|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
14.4.2008 10:49:53   
Maja T.
Tatly saj je Bambi lepo napisala, celo na isti 52 strani, da ni treba niti iskati nazaj, kako in kaj je z majčkami. V bistvu še čakamo odgovor, ali si jih bomo same naročile oz. skupinsko...?

Dojenč mojstrica za to je Sayuri, je pa pred kratkim napisala postopek, kako se pripnejo.

tukaj je link:

http://shrani.si/
- greš na brskaj, izbereš svojo slikico
- greš na dodatne možnosti in daš sliko na 320 pikslov (da ti jo pomanjša) in OBVEZNO v prvi kvadratek (sliko  
pomanjšaj na širino) označiš s kljukico
- shraniš
- odprejo se ti 4 kode. Ti kopiraš 2. kodo-koda za forum dirket v RR.

to je to...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.4.2008 10:51:27   
betty
Zivjo bodoče mamice!
Ste ok? Danes je prav lepo,ko sije soncek,kajne? Mene pa zanima, ce ste se že prijavile v materinsko solo? Sem iz Lj. Ima katera telefonsko kam se prijaviti ? A je to v stari porodnišnici? hvala za odgovor in uzivajte maximalno!!!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.4.2008 10:52:20   
Maja T.
ej Bambi si že prej odgovorila Dojenču, nič hudega user posted image

Sayuri kako kaj nove superke?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.4.2008 10:57:11   
andrejaboris
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Jutro vse mamice in tiste ki bodo se postale:)
Danes pa smo se na Stajerskem prebudile v zares soncno jutrouser posted image  Pogled na Pohorje je precudovito, spoh pa bo precudovit teden, kajti v petek izvem kaj se skriva v mojem trebuscku ali bo fantek ali punckauser posted image
Danes pa h ginekologinji na pregled, pol pa odstevanje dnevov do popoldnega trenutka.

Zelim vam uspesen teden, poln lepih trenutkovuser posted image

....v petek imaš morfologijo?,..a v bolnici?,.....jaz imam v porodnišnici ob 11.00

Oj jaz imam tut v petek morfologijo v mariborski  porodnišnici! SE mogoče vidimo! Samo kak pa bomo vedle da smo prave?

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.4.2008 11:02:39   
andrejaboris
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Jutro vsem user posted image !

Spet ste bile pridne čveke med vikendom, je bilo kar nekaj branja user posted image

Prvo glede srečanja v CE, načeloma pridem, bomo pa se pomojem tako tik pred 18.5. še usklajevale in naredile dokončni seznam.
Mariborčanke (Bambi, Renatka, Barbarinha, Anaya, Andrejaboris, Tamy30, Matejchi, ... user posted image napišite, katera je še...), res se bi lahko skupaj  peljale, mislim, da je  Katja napisala, če jo poberemo v Sl. Konjicah. Npr. če peljem jaz, pa te Katja potem poberemo mimogrede. Bi pa jaz potem hitro šla, da bom še lahko malo z user posted image , ker mi v ponedeljek gre za 1 teden na služ. pot user posted image . No sicer pa se še bomo dogovarjale, katera bo peljala, če ste seveda za, kako in kaj, ....

Bambi majčke so zelo lepe, jaz bi imela verzijo rozaste, ker se mi zdi najbolj šik-enobarvni natis-meni bi bila lepa rdeča z belim napisom in sliko. Full so mi dobre ozke, samo ne vem, če mi bo pravuser posted image . Plačilo po povzetju pa je res najboljša vrjanta.

Sayuri sem vesela, da si dobila, malenkost, samo da si lahko pomagamo, če se le da user posted image

Andrejaboris, kaj vidva sta srečna nagrajenca Radio City-sanjska poroka... Ja super, čestitam user posted image user posted image user posted image nisem vedela - sem spremljala potek, noro...

Tinka14 in Tamy30 dobrodošli med čveke user posted image user posted image user posted image , Tamy30, kaj prav iz MB si...

Naty13 želim ti, da bi Nejc čim prej ozdravel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iva77 kako lep buši, ni ti videt, da si že rodila user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Buruolan  za .

