|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
11.4.2008 11:59:25   
bambi14
ŠTORKLJE:
Simbolična vloga štorkelj user posted image user posted image Štorklje lahko gradijo gnezda zelo visoko Bela štorklja je simbol Haaga na Nizozemskem in neuradni simbol Poljske, kjer gnezdi okrog 25% štorkelj v Evropi. V zahodni kulturi je bela štorklja simbol rojstva. V viktorijanskem času je bilo razlagati o razmnoževanju pri ljudeh kočljiva tema. Zato so starši otrokom na vprašanja, od kod so se vzeli, odgovarjali, da jih je prinesla štorklja. Navada izhaja iz nekdaj razširjenega prepričanja, da so štorklje prinašalke sreče in blaginje. Slika štorklje, kako nosi otroka, se v popularni kulturi pogosto pojavi. Drobne rožnate ali rdečkaste madeže, ki so zaradi razvoja žil pogosto prisotni na novorojenčkovih vekah, med očmi, na zgornjem delu lica in na vratni gubi, še vedno občasno imenujejo štorklji ugrizi.user posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
11.4.2008 12:08:23   
Anonimen
Pozdravček, pozdravček user posted image !!!
Juhuuhu, pa se je pričela akcija user posted image user posted image user posted image ! Sem po včerajšnjem branju komentarjev bila že kar malo žalostna, da iz planiranega srečanja  v LJ nič ne bo ratalo. Jaz sem pa že mojima dvema napovedala izlet v LJ in malo druženja in sta bila celo takoj za to. Sploh mi ni bilo treba kaj veliko prepričevati. Sem se kar malo čudila, ker smo res na tesnem s časom (oz. vsaj user posted image je zelo zaseden). Erazmu sem omenila Nejca pa Evo pa Filipa pa .......no vaše otročke in je bil prav navdušen. V LJ se ne bi odločila in peljala sama, še posebej, ker je bilo govora le o kavici. To bi lahko trajalo kvečjemu kakšno urico, potem pa bi se lahko vrnila domov. Piknik pa je bil mišljen v tem smislu, da bi se dobili kje bolj na prostem in nismo odvisni od lokalov, kateri sprejmejo ali pa tudi ne sprejmejo veliko ljudi, otroci pa bi se lahko veselo igrali in zabavali zunaj pod budnim očesom nas samih. Pa nikakor nimam v mislih nas vseh 100+, pa še čas ne bi bil ovira. Lahko bi se na dolgo klepetalo in bi se lahko bolje spoznali kot zgolj na kavici, ko se pogovarjaš ponavadi le s tistim, ki ti sedi najbližje.......No, to samo tako malo razmišljam, ker je res teoretična možnost, da se nas bi zbralo veliko......

Se pa nič ne pritožujem, če se ne dobimo v LJ, mi je CE toliko ljubše (oz. bližje user posted image ), pa še sama pridem, če ni drugače.
Z veseljem omenjam, da me lahko date na seznam za 18.5. v CCC: PABLOuser posted image + user posted image + user posted image . Rabimo dobrih 10 min pa smo tam user posted image .

Samo op.: Mislim, da je 18.5. (nedelja) primernejši datum, če je le mogoče, kot pa 17.5. (sobota), ker je ob sobotah veliko večja gneča in trušč in je za srečanje manj primerno.

Arany - v materinsko šolo se jaz nisem oz. se ne bom prijavila, ker sem jo obiskovala v prvi user posted image . Čeprav bi mi verjetno marsikatera informacija na novo prav prišla, ker sem že marsikaj pozabila user posted image . Obiskovala sem jo v MB, tako da niti ne vem kako ta šola tu v CE poteka, sem pa slišala da niti ni ne vem kaj. Po moji presolji je bila šola v MB veliko boljša oz. vsaj boljše organizirana, glede na primerjavo izkušenj kolegic tukaj. Pa nočem s tem povedati nič slabega. Želim ti prijetne trenutke ob spoznavanju veliko novega in veliko novih poznanstev in kolegic user posted image .

Čipka - mislim nate in upam na najboljše user posted image user posted image user posted image ! Mislim pa, da gre zgolj za preventivno kontrolo, ker res ni redkost, da se otroci rodijo z "luknjico" na srčku, vendar se ta zaceli v nekaj mesecih (oz. še prej). Seveda če gre za običajno zadevo in ne gre za kakšen zaplet. Tudi naš mišolin se je rodil z njo, vendar se je v kratkem zarastla. Držim pesti!!!

Aja, pa majčke so tudi zanimiva ideja user posted image . Kar zmenite se za kaj ugodnega. In ideja s slikico in avgustovke 2008 mi je čisto OK. No, jaz sem med tistimi, ki rabijo večjo ali pa prav nosečniško user posted image .

