|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
12.4.2008 16:46:34   
barbaw
joj, SNP.

Jaz bi tudi jagode. Je bila včeraj reklama za Tuš in jagode, pa jih danes sploh niso imeli več. user posted image  Jaz bi jih pa mnjami mnjami zmazala.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 526
12.4.2008 16:57:46   
Soncnica Sandra ***
Aurora28: DOBRODOŠLA NAZAJ!!!!! Me veseli, da sta še vedno 2v1 user posted image user posted image user posted image . Naj tako tudi ostane še nekaj časa!!!!

Barbaw: veš moj oče ima ves čas čisto normalen pritisk, ga večkrat kontrolira, tako da res pojma nimamo od česa pride do tega. Pa tudi pri kardiologu je že bil (pred dvemi letu), in mu je rekel, da je vse BP.
Mislim jim bom jaz dala vse OK in BP, bom začela z njim okoli zdravnikov hodit in se bom jaz menila, ker moj oče že tako ali tako gre k zdravniku samo kadar je nuja, jaz sem pa tak človek, da povem kar mislim in ne izbiram preveč besed!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 527
12.4.2008 17:05:36   
barbaw
V dveh letih se lahko marsikaj spremeni in ga vseeno imejte na očeh. Je pa lahko vzrok marsikaj, tile naši zdravniki pa vzrokov sploh ne iščejo, ampak zdravijo simptome. user posted image

Sem dala eno slikico, ki ni najboljša, od posteljnine gor. Bom potem ko bo postelja gotova še enkrat slikala, da boste videle kako bo to zgledalo. Računam, da bom do torka gotova.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.4.2008 17:59:39   
aurora28
Nekaj mi ni čisto jasno glede navedb v materinski knjižici in sicer v 36 tednih in 5/7 mi je ginekolog opravil UZ in mi nekaj ni jasno, kaj pomenijo tile kratice:

FL - ferum 7,10 in
GV / TT / BPD je napisano 9,28 = 37/5
Kaj to slednje pomeni user posted image

TT je telesna teža, ki znaša 3023 g, kaj pa GV in BPD user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 529
12.4.2008 18:20:15   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

joj, SNP.

Jaz bi tudi jagode. Je bila včeraj reklama za Tuš in jagode, pa jih danes sploh niso imeli več. user posted image  Jaz bi jih pa mnjami mnjami zmazala.

ja, jih je zjutraj tast prinesel, menda je dal za 2,5 kg med 3 in 4 eur...in so tako dobreeee user posted image

. Moj otrok še ni bil v McDonaldsu in sploh ne ve kako zgleda.

Mojadva tudi nista še bila v Mcdonaldsu in če bi že šla bi najbrž jedla le pomfri in sladoled

Aurora dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image

sončica sandra...ja morda res ne bi bilo slabo, če bi si oče trikrat na dan ob isti uri meril in zapisoval pritisk... da pa zdravniki zdravijo le simptome in ne odpravljajo vzrokov je pa res žalostno....

moški.... no, moram reči da je nama zelo koristil prejšnji vikend, pa čeprav sem bila čisto boga.... da sva bila malo sama brez obveznosti, brez hitenja.... ta teden se kljub majhnim prepirčkom zelo dobro razumeva user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

No, zdajle sem imela kontrolo bolniške . In sem prišla taka odprt, da me ni nič kaj dost spraševal ..Kot da sem napol mrtva . Sem bila pa res presenečena ko sem odprla vrata in je gospod rekel, da kontrolira bolniško. Tok, da mi niso oči ven padle.. WTF??
No, pravico imajo... moram bit pa res bolj pridkana zdaj do porodniške. Nikamor hodit (čeprav do Logatca tudi vozit ni panike...kam dlje pa itak ne morem več..mislim, ne zaupam si več )

No, grem nazaj posteljico gret

še dobro , da ni prišel kak drug dan in te našel s pinelom v rokah ... glede tega imaš pa srečo
sem pa sigurna, da te je kdo kje videl in prijavil, ker da te kontrolirajo tako zgodaj user posted image

****, glede tašče pa res ne vem kaj ti svetovat...jaz ji sigurno ne bi bila tiho...saj so moji otroci... potem pa bila v njenih očeh žleht kot ti.

katina, upam, da nikaj resnega s tem srbenjem...pa kaj nimaš že vseh drugih komplikacij dovolj user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 530
12.4.2008 18:46:04   
Anonimen
Vidim, da vse jemo ali vsaj sanjamo o jagodah. Jaz sem jih zdaj 0,5 kg pojedlauser posted image , potem pa razmišljam zakaj le mi je slabo.

