pupika
|
Ojla babnce Vidim, da ste bile danes kar aktivne pri pisanju. Danes ponoči je bilo malo boljše, samo mi je spet začel full piti vode, tako da je ponoči šlo okoli 5 flašk, to pa je veliko. Komaj čakam še zadnjo trojko da mu do konca ven pokuka, joj potem bodo pa verjetno že kar petke na delu, upam, da ne bo tako hudo kot pri trojkah, ker so bile štirice v primerjavi s petko res mala šala. Jaz sem imela danes zopet en razfgovor za novo službo in mislim, da jo bom dobila, ker me je spraševal, kdaj lahko pridem k njim delat, delo ni težko, samo natančna bi morala bit in veliko odgovornosti bi imela, delovni čas mu ugaja, ker si sam skombiniraš kdaj prideš in greš, tako da bi si jaz izbrala od 7-15h, me moti samo to, ker bi morala it za en teden v romunijo na izobraževanje, tole pa niti ne diši. Adrijana super za Saro in kahlico, so kar hitro začel tilče naši pamžeki, saj je za njih tole zaenkrat igra, pri nas seje Gal včeraj polula v plenico, ko je sedel na kahlici, seveda ga pa moram vedno slečt in to do plenice, ker drugače se sam ne more in nima nekjega potrpljenja. Adrijana upam, da bodo te bolečine v križu kmalu minile, ker vem kako to boli, jaz se po daljšem sedenju takoj ne morem zravnati, šele čez nekaj časa, pikula je tega kriv samo naš mali črviček, ker sem ga tolko prenosla, no saj ga še vedno samo malo manj. Incabinca za novo službo, javi kako je v novi službi. Tejcha saj viroze bodo in so v vrtcu, jaz ti predlagam, da ga ne jemlješ ven iz vrtca, ene par viroz bo morall prebolet in to bo to, mi smo bili doma vsakih 14 dni po teden dni. Sedaj pa je že od sredine januarja v vrtcu, joj že trkam, da se ga kaj ne prime, ker so nekateri že bolani. Sončica upam, da se mali kmalu pozdravi . za vašega malega ko jer zmatran, da gre sam v sobo, nam je uspelo, da gal sam zaspi na postelji, no jaz ležim zraven njega in da imava popolno temo, ker drugače bi se on igral,skakal,....potem pa me drži objeto in se moram prav počasi izpulit iz njegovega objema, da ga ne zbudim.
|