![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:42:37
|
|
|
|
_ancica_
|
baje da je velikost trebuscka odvisna tudi od tega kje nosis otroka...sicer ne vem tocno kaj naj bi to pomenilo nekaterim se ze ful pozna po tretjem mesecu, nekaterim pa skoraj nic tudi ko so ze v pozni nosecnosti...bomo vidle kako bo z nami si bomo mogle fotke dat v album, da bomo lahko primerjale
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:43:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič moji čvekici jaz se bom za danes poslovila, drug teden bomo vidli kako bom mela kaj čas da se popoldne javim drugače pa vaju bom zjutraj spremljala in odgovarjala na vprašanja. Tako da lep vikend vama želim pa lepo se cartajta in božajta in se tipkamo spet kaj drug teden. Pa pa in ko se pač bosta odpravili spat lahko noč
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:45:48
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...lep vecer ti zelim in lahko nocko, drug teden se pa spet beremo...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:48:25
|
|
|
|
tany83
|
jaz sem se najdla moje solate... sam mi ni dost, zdaj bi jedla se napolitanke, pa jih nimam, hudica ja, bom molga v trgovino, ker jih res zelim jest jaz bom sla pa zdaj gledat Razocarane gospodinje, upam da bojo zdaj ob 3... Soncnica lep vikend ti zelim in se tipkamo drug teden... Lahko nocko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:53:11
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz sem se najdla moje solate... sam mi ni dost, zdaj bi jedla se napolitanke, pa jih nimam, hudica ja, bom molga v trgovino, ker jih res zelim jest jaz bom sla pa zdaj gledat Razocarane gospodinje, upam da bojo zdaj ob 3... Soncnica lep vikend ti zelim in se tipkamo drug teden... Lahko nocko imas zdaj blizu trgovino? jaz jo imam zdaj cez cesto in mi je ful vsec, da grem lahko kdaj sama kaj kupit kaj pa fotke od stanovanja??? daj poslji kaksno!!! jaz se bom sla pa stusirat zdaj, potem bom pa malo lenarila pred tv-jem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:58:33
|
|
|
|
tany83
|
No jaz se bom poslovila za danes, ker je moj dragi prsel domov, tko da greva nekam, pol pa v trgovino po napolitanke... jeeee lepo se mejte... papa aja ancica... trgovina je blizu ja, slikala pa se nisem... sem lena...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 21:04:12
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...privosci si napolitanke, jaz sem si pa ze malo sladoleda s koscki cokolade lep dan ti zelim in pa mirno noc...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 21:17:08
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kaj, a sedaj k sem prišla k vam, pa ve spat...?? Hallooo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 22:51:29
|
|
|
|
smrka
|
gor skoz zmrzuje.. IZVIRNO SPOROČILO: African queen Smrka, smo iz vroče črne Afrike . Hvala,moja dva sinčka pa nista samo lušna,ampak sta tudi dva mala divjaka. Kako kaj na Švedskem,vas zebe kej?Imam prijateljico iz Norveške in pravi,da se tam gor skoz zmrzuje.. Ej vreme pri nas je grozno, sicer smo meli zdaj 3 dni mal sonca, ampak, drgac je pa veter stalno na sporedu, pa oblacnost in dezevni dnevi... srcno upam da bo poletje lepo, ce ne bom znorela. Lani namrec poletja sploh ni bilo, vsak dan je dezevalo. Kako dolgo pa ti zivis ze v Afriki, a moz je crnec? Mora bit ful lepo v afriki.. nikol nisem bla, mogoce kdaj pridemo samo mene je kar strah... kako je zivljenje tam.. daj napisi...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 8:34:36
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro tako pa je danes pri nas tudi full oblačno ravno tako zgleda da se bo vsak čas dež vsipal . Tany ti pa le fotoaparat v roke pa vsaj kakšno slikico prilepi. No če se je še tudi katera druga zbudila naj se kaj javi pa kakšno rečemo, jaz ne vem kako dolgo bom danes doma ker moj dela tako da imam malo časa še tukaj bit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 8:37:38
|
|
|
|
spps
|
mnorgen beybe.ancica,ne bit tolk negativna tany super,da so ti zrihtali net kar se pa trebuščka tiče,je odvisno kakšno lego ima bebica.jaz sem nosila v križu,in nisem imela velikega bušija-so pa ene imele tak trebušček okol petega meseca kot jaz takrat preden sem rodila marsikdo mi ni verjel,da sem bila čez rok,ko smo šli kam so me spraševal kdaj imam rok,pa sem rekla,da sem ga imela,pa so me sam čudn gledali
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 8:38:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Dobro jutro tako pa je danes pri nas tudi full oblačno ravno tako zgleda da se bo vsak čas dež vsipal . Tany ti pa le fotoaparat v roke pa vsaj kakšno slikico prilepi. No če se je še tudi katera druga zbudila naj se kaj javi pa kakšno rečemo, jaz ne vem kako dolgo bom danes doma ker moj dela tako da imam malo časa še tukaj bit oj.pr nas je tud kislo vreme-vsaj mrzlo ni.je pa taak zaspan dan. in sončnica,kako je s tvojimi slabostmi?si boljše?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 8:44:55
|
|
|
|
sončnica24
|
Ojla spps potem pa nisi ti zaspanka ali pupika ne da časa da bi spala. Jaz bi zdaj ko bi laho spala ne spim dalje kot do 8 že to je danes zelo dolgo, ponavadi že ob 7 strašim . Meni je glede slabosti dosti boljše sicer me mogoče še na momente malo želodec boli ampak to kar je bilo je upam da mimo do naslednje oz. da se sploh ne bo več ponovilo ker je bilo full hudo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 9:19:34
