![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 15:10:30
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič punce jaz se bom za danes poslovila, grema z mamo še nekaj pečt pa ne vem kako dolgo se bo zavleklo potem pa bo verjetno moj počasi prišo in boma šla mal uživat, tako da se spet tipkamo v ponedeljek dopoldne pa upam da se bo katera našla da mi bo družbo delala. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 15:48:34
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro. Sem ugotovila, da se bom odčekirala od tukaj... Ko jaz prletim, ve men že uidete... Kako ste drgač? Pr nas je ratalo temno, tko da bi lohk šla nazaj spat, ha ha.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 15:51:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Dobro jutro. Sem ugotovila, da se bom odčekirala od tukaj... Ko jaz prletim, ve men že uidete... Kako ste drgač? Pr nas je ratalo temno, tko da bi lohk šla nazaj spat, ha ha. ma nič se ti ni treba odčekirat vikend je tu in je itak zatišje-jaz pa grem mal mojga pocartlat,pol pa k tašči po našo bibo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 16:10:22
|
|
|
|
tany83
|
ojla punce dobro jutro! kako ste kaj??? jaz sem se kar, namrec se zjutraj zbudim z volcjo lokato, ko pa hocem kaj pojest ne gre dol... hudica ja... zmer slabse je ... drgac pa mi ni tko hudo slabo, sem vesela da vsaj bruham ne... African queen jaz uzivam se kar v novem stanovanju, meni vse smrdi neki, v kuhinjo sploh ne morem, tko da zmer neki na hitro nardim za jest in vecerjo zmer moj kuha, jaz ne morem, se mi zdi da mi vse neki smrdi, nevem kaj je to.. to z likanjem las pa poznam ja, jaz si tud likam vsak las posebaj, pol pa grem ven in se vse skodra pocasi , se posebaj ce pada dez... kaj cmo tropi Soncnica... bom slikala stanovanje, sam zdaj se mi res ne da s tem ukvarjat... se bom potrudila da to cimprej nardim, sem skoz utrujena pa nic se mi ne da... spps... kako si kaj??? midve se nisva pa ze dolg tipkale... Danes pa morem jaz mal po stanovanju pospravit, rjuhe menjat itd... sam sem lena se mi tud ne da... sam morem... pa te lase si morem koncno polikat...vceraj pol nisem, ker je moj domov prisel prezgodaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 16:23:28
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tany, a si jih vsak dan likaš? Baje , da to ni najboljš....Enkrat na 14 dni, mi je rekel moj frizer...???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 16:42:49
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Tany, a si jih vsak dan likaš? Baje , da to ni najboljš....Enkrat na 14 dni, mi je rekel moj frizer...??? Ne... sam ko si glavo oprem ponavad... ma jaz si lase likam ze fuul let, pa nimam nic unicenih, skoz iste, ce mas dober likalnik baje ni panike, meni je frizer rekel, da je bolj likanje las kot pa uporaba fena... tko da nevem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 16:47:23
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Vidiš, kako so različni... . Men se tud kravžajo, pa si jih rada likam, ampak imam feeling, da imam bolj švoh likalnik... .Pa full goste lase mam, tko, da mi predolgo traja, pol me pa še roke bole... Trenutno sem pod prenosno havbo, z ježki, k se mi pol tko lepo svetijo in so gladki lasi..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 16:50:31
|
|
|
|
_ancica_
|
Hojla punce...da se na hitro malo oglasim tisti izcedek je zginil...upam, da se hudic ne pojavi vec greva pa danes na pregled (pa se ne vem tocno kaj mi bodo delal tam, najbrz samo vodo oz kri vzel, pa upam, da mi bojo dal napotnico za naprej) Vidim da ze veselo klepetate danes no, jaz pa se bom poslovila...si grem zajtrk nastimat, stusirat potm pa pot pod noge Lep vikend vam zelim, pa se tipkamo kaj vec v ponedeljek...cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 16:57:15
|
|
|
|
tany83
|
Najboljsa... jaz mam tud fuuul goste lase in ko si jih zlikam, so fuul lepi in je manjsi volumen, pa tud bolj se mi svetilkajo ko so zlikani... tko da jaz si jih bom se naprej likala, ker zaenkrat se mi zdi da niso nic uniceni.... moj likanik je fuul dober, hitro lika in sem v najvec 30 min fraj... ancica... velik srece na pregledu, upam da ti da napotnico z k g in, da ti bo g pol ze videl srcka od ... jaz drug teden joj me je strah upam, da je vse OK... po moje bom skup zlezla pa sporoci kaj kako ti je slo... LD... no jaz si grem zdaj pa neki za jest nardit in pol pospravit stanovanje se se kaj oglasim vmes...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 18:32:49
