|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
14.4.2008 13:09:36   
naty13
Tejka user posted image user posted image user posted image user posted image  za voziček. Si pa taka kot jaz. Po mal daljši vožnji me križ boli ko user posted image . Tudi pri nas sploh ne pogrešamo dude. Tudi zdej, ko je bil bolan, mu jo nisva dala. Sem ga pa mal bolj crkljala. user posted image user posted image user posted image  Je pa boljši danes, ampak apetita pa nobenega. Ravno po kosilu smo, pa je pojedel par žličk juhice in par žličk špinačke s pirejem. No hvalabogu pa je spil sok dveh stisnjenih pomaranč. user posted image user posted image user posted image  Sva jih skupaj stisnila. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.4.2008 13:09:50   
dojenč
user posted image

evo ga, to pa je od strani
končno!!!!!!!!!!!!KAK SEM SE NAMUČILA

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.4.2008 13:10:51   
aradej
sonček od kod si

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.4.2008 13:11:35   
naty13
Dojenč lep buši in superca majčka. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.4.2008 13:13:27   
Vilika
TEJKAZ  -  tudi jaz imam nagledan voziček Jane Slalom Pro Strata zelene (v kombinciji s sivo) barveuser posted image . Edino kar me malo moti je košarica in lupinica v enem - ne vem če je taka lupinica dovolj varna??? Kaj se tebi zdi?
Drugo je pa vse fajn, vse dobiš v kompletu - mrežico za mrčes, dežno prevleko... , kolesa so super, bremo ima... pa do 15.5 je 'samo' 600 EUR..

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.4.2008 13:18:59   
tejkaz
Vilika, pri Jane Slalom Pro Matrix sta lupinica in košara v enem, pri Jane Slalop Pro formula Strata je pa ločeno. Košara je trda, zraven pa lupinica, ki ji lahko naklon malo znižaš, ampak ne v ležeč položaj. Zato bom raje to vzela, kot pa Matrix sistem. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.4.2008 13:22:40   
soncek3
Aradej iz Bele krajine.

A ve katera kako je kaj z materinsko šolo v Novem mestu? Nikjer na internetu ne najdem informacij, kontaktov...

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.4.2008 13:23:07   
buhtlčk
betty predporodna priprava oziroma materinska šola v Ljubljani je vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 10.00, 16.00 ali 18.00 v predavalnici Ginekološke klinike, Šlajmerjeva 3 (stara porodnišnica) je 10 predavanj. Na prvega kar prideš, ko ti ustreza (torej datumi zdaj so še 5.5., 2.6. in 1.7 - izjemoma torek). preden prideš, greš po nalepke v sprejemno pisarno (administrativni sprejem) v pritličju nove porodnišnice (Šlajmerjeva 4) od pon. do pet. od 8h do 14h (potrebuješ le potrjeno zdravstveno kartico). No na prvem predavanju pa potem dobiš urnike, vsako predavanje se ponovi na 2-3 dni, in izbereš kdaj boš šla kam. Ure predavanj so pa ob 9h, 16h ali 18.15. Obiskovanje tečaja omogoči očetom prisotnost pri porodu, nalepke, ki jih dobiš, pa veljajo tudi zanj. Če pa rabiš še informacije, pa pokliči 01/ 522 60 48 od 13h do 15h

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.4.2008 13:31:40   
Tamy30
ojla, ja domaci naslov se se vedno veze na Maribor - Tezno, sej sem tudi vsak dan v Mb, drugace pa sem tudi v Rusahuser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
14.4.2008 13:33:45   
Tamy30
jap v petek ja, komi cakam, in sicer so me komaj stisnili za ob 9 uri. Sicer pa se lahko kar pripravim , da bom spet cakala kako dobro urouser posted image
hm sem gledala te majcke, kje bi se dalo to narociti?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.4.2008 13:34:50   
Vilika
Aha, pa res, sem zaemšala malo - sorrcy Tejkaz. Men so pegperegotove lupinice tok lepe, tele od janeta se mi zdijo prav švoh... bomo vidli....

