|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
14.4.2008 7:20:51   
lana777
Dobro jutro,

danes je bilo zopet mrzlo zjutraj (beri skoraj sredi noči) in sm že pošteno sita tega  praskanja avta ...

Upam, da bo kaj sončka!

Fino za majčkeuser posted image user posted image user posted image , tudi sama bi jo mela ... Kje si pa jo lah naročimo?

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
14.4.2008 7:20:54   
sandra123
Jutro, pa hvala za kavico Bambi, se že kuha, jaz pa čisto blažena, ker gre moja Tina danes v šolouser posted image , bom vsaj lahko kaj konkretnega naredila po stanovanjuuser posted image . Glede majčk - dobre so, ni kaj, ampak jaz glede srečanja še ne vem, ker bo moja hči tam nekje praznovala rojstni dan...bom še javila, če se udeležim. Tudi mene je lepo pozdravil sonček danes, kosi mi pojejo podoknico že od 5-ih zjutraj, pa še moja user posted image user posted image sta me veselo obrcala...Torej, obeta se nam en lep dan, zato ga čimbolj izkoristite, jutri bi naj bilo spet bolj kislo vreme.
Naty kako je kaj Nejc? Upam, da je kaj boljše, mislim na vajuuser posted image .
Erin upam, da se ne jeziš preveč nameuser posted image , prosim, popravi mi datum za 3D Uz 7.5.08, hvala.user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.4.2008 7:25:33 >

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
14.4.2008 8:00:42   
tatly
ojla punce
kako ste kaj ?
nekaj me zanima-kaj mislite bom imela user posted image aliuser posted image ker imam trebuh full nizko!komaj v petek izvem spol pa me zanima kako so kaj vasi trebuscki?in ko mojuser posted image brca je to cisto rahlo da se komaj kaj cuti(vidi se ne nic)in samo enkrat dnevno a je to normalno?papa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
14.4.2008 8:17:23   
Tamy30
Jutro vse mamice in tiste ki bodo se postale:)
Danes pa smo se na Stajerskem prebudile v zares soncno jutrouser posted image  Pogled na Pohorje je precudovito, spoh pa bo precudovit teden, kajti v petek izvem kaj se skriva v mojem trebuscku ali bo fantek ali punckauser posted image
Danes pa h ginekologinji na pregled, pol pa odstevanje dnevov do popoldnega trenutka.

Zelim vam uspesen teden, poln lepih trenutkovuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
14.4.2008 8:55:28   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Jutro vse mamice in tiste ki bodo se postale:)
Danes pa smo se na Stajerskem prebudile v zares soncno jutrouser posted image  Pogled na Pohorje je precudovito, spoh pa bo precudovit teden, kajti v petek izvem kaj se skriva v mojem trebuscku ali bo fantek ali punckauser posted image
Danes pa h ginekologinji na pregled, pol pa odstevanje dnevov do popoldnega trenutka.

Zelim vam uspesen teden, poln lepih trenutkovuser posted image

....v petek imaš morfologijo?,..a v bolnici?,.....jaz imam v porodnišnici ob 11.00

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
14.4.2008 9:07:26   
dojenč
doooobro jutro drageuser posted image .kako smo kaj danes. na ta ponedeljkovo jutro.jaz sem že v službi, tako da mi je že lepo.
BAMBI-hvala za kavico, tudi žemljice so že prišle v svoj poštev.
sedaj pa rabim vašo pomoč,koncno, bi vam rada pokazala, bušija, pa ne vem kako naj pripnem slikce,torej pomoč prosim, potem pa vam povem kaj se mi je vččeraj zgodilo,meni nenormalno smešno

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
14.4.2008 9:14:33   
bambi14
doooobro jutro drage .kako smo kaj danes. na ta ponedeljkovo jutro.jaz sem že v službi, tako da mi je že lepo.
BAMBI-hvala za kavico, tudi žemljice so že prišle v svoj poštev.
sedaj pa rabim vašo pomoč,koncno, bi vam rada pokazala, bušija, pa ne vem kako naj pripnem slikce,torej pomoč prosim, potem pa vam povem kaj se mi je vččeraj zgodilo,meni nenormalno smešno

kaaaaaajjjjjjjj se ti je zgodlo?
user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
14.4.2008 9:15:12   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

