![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:07:04
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 no jaz si ne predstavljam, da bi midva bila tolk casa brez ... ja sej jaz bi tud ful, pa si ne upam ker mam filing da me bo potem vse se bolj bolelo ja prav kaj divjega ne gre ... sam bolj nezno ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:08:09
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja sej ti verjamem, mene je tud fuuul strah, se posebi od danes naprej upam, da ne bo do kakega SS-ja prislo. Me v krizu kar naprej zbada in sem ze dostkrat prebrala, da to ni ravno najboljsi znak aja a res??? tega pa nisem vedela??? sam jaz ti priporocam, da se ne prevec ukvarjas s temi znaki, ker to ni dobro ves... ti se sprosti pocivaj in ne prevec mislit, ker je to se slabs... ce ni rdece krvi ni nic slabega... ne se sekirat... vse bo ok... se res ful prevec sekiram zadnjih par dni...bom probala mal manj razmisljat o vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:14:40
|
|
|
|
_ancica_
|
sem nardila se en test...je pokazal crtico, ampak se vedno ni take barve (tako mocna) kot tista testna crtica...a mislite, da je to kaj narobe??? a bi mogla po enemu tednu bit taka kot testna???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:17:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja ancica manj misliš boljše bo. Mate pa res smotano to glede g. popolnoma brezveze. Jaz sem se zdaj navečerjala tako da se moram samo še umit pa it v postlo samo ravnokar razmišljam da bi mojega počakala, se že celo večnost nisma skupaj tuširala, ker verjetno danes ne bom zaspala bom BB-ja gledala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:17:59
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ sem nardila se en test...je pokazal crtico, ampak se vedno ni take barve (tako mocna) kot tista testna crtica...a mislite, da je to kaj narobe??? a bi mogla po enemu tednu bit taka kot testna??? pr meni tud ni taka kot testna... ce ni in je crtica se nimas kaj bat... ancica... kar mirno, sej bo vse OK... moja crtica je tud sibkejsa kot testna... ti pejd k zdravniku, da ti potrdi in pol k g, da bos vidla svojega ... vse bo OK, ne se obremenjevat, ker to skodi...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:19:15
|
|
|
|
tany83
|
no jaz si grem nekaj za jest nardit, pa mal vode iskat, pridem kmal nazaj...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:21:41
|
|
|
|
_ancica_
|
punci ful hvala za podporo ...se malo boljse pocutim imam vsaj komu za jamrat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:23:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica tudi jaz tako mislim, črtica je črtice ne glede na to če je močna ali ni, črtica je. Zdaj na tvojem mestu bi jaz res čim prej šla na pregled saj ti bo verjetno zdravnik vzel kri in ti potrdil nosečnost da boš bolj mirna pa veliko veliko punc ima raznorazne izcedke pa na koncu rodijo zdravega otroka, tako da pozitivne misli pa bo, vem pa da ni lahko sploh ko si sam. Tako da jaz ti pošiljam en pa upam da bo vsaj malo pomagal Tany dober tek ti želim.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:30:49
|
|
|
|
_ancica_
|
jutri mi bojo verjetno se tam pregledali vodo oz kri...ampak imam obcutek, da bom mogla se potem en dan prit in se enkrat ponovit zadevo, da bojo vidli ce hormon narasca...upam, da bo vse ok tany...zate pa bom tudi pesti drzala drugi teden a ves, da so naju z imigracijske poklicali na intervju naslednji cetrtek KONCNO!!! Naju bojo se malo zasliseval potem pa koncno dobim stalno bivalisce, pa zdravstveno si lahko dam zrihtat (sicer je baje se vedno treba cakat 3 mesece )...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:31:38
