TamaraJ
|
Dober večer majčice No, malo bolje sem... sem bila malo pri mamici danes in je prav pasalo. No, moj fotr je bil isti...ali pa ma mami sam mal tolaži . No in potem je Vista srala in sem bila jezna še na comp. Zdej je malo bolje. Drugače pa ja...sem bila res šokirana nad kontrolo, ker sem od 1.aprila na bolniški. Pa še sobota..HB sem šla k mami kasneje. Mi je pa rekla (no, ona je bila skor 20 let v tej firmi kadrovska), da so poslali občasno kontrolo kar vsem po spisku, ki so bili na bolniški. Torej tistim, ki so bili dolgo in tistim, ki so bili na bolniški kratek čas. Očitno jim je ostala ta navada. Upam, da je bilo tole prvič in zadnjič. Sicer jih ima med nami kar nekaj izkušnje, koliko si dejansko vreden... IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz namreč tudi pravim, da bi moške morali prijavljati kot otroke (bi malo več otroških dodatkov dobile). Jaaaa, se strinjam . Moj je povrhu vsega še riba in jaz nikoli nisem marala preobčutljivih ljudi..Morda sem ga prav zato spoznala, da se naučim, kako delati z ''rokavičkami''. Mislim, da ima tudi v ascendentu ribo..pa še v luni Glede kontrole si pa res imela srečo. jaz je nisem dobila niti enkrat v 5-ih mesecih. Še dobro, da nisi bila bela od barve ali pa prašnja od brusenja. Ti kar lepo počivaj dalje. Ja, če bi prišli v četrtek..bi bil . Se me je mami skor ustrašila, ko sta z atijem prišla na ogled. Čist bela od barve . Danes sem pa dejansko izgledala samo za na bolniško. Ja, hudi so naši šefi Drugače pa imam čist mravljinčaste roke danes..pa noge mi zatekajo spet . Zihr je vreme . Aurora . Ja, tri kile so super za rodit. Po eni strani upam, da še ne odpreš sezone...po drugi strani pa ti želim, da se ne matraš predolgo in stisneš svojega junaka čimprej k sebi. Malo kontraverzno...ampak jez sem si proti koncu nadvse želela, da končno spoznam to malo bitjece. Ja, pa jaz sploh nisem imela pojma o kakšnih čepih... Sem kar malo buljila, ko sem na forumu prvič brala o nekakšnem odluščenju čepa..Čepa?? In to je?? Matr sem imela res free nosečnost. Nič nuhalne, nič kompliciranja... Jao, zdej vem, kako lepo je bit neobremenjen . Sem se poslabšala ****... ja, saj smo se že pogovarjale o taščah... Saj se trudimo..vendar vse do neke meje. Konec koncev pa je pomembno, kakšni so njihovi sinovi do nas. Ja, jaz bi se tudi lahko razpisala o moji... pa se mi sploh ne da več z njo ukvarjat. Popi.... samo v primeru, ko moj cinca vmes. Kar pa že dolgo ni in upam, da tako ostane. Joj, morave kaj na kavo. Ta teden se moram zapeljat do Vrhnike (danes se mi ni dalo) in upam, da greve npr... v..... slaščičarno? IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Sem opazila, da moj ful spi kadar jaz spim. Moj pa si je izbral nekako obratno. Oz. moj ne spi kadar jaz poskušam.. . Ampak ga imam že zdaj takooo rada. Res sem čist nora na te moje dece (no, enega danes izključujem) IZVIRNO SPOROČILO: barbaw joj, SNP. Jaz bi tudi jagode. Je bila včeraj reklama za Tuš in jagode, pa jih danes sploh niso imeli več. Jaz bi jih pa mnjami mnjami zmazala. Jaz sem pa jih danes...cel košek s smetanooo in cukrom.. No, pa naj še kdo reče da ne jem sadja IZVIRNO SPOROČILO: kasso še dobro , da ni prišel kak drug dan in te našel s pinelom v rokah ... glede tega imaš pa srečo sem pa sigurna, da te je kdo kje videl in prijavil, ker da te kontrolirajo tako zgodaj Zdej ga ne mislim več srat. Tudi počutim se ne najbolje in pobeljeno je vse, spalnica je finito... samo še peglam lahko. In moram pazit do nastopa porodniške. Obljubim, da bom pridna