrbi, kar pejt do pediatra, da boš mirno spala.

hrana? vidim kaj vse ponujate tle na ekranu neke domačice plešejo pa krušne dobrote jaj jaj... no jaz sem pa Živi iz skledice pridno pojedla vse kinder čokoladice, zdaj bom pa še šparov, ki so mal bolj zanič, a v sili vrag še muhe žre. Jaz se tolažim s tem, da ko si bom začela črpat mlek, bom kaj shujšala, pa morala bi nehat tko pozno jest. Sam - kako????

kasija!!! kok sta lepa z malim v slingu!! Kako lepo ga maš not spravlega!!
Ma.. meni na vseh koncih ven leze... splohsi ga ne znam tko fajn naštimat, pa zakaj mi ne gre!!!!!user posted image user posted image user posted image

grem kliknt, da se ne izgubi...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
14.4.2008 23:09:16   
Pandica
Suzanamai   ja vem ja kateri psi so Bobtaili. Kinologija je moja strast user posted image Kaj pa je bilo z njima, da jih nimate več? Al od starosti al kaj druga? Je pa imela ena moja prijateljica tut to pasmo in, ko ji je ta Bobtail umrl pa je šla na Maltežana user posted image

To je tak kot, da bi si jaz pol kupla čivavo  user posted image   user posted image     , ko nebo več mojga Alana enkrat.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
14.4.2008 23:09:27   
sanwebdra
sANWEBDRA, ma, nisem pozabila nate, nič ne skrbiuser posted image

Imam jaz rezervirene - 3 z rožicami (metkica, suzanamai, sanwebdra(saj bi ti imlea z rožicami kot mehurčica, a ne?)
jeans z delfini (vanili)....a sem koga pozabilauser posted image

Ja, ja - samo če bi blo možno, da bi rožice ble na jeansu!?!?!??!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Resno,zadnjič sem se prvič sama kopala v banji. In ko je vode polno, lebdim... se počutim lahkotno kot vetrc.. pa malo časa samo zame... in potem se odločim, da končam. Pa ne bi šla takoj ven, zato prvo odtočim vodo in še meditiram not... joj ženske, ko em bila brez vode...predstavljajte si tiste morske leve na obali... ja, tako sem se počutla.. komaj sem se zbezala ven... po celi bani me je blo dost...

Vanili ti si caricauser posted image

Definitivno si pozitivna popestritev tega foruma ... daj še kako, no!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
ooo hvala user posted image
Spet se bašem z sladoledom iz Lastovke user posted image user posted image user posted image   a bo katera?
No, ju3 moram pogledat, če je Lastovka

JAAAAAAAAAAAAAA, je Lastovka. Pa bi lahko že prosim nehala lušte delat, ker sem jaz itak tam pečena pa kuhana (sploh lani v nosečnosti) zdaj pa ne morem do tja. Pa itak, da je najboljši. NO, DA ZVEJO ŠE OSTALE, ZAKAJ SE VSAK VEČER BAŠEŠ - PANDICA JE ČISTO BLIZU LASTOVKE DOMA!!!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Moj user posted image ima nov pogled, ko me vidi za compomuser posted image .
sem se pa pred časom smejala prijateljici, ki je rekla, da je odvisna od RRuser posted image

Kaj pa tvoj pogled za mei tai - je deloval???

Joj, samo še nekaj - sem danes Juliji tako dobro kosilo skuhala - totalno ponosna mami. Zelenjavna rižotka s piščancem ... in je takoooooo pojedla. Smo mame res vesele, ko naši papacajo!
user posted image  za Jerneja, mama06 - bo vas pa zopet presenetil, tako kot vas je na začetku ... sem stoprocentna!

Neposredna povezava do sporočila: 2796
14.4.2008 23:12:51   
*kinnie*
no Vanili, zdaj sem se pa še jaz nasmejala.....user posted image user posted image
tisto s Claritinom-the best...

Sladoled pa itak da ja, samo zdaj še ne pridem v LJuser posted image Kmalu pauser posted image .

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
14.4.2008 23:17:06   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Kaj pa tvoj pogled za mei tai - je deloval???

Jaja ja sem dobila lekcijo mojih uspešnih nakupovuser posted image user posted image user posted image ma moj dragi se bo strinjal z manouser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz cincam....itak mam že tak projekt-po moje bi že avto prej kupila. Veš jaz sem za....samo hočem še prespati.....

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
14.4.2008 23:18:21   
VANILI
aha, saj grem tud jaz, likat, mi je slabo od unih šparovih kvazi kinder čokoladic, kar kisle so user posted image ,

ditta - a me predstaviš sestri???? !!!!
punce, nehite o tem, kdo se komu smeji!
imam prijateljico, s kero sva šle enx v čajno hišoin kot zanalašč dobili mizo na sredini (da so naju ja vsi videli..) in ona je osebek, ki se tako smeji, tako od srca, na glas, vsemu, tako nalezljivo,da to ni res! In sva iz ene pripovedke (o nekom, ki si je dal lojnice nekak priščipniti, da n i več se v dlani potil, pač kar nekaj in se začne ona tako smejat, jaz pa potem tud, potem se nisva mogli nehat - pa sem se hotla še mal fino delat, pač tam med finim folkom, ki fino srebajo čajčke in fino zgledajo...9 - no mi2 sva krepali od smeha, niti pogledati je nisem smela, tok sem se režala... ko je prišel kelnar in naju vprašal, če bova še kaj--- sva ga pogledali in tako bruhnili v smeh, da sta še dve iz trgovine prišli pogledat, kaj se dogaja. a sva na spidu ali kaj)
tko da ja, smeh je pol zdravja.
in ko smo že pri smehu - naš Teo, če se ful smeji, se mu vsakič kolcat začne. A keru vašmu tut?

Nič, upam, da vas najdem v sredo; če boste vidli kako debelorito s traktorskim vozičkom, ki zblojeno leta naokol in ne najde lifta (zihr ga ne bom), potem naj kera pride me rešit iz zadrege.

pa lahko noč in čim bolj mirno in lepo spite!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
14.4.2008 23:18:31   
skuštrana
sANWEBDRA, ma, nisem pozabila nate, nič ne skrbi

Imam jaz rezervirene - 3 z rožicami (metkica, suzanamai, sanwebdra(saj bi ti imlea z rožicami kot mehurčica, a ne?)
jeans z delfini (vanili)....a sem koga pozabila

Ja, ja - samo če bi blo možno, da bi rožice ble na jeansu!?!?!??!

aha..Bom vprašala, ti javimuser posted image ker na jeansu je ponavadi na eni strani žepek, na drugi pa kaj bolj easy...aja, mei tai se lahko nosijo na obe strani, večina (ne vsi) imajo na eni strani tak žepek za kakšno malenkostuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?