< Sporočilo je popravil PABLO -- 11.4.2008 12:15:56 >

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
11.4.2008 12:10:49   
Arany
košuta v Žalcu so predavanja enkrat na teden (ob torkih), šest tečajev, kar celo zadevo močno podaljša. Poleg tega je zadnji sprejemljiv tečaj za avgustovke že maja, kar se mi zdi precej kmalu in do rojstva že vse pozabiš user posted image . Glavni razlog pa je ta, da po mnenju kolegic, ki so obiskovale ta tečaj in celo moje ginekologinje, tečaj ni preveč strokovno izveden, izveš samo nekaj dolgočasne teorije, medtem ko ti praktično samo prikažejo kako bi naj otroka previl in umil, sam pa nimaš možnosti tega sprobat, kar pa se meni zdi glavni cilj tečaja (še posebno za user posted image , ki bomo prvič postale mame). Za Celje pa sem slišala same pohvale, tako glede  predavateljice kot tudi samega poteka in zanimivosti tečaja. Pa tudi praktičnih vaj je veliko. 

Sicer pa je v Žalcu še ena možnost obiska materinske šole v Ondini http://www.ondina-ak.si/index.php?path=26.
Več o žalski materinski šoli si lahko prebereš tu: http://www.zd-zalec.si/vzgoja.php

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
11.4.2008 12:22:18   
Tamy30
mmm zivjo, sem videla da si omenila pohorsko kavarnico, njami obozujem njihove torticeuser posted image (priporocam karamelno)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
11.4.2008 12:29:42   
Anonimen

Bambi 14, ravno sem se spomnila. Saj si ti pred kratkim pisala, da si na enem študentskem žuru zadela glavno nagrado in sicer tečaj jezika v Angliji in bivanje pri  eni družini.......Res si imela srečo. Čestitam!!! Kako pa si se odločila oz. kako boš izpeljala zadevo? 

Saj nisem pomešala in je o tem pisala katera druga?! Če sem pobrkala, se Bambi14 opravičujem user posted image in namenjam vprašanje tisti pravi srečnici user posted image !!!

(odgovor članu Arany)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
11.4.2008 12:31:49   
Tamy30
zivjo nosecke, a je ktera zainteresirana za kako srecanje tudi v Mariboru? Sama sem trenutno iz Rus, ampak v Mariboru sem vsak dan.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
11.4.2008 12:42:48   
bambi14
Moje ideje za majčke:user posted image user posted image user posted image

user posted image

upam, da bo šlo- to je zame že umetnost.user posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
11.4.2008 12:47:52   
bambi14
Bambi 14, ravno sem se spomnila. Saj si ti pred kratkim pisala, da si na enem študentskem žuru zadela glavno nagrado in sicer tečaj jezika v Angliji in bivanje pri eni družini.......Res si imela srečo. Čestitam!!! Kako pa si se odločila oz. kako boš izpeljala zadevo?

,..sem se dogovorila,da grem drugo leto, ko bo user posted image stara nekje 7 mesecev in ni bilo težav. Upam samo, da se bom lahko ločila oduser posted image in user posted image za 14 dni. Sem pa ful vesela, da bom lahko šla. Zdaj to ne bo mogoče, ker sem v bolniški in ne bi bilo primerno,da letam naokoli.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
11.4.2008 12:48:15   
dojenč
evo, mene sem že nazaj, danes sem tako lena, da sem kar odšla iz službe, nekaj sem imela za rešit, pa malo sem se potepala pouser posted image , prej zjutraj sem se hvalila kakšen  sonček imamo na ptuju,sedaj pa je tako čudno vreme, za nič mi ni pa šeuser posted image  se mi.jaz nevem kje so se mi zgubile moje someščanke, še pred dnevi  so bile zdaj pa jih več ni

ANA-KJE SI?
JAZ SEM ZA SNIDENJE V MB, SAMO ZDAJ PA TRENUTNO NEVEM KDAJ NATANČNO BOM ŠLA.ko pa grem vseeno javim, pa če bo kera imela cas zauser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
11.4.2008 13:01:25   
tejkaz
Srečanje: nedelja, 18.5.2008, City center Celje

- tejkazuser posted image + user posted image + user posted image
- bambi14user posted image + user posted image
- Zoja Mišauser posted image + user posted image
-Gajkauser posted image + user posted image
-Aranyuser posted image   + user posted image
-Ryssauser posted image + user posted image
-Košutauser posted image + user posted image
-PABLOuser posted image + user posted image + user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
11.4.2008 13:01:52   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Meni je bilo tudi včeraj za kratek čas dolgčas in ko ste že začele tematiko o majicah, me je prijelo, da bi si dala kaj natisnit. Pa sem na hitro skupaj scimila nekaj v tem stilu:

user posted image

Čao punce, kako ste kaj?
Dobra ideja, jaz bi to imela pa kar na trebuhu. si kar predstavljam reakcijo vseh ljudi, ko vas bodo opazovali sredi Interspara. Ne vem če jim bo kaj jasno. Hehehee