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica tudi jaz tako mislim, črtica je črtice ne glede na to če je močna ali ni, črtica je. Zdaj na tvojem mestu bi jaz res čim prej šla na pregled saj ti bo verjetno zdravnik vzel kri in ti potrdil nosečnost da boš bolj mirna pa veliko veliko punc ima raznorazne izcedke pa na koncu rodijo zdravega otroka, tako da pozitivne misli pa bo, vem pa da ni lahko sploh ko si sam. Tako da jaz ti pošiljam en pa upam da bo vsaj malo pomagal Tany dober tek ti želim.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:40:39
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica v soboto pri vas tudi zravniki delajo, no saj pri nas tudi samo osebni ne . Sem vam pozabla povedat kako sem štorasta, včeraj sem z atijovim avtom nekam hodla pa sem pustla denarnico v njegovem avtu danes pa bi mogla k zobozdravniku pa nisem mela zdravstvene kartice pa atijova služba tudi ni tako blizu tako da se moram v ponedeljek na novo naročit, še dobro da me zob ni začel bolet . Dobra stran pa je ta da nisem mogla nič zapravit zdaj popoldne pa je tako bilo tako slabo vreme da se mi nikamor ni dalo it
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:47:29
|
|
|
|
tany83
|
Soncnica ta pa je smesna... sej jaz tud zmer kako tako nardim... ancica... nic skrbet, vse bo OK... bos vidla, decembra bova obe mamici waooo kako se lepo slisi... mene je bolj strah, da ne bo srcka od mojega al pa da mu neha bit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:48:00
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica v soboto pri vas tudi zravniki delajo, no saj pri nas tudi samo osebni ne . Sem vam pozabla povedat kako sem štorasta, včeraj sem z atijovim avtom nekam hodla pa sem pustla denarnico v njegovem avtu danes pa bi mogla k zobozdravniku pa nisem mela zdravstvene kartice pa atijova služba tudi ni tako blizu tako da se moram v ponedeljek na novo naročit, še dobro da me zob ni začel bolet . Dobra stran pa je ta da nisem mogla nič zapravit zdaj popoldne pa je tako bilo tako slabo vreme da se mi nikamor ni dalo it nosecnica zmedena meni je bilo malo cudno, ko mi je rekla da naj jutri pridem...enkrat od 9-17, sem jo vprasala a v soboto in je rekla ja je pa to neke vrste urgenca, ampak ni za tako hude primere...ne vem kako bi drugace opisala walk -in clinics se imenujejo tovrstne zdravstvene ustanove
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:51:02
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica v soboto pri vas tudi zravniki delajo, no saj pri nas tudi samo osebni ne . Sem vam pozabla povedat kako sem štorasta, včeraj sem z atijovim avtom nekam hodla pa sem pustla denarnico v njegovem avtu danes pa bi mogla k zobozdravniku pa nisem mela zdravstvene kartice pa atijova služba tudi ni tako blizu tako da se moram v ponedeljek na novo naročit, še dobro da me zob ni začel bolet . Dobra stran pa je ta da nisem mogla nič zapravit zdaj popoldne pa je tako bilo tako slabo vreme da se mi nikamor ni dalo it nosecnica zmedena meni je bilo malo cudno, ko mi je rekla da naj jutri pridem...enkrat od 9-17, sem jo vprasala a v soboto in je rekla ja je pa to neke vrste urgenca, ampak ni za tako hude primere...ne vem kako bi drugace opisala walk -in clinics se imenujejo tovrstne zdravstvene ustanove ja saj pr nas tud ob sobotah dela zdravnik... tko da je to super... tle sicer mores fuul pazit kakega zberes, ce je dober je tud drag... upam, da bom jaz zadovoljna z mojim g... sestra od mojga je rekla, da je fuul dober in ji vrjamem... ... po moje spoh ne bom spala, ker me bo tko strah it na pregled
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:52:33
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Soncnica ta pa je smesna... sej jaz tud zmer kako tako nardim... ancica... nic skrbet, vse bo OK... bos vidla, decembra bova obe mamici waooo kako se lepo slisi... mene je bolj strah, da ne bo srcka od mojega al pa da mu neha bit tany, mene je tud tega strah, ali pa ss-ja...no, zdaj pa boljse da se nehamo pogovarjat o teh grdih zadevah...Decembra bova mamici in pika
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 19:54:28
