Maja T.
|
Jutro vsem ! Spet ste bile pridne čveke med vikendom, je bilo kar nekaj branja Prvo glede srečanja v CE, načeloma pridem, bomo pa se pomojem tako tik pred 18.5. še usklajevale in naredile dokončni seznam. Mariborčanke (Bambi, Renatka, Barbarinha, Anaya, Andrejaboris, Tamy30, Matejchi, ... napišite, katera je še...), res se bi lahko skupaj peljale, mislim, da je Katja napisala, če jo poberemo v Sl. Konjicah. Npr. če peljem jaz, pa te Katja potem poberemo mimogrede. Bi pa jaz potem hitro šla, da bom še lahko malo z , ker mi v ponedeljek gre za 1 teden na služ. pot . No sicer pa se še bomo dogovarjale, katera bo peljala, če ste seveda za, kako in kaj, .... Bambi majčke so zelo lepe, jaz bi imela verzijo rozaste, ker se mi zdi najbolj šik-enobarvni natis-meni bi bila lepa rdeča z belim napisom in sliko. Full so mi dobre ozke, samo ne vem, če mi bo prav . Plačilo po povzetju pa je res najboljša vrjanta. Sayuri sem vesela, da si dobila, malenkost, samo da si lahko pomagamo, če se le da Andrejaboris, kaj vidva sta srečna nagrajenca Radio City-sanjska poroka... Ja super, čestitam nisem vedela - sem spremljala potek, noro... Tinka14 in Tamy30 dobrodošli med čveke , Tamy30, kaj prav iz MB si... Naty13 želim ti, da bi Nejc čim prej ozdravel Iva77 kako lep buši, ni ti videt, da si že rodila ... Buruolan za . Bambi jaz pa meditativno glasbo poslušam - vodo, ptičke, morje, delfine... pa se mi zelo umiri, ker drugače smo mi zelo živi -non stop nekaj plavamo... Sem včeraj prvič videla, kako se mi buši premika , noro zgleda. Ko sem včeraj pražila čebulo (meni to zelo diši), sem mislila, da mi bo poletela, tako je začela brcat, sem se morala prav smejati Barbarinha, kaj ti si tudi iz MB, pa boš rodila samo na Ptuju, verjetno smo se že o tem pogovarjale, pa se ne spomnim več.. jaz sem bila tudi pri dr. Lukmanu na 3D in sem bila zelo zadovoljnja z njim, tako človeški je... Tatly mogoče si preveč aktivna čez dan, da ne čutiš oz. ga samo 1x na dan. Predvidevam, če se bi umirila, da bi jo večkrat čutila. Pri meni je tak, da zdaj ko nisem več v taki akciji - delam vse bolj na easy, jo zelo pogosto čutim. Erin še za seznamček: 18.4.08 nimam GP, ker sem ga imela kao v petek 11.4.08. Naslednji GP imam 9.5.08. Iiiii, danes teden pa MF, da vidim, če mi bo potrdil . Komaj čakam, da jo spet vidim in da slišim stavek, vse je vredu . Kako si ti kaj? Špika te ne več tako, ne in WC ni več tvoj stalno obiskan prostor ... Gajka, kje si se pa ti izgubila? Anaya prijaviš se lahko pri sestri Zlatki oz. sestri Eriki-glavna babica na 321 22 09 in se rezerviraš. Čakaj ti pošljem link: http://www.sb-mb.si/index.php?id=255