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.4.2008 13:40:10   
bambi14
oj,

dobla odgovor od Mojce- majčke( sem jo malo hecala, kaj pošilja tak pozno mejle) in odgovor:

He he ponoči ponavadi dojim :-))) imam tudi 3 mesečno punčko  pa vmes še kaj napišem zato sem tako pozno poslala sporočilo.   Navadne te T-shirt so čisto navadne 150g majčke univerzalnih velikosti, one oprijete pa mislim da sem jaz imela ne vem okoli 100 cm obsega v 28 tednu in sem nosila žensko L do konca nosečnosti. Je pa res da sem dober mesec prej rodila :-))) Največja majčka ustreza ženski ki je prej nosila nekje 44-48 konfekcijsko številko. In je tudi bolj debela okoli 220g majčka   A ve bi imele vsaka drugačen model ali kako? Jaz sem mislila da bi ve imele vse enak model in vse enak tisk. In da bi mi npr ena posredovala število majčk in pa kakšen tisk. Pa se potem magari nekje dobimo in vam jaz dostavim majčke. Sem pa iz Velenja.   Je pa seveda izvedljivo tudi da jaz vsaki posebej pošljem majčko na dom, potem pa bo seveda prišlo še poštnine okoli 2,5€ na vsako. Če npr pošljem vsaki posebej z odkupnino.   Lahka vam pa za 15€ po kosu izdelam nosečniške modele majčk ampak so 3/4 rokavi in imajo ovratnik na polo če bi slučajno rajši te.   Drugače pa je prav da vse vprašate, saj iz ene slikice se ne da razbrati vse. Tako da če ima katera še kakršno koli vprašanje seveda brez problema odgovorim :-)))

Torej babike kaj ste mele v islih glede majčk? Izvedba?

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.4.2008 13:51:30   
betty
Buhtlčk: Najlepsa ti hvala. res si se potrudila. sem ze poklicala in ugotovila, da je najboljsi termin zame za materinsko solo 2.6. ob 18 uri. hvala!

Tejkaz: tudi jaz nameravam kupiti Jane slalom pro formula stata. zelo ga propagirajo... vsec pa mi je, da ima velika kolesa in da je zelo dober tudi za voznjo po makadamu. se pravi: dobro prestaja terensko voznjo. lp

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.4.2008 15:03:49   
Zoja Miša
Joj punce ste načvekale...lepo, lepo!

Iva, Andrejaboris, Dojenč, lepi bušiji!

Vilika, uživaj na pregledu!
Tinka 14 dobrodošla.

Tejkaz, enak voziček boš imela, kot jaz, le da bi jaz mogoče vzela modrega. Povej mi, kako dolgo ga boš morala čakati? In do kdaj ga dobiš po tej znižani ceni? Da vidim, ali ga naročiti sedaj, ali še čakati???
Še to mi povej (radovedna sem pač user posted image ), katerega G imaš v Trbovljah, ker ga imam tam tudi jaz in v sredo imam MF, pa upam, da se bo potrudil!!! In še to, veš ti, da imava midve pa sedaj že kar nekaj skupnih točk.user posted image user posted image user posted image

Bambi, super za majčke. Jaz bi sedaj mogoče najraje to nosečniško z 3/4 rokavi! Mi je pa všeč drugače roza z barvno štorkljo! Velikost L.
V kolikor pa boš imela preveč problemov, pa se strinjam s katerim koli potiskm in katero koli majčko! Ne bom komplicirala, le da majčko dobim!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.4.2008 15:04:58   
andrejaboris
user posted image

evo pa mi je ratalo! TU se skriva moje detece!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.4.2008 15:16:28   
dojenč
andrejaboris-kaki lepi bušček, pazi na njega

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.4.2008 15:30:53   
andrejaboris
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

andrejaboris-kaki lepi bušček, pazi na njega

Hvala lepa Dojenč! SE mi zdi da je ful velik! KO sem bla 1. noseča, sem mela tako velikega nekje v 7. mesecu! Samo je bil Lan pol tut ful mičken in lahki! Ti imaš tut lepega bušija in še lepo majčko!