Bambi jaz pa meditativno glasbo poslušam - vodo, ptičke, morje, delfine... pa se mi user posted image zelo umiri, ker drugače smo mi zelo živi user posted image -non stop nekaj plavamo... Sem včeraj prvič videla, kako se mi buši premika user posted image , noro zgleda. Ko sem včeraj pražila čebulo (meni to zelo diši), sem mislila, da mi bo user posted image poletela, tako je začela brcat, sem se morala prav smejati user posted image

Barbarinha, kaj ti si tudi iz MB, pa boš rodila samo na Ptuju, verjetno smo se že o tem pogovarjale, pa se ne spomnim več.. jaz sem bila tudi pri dr. Lukmanu na 3D in sem bila zelo zadovoljnja z njim, tako človeški je...

Tatly mogoče si preveč aktivna čez dan, da ne čutiš user posted image oz. ga samo 1x na dan. Predvidevam, če se bi umirila, da bi jo večkrat čutila. Pri meni je tak, da zdaj ko nisem več v taki akciji - delam vse bolj na easy, jo zelo pogosto čutim.

Erin še za seznamček: 18.4.08 nimam GP, ker sem ga imela kao v petek 11.4.08. Naslednji GP imam 9.5.08. Iiiii, danes teden pa MF, da vidim, če mi bo potrdil user posted image . Komaj čakam, da jo spet vidim in da slišim stavek, vse je vredu user posted image . Kako si ti kaj? Špika te ne več tako, ne in WC ni več tvoj stalno obiskan prostor user posted image user posted image user posted image ...

Gajka, kje si se pa ti izgubila?

Anaya prijaviš se lahko pri sestri Zlatki oz. sestri Eriki-glavna babica na 321 22 09 in se rezerviraš. Čakaj ti pošljem link: 

http://www.sb-mb.si/index.php?id=255

oj maja t. ! nisva midva srečna izžrebanca , sta pa najimna prijatla in sma povablena na poroko!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.4.2008 11:12:13   
Arany
Pozdravljene!

Tinka14 dobrodošla user posted image

dojenč upam da ti bo uspelo prilepiti slikco. Sem ti tudi sama želela napisati kako jo prilepi, pa me je naty prehitela user posted image Nato pa le sporoči kaj se ti je smešnega zgodilo včeraj user posted image

bambi  res si pridna da tako lepo skrbiš za nas, da bomo imele lepe majčke user posted image user posted image user posted image Meni sta najbolj všeč roza majica z barvno slikico in napisom štorklja me prinese poleti ter majica It´s  a boy. Bi si kupila kar obe user posted image Pa cena se mi zdi zelo ugodna, glede na to da sem dala v popku za majico brez rokavov z napisom pridem avgusta 25€ user posted image . Tudi predlog glede pošiljanja majic in plačila po povzetju se mi zdi dober.
Aja, pa hvala za link o glasbi za user posted image . Mi je user posted image že potegnil z neta CD-je s celotnimi pesmimi in jih z mojim user posted image že poslušava user posted image .

soncek3 glede prestopnega leta - tudi sama sem si po koledarčku izračunala PDP 19.8., vendar me je potem ginekologinja opozorila, da tu ni upoštevanega prestopnega leta, zato je moj dejanski PDP en dan prej, torej 18.8. Sama nisem niti pomislila na to user posted image .

tatly nič ne skrbi glede brcik. Mogoče imaš bolj mirnega otroka ali pa takšno lego posteljice, da se brcike manj občutijo. Moja svakinja je imala spredaj ležečo posteljico in je prve brcike občutila šele v 22 tednu, pa še te so bile bolj šibke, zdaj pa ima živahnega malčka. user posted image

matejchi sem se nasmejala tvojemu sestavku user posted image user posted image user posted image   Je pa verjetno kar nekaj resnice v tem user posted image

Pa še podatki o obsegu mojega bušija -  zjutraj sem si ga izmerila in meri 87 cm, počutim pa se že zelo okorna. Kaj šele bo user posted image  

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.4.2008 11:22:26   
Maja T.
Andrejaboris, usp user posted image sem zgleda prehitro prebrala tvoj post, da sem mislila, da sta vidva. Potem pa vse lepo vajinima prijateljema user posted image , vidva pa, da bi čim bolj uživala. Pomojem bo to prav spektakularna poroka. Malo potem poročaj...

