|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
11.4.2008 20:42:37   
_ancica_
baje da je velikost trebuscka odvisna tudi od tega kje nosis otroka...sicer ne vem tocno kaj naj bi to pomenilo user posted image nekaterim se ze ful pozna po tretjem mesecu, nekaterim pa skoraj nic tudi ko so ze v pozni nosecnosti...bomo vidle kako bo z nami user posted image user posted image si bomo mogle fotke dat v album, da bomo lahko primerjale user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6576
11.4.2008 20:43:46   
sončnica24
Nič moji čvekici jaz se bom za danes poslovila, drug teden bomo vidli kako bom mela kaj čas da se popoldne javim drugače pa vaju bom zjutraj spremljala in odgovarjala na vprašanja.

Tako da lep vikend vama želim pa lepo se cartajta in božajta user posted image in se tipkamo spet kaj drug teden.

Pa pa in ko se pač bosta odpravili spat lahko noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6577
11.4.2008 20:45:48   
_ancica_
soncnica...lep vecer ti zelim in lahko nocko, drug teden se pa spet beremo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6578
11.4.2008 20:48:25   
tany83
jaz sem se najdla moje solate... sam mi ni dost, zdaj bi jedla se napolitanke, pa jih nimam, hudica ja, bom molga v trgovino, ker jih res zelim jest user posted image

jaz bom sla pa zdaj gledat Razocarane gospodinje, upam da bojo zdaj ob 3... user posted image

Soncnica lep vikend ti zelim in se tipkamo drug teden... user posted image user posted image user posted image

Lahko nocko user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 6579
11.4.2008 20:53:11   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

jaz sem se najdla moje solate... sam mi ni dost, zdaj bi jedla se napolitanke, pa jih nimam, hudica ja, bom molga v trgovino, ker jih res zelim jest user posted image

jaz bom sla pa zdaj gledat Razocarane gospodinje, upam da bojo zdaj ob 3... user posted image

Soncnica lep vikend ti zelim in se tipkamo drug teden... user posted image user posted image user posted image

Lahko nocko user posted image

imas zdaj blizu trgovino? jaz jo imam zdaj cez cesto in mi je ful vsec, da grem lahko kdaj sama kaj kupit user posted image

kaj pa fotke od stanovanja??? daj poslji kaksno!!! user posted image user posted image user posted image

jaz se bom sla pa stusirat zdaj, potem bom pa malo lenarila pred tv-jem user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6580
11.4.2008 20:58:33   
tany83
No jaz se bom poslovila za danes, ker je moj dragi prsel domov, tko da greva nekam, pol pa v trgovino po napolitanke... jeeeeuser posted image user posted image user posted image

lepo se mejte... user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

aja ancica... trgovina je blizu ja, slikala pa se nisem... sem lena...user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6581
11.4.2008 21:04:12   
_ancica_
tany...privosci si napolitanke, jaz sem si pa ze malo sladoleda s koscki cokolade user posted image

lep dan ti zelim in pa mirno noc...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6582
11.4.2008 21:17:08   
NAJBOLJŠA
Kaj, a sedaj k sem prišla k vam, pa ve spat...??
Hallooo....user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6583
11.4.2008 22:51:29   
smrka
gor skoz zmrzuje..
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Smrka, smo iz vroče črne Afrike user posted image .

Hvala,moja dva sinčka pa nista samo lušna,ampak sta tudi dva mala divjaka.

Kako kaj na Švedskem,vas zebe kej?Imam prijateljico iz Norveške in pravi,da se tam gor skoz zmrzuje..user posted image

Ej vreme pri nas je grozno, sicer smo meli zdaj 3 dni mal sonca, ampak, drgac je pa veter stalno na sporedu, pa oblacnost in dezevni dnevi... srcno upam da bo poletje lepo, ce ne bom znorela. Lani namrec poletja sploh ni bilo, vsak dan je dezevalo. Kako dolgo pa ti zivis ze v Afriki, a moz je crnec? Mora bit ful lepo v afriki.. nikol nisem bla, mogoce kdaj pridemo samo mene je kar strah... kako je zivljenje tam.. daj napisi...

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 6584
12.4.2008 8:34:36   
sončnica24
Dobro jutro tako pa je danes pri nas tudi full oblačno ravno tako zgleda da se bo vsak čas dež vsipaluser posted image .

