adrijana.sara
|
Lene čveke - to smo si pa zaslužile vse po vrsti, ene bolj, druge malo manj. Zvezda to se je meni naredilo, ko je bila Sara stara ene štiri mesece in sem jaz zbolela, me je kuhal čez 39, nisem upala dojit, tablet jemat, s hladnim tušem sem vročino zbijala in jo potem hranila... in pol ona men reče, danes imamo pa vse polno, lahko pridete v ponedeljek - takrat sem pa res znorela kaj se gredo. Kako pa naj bi zdržala do ponedeljka, pa majhnega otroka, ki je jedela samo moje mleko. Pa je rekla, da naj vseeno pridem in počakam in ko so videli, da imam malega otroka so me spustili naprej. Vsaj ljudje so bili fer, da sem jaz prišla do tistih antibiotikov. Drugače imamo pa za nenaročene določene ure kdaj lahko pridemo in takrat pač počakaš tiste. Mislim, da je pol ure po začetku dela, pa tam proti koncu. Ja siromaki, res imajo premale plače, da bi morali še paciente sprejemat . Sem čisto noter padla, ker je zdravstvo vedno večja katastrofa - na recept ne dobiš skoraj nič več, razen ta poceni antibiotike na antibiotike...in kreme, ki jih plačaš. Sem se včeraj pogovarjala z eno, ki čisti v bolnici in je rekla, da jih je full dala odpovedi, ker imajo res nizko plačo in delajo zdaj še več kot so prej, pri plači so jim pa zvišali za 19 €, res ponižujoče - po 10, 12 ur na dan, 6 dni v tednu, če ne 7. Za zjokat.... Zdaj bo pa dovolj, sam mi je res blesavo to vse skupaj.... Drugače smo ok, Sara se potepa pri sosedih, sem jo doma pustila, da ni rabla zraven it v trgovino v tem dežju. Je pravi mali parkeljček in vsak dan bolj posrečena. Zdaj sploh, ko se tudi vse tako razlagat in je tak navdušena nad vsem, res si zna narediti vse tak zabavno in toliko dela, da dol padeš . Zdaj pa grem malo avto pospravit, pa sedeš ven vzet. Gre jutri na tehničnega, jaz dobim pa boljšega v renta car. Bi ga človek dal kar večkrat na leto registrirat. Zdaj pa čvekice na planom, v tem vremenu že niste zunaj
|