Matejchi, sem se tudi jaz nasmejala tvojemu postu...user posted image user posted image user posted image  user posted image .  Jaz sem tipična user posted image -1. otrok user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.4.2008 11:28:28   
bella02
Punce, če katera rabi še kaj cm v bušiju, jih jaz dam zastonj!!! Sem vam kar malo nevoščljiva, ker ste tako suhe. Pa se bomo z odvečnimi kg ukvarjali potem.
Materinska šola: jaz sem jo obiskovala v 1.user posted image , pa ne grem še enkrat. Mi katera zna povedat, kje dobi oči potrdilo za prisostvovanje pri porodu? Kako to že gre?

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.4.2008 11:34:52   
andrejaboris
user posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.4.2008 11:36:14   
andrejaboris
kako vlko sliko mi je shranlo. joj. če nisn znala drugače

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.4.2008 11:43:57   
dojenč
JULIJA08-nič bat zaradi obsega, jaz sem se včeraj merila pa imam že 97 cm, kaj se pa tiče širine??????boki in rit-KATASTROFAuser posted image .
TATLY-user posted image user posted image user posted image  za brcike, sedaj se bo zacelo.
nevem točno katera je spraševala če več dni ne čuti nicesar-ravno včeraj sem brala na spletu, da če pa 26 tednu nosečnosti, par dni ne čutiš popolnoma nič nemudoma pojdi k zdravniku.tolko za info.AMPAK JAZ UPAM DA, MI NE BOMO IMELE,TAKŠNIH TEŽAV, IN DA BOMO PRVIČ V BOLNICO PRISPELE AVGUSTA.
VILIKA-meni pa so se že pojavile tiste grozne strijeuser posted image .
MAJA-DRŽIM PESTI ZA IZVIDE, UPAM DA BO VSE VREDU, TI PA KITRO JAVI, DA NE BOMO V SKRBEH
SAYURI-upam da ti bo v novih supegah dobro, in da boš vesela ne tekala ampak se sprrehajala na okoli
BURUOLON-kako ste se naspali v novem stanovanju, si kaj lepega sanjala, pravijo da če kje prvič spiš, in če kaj sanjaš, se ti to uresniciuser posted image
in kaj si lepega videla na sejmi, imajo kaj za novorojenčke , česar tukajv sloveniji še nismo videliuser posted image
IVA77-iiiiiiiiiiiiii kako lepi buši
BELLA02-nič ne skrbi glede kg, jaz sem se v teh 5 mesecih zredila za 10 kg, pa ko sem bila na pregledu, me je sestra kregala a sem ji rekla kaj pa naj bom lačna, sem pac tako navajena da rada jem.itak bo šlo vse doll
aja, se ti pridružujem kaj se tiče glede poroda..že vso življenje me je starh poroda(da ne bom zmogla, da bom pozabla dihat, da bom pala v nezavest.res me je groza

user posted image v tolažbo prebiram revije o porodu, pa nič ne pomaga,tiste ki so že rodile , pa mi pravijo da bom pri porodu, občutila pravo bolečinouser posted image

kaj se tice epiduralne sem jaz tudi razmišljala, o tem samo mi ene rečejo,da ne ker pol ne bom vedela kako zgleda porodna bolečina ,in da sploh ne bom vedela kaj porod jeuser posted image ,ene pa so mi celo znale povedat, da če ti epiduralne ne dajo v točno določeno mesto, da si lahko celo življenje hromuser posted image torej je kera tu gori, ki ve kaj o tem ali pa kera študira medicino????da nas bo malo podučila o tem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TINKA14-dobrodošla med nami, in vesel klepet
ANA-P lepo da si se javila, sem se že ustrašila da bom edina ptujčanka,tu gori.
NATY13držim pesti za tvojega tamalega, in upam da se bo čimprej pozdravil.
TATLY-jaz stavim nauser posted image kolikor pa vem pa ni nič od lege odvisno kaj bo, tako da se pusti presenetit,nam pa kaj hitro poročaj.

