|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
12.4.2008 15:10:30   
sončnica24
Nič punce jaz se bom za danes poslovila, grema z mamo še nekaj pečt pa ne vem kako dolgo se bo zavleklo potem pa bo verjetno moj počasi prišo in boma šla mal uživat, tako da se spet tipkamo v ponedeljek dopoldne pa upam da se bo katera našla da mi bo družbo delala.

Pa pa

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6601
12.4.2008 15:48:34   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.
Sem ugotovila, da se bom odčekirala od tukaj...
Ko jaz prletim, ve men že uidete...user posted image user posted image
Kako ste drgač? Pr nas je ratalo temno, tko da bi lohk šla nazaj spat, ha ha.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6602
12.4.2008 15:51:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Dobro jutro.
Sem ugotovila, da se bom odčekirala od tukaj...
Ko jaz prletim, ve men že uidete...user posted image user posted image
Kako ste drgač? Pr nas je ratalo temno, tko da bi lohk šla nazaj spat, ha ha.

user posted image user posted image user posted image user posted image ma nič se ti ni treba odčekiratuser posted image user posted image user posted image user posted image vikend je tu in je itak zatišje-jaz pa grem mal mojga pocartlat,pol pa k tašči po našo bibouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6603
12.4.2008 16:10:22   
tany83
ojla punce dobro jutro!

kako ste kaj???

jaz sem se kar, namrec se zjutraj zbudim z volcjo lokato, ko pa hocem kaj pojest ne gre dol... hudica ja... zmer slabse jeuser posted image ... drgac pa mi ni tko hudo slabo, sem vesela da vsaj bruham ne...

African queen jaz uzivam se kar v novem stanovanju, meni vse smrdi neki, v kuhinjo sploh ne morem, tko da zmer neki na hitro nardim za jest in vecerjo zmer moj kuha, jaz ne morem, se mi zdi da mi vse neki smrdi, nevem kaj je to..

to z likanjem las pa poznam ja, jaz si tud likam vsak las posebaj, pol pa grem ven in se vse skodra pocasi user posted image , se posebaj ce pada dez... kaj cmo tropiuser posted image

Soncnica... bom slikala stanovanje, sam zdaj se mi res ne da s tem ukvarjat... se bom potrudila da to cimprej nardim, sem skoz utrujena pa nic se mi ne da...user posted image

spps... kako si kaj??? midve se nisva pa ze dolg tipkale... user posted image

Danes pa morem jaz mal po stanovanju pospravit, rjuhe menjat itd... sam sem lena se mi tud ne da... sam morem... pa te lase si morem koncno polikat...vceraj pol nisem, ker je moj domov prisel prezgodaj user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6604
12.4.2008 16:23:28   
NAJBOLJŠA
Tany, a si jih vsak dan likaš? Baje , da to ni najboljš....Enkrat na 14 dni, mi je rekel moj frizer...???

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6605
12.4.2008 16:42:49   
tany83

Tany, a si jih vsak dan likaš? Baje , da to ni najboljš....Enkrat na 14 dni, mi je rekel moj frizer...???

Ne... sam ko si glavo oprem ponavad... ma jaz si lase likam ze fuul let, pa nimam nic unicenih, skoz iste, ce mas dober likalnik baje ni panike, meni je frizer rekel, da je bolj likanje las kot pa uporaba fena... tko da nevem

Neposredna povezava do sporočila: 6606
12.4.2008 16:47:23   
NAJBOLJŠA
Vidiš, kako so različni...user posted image user posted image .
Men se tud kravžajo, pa si jih rada likam, ampak imam feeling, da imam bolj švoh likalnik...user posted image user posted image .Pa full goste lase mam, tko, da mi predolgo traja, pol me pa še roke bole...
Trenutno sem pod prenosno havbo, z ježki, k se mi pol tko lepo svetijo in so gladki lasi..user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6607
12.4.2008 16:50:31   
_ancica_
Hojla punce...da se na hitro malo oglasim user posted image

tisti izcedek je zginil...upam, da se hudic ne pojavi vec user posted image greva pa danes na pregled (pa se ne vem tocno kaj mi bodo delal tam, najbrz samo vodo oz kri vzel, pa upam, da mi bojo dal napotnico za naprej) user posted image

Vidim da ze veselo klepetate danes user posted image user posted image

no, jaz pa se bom poslovila...si grem zajtrk nastimat, stusirat potm pa pot pod noge user posted image