Kaj pa Gorenjke???? Naty, ti si dala predlog, se ti, oz. vam pridružim samo povejte kje in kdaj. Jaz v Celje ne morem, je že preveč vožnje zame, Lj. ali pa Gorenjska bi pa še šlo. Prišla bi sigurno sama, ker moj ni za takšne stvari.

Aja, pa jaz bi tudi imela majčko čeprav ne morem v Celje na srečanje, pa vse ostale verjetno tudi, a jo ostale tudi lahko dobimo??? Načeloma mi je vseeno kakšna bo, važn da bomo vse enake. Bi pa imela kratke rokave ali pa brez rokavov, pa kakšno bolj živo barvo,npr. rdečo, pa jaz sem tudi ena tistih ki potrebuje nosečniško majčko, heheheheuser posted image user posted image

Bambi tvoje zamisli za majico mi nikakor ne odpre,a sem nerodna ali kajuser posted image user posted image . Sigurno je fajna, verjamem na besedo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
11.4.2008 13:06:31   
Arany
bambi14 super ideje user posted image si se res zelo potrudila ! Med vsemi tistimi slikicami sploh ne vem katero bi imela na majčki. Bi si morala dati kar več majčk delat user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
11.4.2008 13:13:34   
dojenč
bambi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za slikce.
en komentar:
slikice 9,12,13,8,7,5,4,3,2, bi se verjetno lepo videle, ostale p ne ker je zelo slaba kvaliteta slike,
kajti to so veliki postopki,
vse je odvisno kakšna kakovost slike je, in na koncu, kako velika bi slikca prišla.
nato se vse skipaj uredi na računalniku, in prenese na majico.kot sem rekla, slikica mora biti dobra kakovost.
drugače pa ideja ni slaba,
bi lahko začeli poslovno sodelovatuser posted image user posted image user posted image
jaz sem si naredla majico:

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Moje ideje za majčke:user posted image user posted image user posted image

user posted image

upam, da bo šlo- to je zame že umetnost.user posted image

pridem avgusta

user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
11.4.2008 13:17:25   
dojenč
UPS RAČUNALNIŠKI ŠKRAT
JAZ SEM SI NAREDILA MAJICO

PRIDEM AVGUSTA

user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
11.4.2008 13:21:43   
bambi14
Ja vem, da so nekatere slaba kvaliteta ampak so mi ble lepe,.......drugač pa mislim, da imamo dovolj izbire.

Kako bi to izvedli, da bi vse dobile majčke?

Po pošti(plačilo po povzetju) ali na pikniku?

Aja pa cena?

Jaz bi majčko naredila tak:
- spredaj na trebuščku pridem avgusta
- zadaj pa štorkljo in spodaj avgustovke 2008

ali pa kako drugače,...po moje boje vse prav lepo zgledale.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
11.4.2008 13:25:24   
dojenč
MIŠKOLINČEK-najprej si moraš dadoteko shranit, nato pa odpret, pa boš odprla.
nevem katera je omenila da bi imela pravo nosečniško majico,,
jaz sem si naredila čisto običajno majčko, kratki rokav, ker so oe nosečniške prav drage (20.30€)
pa se v tej majčki prav prijetno počutim , pa ko bo bolj toplo bom lahko malo bušija pokazala, in se z njim ponosno sprehajala

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
11.4.2008 13:27:09   
miškolinček
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bambi vse pohvale, nimam besed, super si se to zamislila. Jaz bi imela napis pridem avgusta na trebuhu spodaj, nad napisom pa motiv štorklje,tiste brez napisa, ker ne vem kaj bom imela, se noče pokazat.

Mi je pa tudi zelo všeč ideja Gajke, samo na trebuhu na hrbtu si ne predstavljam.user posted image

Kaj pravite punce, s predlogi na dan?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
11.4.2008 13:33:20   
miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

MIŠKOLINČEK-najprej si moraš dadoteko shranit, nato pa odpret, pa boš odprla.
nevem katera je omenila da bi imela pravo nosečniško majico,,
jaz sem si naredila čisto običajno majčko, kratki rokav, ker so oe nosečniške prav drage (20.30€)
pa se v tej majčki prav prijetno počutim , pa ko bo bolj toplo bom lahko malo bušija pokazala, in se z njim ponosno sprehajala

Ja, mi je ''potegnilo'', sem uspela pogledat. Vseeno hvala.
Jaz rabim nosečniško majico, ne vem v katero navadno bi me lahko stlačili. Že prej nisem bila ne vem kako suha, trebuh mi pa tudi ni za kazat, že iz prve user posted image  mal strij, pa zdaj bo tudi kakšna. Mi ni ravno estetsko.
Če pa oblečem navaden T-shirt sem pa tako čudna,čez trebuh vse oprijeto, pri ramah pa visi. Ne vem, nouser posted image .