SONČEKjavi kako bo na pregledu

BAMBI-kam pa naj poklicem oz kam se naj obrnem glede občinske nagrade za novorojenčka,jaz sem iz ptujske občine, tu pa so škrtavi veš, tak da nevem če se boma z ano, tega včakale, čeprav bi bilo fajn dobiti kakih 100€.

AJA ŠE TO, ZA VSE KI VAS ZANIMA KAJ SE MI JE VČERAJ ZGODILO
SEDIM ZA RAČUNALNIKOM, V KRATKI MAJČKI, KER JE BLO TOPLO, IN NEKAJ DELAM.MOJEMU SEM CEN JAMRALA , KAKO ME BOLIJO PRSI,IN ČEZ ČAS OPAZIM DA IMAM CELO MAJCO MOKRO,IN......DOBILA SEM MLEKO, NO IN POL MENI MOJ REČE, EN STROŠEK MANJ, NE BOMO VEČ KUPOVALI MLEKO, SAJ GA PROIZVAJAMO KAR DOMA, IN TAKO SE JE CELI DAN NORČEVAL IZ MOJIH ZIZIuser posted image

SAJ SEM MU REKLA POTEM, DA SI ŽELIM DA BI SAMO ZA 2 MESECA LAHKO BILI MOŠKI NOSEČI, IN BI VIDELI.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.4.2008 11:46:21   
tejkaz

Srečanje: nedelja, 18.5.2008, City center Celje

- tejkazuser posted image + user posted image + user posted image
- bambi14user posted image + user posted image
- Zoja Mišauser posted image + user posted image
-Gajkauser posted image + user posted image
-Aranyuser posted image   + user posted image
-Ryssauser posted image + user posted image
-Košutauser posted image + user posted image
-PABLOuser posted image + user posted image + user posted image
-misheluser posted image
-K_a_t_j_auser posted image
-Barbarinhauser posted image
-Nelluser posted image
-misheluser posted image

Upam da nisem katere izpustila. Zdaj grem pa najprej na malico in se še potem kaj javim.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.4.2008 11:46:28   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Jutro vse mamice in tiste ki bodo se postale:)
Danes pa smo se na Stajerskem prebudile v zares soncno jutrouser posted image  Pogled na Pohorje je precudovito, spoh pa bo precudovit teden, kajti v petek izvem kaj se skriva v mojem trebuscku ali bo fantek ali punckauser posted image
Danes pa h ginekologinji na pregled, pol pa odstevanje dnevov do popoldnega trenutka.

Zelim vam uspesen teden, poln lepih trenutkovuser posted image

....v petek imaš morfologijo?,..a v bolnici?,.....jaz imam v porodnišnici ob 11.00

Oj jaz imam tut v petek morfologijo v mariborski  porodnišnici! SE mogoče vidimo! Samo kak pa bomo vedle da smo prave?

• mene ne moreš zgrešit:
- do riti mam blontne lase- no svetleuser posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 14.4.2008 11:47:29 >

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.4.2008 11:51:07   
soncek3
Dojenč meni tudi teče. No teče ravno ne, ampak bradavice so mokre. Hm, ampak ni bela tekočina, ampak motna ali rumena. Ko pritisnem na prsi, kar priteče, ne vem zakaj je pa rumeno??

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
14.4.2008 12:16:08   
dojenč
tak se muičim s temi slikicami, pa mi napise :ta vrste dadoteke ni dovoljena,jjjooojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
14.4.2008 12:26:20   
Maja T.
Andrejaboris verjetno si pozabila dati v okvirček kljukico, ko si šla na dodatne možnosti in si pomanjšala slikico na 320 pikslov. Če tega ne narediš, ti pripopa tako veliko slikico. Jaz to dobro vem, ker se mi je isto zgodilo in to 2x user posted image user posted image user posted image .
Če boš dala kljukico v okvirček in nato shranila, ti jo bo garant zmanjšalo, probaj še enkrat...