Ampak to vreme je res čisto mimo, pa tudi k mojemu razpoloženju nič ne pomagauser posted image , slaba volja noče in noče stran.

čmrlika: tudi meni si že postala sumljiva, ti se pa res moraš nujno vsak dan javituser posted image

barbaw: user posted image user posted image user posted image za posteljino, koliko sta dala???

kasso: mene v trebuhu že cel dan neki peče, tak se mi zdi da po celi dolžini, pekoči občutek je nekaj normalnega?? Mala pa itak brca ko nora, saj dokler brca nima biti kaj narobe?? Sorry, ker se tako direkt na tebe obračam, pa hvala ker mi vse tako lepo razložiš user posted image

Mi pa danes nismo še nič kuhali, ker mene tako buši bubauser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
12.4.2008 18:52:29   
barbaw
Aurora BPD je premer glave. Gv pa je gestacijska vrečka. V tvojem primeru so merili premer glavice.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 532
12.4.2008 18:56:33   
barbaw
Kasso 2 kg jagod je bil cca 3,7 euvra. Jaz pa jih nimam. user posted image

Edinaos posteljnino sem kupila v Rutarju, ker je akcija. Znižana pa je bila s cca 65 na 39,99. Plačala pa je babica. user posted image  Je pa gnezdece toliko veliko, da paše na posteljico 140/70, kar sem ful iskala.
Da pa te trebuh peče pa je lahko zaradi raztezanja kože. Si se kaj namazala?

Mene pa spet nekaj špika v nožnici in tu pa tam boleče otrdeva. Hm, le kaj bi lahko to bilo? user posted image  Kar naj se pripravlja. Najemna pogodba se počasi izteka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.4.2008 19:15:06   
aurora28

Aurora BPD je premer glave. Gv pa je gestacijska vrečka. V tvojem primeru so merili premer glavice.

Barbaw torej je moj sinek po obsegu glavice za cel teden večji kot sva dejansko noseča user posted image Ker sem tudi primerjala težo mojega sineka s tabelo rasti ploda, kjer je navedeno, da je za 37. teden user posted image teža ploda 2859 g in za 38. teden user posted image 3083 g.
Mogoče je pa zaradi tega G omenil, da bo porod prej user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 534
12.4.2008 19:26:44   
barbaw
Aurora napoved, da je večji in ... kaj pa vem. Meni je vse govorilo, da je moj škratek večji za cel teden in nekaj dni, pa je bil na koncu 50 in 3400. Da pa bo prej pa je lahko napovedal zaradi stanja MV ali pa lažnih popadkov, ... Mogoče nimaš več tako trdnega MV, .... Lahko samo ugibamo zakaj je tako napovedal. Da pa se ti je čep odluščil pa tudi ni slaba reč, ker si zdaj lahko non-stop pripravljena na pot v Rim. Odpustnico že imaš. user posted image  Ko bo čas za sineka boš že vedela. user posted image  Samo pogumno saj se čas ko boš spoznala sina vztrajno bliža.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 535
12.4.2008 19:42:25   
TamaraJ
Dober večer majčiceuser posted image

No, malo bolje sem... sem bila malo pri mamici danes in je prav pasalo. No, moj fotr je bil isti...ali pa ma mami sam mal tolažiuser posted image . No in potem je Vista srala in sem bila jezna še na comp. Zdej je malo bolje.
Drugače pa ja...sem bila res šokirana nad kontrolo, ker sem od 1.aprila na bolniški. Pa še sobota..HB sem šla k mami kasneje. Mi je pa rekla (no, ona je bila skor 20 let v tej firmi kadrovska), da so poslali občasno kontrolo kar vsem po spisku, ki so bili na bolniški. Torej tistim, ki so bili dolgo in tistim, ki so bili na bolniški kratek čas. Očitno jim je ostala ta navada. Upam, da je bilo tole prvič in zadnjič. Sicer jih ima med nami kar nekaj izkušnje, koliko si dejansko vreden...

Jaz namreč tudi pravim, da bi moške morali prijavljati kot otroke (bi malo več otroških dodatkov dobile).