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Jaz sem tudi že suha, pa grem mal na sladico , pa pred Tv. Pa še mal večerje, bom kar carski praženec naredila... Pa bom morala že v službo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 18:57:52
|
|
|
|
tany83
|
se spet mal oglasim... joj sem lena, sam sobo sem pospravla... morem mal pohitete in TV zapred, ker drgac skoz neki gledam .... jaz bi jedla sadno kupo al pa sladoled, tocno banano split... ... meni v bistvu hrana prav neki ne gre za jest, mi gre bolj sladko... katstrofa ... najboljs da grem pospravljat, da ne bom na hrano mislila
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 18:59:06
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, pa moraš jest, sedaj še za malega, ne sam zase...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 19:01:41
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Ja, pa moraš jest, sedaj še za malega, ne sam zase... haha... mali je tko majhen da ne rabi da bi vec jedla ... saj jem oz. se potrudim da pojem neki normalnega sam kaj ko mi hrana ne disi... meni bolj sladko gre... oz. sladoled, sadna kupa, napolitanke... pa se bojim, da se prevec zredim, pol pa nocem jest tolk tega
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 9:27:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ojla punce dobro jutro! kako ste kaj??? jaz sem se kar, namrec se zjutraj zbudim z volcjo lokato, ko pa hocem kaj pojest ne gre dol... hudica ja... zmer slabse je ... drgac pa mi ni tko hudo slabo, sem vesela da vsaj bruham ne... African queen jaz uzivam se kar v novem stanovanju, meni vse smrdi neki, v kuhinjo sploh ne morem, tko da zmer neki na hitro nardim za jest in vecerjo zmer moj kuha, jaz ne morem, se mi zdi da mi vse neki smrdi, nevem kaj je to.. to z likanjem las pa poznam ja, jaz si tud likam vsak las posebaj, pol pa grem ven in se vse skodra pocasi , se posebaj ce pada dez... kaj cmo tropi Soncnica... bom slikala stanovanje, sam zdaj se mi res ne da s tem ukvarjat... se bom potrudila da to cimprej nardim, sem skoz utrujena pa nic se mi ne da... spps... kako si kaj??? midve se nisva pa ze dolg tipkale... Danes pa morem jaz mal po stanovanju pospravit, rjuhe menjat itd... sam sem lena se mi tud ne da... sam morem... pa te lase si morem koncno polikat...vceraj pol nisem, ker je moj domov prisel prezgodaj ojla,tany boma nadoknadle ta teden,ko bom popoldan fraj Jutri pa mislite kaj name,da bom fajn dala pregled skoz ancica,poročaj kako je šlo tebi na pregledu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 14:29:33
|
|
|
|
tany83
|
ojla dobro jutro dekleta kako ste kaj??? jaz sem se kar... me ze 2 dni groznoo glava boli, pa sem vzela en lekadol, pa mi hudic ne pomaga ...danes se zbudim in spet me boli ... zdaj bom pojedla in se enga vzela danes... mi res tezi ta glavobol, ker je tko smotano, nic ne morem... spps... drzim pesti zate v ponedeljek jaz grem verjetno v torek al sredo na pregled... me je fuul strah
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 14:51:02
|
|
|
|
spps
|
alo tany kako si mi,razen,da te muči glavobol?kako je v novem stanovanju?a že imaš kakšne slike?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 16:24:19
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alo tany kako si mi,razen,da te muči glavobol?kako je v novem stanovanju?a že imaš kakšne slike? ojla... ma drgac sem se kar, sam ta glavobol je res neznosen, ne neha bolet, sem sla kar mal spat, bi sla nazaj, pa nic ne morem jest, ker me tko boli da mi slabo dela ... stanovanje je OK... se se privajam slik se nimam, ker sem prelena da bi sikala ti kako si??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 18:55:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps alo tany kako si mi,razen,da te muči glavobol?kako je v novem stanovanju?a že imaš kakšne slike? ojla... ma drgac sem se kar, sam ta glavobol je res neznosen, ne neha bolet, sem sla kar mal spat, bi sla nazaj, pa nic ne morem jest, ker me tko boli da mi slabo dela ... stanovanje je OK... se se privajam slik se nimam, ker sem prelena da bi sikala ti kako si?? jaz sem ok,ker se nahod poslavlja drugač pa nič posebnega.ti bom jutr zvečer javla,če je kaj novega