user posted image user posted image user posted image bambi 14 za trud in voljo kar se tiče majčk!!! Super si! Majčke pa tudi! Super mi je tudi in predvsem Gajkina ideja s štorkljo, ker mi napis npr. "pridem poleti" bolj odgovarja, kot pa npr." pridem avgusta", ker je moj pdp zadnjega julija. Čeprav sem prepričana, da se nam bo naš poba pridružil v prvih dneh avgusta, nas vseeno lahko preseneti in pride prej. Jaz bi imela kakšno tako majčko, samo je res, kot je naty 13 omenila, kako je s številkami?! Meni T-shirt ni najljubša varianta. Že v ne-nosečniških časih se zanje nekako raje ne odločim, ker niso za mojo postavo (čez pas preveliko, čez boke tesno) user posted image . Raje imam telirane majčke, pa te večjo št. Samo te druge (ozke) majčke, so pa verjetno tako zelo ozke, da niti v sanjah sedaj ne pridejo v upoštev, četudi bi bila št. veeečja??? T-shirt veeečje št., da bi mi bila OK čez trebuh, bi mi bila pa drugače prevelika. Verjetnouser posted image ............ Ja, kompliciram, kot ponavadi user posted image ........... user posted image user posted image user posted image . Prav nosečniškega kroja majčke pa menda sploh ni, a ne?

Ampak, jaz kakšno majčko vseeno naročim, četudi bi jo nato imela le za spomin user posted image . Plačilo po povzetju je menda še najenostavnejša in najelegantnejša varianta user posted image . Kako pa bi bilo z naročilom. Ali bi naročila pobrali tukaj ali se mora vsaka obrniti direktno na Mojco?

Za srečanje se nas je pa že kar nekaj nabralo user posted image user posted image user posted image . Koliko točno niti ne vem, malo pa že razmišljam, kam se nas bo toliko dalo na enkrat  user posted image user posted image user posted image ?!

Komentirat ne utegnem vsaki posebej, želim VAM VSEM predvsem veliko zdravja, dobre volje, dobrega počutja, energije in uspešnih pregledov, pa da se otročki pozdravijo (Nejc!, Eva .....). Lep sončen dan!!!

(odgovor članu Tamy30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
14.4.2008 9:17:53   
anaya
Dobro jutro.... hvala bogu spet sončno...

Dobrodošle vse nove še z moje strani (se mi zdi da je itak samo ena), pa čestitke vsem za user posted image  aliuser posted image .

Tatly: moje mnenje glede položaja dojenčka v trebuhu ( nošnja nizko ali visoko) ne vpliva na spol oz. obratno. V glavnem ne bi rkla da se iz tega da razvidet spol, ker je od posameznice odvisno kakšno lego maternice in posteljice ima. Meni so rekli da se fantki nosijo v hrbtenici in spodaj, pa glej ga šment jaz tako nosim punčko(po vsej verjetnosti).

Maja T. jaz sem tudi razmišljala, da bi šla v MŠ Junija, ker julija sem na morju, avgusta pa je prepozno. In verjetno bo to v UKC. Kje pa se je potrebno to prijavit? pri G al kr tja pokličeš?

Glede obsega trebuha, jaz hvala bogu nimam šiviljskega metrauser posted image user posted image , pa tehtnice tut ne za kg, jih zvem komaj ko grem na kak pregled.... in mi je tako čisto ok, se mi zdi da bi drugače vsak dan stala na tehtnici z metrom v roki.user posted image

Za majčko pa si jo bom jaz naredila sama (beri: bratova punca mi jo bo), tako da bo unikat. Pa one navadne nosečniške pasove si bom kupla pa dala porisat, če me ne prehiti avgust.user posted image

Lepo se imejte, se grem jaz malo učit, ker bodo še prehitro izpiti tu...

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
14.4.2008 9:36:40   
bambi14
PABLO in vse ostale glede majčk:

sem vprašala še to in čakam kako in kaj---- ja vem, da vas firbec matra user posted image
  • vidim, da ste polno zasedeni in da tudi ponoči ne morete spati. Majčke so zelo lepe- puncam so ful všeč- sigurno bo kr nekaj naročil. Še nekaj nas zanima:

- te številke od 36- 46,....za koliko obsega trebuščka je to? - ali so majčke dovolj dolge, da pokrijejo trebuh(navadne in telirane)
- bom kr dodala vprašanje ene od forumk:
(Meni T-shirt ni najljubša varianta.Že v ne-nosečniških časih se zanje nekako raje ne odločim, ker niso za mojo postavo (čez pas preveliko, čez boke tesno) . Raje imam telirane majčke, pa te večjo št. Samo te druge (ozke) majčke, so pa verjetno tako zelo ozke, da niti v sanjah sedaj ne pridejo v upoštev, četudi bi bila št. veeečja??? T-shirt veeečje št., da bi mi bila OK čez trebuh, bi mi bila pa drugače prevelika. Verjetno ............ Ja, kompliciram, kot ponavadi ........... ).
- kaj pa prav nosečniške variante- cena je najbrž višja?,....glede tiska pa isto
- kako bi se lahko dogovorili glede naročila in plačila-( ali poberemo naročila ali se vsaka posebaj javi na mail in naroči kaj želi in potem pošljete po povzetju?)
- meni je ta druga varianta bolj všeč, ker potem nisem sama obremenjena z naročili in pošiljanjem

Upam, da nismo preveč radovedne ampak pri  tolikih ženskah je pač vprašanj veliko- hehe.