Jaaaa, se strinjamuser posted image user posted image . Moj je povrhu vsega še riba in jaz nikoli nisem marala preobčutljivih ljudi..Morda sem ga prav zato spoznala, da se naučim, kako delati z ''rokavičkami''. Mislim, da ima tudi v ascendentu ribo..pa še v luniuser posted image

Glede kontrole si pa res imela srečo. jaz je nisem dobila niti enkrat v 5-ih mesecih. Še dobro, da nisi bila bela od barve ali pa prašnja od brusenja. Ti kar lepo počivaj dalje.

Ja, če bi prišli v četrtek..bi bil user posted image . Se me je mami skor ustrašila, ko sta z atijem prišla na ogled. Čist bela od barveuser posted image . Danes sem pa dejansko izgledala samo za na bolniško. Ja, hudi so naši šefiuser posted image

Drugače pa imam čist mravljinčaste roke danes..pa noge mi zatekajo spetuser posted image . Zihr je vremeuser posted image .

Aurora user posted image user posted image user posted image . Ja, tri kile so super za rodit. Po eni strani upam, da še ne odpreš sezone...po drugi strani pa ti želim, da se ne matraš predolgo in stisneš svojega junaka čimprej k sebi. Malo kontraverzno...ampak jez sem si proti koncu nadvse želela, da končno spoznam to malo bitjece.
Ja, pa jaz sploh nisem imela pojma o kakšnih čepih... Sem kar malo buljila, ko sem na forumu prvič brala o nekakšnem odluščenju čepa..Čepa?? In to je??user posted image Matr sem imela res free nosečnost. Nič nuhalne, nič kompliciranja... Jao, zdej vem, kako lepo je bit neobremenjenuser posted image . Sem se poslabšalauser posted image

... ja, saj smo se že pogovarjale o taščah... Saj se trudimo..vendar vse do neke meje.  Konec koncev pa je pomembno, kakšni so njihovi sinovi do nas. Ja, jaz bi se tudi lahko razpisala o moji... pa se mi sploh ne da več z njo ukvarjat. Popi.... samo v primeru, ko moj cinca vmes. Kar pa že dolgo ni in upam, da tako ostane. Joj, morave kaj na kavo. Ta teden se moram zapeljat do Vrhnike (danes se mi ni dalo) in upam, da greve npr... v..... slaščičarno?user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Sem opazila, da moj ful spi kadar jaz spim.

Moj pa si je izbral nekako obratno. Oz. moj ne spi kadar jaz poskušam.. . Ampak ga imam že zdaj takooo rada. Res sem čist nora na te moje dece (no, enega danes izključujem)

joj, SNP.

Jaz bi tudi jagode. Je bila včeraj reklama za Tuš in jagode, pa jih danes sploh niso imeli več.  Jaz bi jih pa mnjami mnjami zmazala.

Jaz sem pa jih danes...cel košek s smetanooo in cukrom.. No, pa naj še kdo reče da ne jem sadja

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
še dobro , da ni prišel kak drug dan in te našel s pinelom v rokah ... glede tega imaš pa srečo
sem pa sigurna, da te je kdo kje videl in prijavil, ker da te kontrolirajo tako zgodaj

Zdej ga ne mislim več srat. Tudi počutim se ne najbolje in pobeljeno je vse, spalnica je finito... samo še peglam lahko. In moram pazit do nastopa porodniške. Obljubim, da bom pridna

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 536
12.4.2008 19:43:38   
TamaraJ
Smeške mi je pa izpustilouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 537
12.4.2008 19:48:06   
barbaw
Ja, RR danes dela samo polovično.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 538
12.4.2008 19:50:34   
TamaraJ
Zdajle se je moj fantek obul čevlje in šel ven na dež... sem laufala za njim in ga vprašala kam misli v dežju.. In mi je šel po rožicooooo na vrt.. Joj, čist sem ganjena. Takooo ga imam radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 539
12.4.2008 19:55:10   
barbaw
Tamara user posted image user posted image user posted image  za tvojega fantka.