Tany ti pa le fotoaparat v roke pa vsaj kakšno slikico prilepi.
No če se je še tudi katera druga zbudila naj se kaj javi pa kakšno rečemo, jaz ne vem kako dolgo bom danes doma ker moj dela tako da imam malo časa še tukaj bituser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 6585
12.4.2008 8:37:38   
spps
mnorgen beybe.ancica,ne bit tolk negativnauser posted image user posted image user posted image user posted image tany super,da so ti zrihtali netuser posted image user posted image user posted image user posted image

kar se pa trebuščka tiče,je odvisno kakšno lego ima bebica.jaz sem nosila v križu,in nisem imela velikega bušija-so pa ene imele tak trebušček okol petega meseca kot jaz takrat preden sem rodilauser posted image user posted image user posted image
marsikdo mi ni verjel,da sem bila čez rok,ko smo šli kamuser posted image user posted image user posted image so me spraševal kdaj imam rok,pa sem rekla,da sem ga imela,pa so me sam čudn gledaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 6586
12.4.2008 8:38:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Dobro jutro tako pa je danes pri nas tudi full oblačno ravno tako zgleda da se bo vsak čas dež vsipaluser posted image .

Tany ti pa le fotoaparat v roke pa vsaj kakšno slikico prilepi.
No če se je še tudi katera druga zbudila naj se kaj javi pa kakšno rečemo, jaz ne vem kako dolgo bom danes doma ker moj dela tako da imam malo časa še tukaj bituser posted image

oj.pr nas je tud kislo vreme-vsaj mrzlo ni.je pa taak zaspan dan.
in sončnica,kako je s tvojimi slabostmi?si boljše?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6587
12.4.2008 8:44:55   
sončnica24
Ojla spps potem pa nisi ti zaspanka ali pupika ne da časa da bi spala. Jaz bi zdaj ko bi laho spala ne spim dalje kot do 8 že to je danes zelo dolgo, ponavadi že ob 7 strašimuser posted image . Meni je glede slabosti dosti boljše sicer me mogoče še na momente malo želodec boli ampak to kar je bilo je upam da mimo do naslednje user posted image oz. da se sploh ne bo več ponovilo ker je bilo full hudo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6588
12.4.2008 9:19:34   
African queen
Hola punce!

tany,welcome back user posted image .Kako kaj pri vas,uživaš v novem stanovanju?

ancica,upam,da  je tisti roza izcedek izginil!!user posted image

Vidim,da ste se včeraj fajn načvekale,pridne!Mi smo šli pa zvečer na shopping,sem si mogla kupit še eno verižico za današnjo priložnost.Se namreč poroči naša nečakinja..
Zdej se moramo počasi začet pripravljat,da ne bomo slučajno zamudili user posted image .

Pa lase si moram zlikat,tolk se bom matrala,na koncu bodo pa vse spet kodraste zaradi visoke vlage user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 6589
12.4.2008 9:22:13   
sončnica24
Afinica potem pa ti lep dan želim in upam da boste uživali.

Samo ena stvar me še zanima glede tebe od kje točno pa si iz afrike, bolj z juga ali severa?

Neposredna povezava do sporočila: 6590
12.4.2008 9:27:29   
spps

Ojla spps potem pa nisi ti zaspanka ali pupika ne da časa da bi spala. Jaz bi zdaj ko bi laho spala ne spim dalje kot do 8 že to je danes zelo dolgo, ponavadi že ob 7 strašimuser posted image . Meni je glede slabosti dosti boljše sicer me mogoče še na momente malo želodec boli ampak to kar je bilo je upam da mimo do naslednje user posted image oz. da se sploh ne bo več ponovilo ker je bilo full hudo.
kk bom popiz...user posted image user posted image user posted image sem se na veliko razpisala,pa ni poslalouser posted image user posted image user posted image
da zdaj na kratko povzamem prej napisanouser posted image user posted image user posted image user posted image zadnje čase ne morem spat.ta teden sem hodla spat okol ene zjutraj,prebujat sem se pa začela pred šestouser posted image
moja mala ni problem,ker če se zbudi pred mano(slučajno),si naredi tv al se pa gre igrat,tk da mala me ne ovira pri spanjuuser posted image user posted image user posted image ko bi lahk spala,kolk mi srce poželi-NE MOREMuser posted image ,ko pa se moram vstat,bi še pa komot kako urco spanja podaljšalauser posted image user posted image user posted image
sam,da si boljše.jaz se nisem zavedala nosečnosti,ker znakov nisem imela nobenih povezanih z user posted image .
bomo videli kako bo šlo v drugouser posted image user posted image user posted image me bo že pa menda zarad tega štrafnalo,ker sem se norce delala iz tany in ancice,ko ju obhajajo slabosti.user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6591
12.4.2008 9:30:55   
spps

