|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
11.4.2008 23:50:51   
jasna
sem pogruntalauser posted image

Nočko punce!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.4.2008 23:57:18   
skuštrana
jasna, klikni na sliko da se poveča in spodaj kjer so orodne vrstice(ali kaj že) je ena vrstica s komentarji

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
12.4.2008 0:06:14   
mama06
2ursae, sanwebdra, drobižek - spatuser posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
12.4.2008 0:07:02   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Samo ne vem kaj bi raje imela user posted image   Glede na to, da je Skuštrana povedala, da je sling lažje gor naštimat je potem to ziher boljše za mene.

Si narobe razumela. Skuštrana je napisala, da je sling hitrejši za naštimat. Je pa mt lažji. user posted image

Jasna, Skuštrana in vse ostale, ki se spoznate fajn na te zadeve ( slinge in mt )

Zdaj pa sem že cela zmedena user posted image   Madona, sem smotana user posted image
V čem pa je zdaj razlika med slingom in mt-jem? A mi lahko ena prosim obrazloži user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
12.4.2008 0:08:54   
mama06
oblačenje za spanje - jaz dam bodi z dolgim rokavom, preko bombažno pižamo z ali brez rokavov, obvezno s stopalci, spodaj včasih zokenčke in navadno spi nepokrit ali pa s kakšno tanjšo koco, samo do pasu.

Nič punce, držte se, grem delat družbo malemu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
12.4.2008 0:11:24   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

40e so bili stari modeli, novi so pa 45e...Imajo zraven še torbico pa mehkejši so na ramenu. Od starih imam pa doma še enega čisto temno rdečega - kot od mehurčke- in enega jeans z nekimi oranžnimi črtami.

Aha, ok, ni problema, če se ne da več hantlat s tabo user posted image   Bom pa dala teh 5e več, če se bom odločila za sling, saj ni panike.
Če bom že kupila bom ziher imela ta novi model, da še dobim zraven torbico kjer bo pospravljen user posted image user posted image A imaš vse barve ki so na tvoji strani na razpolago?

Neposredna povezava do sporočila: 2331
12.4.2008 0:18:12   
Pandica
Valči   groza kaj nam ti to pišeš user posted image Držim pesti, da bo Nina čimprej zdrava in nebo več šmrkala in, da Lara pokaka to prekleto špangico, da se vse uredi user posted image
Upam, da ti bo znesli ju3 oz. danes it na poroko. Ma, si dobra, da še ob vsem tem cirkusu spečeš poročno torto, vsaka ti čast user posted image
Pa javi se še nam kaj, ko boš lahko, ker te pogrešamo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
12.4.2008 0:21:06   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

2ursae, sanwebdra, drobižek - spatuser posted image user posted image

da, mama, takoj user posted image . Sej ubogam, ne bit huda user posted image .

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
12.4.2008 0:24:58   
skuštrana
pandica, jaz bi ti bolj priporočila mei tai..sling pa lahko dobiš vse barve ki so gor.

zdej grem pa jaz tudi spat,,

pa mama06 tudiuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
12.4.2008 7:40:54   
lane31
Spet prva ....moje dete se spet zbuja ob 5 minut do 7 ....kar pomeni ,da je predznak 6 user posted image  ,pa sva imeli 14 dni predznak 7 ali celo 8 user posted image ......saj ni nič,samo da spi user posted image
Evo častim kofe na balkonu user posted image  ,da lahko še eno saj veste kaj user posted image  ,pa obeenem gledamo grde sivočrne oblake kako se napravljajo ,da mi pokvarijo dan

Pikijakob.......album je prav lepo viden user posted image  ,ti pa iščeš svoje ikonice ,ki pa jih pri uporabniku ni - vidiš le ikonice od drugih,kar je logično saj sama sebi ne boš pošljala zs ........čisto dobro ti gre user posted image

Valči........ja porkaduš.......pa glih sem ji zadnjič hotela kupiti kero,pa ni bilo tako ultra malih ,na to da bi jo lahko seveda pojedla mi na kraj pameti ni padlo user posted image
Upam ,da Lara hitro pokaka ....kaj pa samo kakanje je kaj boljše ?

Res mi je fajn ,da si povemo take stvari in si posledično avtomatsko bolj pozoren na stvari o katerih prej niti razmišljal nisi

Pandica......za tebe ki nonstop vandraš okoli je skoraj bolj mt,  v bistvu kolikor sem jaz razumela je sling za hitro prenašanje -ker te prej začne boleti hrbet ,mt pa je bolj prijazen do ženskega telesa saj težo razporedi po celem
Tako sem vsaj jaz to razumela user posted image

Noa1 ......a je vse vredu ????????

