Anonimen
|
Pozdravček, pozdravček !!! Juhuuhu, pa se je pričela akcija ! Sem po včerajšnjem branju komentarjev bila že kar malo žalostna, da iz planiranega srečanja v LJ nič ne bo ratalo. Jaz sem pa že mojima dvema napovedala izlet v LJ in malo druženja in sta bila celo takoj za to. Sploh mi ni bilo treba kaj veliko prepričevati. Sem se kar malo čudila, ker smo res na tesnem s časom (oz. vsaj je zelo zaseden). Erazmu sem omenila Nejca pa Evo pa Filipa pa .......no vaše otročke in je bil prav navdušen. V LJ se ne bi odločila in peljala sama, še posebej, ker je bilo govora le o kavici. To bi lahko trajalo kvečjemu kakšno urico, potem pa bi se lahko vrnila domov. Piknik pa je bil mišljen v tem smislu, da bi se dobili kje bolj na prostem in nismo odvisni od lokalov, kateri sprejmejo ali pa tudi ne sprejmejo veliko ljudi, otroci pa bi se lahko veselo igrali in zabavali zunaj pod budnim očesom nas samih. Pa nikakor nimam v mislih nas vseh 100+, pa še čas ne bi bil ovira. Lahko bi se na dolgo klepetalo in bi se lahko bolje spoznali kot zgolj na kavici, ko se pogovarjaš ponavadi le s tistim, ki ti sedi najbližje.......No, to samo tako malo razmišljam, ker je res teoretična možnost, da se nas bi zbralo veliko...... Se pa nič ne pritožujem, če se ne dobimo v LJ, mi je CE toliko ljubše (oz. bližje ), pa še sama pridem, če ni drugače. Z veseljem omenjam, da me lahko date na seznam za 18.5. v CCC: PABLO + + . Rabimo dobrih 10 min pa smo tam . Samo op.: Mislim, da je 18.5. (nedelja) primernejši datum, če je le mogoče, kot pa 17.5. (sobota), ker je ob sobotah veliko večja gneča in trušč in je za srečanje manj primerno. Arany - v materinsko šolo se jaz nisem oz. se ne bom prijavila, ker sem jo obiskovala v prvi . Čeprav bi mi verjetno marsikatera informacija na novo prav prišla, ker sem že marsikaj pozabila . Obiskovala sem jo v MB, tako da niti ne vem kako ta šola tu v CE poteka, sem pa slišala da niti ni ne vem kaj. Po moji presolji je bila šola v MB veliko boljša oz. vsaj boljše organizirana, glede na primerjavo izkušenj kolegic tukaj. Pa nočem s tem povedati nič slabega. Želim ti prijetne trenutke ob spoznavanju veliko novega in veliko novih poznanstev in kolegic . Čipka - mislim nate in upam na najboljše ! Mislim pa, da gre zgolj za preventivno kontrolo, ker res ni redkost, da se otroci rodijo z "luknjico" na srčku, vendar se ta zaceli v nekaj mesecih (oz. še prej). Seveda če gre za običajno zadevo in ne gre za kakšen zaplet. Tudi naš mišolin se je rodil z njo, vendar se je v kratkem zarastla. Držim pesti!!! Aja, pa majčke so tudi zanimiva ideja . Kar zmenite se za kaj ugodnega. In ideja s slikico in avgustovke 2008 mi je čisto OK. No, jaz sem med tistimi, ki rabijo večjo ali pa prav nosečniško .
< Sporočilo je popravil PABLO -- 11.4.2008 12:15:56 >
|