Dojenč jaz imam urin ok, sestra je malo preveč paniko naredila user posted image

Bambi kako pa si ti in bakterije, si šla potem na prvomajsko na preiskave, aja kaj pa najin randi ta teden user posted image , si mogoče za sredo dopoldan...

Bella02 žal ti ne znam pomagat, jaz vem samo za varianto, da s partnerjem obiskuješ MŠ, da on dobi potrdilo, upam  da boš lahko uredila user posted image

Tejkaz jaz se bi tudi dala na seznam, bom kar sama prišla

Erin, Sayuri, kje pa sta vidve danes, je vse ok user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
14.4.2008 12:30:35   
dojenč
ČE SE MI PA DOBEN KVADRATEK NE POKAŽE.KO HOČEM IZBRAT SLIKICO, 2 KRAT KLIKNEM PA MI KAR NAPIŠE DA NI PRAVA DADOTEKA
KAK SEM JEZNA

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.4.2008 12:39:14   
bambi14
Bambi kako pa si ti in bakterije, si šla potem na prvomajsko na preiskave, aja kaj pa najin randi ta teden , si mogoče za sredo dopoldan...

ups...randi ja.

Ej meni bi bol pasalo popoldan, ker mam ustni del izpita ob 16 uri in bi prišla malo prej v mesto, da bi šle na drink.(tam neli ob kakih 14-14.30)- kaj misliš?user posted image
'

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.4.2008 12:42:50   
bella02
Dojenc in soncek3, to je čist normalno. Meni je v 1.user posted image teklo ven od tretjega meseca user posted image , tako da sem mogla že do rojstva nosit blazinice, zdaj pa še ne. Sicer se mi gor naredi malo skorjice ponoči ali čez dan, teče pa še ne. Upam, da to pomeni, da bo zdaj kaj več mleka kot pri pupi. Lepe bele barve bo šele po rojstvu, vsaj pri meni je blo tako.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.4.2008 12:50:17   
Vilika
KU KU, SPET JAZ TU!!!

Sem po enem tednu spet na šihtu in zeham ko pr norcih, sem se razvadila biti doma in saaaančkatiiiii user posted image

Bambi tudi jaz se bom verjetno odločila za majčko ko izvem kako je z velikostmi teliranih majčk... Mi je pa najbolj všeč enobarven napis - tak kot je na prvi prikazan - najbolj je razviden...

DANES PA PREGLEEEED!! Komaj čakam, da po petih tednih vidim našega bejbita, pa upam da bo vse OK.

Če pregled ne bo temeljit bom šla pa verjetno tudi jaz na 3D, čeprav nisem imela namena...

No, katera je še z južne SLO, da vidmo če tud me lahko srečanje organiziramo?

A morda katera kaj ve o nosečniški telovadbi v kliničnem v LJ?? A katera ve kam točno je treba it? Sem slišala da je baje celo brezplačna.. - sam informativno me zanima.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.4.2008 12:54:54   
dojenč
dadoteke so shranjene,
zdaj pa doli, ko piše kopiraj-pritisnem koda za forume, pa se nič ne zgodi

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.4.2008 12:57:52   
tejkaz
Srečanje: nedelja, 18.5.2008, City center Celje

- tejkazuser posted image + user posted image + user posted image
- bambi14user posted image + user posted image
- Zoja Mišauser posted image + user posted image
-Gajkauser posted image + user posted image
-Aranyuser posted image   + user posted image
-Ryssauser posted image + user posted image
-Košutauser posted image + user posted image
-PABLOuser posted image + user posted image + user posted image
-misheluser posted image
-K_a_t_j_auser posted image
-Barbarinhauser posted image
-Nelluser posted image
-misheluser posted image
-majaTuser posted image

Naty, res je. Za vikend smo uživali, zato se sploh nisem imela časa javit. Zvečer sem bila pa preveč utrujena. Eva je zdaj HB zdrava. Upam da bo tako še naprej. Držim pesti za Nejca, da bo čimprej ozdravel.