< Sporočilo je popravil lane31 -- 12.4.2008 7:41:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 2335
12.4.2008 7:55:36   
lane31
Ker ni nobene tukaj,moje dete pa spi sem si vzela čas in prebrala blog od Margarete....si me nasmejala do uh in že drugi moment pripravila do tega da imam poplavo na tipkovnici
user posted image

< Sporočilo je popravil lane31 -- 12.4.2008 7:57:56 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
12.4.2008 8:04:43   
drobižek
Dobro jutro!

lane 31 - pridem na kavo na tvoj balkon...pa upam, da boš še vreme zrihtala - tako kot včeraj...pri nas spet dežuje. Jaz pa prinesem še nekaj za zraven
user posted image

Ma ja, saj dežuje že pol meseca, pa menda še do srede bo..grem malo brat za nazaj, ko me ni bilo cel dan doma včeraj...vidim, da ste bile pridne.

< Sporočilo je popravil drobižek -- 12.4.2008 8:05:19 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
12.4.2008 8:06:35   
*kinnie*
Dobro jutro.
Lane31 že šibam na kavico.

Naš mulček je pri nas točen kot ura 7,30 in glede na to, da po nočnem obroku ostane kar pri meni ( je preveč da bi ga dala še nazaj), zjutraj dobim en tak leeeep nasmešek, malo pokomentira gggg in že fjuuuu je še ta večja v naši postelji. Se malo pomojčkamo in gremo vstat. Danes smo posebej uvidevni-da ati mal podaljša spanje.

Valči: user posted image user posted image user posted image   Saj po navadi otroci večino stvari pokakajo, držim pestke, da bo vse vredu. Si pa dobra, da se lotiš poročne torte, to ni mačji kašelj....jaz ful pečem, a mi na misel ne pride, da bi se lotila poročne torte, čeprav bi bila 100% bolj okusna kot kupljena ( moja poročna mi ni bila ).

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
12.4.2008 8:29:18   
lane31
Še poročilo o H2O -mi ga je posodila včeraj kolegica......tla morajo biti res dobro posesana ( no to itak vedno naredim prej ) nA LAMINATIH JE BILO DOVOLJ DA SEM ODPRLA BALKON IN SE JE LEPO SKORAJ SPROTI SUŠILO _TLA PA ZELO lepo umita  (preklete črke user posted image )
Na ploščicah pa je bilo zelo mokro ,tako da sem morala nujno še z suhim obrisat ,a tla se kar šajnajo
Mislim, da bi mene to imelo user posted image .......ni pa nobenih lis user posted image
Časovno pa sem vseeno z močotom hitrejša, morda zato ker ga nisem vešča...je fajn tudi to da rokice ostanejo suhe in ni žmikanja krp
Vsekakor pa bi lahko bil precej cenejši.....več kot 40-50 € res ni vreden user posted image

< Sporočilo je popravil lane31 -- 12.4.2008 8:30:14 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
12.4.2008 8:55:44   
drobižek
Pingi - super slikce in komentarji. Nekaj vas že poznam in vašeuser posted image tudi, ostale sem pa še zdaj po slikcah videla.

Vanili - sem iz Zasavja (sem se zdaj spomnila, da ti še nisem odgovorila).  A kar kopalkice si kupila? Jaz sem hotela Živi dat za v bazen samo plavalne pleničke. A te premočijo? Kaj pa, če daš pod te kopalke še plavalno pleničko? Je že preveč, ne? Sprašujem za sebe kako jo naštimati za v bazen...kaj pa fredov obroč? Je zlo fajn?

ditta - večina user posted image oktoberčkov je že v športnem delu. Mi tudi, ampak zaenkrat imamo še spuščeno čist dol, razen če si želi gledat ven, malenkost dvignemo.

Kasija - ful lep slonček!user posted image

valči - user posted image za Nino. Lari pa naj že kmalu pride špangica ven!

Margareta - kako ti laufa ločevalna?

Morje rezervirano!!!!!!
user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
12.4.2008 9:15:12   
noa1
Dobro jutro!

Sem ravkorar dala mojo princesko na lepotni spanec. Drugače pa smo vstali kot ponavadi, malo pred 7.00.
Pupa je včeraj kar lepo spala, to pa je bila najbrž posledica telovadbe....se je zmantrala. Bova morali vsak dan malo več migat, da bo utrujena...sicer sva tudi drugače dosti migali, pa očitno premalo.

Valči: bravo za torto....si full pridna. Pa držim pesti, da pride špangica čim prej ven brez komplikacij.

Lane31: vse OK....saj sem se že včeraj javila

No, pri nas se je ravnokar pošteno vlilo....danes bo bolj zaspani dan.

grem sedaj kaj koristnega naredit

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
12.4.2008 9:16:08   
noa1
Lane31: ja, če bi bil ta H2O 50€ bi si ga marsikdo nabavil

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
12.4.2008 9:33:41   
mama06
valči - držim pesti, da bo špangica kmalu zunaj

Klaudia hvala, sem danes dobila lonček

skuštrana - danes je bila super noč. Sem točno vedela, kdaj nehati, saj je mali imel ob pol enih po 4-ih urah spanja prve runde hranjenje, nato pa šele ob 4:15 in do 6, ko se je zgudil(user posted image nikoli do sedaj tako hitro in ni bil lačen, samo pogovarjal se je v svoji posteljici) nič. No potem sem ga vzela k sebi, jaz pa zaspala nazaj, kljub njegovim brcam v moj trebuh

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
12.4.2008 9:36:59   
metkica1
Jutro!

