ajne
|
hojla, no, midve z ajdico sva danes čisto sami, jutri pride domov možek, tavelika pa je na "počitnicah" pri moji mami in očetu... ne morem verjet ampak sem gledala najbolj inteligentno oddajo ever - Big Brother - jao jao kaj takega... sem si morala potešit radovednost, kaj za boga je to za eno čudo in sem končno gledala celo eno uro in 15 minut tega čuda. pa kaj ste nori? no comment, res... tko, da zdaj sem pa za čvek, pa nobene več gor... julam, ja v četrtek je bilo res fino, morava ponovit v zoo čimprej, sam vreme nam pa naslednji teden baje ne bo naklonjeno... ajda je res gajstna, a? no, danes je bila pridna ko angelček, tako jo je dedi pohvalil. pa sem se strinjala, da je ko angelček, ampak zato, ker ima take zlate kodre... o pridnosti pa kdaj drugič... jaz mislim, da je pravi mali vragec... tvojadva sta za moje pojme čist prava dedca... če bi me prišle na obisk, bi precej dalj trajalo, da bi se tako lepo vklopili kot sta se onadva (no predvsem tavelika, o ajdi ne bi, ona s tem res nima težav). ma, fino smo se imeli, ni kaj. aja, ajda je bila v torek cepljena, pa gajstna kot je, je začela kričat, ko smo vstopile v ordinacijo, da bi jo stehtali in zmerili in ni nehala, dokler nismo šle ven. vmes smo jo trije držali, da jo je lahko cepil, ker se je s tako silo upirala... posledica: ritka je šele danes v normalnih barvah in velikosti, ker je tako opletala, da je ni mogel lepo cepit in je nastalo, kar je. pa je otečena in rdeča ritka očitno ni čisto nič motila. stehtali in zmerili pa je sploh nismo, ker ni pustila. po mojem bi sestro kar natepla, če je ne bi pustila na miru. kriza. upam, da bo minilo, ampak trenutno je čist out kar se dohtarjev tiče... midva greva jutri na 5žensk&5moških.com... komaj čakam, so mi res pravi carji, predvsem zrnec, bizovičar in javšnik... tko, zdaj pa pod odejo brat knjigo... če ne bo nobena za čvek... čau
|