V soboto sva rezervirala voziček. Dobili bi naj ga ta teden. Kupila bova pa Jane Slalom Pro Strata zelene barve. Bili smo še v v Trbovljah na morfologiji pri mojem G. Mi je naredil res super morfologijo, vse sva izmerila, pogledala. Dobila sem celo 6 slikic. Ne vem kaj mu je bilo da se je zadnjič tako grdo obnašal. Včeraj smo bili pa spet v štajerskih koncih in kot kaže, se bom počasi morala odpovedati daljšim vožnjam. Križ me namreč tako daje da je hudo. Pa še naš fant je tako brcal. Izgleda da mu ne paše v avtu :)

Bambi user posted image zelo si se potrudila z majčkami. Tudi jaz bi eno :)

Tatly, čestitke za brcike. Nič se sekirat če so še nežne in ne tako pogoste. Boš videla, kaj te še čaka :)

Dobrodošle vse nove. Sem pozabila nicke user posted image

Aha, še glede vrtcev in bolezni moram malo komentirat. Mislim, da se strinjam z obema skupinama. tISTE KI ZA BOLEZNI KRIVIJO VRTEC  (ups Caps Lock) in tiste ki starše. V vrtcu imajo za moje pojme čisto preveč stopinj. Ko zjutraj pripeljem Evo je notri prav hudo vroče. Pa sem že omenila vzgojiteljici, in je rekla da eni starši zahtevajo da je tako toplo. Potem pa malo prezračijo in prehlad je tu. Jaz sem imela slabe izkušnje z dudo. Na obesku je imela napisano da je njena, ampak kar naenkrat je ni bilo več in domov je prišla kar z eno dudo. Bog si ga vedi, kdo je bil lastnik tiste dude. Sam mislim, da bi si vzgojiteljica že lahko zapomnila, čigava je katera, saj so bili v v njeni skupini samo 4 ki so dudali. Zdaj so trije. Evo smo čisto odvadili. Sploh je ne rabi več in zvečer zaspi brez problema. Starši so pa krivi zato, ker res vozijo v vrtec bolne otroke. Jaz vedno živim in delam po načelu: Ne delaj ljudem tistega, kar nočeš da bi ljudje delali tebi. Zato niti z najmanjšo vročino Eve ne peljem v vrtec (HB imam super šefa, ki razume, da je otrok večkrat bolan) ker nočem da bi se okužili še drugi otroci. Prav tako nočem da bi drugi starši svoje otroke vozili bolne v vrtec, ker nočem da bi okužili Evo. Na žalost vem da se to ne bo zgodilo, ampak imam vsaj dobro vest, ker jaz naredim tako. Imam pa sosedo, ki se hvali s tem da da zjutraj svoji hčerki žličko calpola, zato da ji pade vročina in gre vseeno v vrtec. Za takšne si lahko samo mislim da si res ne zaslužijo biti starši. Bolan otrok potrebuje svoje starše in počitek doma. Ups, sem se razpisala.

Drugače pa Eva vedno bolj uživa v vrtcu. Danes mi je vzgojiteljica rekla, da se je začela pretepat. Sem jo vprašala kako ji naj to preprečim pa je rekla naj pustim, da se zna pač postaviti zase. Če bo pa huje, jo pa naj malo kaznujem. user posted image In kako naj kaznujem leto in pol starega otroka?

Zdaj moram pa še kaj narest in se še javim kasneje

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.4.2008 13:03:12   
naty13
Dojenč ko izbereš kodo za forume, moraš to prilepit V POST, KJER BOŠ OBJAVILA SVOJO SLIKICO.

ERIN IN SAYURI TUDI JAZ VAJU DANES POGREŠAM.user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.4.2008 13:03:28   
dojenč
user posted image

b!!!o je ratalo

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.4.2008 13:04:24   
bella02
Sem se pozanimala glede prisotnosti očeta pri 2. otroku.
Ker je od prvega user posted image preteklo 4 leta, moram iti samo na babiško šolo po novo potrdilo. Stane pa cca 17 EUR, nekaj centov manj.
Upam, da sem še kateri  pomagala.
Lep dan še naprej!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?