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 19:12:08
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps alo tany kako si mi,razen,da te muči glavobol?kako je v novem stanovanju?a že imaš kakšne slike? ojla... ma drgac sem se kar, sam ta glavobol je res neznosen, ne neha bolet, sem sla kar mal spat, bi sla nazaj, pa nic ne morem jest, ker me tko boli da mi slabo dela ... stanovanje je OK... se se privajam slik se nimam, ker sem prelena da bi sikala ti kako si?? jaz sem ok,ker se nahod poslavlja drugač pa nič posebnega.ti bom jutr zvečer javla,če je kaj novega a lepo... upam, da bodo novicke dobre jaz sem jedla palacinke zdaj... pol se sladoled... jaz ne morem nic drugega vase sparvt kot sam sladko... ce jem kaj drugega hoce nazaj ven... to je prav katastrofa vsak dan slabse je... ocitno bom sam na sladke, sam kaka bom ratala pol
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 19:19:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps alo tany kako si mi,razen,da te muči glavobol?kako je v novem stanovanju?a že imaš kakšne slike? ojla... ma drgac sem se kar, sam ta glavobol je res neznosen, ne neha bolet, sem sla kar mal spat, bi sla nazaj, pa nic ne morem jest, ker me tko boli da mi slabo dela ... stanovanje je OK... se se privajam slik se nimam, ker sem prelena da bi sikala ti kako si?? jaz sem ok,ker se nahod poslavlja drugač pa nič posebnega.ti bom jutr zvečer javla,če je kaj novega a lepo... upam, da bodo novicke dobre jaz sem jedla palacinke zdaj... pol se sladoled... jaz ne morem nic drugega vase sparvt kot sam sladko... ce jem kaj drugega hoce nazaj ven... to je prav katastrofa vsak dan slabse je... ocitno bom sam na sladke, sam kaka bom ratala pol uf,tany če boš na takšni poti,ne bo preveč fajn.res,da ješ tisto kar ti ustreza in ne povzroča slabosti,vendar se boš morala prisili,da boš še kaj drugega jedla. mal se hecam,sam če bo tk ko pri meni-upam,da ne bo.kile hitro grejo gor,težje pa dol.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 19:22:46
|
|
|
|
tany83
|
ja saj vem... u bistvu se ne neki naziram... sam npr namest kosila pojem en sladoled (2 kepci napr) al pa apr napolitank in zvecer posusam mal hrane... ne pretiravam, pr meni je bl da ne jem zdravo, hrane... ker pojem mal sladkega in sem OK..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 19:26:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja saj vem... u bistvu se ne neki naziram... sam npr namest kosila pojem en sladoled (2 kepci napr) al pa apr napolitank in zvecer posusam mal hrane... ne pretiravam, pr meni je bl da ne jem zdravo, hrane... ker pojem mal sladkega in sem OK.. kaj pa sadje in zelenjava? mogoč je sam prehodno obdobje,pol ti bo pa zapalo še kaj prave hrane jest.a vitamine imaš kakšne? a se ti je ancica kaj javla kako je bilo na pregledu?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 19:36:50
|
|
|
|
tany83
|
ja jem, sadje ja... zelenjava je problem, ker ko jem solato dobim drisko, nevem zakaj... sploh jo ne prebavim... ... v glavnem vse je nekam cudno ancica se ni nic oglasla, verjetno jutri, danes se stiska k svojemu dragemu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 20:11:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja jem, sadje ja... zelenjava je problem, ker ko jem solato dobim drisko, nevem zakaj... sploh jo ne prebavim... ... v glavnem vse je nekam cudno ancica se ni nic oglasla, verjetno jutri, danes se stiska k svojemu dragemu tany,saj bo boljš-kmalu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.4.2008 20:28:46
|
|
|
|
spps
|
grem jaz tud nabirat energijo za jutri,da mi čimprej mine ura do pregleda.mal sem nervozna,ampak v vsakem primeru bo olajšanje,ne glede na rezultat,ki ga bom izvedela jutri.tany,lepo se imej in lepo preživi preostanek nedelje.čaw
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.