Mormo se čuvat - še 4. mesece pol pa bomo zibale. Juhuhu komaj čakam!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.4.2008 15:31:13   
tejkaz

Tejkaz, enak voziček boš imela, kot jaz, le da bi jaz mogoče vzela modrega. Povej mi, kako dolgo ga boš morala čakati? In do kdaj ga dobiš po tej znižani ceni? Da vidim, ali ga naročiti sedaj, ali še čakati???
Še to mi povej (radovedna sem pač user posted image ), katerega G imaš v Trbovljah, ker ga imam tam tudi jaz in v sredo imam MF, pa upam, da se bo potrudil!!! In še to, veš ti, da imava midve pa sedaj že kar nekaj skupnih točk.user posted image user posted image user posted image

Voziček naj bi bil na voljo takoj. Ta teden enkrat naj bi ga dobili. Po tej ceni naj bi bil za tiste ki imamo rezervirane do jutri (torej če rezerviraš danes, imaš po nizki ceni) po 15.4 bo pa po novi ceni. Vendar kmalu pridejo po pošti od Pikapolonice neki boni in tam bodo boni tudi za ta voziček. In če vnovčiš bon, bo imel voziček znižano ceno. Joj, sem zakomplicirala, upam da razumeš. V glavnem, če si član Pikapolonice nima veze kdaj ga kupiš.

Moj G je dr.Jurca. Je porodničar v Trboveljski porodnišnici, 3krat na teden pa hodi še v Medvode v ordinacijo. Saj ponavadi hodim v Medvode, na morfologijo sem šla pa v Trbovlje ker ima tam baje boljši UZ. Pa je res dober UZ. Full se vse lepo vidi, vse izračuna,... Boš videla da boš zadovoljna. Sem pa že zadnjič ko si rekla da greš v Trbovlje na morfologijo, razmišljala, da imava res veliko skupnega.

Za kavico ta teden pa še velja, ne? Če bo slabo vreme, pa prestaviva na drugi teden?

Andrejaboris, lepi trebušček.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.4.2008 16:08:35   
nell
Pozdravček babike!

Pa sem spravla notri branje.

Sem vesela ker imamo danes sončeka in malo žalostna ker je za mano ena hudo neprespana noč. Sem imela spet takšne hude krče, da me je že skrbelo, da imam popadke...okoli ene zjutraj se je vse skupi mal umirilo, ko sem končno lahko popila mal komarčkovega čaja...in rezultati danes...podočnjaki do kolen. Pa bo že.

Replika na Tejkaz -  Glede vrtca naj še omenim to, da je res od vzgojiteljic in pomočnic odvisno kako urejata klimo v skupini. Tudi jaz ne bi bila tiho, če bi svojega otroka pripeljala v skupino, v kateri bi bilo absolutno prevroče, še manj pa, če bi ugotovila, da zračijo prostor, v takem letnem času, medtem, ko so otroci v prostoru... Razumem, da imaš odprto okno na kip, ne razumem pa, da delaš prepih. Res pa je tudi, da so si starši različni...sto ljudi, sto čudi in imajo zato tudi svoje zahteve. Ampak vzgojitelj je avtonomen in mora sam presoditi kako v dani situaciji odreagirati in ukrepati.
Jaz osebno raje vidim, da ob jutrih pridejo otroci v skupino malo bolj oblečeni, z dodatno majčko in tako ne rabimo imeti radiatorje odprte na full, imamo prijeten zrak, se vseeno dobro počutim in lahko "dihamo". Ko pa pridemo vsi otroci na kup in ko se začne dnevne aktivnosti s svojimi telesi tako ali tako ogrejemo prostor in ko občutim, da je otrokom pretoplo, slečemo odvečna oblačila - preprosto. Ali pač glede na vreme in temperaturo, reguliram tudi temperaturo notri. Sem prinesla v igralnico en zanimiv sobni termometer (je barvni) in zdaj skupaj z otroki spremljamo temperaturo. Vse je lahko zanimivo, samo malo se moraš znajti. In tudi ni prav, da ustrežeš vsaki muhi staršev, sej glede temperatur v prostoru obstajajo standardi...in če en starš zahteva, da je ne vem kako toplo v igralnici, samo zato, da lahko da otroka zjutraj v skupino v bodiju in žabah, je naloga vzgojitelja, da ga postavi na realna tla. Žalostno pa je, ko se zaveš, da marsikdo izmed mojih sodelavcev ne zna stati za svojim prav.