Eto to je to in čakamo na odgovor.
Sem kaj pozabila?user posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 14.4.2008 9:37:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
14.4.2008 9:41:32   
Anonimen
.......bambi 14 user posted image , ful si pridna user posted image !.....

(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
14.4.2008 9:41:41   
Maja T.
Jutro vsem user posted image !

Spet ste bile pridne čveke med vikendom, je bilo kar nekaj branja user posted image

Prvo glede srečanja v CE, načeloma pridem, bomo pa se pomojem tako tik pred 18.5. še usklajevale in naredile dokončni seznam.
Mariborčanke (Bambi, Renatka, Barbarinha, Anaya, Andrejaboris, Tamy30, Matejchi, ... user posted image napišite, katera je še...), res se bi lahko skupaj  peljale, mislim, da je  Katja napisala, če jo poberemo v Sl. Konjicah. Npr. če peljem jaz, pa te Katja potem poberemo mimogrede. Bi pa jaz potem hitro šla, da bom še lahko malo z user posted image , ker mi v ponedeljek gre za 1 teden na služ. pot user posted image . No sicer pa se še bomo dogovarjale, katera bo peljala, če ste seveda za, kako in kaj, ....

Bambi majčke so zelo lepe, jaz bi imela verzijo rozaste, ker se mi zdi najbolj šik-enobarvni natis-meni bi bila lepa rdeča z belim napisom in sliko. Full so mi dobre ozke, samo ne vem, če mi bo pravuser posted image . Plačilo po povzetju pa je res najboljša vrjanta.

Sayuri sem vesela, da si dobila, malenkost, samo da si lahko pomagamo, če se le da user posted image

Andrejaboris, kaj vidva sta srečna nagrajenca Radio City-sanjska poroka... Ja super, čestitam user posted image user posted image user posted image nisem vedela - sem spremljala potek, noro...

Tinka14 in Tamy30 dobrodošli med čveke user posted image user posted image user posted image , Tamy30, kaj prav iz MB si...

Naty13 želim ti, da bi Nejc čim prej ozdravel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iva77 kako lep buši, ni ti videt, da si že rodila user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Buruolan  za .

Bambi jaz pa meditativno glasbo poslušam - vodo, ptičke, morje, delfine... pa se mi user posted image zelo umiri, ker drugače smo mi zelo živi user posted image -non stop nekaj plavamo... Sem včeraj prvič videla, kako se mi buši premika user posted image , noro zgleda. Ko sem včeraj pražila čebulo (meni to zelo diši), sem mislila, da mi bo user posted image poletela, tako je začela brcat, sem se morala prav smejati user posted image

Barbarinha, kaj ti si tudi iz MB, pa boš rodila samo na Ptuju, verjetno smo se že o tem pogovarjale, pa se ne spomnim več.. jaz sem bila tudi pri dr. Lukmanu na 3D in sem bila zelo zadovoljnja z njim, tako človeški je...

Tatly mogoče si preveč aktivna čez dan, da ne čutiš user posted image oz. ga samo 1x na dan. Predvidevam, če se bi umirila, da bi jo večkrat čutila. Pri meni je tak, da zdaj ko nisem več v taki akciji - delam vse bolj na easy, jo zelo pogosto čutim.

Erin še za seznamček: 18.4.08 nimam GP, ker sem ga imela kao v petek 11.4.08. Naslednji GP imam 9.5.08. Iiiii, danes teden pa MF, da vidim, če mi bo potrdil user posted image . Komaj čakam, da jo spet vidim in da slišim stavek, vse je vredu user posted image . Kako si ti kaj? Špika te ne več tako, ne in WC ni več tvoj stalno obiskan prostor user posted image user posted image user posted image ...

Gajka, kje si se pa ti izgubila?

Anaya prijaviš se lahko pri sestri Zlatki oz. sestri Eriki-glavna babica na 321 22 09 in se rezerviraš. Čakaj ti pošljem link: 

http://www.sb-mb.si/index.php?id=255

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
14.4.2008 9:53:59   
soncek3
Ojla drage user posted image !

