barbaw
|
**** to, da razvaja tvojega otroka in ga spreminja v dojenčka bi tudi jaz bila jezna kot . Bi kar pokalo in se bliskalo. Tudi jaz svojega skoraj 3-letnika učim, da si sam vzame spodnje hlačke in nogavičke pa se obleče, obuje, ... Še umiva se sam, ne pa de se tvoj 13-letni sin ne bi mogel. Verjetno ženske tako vzgajajo tam, da so "služkinje". Če ima moški 2 zdravi roki in nogi pa se res lahko sam obleče in ga ni treba strečt spredi in zadi. Da pa je moškim všeč, da jih razvajajo pa se sploh ne čudim. Jaz že ne bi delal tega, pa če se cel svet na glavo postavi. Te čisto rzumem, zakaj se jeziš in si žalostna. Pri hrani se tudi strinjam s teboj. Kar je skuhano je treba jest, če ne pa bodi lačen. Razvajanje z junk foodom ne naredi nič dobrga. Moj otrok še ni bil v McDonaldsu in sploh ne ve kako zgleda. Je res, da je enkrat na rojstnem dnevu dobil hamburger iz Maca ampak ga ni jedel, ker mu očitno ni všeč. Pomfri pa tudi zelo redko jemo, pa tudi ni najbolj navdušen. Najraje ima pire pa špinačo, pa kakšno polento in omako. V glavnem bolj na žlico. Da pa tebe tašča krivi za njeno vizo je pa tudi otročje. So primeri, ko je nemogoče dobiti vizo in ona pač spada tja. Kaj češ. Nisi pa ti za to kriva in te sploh ne bi rabila obtoževat. Še najbolj podlo se mi pa zdi, da te obremenjuje med nosečnostjo in ti joka, kot da nimaš že dovolj svojih težav. Me tale tvoja tašča malo spominja na mojo mamico, ki se je danes spomnila, da bi jaz okoli hodila po nakupih za njo. Jaz z velikim trebuhom in občasnimi lažnimi popadki naj hodim za njo okorg, ki je čisto zdrava. Da ne boš mislila, sem vse prebrala. Jaz bi samo rekla, da svojim letom ni primerno zrela. Da pa hočeš svojega otroka/otroke zaščiti pa je čisto normalna, saj si na koncu koncev MAMA. Bi se ji pa res moglo dat dopovedat, da ne sme nosit neumnih igrač in oblekic z bleščicami, če da vse v usta. Bo bleščice že nosila, ko bo prerasla to dobo. Pač rabi več pozornosti. Lahko bi ti pomagala, če vidi, da imaš toliko dela s Samio in še dojenčka pričakuješ. Malo bi se morala zgledovati po tvoji mami. Lahko pa da je tudi tu problem. Da je ljubosumna na tvojo zlato mami, pa potem tebe mori. Si kdaj pomislila na to? Da išče tašča pozornost in priznanje s tvoje strani. Pač žal na napačen način, pa mogoče ne pozna drugega načina ali pa sploh ni pomislila na kakšen drug način. Da postavlja Samio pred druge vnuke in vnukinje pa se tudi pri nas to dogaja. Moja mami bo zdaj 5-ič babica in je bila prej prva vnukinja zlata, zdaj pa je moj škratek. Ful dela krivico. Kaj pa bo, ko se bo Maja rodila, bom pa še videla. Sem se že odločila, da nakupim nekaj drobnarij, ki si jih škrat želi, da če kdo prileti na obisk, da ne bo "ven" padel. Že imam milne mehurčke, škornje (jih obožuje, tiste za dež), helikopter, pa še kaj se bo našlo. Aurora dobrodošla nazaj. Na srečanje s pobom pa še le malo počakaj. Anitka ti bi se mogla malo zgledovat po Tamari danes, ki je šla malo posteljo gret. Tudi ti bi lahko kaj počivala. Saj jaz nisem kaj dosti boljša, ampak vsaj nič kaj takega ne delam, če glih ne počivam. Malo pohajkujem z enega konca na drugega.