adrijana.sara
|
Čer! Danes se bile pa res pohvalno pridne . Čeprav vidim, da je spet večina bolana, res nič čudnega glede na to vreme zmedeno. Pošiljamo veliko zdravja za vse, tudi za Saro. Danes me je namreč klicala iz vrtca, da je Sara zaradi kašljanja bruhala in naj pridemo po njo. Jaz seveda prvi dan v službi, panično iščem babico, atija, teto.... da gre nekdo po njo,se le zorganizirajo, Sara pa cela nasmejana in blažena, pa se reži na polna usta . Nobenga kašljanja, niti preoblečena ni bila, tako da ni mogla ne vem kaj bruhat. Gre spat za 3h in se zbudi ravno takrat, ko sem prišla cela zaskrbljena domov, da jo peljem k zdravniku (itak sem imela jaz njeno kartico v denarnic), otroku pa nič, niti zakašljala ni, ni imela zabitega noska.... tak, da ne vem kaj je bilo to. Poskušam ostati brez komentarjev. Sva bili celo popoldne zunaj, je bila živahna kot vedno in zdaj že spi dobro uro. Sem mislila, da se bo zunaj kaj pokazalo. Sem ji naredila parno kopel, pa je imela potem nekaj za skašlat, drugače je pa ok. Bomo videli, če se čez noč kaj pokaže. Res je ponoči malo pokašljevala, pa ni bilo nič hudo in se ni prebujala. Ji nosim paro v spalnico... tak, da res upam, da se zmaževa, ker jaz ne morem v bolniško in nočem tega prenašati na nekoga drugega. Sem pravi spis napisala, sam slovnično je pa med 1 in 2 . Morje.... še nič nimamo v plano. Smo pa kupila (z nekaj kolegi prikolico lani, pa jo je potrebno do konca obnoviti in naj bi jo za 1. maja peljali na Ugljan). Sam bo treba še rokave zavihat, tak da ne vem, če bova s Saro šli zraven, tudi če bo prenova do takrat konec. Tak, da nimamo pojma kako bo letos. Tejcha... in otvoritev vrteca uspela, so ga potolažili ali je bila kriza. Zakaj pa tako na hitro uvajanje, jaz sem bila lahko 3 dni zraven, pa potem mal ven šla... sam nas je bolezen malo zasrala. Je bilo kaj solzic - tvojih mislim? Ker meni je bilo precej hudo, sam se je splačalo. Zdaj uživa na polno! Pa kaj noriš ponoči, počivat, počivat, kolikor še gre . Peskovnik še zdaj nisem šla po njega. Mi nikakor na zlaufa, pa mi še tudi do konca tedna verjetno ne bo. Mivke pa vsekakor ne bom kupila, ker je res ne prenesem na rokah, koži... brrrr, me mrazi. Na plaži še mogoče, sam me full moti, ker je povsod. Tevža te čisto razumem, da razmišljaš o tem, da bi ostala doma. Ker imeti skoz bolanega otroka, je res hudo. Sploh pa je njegovo zdravje najpomembnejše, ker tole je pa že res kriza. Od kolegov fanek, ki je tudi celo zimo kar naprej bolan, je zdaj dobila še koze za povrhu , da se ti že res lahko začne mešati. Pišem zmedeno kot raztrgan dohtar. Aja, še nekaj! Tanyka USPEŠEN PRVI DELOVNI DAN!!!!!!!!!!!!!! Za 1. aprila pa nimam nič, ker mi take stvari ne gredo najbolje od rok. Zdaj pa pod tuš, mal tv al pa knjiga, pa spat. Nočke
|