Edino kar mi trenutno dela na računalniku je internet . Hecno. Sem sicer v službi in bi mogla v Excelu delat, ampak nič mu ne potegne. Čist je zablokiralo. Že pol ure mi odpira tisto povezavo, kjer so majčke, pa nič... Očitno ga bo treba še enkrat zagnat. Tako, da mi ne preostane drugega, kot da vam kaj povem.

Tudi mene danes čaka g pregled, v petek pa predvidoma MF. Vauu, komaj čakam, da vidim našo bebikouser posted image user posted image user posted image .

Hm, cm okrog trebuha, šiviljskega metra sigurno nimamo doma, bom probala s tistim iz garažeuser posted image . Jaz sem najbrž tudi okrog 100, ker sem bila že prej bolj okrogla okrog trebuha, čeprav pravijo, da se mi še skoraj nič ne vidi. No, jaz že opazim, ko ne morem zapret hlače.

Za srečanje v Celju jaz sigurno ne bom mogla prit, malo predaleč, tudi jaz bom najbrž kar sama mogla it na tortico na Dolenjskem. Cebrca od kod si ti?

ŽE kar nekaj časa naZAj vem da ste nekaj govorile o otrdevanju trebuha. Ko se jaz slučajno vležem na trebuh, imam tak čuden občutek, kot da mi ga skupaj vleče, pa trd je, ko se obrnem na bok je vse OK. Kaj bi to pomenilo?

Bambi zavzeto si se ti aktivirala za te majčke, pridna si resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Dojenč, kaj se ti je zgodilo??? Firbec me daje.

res lušten cukrček je tvoj Filip Sayuri! trebušček pa ta pravi! Bravo!!!!

Anita G., Iva777, bambi Čestitke za simpatične bušijeuser posted image user posted image user posted image . Moj je nekje tak, kot Tvoj Bambi, no pa tudi PDP imava isti. Hm, jaz imam PDP izračunan po tistem koledarčku, vendat tam ni prestopnega dne, kot je letos, to pomeni, da je moj PDP en dan prej! Je katera pomislila na to?user posted image ?

Pri nas je bila zjutraj taka megla, da sem komaj kaj vidla na cesti. Zdaj se končno malo dviga in se kaže sonček. Jupi!

Lep dan!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
14.4.2008 9:59:41   
Maja T.
Buruolan sem ti želela čestitati za user posted image , pa zgleda, da so se smajliji izgubili user posted image user posted image user posted image , torej ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Glede MŠ, predvidevam, da bo še katera hodila v UKC na MŠ - nas je kar nekaj iz Štajerskega konca, pa bi lahko skupaj 3.6.2008 začele hodit. Link za MŠ iz UKC sem poslala z zgornjem postu.

Anaya boljše, da kličeš na tel .321 21 88

Punce-Mariborčanke, da si ne boste pozabile urediti od Mestne občine MB še 100 EUR ob rojstvu user posted image , ker to lahko vsaka dobi, časti jo Občina user posted image . Priložiti se morajo samo papirji. Za točen postopek se morem še pozanimati...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
14.4.2008 10:02:51   
bambi14
Sem se prijavla na mail
http://www.sb-mb.si/uploads/media/sola-za-bodoce-starse-2008.pdf

za majski termin. Če bo šla kera takrat, se vidimo.user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
14.4.2008 10:06:03   
bambi14
Punce-Mariborčanke, da si ne boste pozabile urediti od Mestne občine MB še 100 EUR ob rojstvu , ker to lahko vsaka dobi, časti jo Občina . Priložiti se morajo samo papirji. Za točen postopek se morem še pozanimati...

...pridna, če se boš pozanimala. No sicer jaz spadam pod občino Kungota- upam, da so pri nas kaj bolj radodarniuser posted image user posted image .

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.4.2008 10:08:30   
matejchi
Nekaj nasvetov oziroma dejstev. user posted image user posted image DA PONEDELJEK ČIMPREJ MINE...

Oblačila:
1. otrok: Nosečniške obleke začnete nositi takoj, ko vam ginekolog potrdi nosečnost.
2. otrok: Normalna oblačila nosite, kolikor dolgo je to mogoče.
3. otrok: Vaša normalna oblačila so vaša nosečniška oblačila.

Ime za otroka:
1. otrok: Berete leksikone imen, delate sezname, črtate, dodajate itd.
2. otrok: Nekdo mora poimenovati otroka po prababici Štefki. Zakaj to ne bi bila ti?
3. otrok: Odprete imenik, zaprete oči in pogledate, kje se vam je ustavil prst. Zdravko? Odlično ime!