Meni pa je tako dolgčas, da sem iskala po netu napoved za rojstvo moje pikice in mi je napisalo, da se bo rodila na vroč dan v popoldnevu. Ha ha, kdaj pa bo to?  user posted image  Mene malo cufa. Me ful špika v nožnici pa ne vem kako se naj naštimam. Sem prej malo revijo brala, drugega se mi pa nič ne da delat. Najraje bi šla kar spat.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 540
12.4.2008 19:55:48   
aurora28
TamaraJ hvala user posted image , jaz tudi komaj čakam, da stisnem svojega korenjaka k sebi in srčno upam, da bom dojila. user posted image

A boš poslikala novo spalnico user posted image ?

Katera ve kako se izračuna obseg, če imaš na voljo podatek r ???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 541
12.4.2008 20:04:26   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

kasso: mene v trebuhu že cel dan neki peče, tak se mi zdi da po celi dolžini, pekoči občutek je nekaj normalnega?? Mala pa itak brca ko nora, saj dokler brca nima biti kaj narobe?? Sorry, ker se tako direkt na tebe obračam, pa hvala ker mi vse tako lepo razložiš user posted image

Peče praviš... žal točno ne bi vedla zakaj..... mogoče kislina v želodcu, dvanajsterniku user posted image kaj v zvezi z nosečnostjo, pa ne bi vedla...mogoče ti mala preveč brska v organe user posted image . Če te peče v predelu mehurja pa so mogoče bakterije, sploh pa če peče pri uriniranju...
ali pa je normalno, ... user posted image
Sem te videla kako trpiš za bolečinami ... če pa te pekoče ne bodo v parih dneh ponehale vseeno bi mogoče bilo dobro, da pokličeš tvojo G ali pa vprašaš Pušenjaka na med.over.net.
ne vem, če sem ti sploh kaj pomagala user posted image

Kasso 2 kg jagod je bil cca 3,7 euvra. Jaz pa jih nimam.

malo prejle smo jih pokončali user posted image

Trebuh pa tudi meni že cel dan otrdeva... pa saj ni čudno...non stop v akciji, ampak vseeno sem si privoščila malo spanca popoldne s tamalo, ko niso štemali...drugače pa cel dan tuttututututututututututu........... jutri dopoldne pa nadaljevanje tutututututututututututu....

< Sporočilo je popravil kasso -- 12.4.2008 20:05:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
12.4.2008 20:05:24   
barbaw
o = 2pr

Sem izračunala 29,15 cm.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 12.4.2008 20:08:10 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 543
12.4.2008 20:07:34   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

A boš poslikala novo spalnico user posted image ?

Ne.. če bi bila otroška soba bi jo... V spalnici pa imava lesen strop in mi najbolj paše kar bela..

No, še Timiju eno kratko risanko in pičiva spat.

Lepo spite... no, vsaj nekaj ur v kosuuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 544
12.4.2008 20:11:53   
barbaw
Aurora sem na eni strani gledala, pa je vaš poba čisto po jusu. user posted image  Spodaj sem ti jo pripopala.

počekiraj

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 545
12.4.2008 21:15:13   
Anonimen
barbaw:

Tudi to imaš prav sem že zdavnaj ugotovila da je tašča ljubosumna na mojo mamo...
Samo eno stvar bi te popravila, veš kot služkinje se obnašajo ženske ki ponavadi nimajo nobenga drugega znanja in s tem skrivajo svojo nesposobnost....
Naprimer moja tašča ne zna ne likat ne šivat...niti ni sposobna pazit otroke. Seveda služba odpade saj nima nobene izobrazbe...No večina jih je tudi prelenih za delat...

Med tem ko jaz tudi če sem doma, poleg vsega gospodinjstva še možu urejam papirje, pišem ponudbe... skratka znam tud še kaj drugega kot samo kuhat pa posprtavljat pa k riti nosit..

In hvala da me razumeš...ker res nimam kaj konkretnega za poveda čez taščo ampak veliko, veliko majhnij stvari...In mene pač te stvari motijo.

Glede tvoje mame..ej pa a je ona čist adijo??user posted image user posted image   Pa saj je bila noseča menda ve kako ti je...da ne moreš sedaj še po štrcunah z njo lazit.

Pa kako fajn si se tega spomnila, da imaš pripravljena darila za otroka... Ker res bodo vsi nosili samo dojenčku. Moram tud jaz malo v tej smeri razmislit. Zelo pametno res!!!