Glede Eve in tega, da se je začela v vrtcu pretepati pa lahko iz izkušenj govorim, da so otroci naravnani tako, da poskušajo, preizkušajo, ker tako raziskujejo, se učijo in pridobivajo izkušnje, dobre in slabe. Tvoja Eva nekoga udari in  se ji blazno fajn zdi, ker tisti drugi joče, ker je imel burno reakcijo na njeno dejanje ipd. Nima pa morda še izkušnje, kako je, če njo nekdo udari. Ko se ji bo nekdo postavil po robu, ko bo usvojila tudi drugo izkušnjo, bo nehala. Vsaj ponavadi je tako. (Veliko takšnih situacij se samih po sebi razplete v primerih, ko otroci grizejo...to je njihova narava - pridobivati izkušnje).Če se bo to dalj časa nadaljevalo je prav, da ukrepaš. Seveda je prav, da otroku, tudi ko prvič udari nekoga poveš, da to ni prav, da se to ne počne. Ampak pri letu in pol še nima v zavesti, da dela nekaj narobe, otrok v tem času se uči in raziskuje...on mora to naredit, zato da se bo lahko iz tega nekaj naučil. Saj veš pravijo, učimo se na napakah.

Uf sem se razpisala...to je pač moje mnenje...zmotlo me je pa navodilo tvoje vzgojiteljice,da če bo pa huje, jo boš pa kaznovala?????  Kaznovala kako???? Mar naj otroka postavim v kot, mu kaj prepovem, če se pa sam ne ve, da je nekaj naredil narobe. Lepo ji razloži, čisto preprosto in ne iz muhe delat slona...pa še enkrat to je samo moje mnenje

lep sonček še naprej

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
14.4.2008 16:45:49   
Zoja Miša
Tejkaz, no, potem ni panike, sem član Pikapolonice (posala sicer 14 dni nazaj, a to menda nima veze), tako da bom voziček šla naročiti tam konec maja, čeprav moram priznati, da če bi imela višek placa doma, bi ga že imela in ga vsak dan občudovala!user posted image
Moj G je pa dr. Čuk, tako da ni isti kot tvoj! Me pa veseli, da imajo v Trbovljah dober UZ, torej se imam za sredo česa veselit! Da bi le moj pikec pokazal, kaj ima med nogami!!!user posted image user posted image user posted image

Za kavico še velja, seveda. Če pa se bo vreme kujalao, kar na žalost kaže, da se bo, razen v sredo, ko pa mene ni (upam, da bo pokazalo tudi slikice) potem pa drug teden ja!!!

datum
vreme
min.(°C)
max.(°C)
veter

Ponedeljek
14.04.2008
user posted image
3°C
13°C
user posted image

Torek
15.04.2008
user posted image
3°C
13°C
user posted image

Sreda
16.04.2008
user posted image
3°C
11°C
user posted image

Četrtek
17.04.2008
user posted image
2°C
13°C
user posted image

Petek
18.04.2008
user posted image
6°C
13°C
user posted image

Sobota
19.04.2008
user posted image
9 °C
16°C
user posted image

Nedelja
20.04.2008
user posted image
6 °C
19°C
user posted image
Punce, ne se dat da vam vreme pokvari dan!
Lep popoldan in čim več brcik user posted image  v trebuh! user posted image user posted image user posted image

Pa še to, moj buši 93 cm.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
14.4.2008 17:12:12   
sandra123
Jaz pa danes ful pogrešam Erin in Sayuri, kje se skrivata???!!! Sayuri, čakam poročilo s pregledauser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
14.4.2008 17:53:52   
andrejaboris
Hoj babike!

Kje ste danes vse , ko mam jaz čas za čvek?Pred dvema urama sem pojedla sendvič pa sem spet ful lačna! Upam da mi dragihitro prnese nekaj za jest, ker sem na           šihtu!      

Lepo bodte!                                                                                                                                                                                                              

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
14.4.2008 18:25:55   
bambi14
Alo čveka- jaz sem tu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1348
14.4.2008 18:28:00   
cebrca
Živijo!

Soncek3 vidim da si napisala, da si iz Bele krajine. Malo mi je poznana okolica Semiča, ker smo šli včasih na trgatev. Jaz pa sem s Krke, nekako na sredi med LJ in NM.

Vilika  in aradej od kje sta pa vidve?

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 1349
14.4.2008 18:32:23   
cebrca
Hoj Bambi za majčke, sem že napisala, da bi meni bolj odgovarjala T shirt varinta XL, roza z enobarvnim potiskom, za dostavo, pa kakor se bomo zmenile, se prilagajam večini. Meni žal telirane majčke ne pristajajo. Nosečniške so mi zelo pri srcu, ampak za poletje so 3/4 rokavi malce prehudi ali ne?

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?