Lep vikend vam zelim, pa se tipkamo kaj vec v ponedeljek...cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6608
12.4.2008 16:57:15   
tany83
Najboljsa... jaz mam tud fuuul goste lase in ko si jih zlikam, so fuul lepi in je manjsi volumen, pa tud bolj se mi svetilkajo ko so zlikani... tko da jaz si jih bom se naprej likala, ker zaenkrat se mi zdi da niso nic uniceni.... moj likanik je fuul dober, hitro lika in sem v najvec 30 min fraj...

ancica... velik srece na pregledu, upam da ti da napotnico z k g in, da ti bo g pol ze videl srcka od user posted image ... jaz drug teden joj me je strah user posted image user posted image user posted image  upam, da je vse OK... po moje bom skup zlezlauser posted image
pa sporoci kaj kako ti je slo... LD...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz si grem zdaj pa neki za jest nardit in pol pospravit stanovanje user posted image

se se kaj oglasim vmes... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6609
12.4.2008 18:32:49   
NAJBOLJŠA
Jaz sem tudi že suha, pa grem mal na sladico , pa pred Tv.
Pa še mal večerje, bom kar carski praženec naredila...
Pa bom morala že v službo....user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6610
12.4.2008 18:57:52   
tany83
se spet mal oglasim... joj sem lena, sam sobo sem pospravla... user posted image  morem mal pohitete in TV zapred, ker drgac skoz neki gledam user posted image ....

jaz bi jedla sadno kupo al pa sladoled, tocno banano split... user posted image ... meni v bistvu hrana prav neki ne gre za jest, mi gre bolj sladko... katstrofa user posted image user posted image user posted image ... najboljs da grem pospravljat, da ne bom na hrano mislila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6611
12.4.2008 18:59:06   
NAJBOLJŠA
Ja, pa moraš jest, sedaj še za malega, ne sam zase...user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6612
12.4.2008 19:01:41   
tany83

Ja, pa moraš jest, sedaj še za malega, ne sam zase...user posted image user posted image

haha... mali je tko majhen da ne rabi da bi vec jedlauser posted image ... saj jem oz. se potrudim da pojem neki normalnega sam kaj ko mi hrana ne disi... meni bolj sladko gre... oz. sladoled, sadna kupa, napolitanke... pa se bojim, da se prevec zredim, pol pa nocem jest tolk tega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6613
13.4.2008 9:27:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ojla punce dobro jutro!

kako ste kaj???

jaz sem se kar, namrec se zjutraj zbudim z volcjo lokato, ko pa hocem kaj pojest ne gre dol... hudica ja... zmer slabse jeuser posted image ... drgac pa mi ni tko hudo slabo, sem vesela da vsaj bruham ne...

African queen jaz uzivam se kar v novem stanovanju, meni vse smrdi neki, v kuhinjo sploh ne morem, tko da zmer neki na hitro nardim za jest in vecerjo zmer moj kuha, jaz ne morem, se mi zdi da mi vse neki smrdi, nevem kaj je to..

to z likanjem las pa poznam ja, jaz si tud likam vsak las posebaj, pol pa grem ven in se vse skodra pocasi user posted image , se posebaj ce pada dez... kaj cmo tropiuser posted image

Soncnica... bom slikala stanovanje, sam zdaj se mi res ne da s tem ukvarjat... se bom potrudila da to cimprej nardim, sem skoz utrujena pa nic se mi ne da...user posted image

spps... kako si kaj??? midve se nisva pa ze dolg tipkale... user posted image

Danes pa morem jaz mal po stanovanju pospravit, rjuhe menjat itd... sam sem lena se mi tud ne da... sam morem... pa te lase si morem koncno polikat...vceraj pol nisem, ker je moj domov prisel prezgodaj user posted image
ojla,tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image boma nadoknadle ta teden,ko bom popoldan frajuser posted image user posted image user posted image user posted image Jutri pa mislite kaj name,da bom fajn dala pregled skozuser posted image user posted image user posted image user posted image
ancica,poročaj kako je šlo tebi na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6614
13.4.2008 14:29:33   
tany83
ojla dobro jutro  dekleta kako ste kaj???

jaz sem se kar... me ze 2 dni groznoo glava boli, pa sem vzela en lekadol, pa mi hudic ne pomaga user posted image ...danes se zbudim in spet me boli user posted image ... zdaj bom pojedla in se enga vzela danes... mi res tezi ta glavobol, ker je tko smotano, nic ne morem...

spps... drzim pesti zate v ponedeljek user posted image user posted image user posted image

jaz grem verjetno v torek al sredo na pregled... me je fuul strah user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6615
13.4.2008 14:51:02   
spps
alo tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image kako si mi,razen,da te muči glavobol?kako je v novem stanovanju?a že imaš kakšne slike?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6616
13.4.2008 16:24:19   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alo tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image kako si mi,razen,da te muči glavobol?kako je v novem stanovanju?a že imaš kakšne slike?

ojla...

ma drgac sem se kar, sam ta glavobol je res neznosen, ne neha bolet, sem sla kar mal spat, bi sla nazaj, pa nic ne morem jest, ker me tko boli da mi slabo dela user posted image ...

stanovanje je OK... se se privajam user posted image  slik se nimam, ker sem prelena da bi sikala user posted image

ti kako si??