Hola punce!

tany,welcome back user posted image .Kako kaj pri vas,uživaš v novem stanovanju?

ancica,upam,da  je tisti roza izcedek izginil!!user posted image

Vidim,da ste se včeraj fajn načvekale,pridne!Mi smo šli pa zvečer na shopping,sem si mogla kupit še eno verižico za današnjo priložnost.Se namreč poroči naša nečakinja..
Zdej se moramo počasi začet pripravljat,da ne bomo slučajno zamudili user posted image .

Pa lase si moram zlikat,tolk se bom matrala,na koncu bodo pa vse spet kodraste zaradi visoke vlage user posted image .

ojla!da se boš fajn imela na porokiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6592
12.4.2008 9:51:46   
African queen
sončnica,iz zahoda user posted image

Hvala obema,upam,da bo res fajnuser posted image ...držite pesti,da ne bo plohe!!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6593
12.4.2008 9:59:55   
spps

sončnica,iz zahoda user posted image

Hvala obema,upam,da bo res fajnuser posted image ...držite pesti,da ne bo plohe!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image če bo ploha se boste lahk mal ohladiliuser posted image user posted image user posted image no bom,držala pesti,da je ne bouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6594
12.4.2008 10:31:44   
spps
našim nosečkam pošiljam eno dobro vilo,da bo z vami in vašimi bebicami vse okuser posted image user posted image user posted image
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6595
12.4.2008 10:49:08   
sončnica24
Hvala spps za vilo je res lepa. Pri nas pa je zdaj nehalo deževat se je malo sonček pokazal tako da zunaj en umivalnik montiramo. Jaz pa ne vem če ne bom šla malo trave pipat med moje rožice samo je zemlja fejst mokra tako da moram najrepj to preverit potem pa si bom že neko drugo delo našla če to ne bo šlouser posted image .

Upam samo da ne bo dež nazaj prišel.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6596
12.4.2008 11:26:14   
spps

Hvala spps za vilo je res lepa. Pri nas pa je zdaj nehalo deževat se je malo sonček pokazal tako da zunaj en umivalnik montiramo. Jaz pa ne vem če ne bom šla malo trave pipat med moje rožice samo je zemlja fejst mokra tako da moram najrepj to preverit potem pa si bom že neko drugo delo našla če to ne bo šlouser posted image .

Upam samo da ne bo dež nazaj prišel.

pri nas ne dežuje,je pa kislo vreme.upam,da bo boljšuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6597
12.4.2008 12:31:56   
sončnica24
Sem se prej hvalila da je lepo vreme, zdaj pa že skoraj eno uro skupaj dežuje, sem prej mogla it v trgovino po nekaj tako da z rožami danes ne bo nič se bom bolj noter zadrževala pa če ne druga televizijo gledala mi to vreme nič kaj ne diši pa za delat mi tudi niuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6598
12.4.2008 12:40:38   
spps

Sem se prej hvalila da je lepo vreme, zdaj pa že skoraj eno uro skupaj dežuje, sem prej mogla it v trgovino po nekaj tako da z rožami danes ne bo nič se bom bolj noter zadrževala pa če ne druga televizijo gledala mi to vreme nič kaj ne diši pa za delat mi tudi niuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pr nas zdaj tud dežuje.še kuhat se mi ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image pa bom morala neki pogruntat,ker moj pride čez uro in pol domovuser posted image user posted image user posted image cajta kolk češuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6599
12.4.2008 13:28:24   
sončnica24
Mi pa smo se zdaj najedli smo jedli torteline pa omako potem pa grema z mamo torto pečt boma probale v tisti novi pečici ker se baje da pecivo tudi noter delat, upam da nama rata.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.