No zdaj pa ne bom več o tašči, ker je šloda mojih živcev...in pa ker sem ji neizmerno hvaležna da je rodila ( vzgojil se je bolj sam pa tudi očetov vpliv se zelo čuti) mojega dragega...

Sončnica Sandra držim pestke za tvojega atija...user posted image user posted image

Tamara: ti le pridi... danes me pa itak ni bilo doma. Timi je pa itak super dečko!!!user posted image user posted image

Aurora: jaz še zmeri mislim da boš ti v roku 1 tedna , največ 2 že mamica, pa težain obseg gor ali dol.user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
12.4.2008 21:41:45   
StBarbara
Čer,

ker ste spet prehitro tipkale nisem uspela vsega prebrat ...

Aurora superca, da je vse ok in da si še v enem kosu.

Katina mene je v prvi nosečnosti zelo močno srbelo (tako, da sem se tudi do krvi spraskala) in sem imela nosečniško odpoved jeter pa ni bilo panike_rodila sem s 39t, tako, da nič se sikerat.
Aja, srbele pa so me noge in občasno roke. Samo to dvoje.

Drugače pa smo bili danes v šopingu; kupili smo jogi, podlogo za previjalno mizo, pleničke, še nekaj cunjic, dude, blazinice za dojenje...

Skratka crknjena sem ko user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
12.4.2008 21:56:52   
špelin@
Dober večer user posted image

Se vidi, da je zunaj dež user posted image  Drugače stavim, da na soboto ne bi toliko naklofale user posted image

Mi smo dopoldne preživeli na občinskem plesnem tekmovanju, kjer je velika pika v svoji kategoriji zasedla drugo mesto. Potem smo šli na kosilo k mojim staršem, popoldne pa v Celje. Najprej smo v H&M za veliko piko kupili oblačila za prihajajoče plesne nastope, ker je vse primerno že prerasla user posted image  Potem smo šli v Planet Tuš in si v kinu ogledali risani film Horton user posted image

Grem zdaj prebrat vaše poste user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 548
12.4.2008 21:59:45   
aurora28

Aurora sem na eni strani gledala, pa je vaš poba čisto po jusu. user posted image  Spodaj sem ti jo pripopala.

počekiraj

Pa res je po jusu user posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala ti Barbaw. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Aurora:
jaz še zmeri mislim da boš ti v roku 1 tedna , največ 2 že mamica, pa težain obseg gor ali dol.

I hope so user posted image user posted image user posted image .

Mačkice souser posted image jaz grem v posteljo in se beremo in tipkamo jutri. Predvidevam, da bo danes full lepo spat, ker tolk dežuje. user posted image

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.4.2008 22:32:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Zanima me kaj naredite, če vas neznansko srbi koža? user posted image Mene že par dni tako srbi da je noro. Kakšna ideja?

To je moj večni nosečniški problem št. 1 user posted image  Čisto v vsaki nosečnosti ista pesem! Vsakič sem dala čez tudi jetrne in žolčne teste, ampak je bilo vse b.p. Tudi tokrat - so mi te teste naredili na IPP. Kaj pomaga? Tuširanje samo z vodo, brez mila, gela,... Mazanje večkrat dnevno s kremo, ki pomirja kožo, kakšen hladilni gel pride zelo prav. Pa psiha: saj se sliši čudno, ampak jaz si vbijem v glavo, da me ne srbi, da se ne bom vdala in je vsaj vzdržno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
No, zdajle sem imela kontrolo bolniškeuser posted image .

Aaaaaaaaaaa??? user posted image user posted image  In to v soboto... user posted image  Nimam besed. Sem pa tudi sama doživela tako presenečenje na bolniški med drugo nosečnostjo... user posted image

aurora28, jaz sem ful vesela, da si nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Si pa zdaj res že v visokem štartu user posted image  No, bliža se user posted image

****, moraš dati iz sebe, te popolnoma razumem user posted image user posted image user posted image  Drži se user posted image

Soncnica Sandra ***, upam, da bo z očetom zdaj vse ok user posted image user posted image user posted image  Naj pazi nase!!! Na IPP sem pa v torek videla, kako je... user posted image  Koliko ljudi je zunaj z infuzijami čakalo na izvide, pa na vozičkih, z vrečkami bruhanja,... Držite se vsi!!!

Grem zdaj pojest kakšno jabolko (za povrh user posted image ), potem pa spat user posted image  Sladke sanje želim vsem user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?