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6617
13.4.2008 18:55:12   
spps

ojla...

ma drgac sem se kar, sam ta glavobol je res neznosen, ne neha bolet, sem sla kar mal spat, bi sla nazaj, pa nic ne morem jest, ker me tko boli da mi slabo dela user posted image ...

stanovanje je OK... se se privajam user posted image  slik se nimam, ker sem prelena da bi sikala user posted image

ti kako si??
jaz sem ok,ker se nahod poslavljauser posted image user posted image user posted image drugač pa nič posebnega.ti bom jutr zvečer javla,če je kaj novegauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6618
13.4.2008 19:12:08   
tany83

ojla...

ti kako si??
jaz sem ok,ker se nahod poslavljauser posted image user posted image user posted image drugač pa nič posebnega.ti bom jutr zvečer javla,če je kaj novegauser posted image user posted image user posted image user posted image

a lepo... upam, da bodo novicke dobre user posted image user posted image

jaz sem jedla palacinke zdaj... pol se sladoled... jaz ne morem nic drugega vase sparvt kot sam sladko... ce jem kaj drugega hoce nazaj ven... to je prav katastrofa vsak dan slabse je... ocitno bom sam na sladke, sam kaka bom ratala pol user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6619
13.4.2008 19:19:00   
spps

ojla...

ti kako si??

a lepo... upam, da bodo novicke dobre user posted image user posted image

jaz sem jedla palacinke zdaj... pol se sladoled... jaz ne morem nic drugega vase sparvt kot sam sladko... ce jem kaj drugega hoce nazaj ven... to je prav katastrofa vsak dan slabse je... ocitno bom sam na sladke, sam kaka bom ratala pol user posted image
uf,tany če boš na takšni poti,ne bo preveč fajn.res,da ješ tisto kar ti ustreza in ne povzroča slabosti,vendar se boš morala prisili,da boš še kaj drugega jedla.user posted image

mal se hecam,sam če bo tk ko pri meni-upam,da ne bo.kile hitro grejo gor,težje pa dol.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6620
13.4.2008 19:22:46   
tany83
ja saj vem... u bistvu se ne neki naziram... sam npr namest kosila pojem en sladoled (2 kepci napr) al pa apr napolitank in zvecer posusam mal hrane... ne pretiravam, pr meni je bl da ne jem zdravo, hrane... ker pojem mal sladkega in sem OK..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6621
13.4.2008 19:26:08   
spps

ja saj vem... u bistvu se ne neki naziram... sam npr namest kosila pojem en sladoled (2 kepci napr) al pa apr napolitank in zvecer posusam mal hrane... ne pretiravam, pr meni je bl da ne jem zdravo, hrane... ker pojem mal sladkega in sem OK..
kaj pa sadje in zelenjava?
mogoč je sam prehodno obdobje,pol ti bo pa zapalo še kaj prave hrane jest.a vitamine imaš kakšne?
a se ti je ancica kaj javla kako je bilo na pregledu?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6622
13.4.2008 19:36:50   
tany83
ja jem, sadje ja... zelenjava je problem, ker ko jem solato dobim drisko, nevem zakaj... sploh jo ne prebavim... user posted image ... v glavnem vse je nekam cudno user posted image

ancica se ni nic oglasla, verjetno jutri, danes se stiska k svojemu dragemu user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6623
13.4.2008 20:11:28   
spps

ja jem, sadje ja... zelenjava je problem, ker ko jem solato dobim drisko, nevem zakaj... sploh jo ne prebavim... user posted image ... v glavnem vse je nekam cudno user posted image

ancica se ni nic oglasla, verjetno jutri, danes se stiska k svojemu dragemu user posted image
tany,saj bo boljš-kmaluuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6624
13.4.2008 20:28:46   
spps
grem jaz tud nabirat energijo za jutri,da mi čimprej mine ura do pregleda.mal sem nervozna,ampak v vsakem primeru bo olajšanje,ne glede na rezultat,ki ga bom izvedela jutri.tany,lepo se imej in lepo preživi preostanek nedelje.čawuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.