|
|
|
|
African queen
|
Hola punce! tany,welcome back .Kako kaj pri vas,uživaš v novem stanovanju? ancica,upam,da je tisti roza izcedek izginil!! Vidim,da ste se včeraj fajn načvekale,pridne!Mi smo šli pa zvečer na shopping,sem si mogla kupit še eno verižico za današnjo priložnost.Se namreč poroči naša nečakinja.. Zdej se moramo počasi začet pripravljat,da ne bomo slučajno zamudili . Pa lase si moram zlikat,tolk se bom matrala,na koncu bodo pa vse spet kodraste zaradi visoke vlage .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 9:22:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Afinica potem pa ti lep dan želim in upam da boste uživali. Samo ena stvar me še zanima glede tebe od kje točno pa si iz afrike, bolj z juga ali severa?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 9:27:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ojla spps potem pa nisi ti zaspanka ali pupika ne da časa da bi spala. Jaz bi zdaj ko bi laho spala ne spim dalje kot do 8 že to je danes zelo dolgo, ponavadi že ob 7 strašim . Meni je glede slabosti dosti boljše sicer me mogoče še na momente malo želodec boli ampak to kar je bilo je upam da mimo do naslednje oz. da se sploh ne bo več ponovilo ker je bilo full hudo. kk bom popiz... sem se na veliko razpisala,pa ni poslalo da zdaj na kratko povzamem prej napisano zadnje čase ne morem spat.ta teden sem hodla spat okol ene zjutraj,prebujat sem se pa začela pred šesto moja mala ni problem,ker če se zbudi pred mano(slučajno),si naredi tv al se pa gre igrat,tk da mala me ne ovira pri spanju ko bi lahk spala,kolk mi srce poželi-NE MOREM ,ko pa se moram vstat,bi še pa komot kako urco spanja podaljšala sam,da si boljše.jaz se nisem zavedala nosečnosti,ker znakov nisem imela nobenih povezanih z . bomo videli kako bo šlo v drugo me bo že pa menda zarad tega štrafnalo,ker sem se norce delala iz tany in ancice,ko ju obhajajo slabosti.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 9:30:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen Hola punce! tany,welcome back .Kako kaj pri vas,uživaš v novem stanovanju? ancica,upam,da je tisti roza izcedek izginil!! Vidim,da ste se včeraj fajn načvekale,pridne!Mi smo šli pa zvečer na shopping,sem si mogla kupit še eno verižico za današnjo priložnost.Se namreč poroči naša nečakinja.. Zdej se moramo počasi začet pripravljat,da ne bomo slučajno zamudili . Pa lase si moram zlikat,tolk se bom matrala,na koncu bodo pa vse spet kodraste zaradi visoke vlage . ojla!da se boš fajn imela na poroki
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 9:51:46
|
|
|
|
African queen
|
sončnica,iz zahoda Hvala obema,upam,da bo res fajn ...držite pesti,da ne bo plohe!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 9:59:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen sončnica,iz zahoda Hvala obema,upam,da bo res fajn ...držite pesti,da ne bo plohe!!!! če bo ploha se boste lahk mal ohladili no bom,držala pesti,da je ne bo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 10:31:44
|
|
|
|
spps
|
našim nosečkam pošiljam eno dobro vilo,da bo z vami in vašimi bebicami vse ok
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 10:49:08
|
|
|
|
sončnica24
|
Hvala spps za vilo je res lepa. Pri nas pa je zdaj nehalo deževat se je malo sonček pokazal tako da zunaj en umivalnik montiramo. Jaz pa ne vem če ne bom šla malo trave pipat med moje rožice samo je zemlja fejst mokra tako da moram najrepj to preverit potem pa si bom že neko drugo delo našla če to ne bo šlo . Upam samo da ne bo dež nazaj prišel.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 11:26:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hvala spps za vilo je res lepa. Pri nas pa je zdaj nehalo deževat se je malo sonček pokazal tako da zunaj en umivalnik montiramo. Jaz pa ne vem če ne bom šla malo trave pipat med moje rožice samo je zemlja fejst mokra tako da moram najrepj to preverit potem pa si bom že neko drugo delo našla če to ne bo šlo . Upam samo da ne bo dež nazaj prišel. pri nas ne dežuje,je pa kislo vreme.upam,da bo boljš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 12:31:56
|
|
|
|
sončnica24
|
Sem se prej hvalila da je lepo vreme, zdaj pa že skoraj eno uro skupaj dežuje, sem prej mogla it v trgovino po nekaj tako da z rožami danes ne bo nič se bom bolj noter zadrževala pa če ne druga televizijo gledala mi to vreme nič kaj ne diši pa za delat mi tudi ni
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 12:40:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Sem se prej hvalila da je lepo vreme, zdaj pa že skoraj eno uro skupaj dežuje, sem prej mogla it v trgovino po nekaj tako da z rožami danes ne bo nič se bom bolj noter zadrževala pa če ne druga televizijo gledala mi to vreme nič kaj ne diši pa za delat mi tudi ni pr nas zdaj tud dežuje.še kuhat se mi ne da pa bom morala neki pogruntat,ker moj pride čez uro in pol domov cajta kolk češ
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.4.2008 13:28:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Mi pa smo se zdaj najedli smo jedli torteline pa omako potem pa grema z mamo torto pečt boma probale v tisti novi pečici ker se baje da pecivo tudi noter delat, upam da nama rata.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.