Priprave na porod:
1. otrok: Zelo resno vadite dihanje.
2. otrok: Ne obremenjujete se z vajami, ker vam dihanje prvič ni pomagalo.
3. otrok: Zahtevate epiduralno v 8. mesecu nosečnosti.

Oprema za dojenčka:
1. otrok: Skrbno perete vse perilo, ga zlagate po barvah in shranjujete v otrokovo omarico.
2. otrok: Preverite samo, če je perilo umazano in zavržete tistega z največjimi madeži.
3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?!

Skrbi:
1. otrok: Jočete pri vsakem znaku otrokovega vznemirjenja, na vsak znak nezadovoljstva ga vzamete v roke.
2. otrok: V naročje ga vzamete šele, ko obstaja nevarnost, da bo zbudil prvorojenca.
3. otrok: Svojega triletnika naučite pestovati dojenčka s kolikami.

Aktivnosti:
1. otrok: Otroka peljete na gimnastiko, plavanje, v igralnice, na izlete, sprehode.
2. otrok: Otroka peljete na sprehode.
3. otrok: Otroka peljete v supermarket.

Večerni izhodi:
1. otrok: Kličete varuško vsakih pet minut.
2. otrok: Tik preden odidete od doma, se spomnite, da bi ji lahko pustili številko, na kateri ste dosegljivi.
3. otrok: Poklicati vas sme samo, če vidi veliko krvi.

Doma:
1. otrok: Večji del dneva očarano buljite v otroka.
2. otrok: Večji del dneva pazite, da starejši otrok ne bi poškodoval mlajšega.
3. otrok: Vsak dan se poskušate vsaj za kratek čas skriti pred otroki.

Duda:
1.otrok: Ko pade duda na tla, obvezno prekuhat.
2.otrok: Ko pade duda na tla, operemo pod tekočo vodo.
3.otrok: Bolj je usrana, rajš jo ima.

Lepo se imejte in velikoooo se smejte. A je katera opazila, da se ji je smeh spremenil, meni se je prvič ful.... HAHAHA

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.4.2008 10:15:56   
miškolinček
ojla,

dober dan vsem skupaj.
Bambi, super so vse te majčke, jaz ne bi imela samo ene ampak več, poleti je namreč zelo vroče, nosečnice se veliko potijo, pa se mi zdijo te majčke lepše in veliko ugodnejše od tistih v trgovinah.
Saj so na njeni strani tudi nosečniške majce,vsaj tiste ta prve, ali pa se mi samo zdi??

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.4.2008 10:16:11   
dojenč
a mi ne bo dobena pomagala slikce pripetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
14.4.2008 10:23:29   
anaya
Hvala Maja zlata si...

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.4.2008 10:26:59   
tatly
ma no nisem glih zelo aktivna.malo me je strah da je kaj narobe da so brcike tako nezne in redkeuser posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.4.2008 10:31:16   
tatly
bambi14-a te majcke imas ti al kje se jih da dobit ker so full lepe

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.4.2008 10:40:14   
astrea
dojenč, mislim da je sayuri par strani nazaj razlagala kako se jo pripneuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.4.2008 10:43:50   
bambi14
a mi ne bo dobena pomagala slikce pripet

dojenč-

odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 

Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisnio gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.

Bo šlo.
Probaj
- da vidimo kaj imaš za nas.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.4.2008 10:49:42   
naty13
Sem zdej mal pospravla, sem mela tako bombo v stanovanju. Sem Nejca kar mojmu dala v varstvo, sta šla mal po opravkih. Mu je pa v avto takoj zaspal.user posted image  Ja tako navado ima, ko gre  z atijem. user posted image user posted image user posted image  Ne vem, kaj bo, ko bomo šli na morje. Res ne more zaspat v avto. user posted image  Pa še za kosilo sem pripravila. Za naju je še od včeraj ostalo,  za Nejca sem pa zdej posebaj nardila. user posted image  Popoldne imam pa obljubljeno, da greva oba t Nejcem z atijem. Gre službeno do ene stranke. user posted image user posted image user posted image  Sem prav vesela, da ne bom skos doma čepela. user posted image  Nejc je bil pa že zunaj ob 9h, je prav užival. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi za te majčke je pa res veliko zanimanja. No, če jih bomo morale same naročat, nam daj link potem, da bomo lahko naročile. user posted image user posted image user posted image

Danes je kar nekaj G pregledov. Lepo opravite. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?