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
11.4.2008 13:34:25   
dojenč
MAJA-sem dobla tvoj mail, ampak slikce pa nisem dobilauser posted image .

BAMBI-DOBRA IDEJA JA.,GLEDE CENE, BI DOBILA 15% POPUSTA, NA 100 MAJČK,
SAMO VSE TISTE KI BI SE ODLOČILE ZA MAJICE, ZAGOTOVO NEBI MELE, VSE TE NAVADNE T-SHIRT MAJČKE, KER TO NISO PRAV NOSEČNIŠKE, TISTE PRIDEJO OKROG 30€,DA PA JIH DAŠ TISKAT PA 40 NAJMANJ, TO PA JE ŽE MAL PREVEČ, MI PA ŽAL PRAV NOSEČNIŠKIH ŠE NE DRŽIMO.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
11.4.2008 13:39:22   
Erin
bambi - super slikce za majčkeuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa danes naty spoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image Veste kakšna super punca jeuser posted image user posted image user posted image
naty - hvala za darilceuser posted image in ker si me prenašala 2 uriuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
11.4.2008 13:50:21   
naty13
Erin ni za kaj. Tudi ti si fejst punca. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni čudno, da se tolk vsak dan načveka, če nas je  več kot 100 takih čvek kot midve. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sva takoj dež naredle.user posted image user posted image user posted image user posted image

Miškolinček jaz sem za mesec maj. Ko bo toplo. Za datum pa kar predlagajte. user posted image

Sayuri nič se ne sekiraj, če samo bereš in se ti ne da komentirat. Saj vreme je poden, zato smo tudi me lahko kdaj poden. user posted image user posted image user posted image user posted image

Štajerke, a nimate ve sončekuser posted image  Gajka mislim, da si ga ti ponujala, pa bi ga res prosila. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
11.4.2008 13:53:32   
miškolinček
Bambi,povprašaj še na ta naslov glede majčk. Tiska jih gospa Mojca, pošlje jih po povzetju, nekaj primerov je v albumu, http://nosecnice.moj-album.com/ , drugače pa vem da tiska po željah ne ne samo tako kot v albumu in mislim da ne bi bil problem se zmenit.
Na forumih so punce izredno zadovoljne z njimi, pravijo da se da zmenit za kakršenkoli napis. Cena je pa zelo zelo ugodna,  in mislim da če bi se zmenile še za več majčk bi bil mogoče tudi popust. Ima pa vse, nosečniške in navadne majčke.

Naslov na katerega lahko kontaktiraš z g. Mojco se ti izpiše desno ko odpreš njen album. Poglej in povej kaj misliš.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
11.4.2008 13:54:44   
dojenč
naty in erin-torej je prvi spoznavni randi uspel.user posted image zato pa se je skril soncekuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
11.4.2008 13:59:11   
Erin
midve nič krive za dežuser posted image user posted image user posted image user posted image Ko sva se poslavljale je celo prenehal, tako da sva ga pregnale...še kako uro bi čvekale in bi še sonček skoz oblake pokukal....user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
11.4.2008 14:05:43   
sayuri
Luštni predlogi za majčke user posted image user posted image user posted image . Jaz jo že imam, tko da....ne bi še ene naročala user posted image user posted image user posted image .

Tole o štorkljinem ugrizu, kar je bambi pisala - naš ta mal je imel orng orng štorkljin ugriz na čelu in zadaj na temenu. Sedaj se mu na čelu pozna le, kadar se orng razjezi user posted image .

Srečenje se je pa kar  v Celje prestavilo. user posted image Jaz nič ne obljubljam - odvisno, kako bo z mojim stanjem. Če bo šlo tko naprej, me ziher ne bo. user posted image  Moj trebuh je recimo danes kot preveč napihnjen balon predno eksplodira user posted image . Me že prav vse mišice bolijo in mam filing, kot da se nekaj trga. MA ne vem...sem čist brez volje zarad tega user posted image  in resnično komaj čakam, da rodim. Križ je pa drugo poglavje... mi je brez veze o tem jamrat...

Pa vikend je spet pred vrati - kar itak ni po mojem okusu...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?