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Soncnica ta pa je smesna... sej jaz tud zmer kako tako nardim... ancica... nic skrbet, vse bo OK... bos vidla, decembra bova obe mamici waooo kako se lepo slisi... mene je bolj strah, da ne bo srcka od mojega al pa da mu neha bit tany, mene je tud tega strah, ali pa ss-ja...no, zdaj pa boljse da se nehamo pogovarjat o teh grdih zadevah...Decembra bova mamici in pika ja mas prav ja, je treba bozat busija in mislit pozitivno... vse bo OK... jaz se kar ne verjamem, da sem res in, da bom mela .....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:01:22
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Soncnica ta pa je smesna... sej jaz tud zmer kako tako nardim... ancica... nic skrbet, vse bo OK... bos vidla, decembra bova obe mamici waooo kako se lepo slisi... mene je bolj strah, da ne bo srcka od mojega al pa da mu neha bit tany, mene je tud tega strah, ali pa ss-ja...no, zdaj pa boljse da se nehamo pogovarjat o teh grdih zadevah...Decembra bova mamici in pika ja mas prav ja, je treba bozat busija in mislit pozitivno... vse bo OK... jaz se kar ne verjamem, da sem res in, da bom mela ..... meni tudi se ni cisto nic jasno nama bo pa potem, ko bova dobile trebuscka oz ko bova vidle malo pikico in srcka na UZ
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:06:10
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj jaz tudi ne verjamem, jaz sem rekla da bom najbolj mirna ko bo začel ta brcat . Drugače pa saj pri nas tudi lahko greš v soboto in nedeljo k zdravniku no pa saj vidve to vesta
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:07:09
|
|
|
|
tany83
|
jaz komaj cakam, da mi zacne trebuscek rasti nasi soncnici ze raste verjetno??? bos mogla kaj slikat, da ti bomo fous
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:09:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 no jaz si ne predstavljam, da bi midva bila tolk casa brez ... ja sej jaz bi tud ful, pa si ne upam ker mam filing da me bo potem vse se bolj bolelo ja prav kaj divjega ne gre ... sam bolj nezno ... sem spregledala tale post bova probala, ampak ne se danes
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:10:27
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...sej res...a se ze kaj vidi??? daj se malo poslikaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:13:46
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 no jaz si ne predstavljam, da bi midva bila tolk casa brez ... ja sej jaz bi tud ful, pa si ne upam ker mam filing da me bo potem vse se bolj bolelo ja prav kaj divjega ne gre ... sam bolj nezno ... sem spregledala tale post bova probala, ampak ne se danes no pa dejta jutri...
< Sporočilo je popravil tany83 -- 11.4.2008 20:14:24 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:14:45
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 no jaz si ne predstavljam, da bi midva bila tolk casa brez ... ja sej jaz bi tud ful, pa si ne upam ker mam filing da me bo potem vse se bolj bolelo ja prav kaj divjega ne gre ... sam bolj nezno ... sem spregledala tale post bova probala, ampak ne se danes no pa dejat jutri... to bo zabavno
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:16:10
|
|
|
|
_ancica_
|
tany, soncnica...dejta mi povedat a vaju se vedno prsa bolijo??? mene se zmeri ful...jutri si grem en mal bolj komot modrc kupit za cez noc
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 20:30:10
|
|
|
|
sončnica24
|
Mene boli več nič, trebuh no jaz še ga mam od prej tako da se še nekaj fejst ne vidi , saj ancica tebi se bo verjetno full hitro vido ker si bolj drobna. No midva parkrat že sva samo meni res ni bilo do tega tako da je moj revež malo trpel saj se mu bom zdaj oddolžila, ker je reko da njemu je zdaj že vredu pol mu bo malo čudno ko bom velik trebuh mela . Bova mogla it en vikend spet nekam da se malo pocartama
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.