Evo nas bolane na raport.user posted image
Včeraj je luna zaspala ob pol dveh in sem ji vsake pol ure spremljala temperaturo, da le ne bi preveč narasla. Ona je ob 18.00 še kar spala, jaz spet strašim okrog nje s termometrom. Nato izmerim 40.3, mene je taka panika, jo pograbim v spanju, slečem štrample, letim po mokro brisačo in ji zavijem nogice, v tistem je že bila svečka v ritki, ati pa že na telefonu za zdravstveni dom.user posted image
Tako sem se ustrašila, da me je prijel želodec in glava. Baje ni 40.3 tako veliko za male pa vseeno.
Zdravnica je rekla, da lahko traja viroza do 10 dni, tako da....
Saj potem ji vročina hitro pade in tudi sedaj je nima. Ko je berz vročine pa je njeno počutje v redu.
Ponoči tudi ni bilo spanja, se je samo obračala in stokala in godla in veeliko pila.user posted image
Res si želim, da se čimprej pozdravi, ker tole pa se že res vleče.
Od ponedelka sem samo v bajti, grem do balkona pa hvala bogu za net,  ne me narobe zastopit itak za svojga otroka vse, pa  smili se mi, bogica moja. Je pa hudo kar not biti. Moj pa pravi vse ti prinesem iz trgovine (beri tudi cigarete), samo da sem jaz doma. Saj nimam želje kam it.
Malo sem mogla pojamrat. Zastopite me.user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
12.4.2008 9:38:07   
metkica1
Valči držim pesti za vaju z Nino, da špangica pride na plano.
Pa lepo se imejte na poroki.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
12.4.2008 9:41:30   
mama06
metkica1 držim pesti, da bo kmalu vse v redu. Tudi pri nas traja kašelj, poln nos in vnete oči že cel teden

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
12.4.2008 9:46:09   
mehurčica
Dobro jutro!

Valči, upam, da danes Lari uspe! Kaj pa če ji ne? Kaj so ti rekli? Nina pa naj se tudi čimprej pozdravi!

Pandica, boš probala v sredo še mei tai in se boš sama odločila. Jaz sem imela včeraj sling v park, ker sem dala mei tai k teti in sem kar dolgo nosila Eni v slingu. Mi je sling zakon, ampak mei tai tudi.user posted image Pri mei tai-u lažje zaspi. V slingu si je namreč ne znam lepo naštimat v "zibelko", pa še nazadnje ko sem jo dala, se je pritoževala. Sem si jo včeraj tudi na hrbet dala v slingu in je zunaj ne bi upala tako nosit, ker bi mi po moje spolzela na strani pri krogecih dol. Za doma, tolko da jo dam malo na hrbet če kaj kuham, je pa ok.

No, jaz če ne bi še nič imela in bi probala oboje, bi se sigurno odločila za mei tai.

Eni je danes spala do 8h, ampak to samo zato, ker ni spala od 4:30 - 6h. Malo se je menla, malo je pojamrala, malo zadremala, malo pojokala, ko je končno spet bila dobra ziza, je pa zaspala. So pol že ptički čivkali. No, zvečer pa gre zdaj že kak teden lepo spat ob 19h.

Kinnie, kje imaš slikico za avatar???

Skuštrana, Arsen pa je taki lepi smejko.user posted image Pa luknjice v ličkih.user posted image

No, pa imamo tudi Mariborčanke malo dežja, da nam zalije travico. Jutri bo pa spet lepo vreme.

Kaj boste danes kaj počeli? Mi bomo šli verjetno do Leclerca, ker imajo neka igrala in tam ponavadi ni take gužve, kot v Europarku ali Planetu Tuš. Me kar mine, ko vidim trgovine polne (prepolne) ljudi.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
12.4.2008 9:55:43   
sanwebdra
metkica1 držim pesti, da bo kmalu vse v redu. Tudi pri nas traja kašelj, poln nos in vnete oči že cel teden

Ja pa je res tak čas, mi smo prehlad dali skoz prejšnji teden. Se mi je tudi skoraj noter zmešalo. Sva pa potem čez vikend nadoknadili. Pri nas se sonce bori z dežjem in sivimi oblaki. Mogoče se vsaj tolko zbrihta, da gremo vsaj malo ven.user posted image

kinnie, saj res, kje je Žani???

user posted image  vsem bolanim user posted image .

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 12.4.2008 9:57:23 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
12.4.2008 10:09:06   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Ja pa je res tak čas, mi smo prehlad dali skoz prejšnji teden. Se mi je tudi skoraj noter zmešalo. Sva pa potem čez vikend nadoknadili. Pri nas se sonce bori z dežjem in sivimi oblaki. Mogoče se vsaj tolko zbrihta, da gremo vsaj malo ven.user posted image

kinnie, saj res, kje je Žani???

user posted image  vsem bolanim user posted image .

Tukaj je že skoraj vredu...dežek več ne pada in upam da greva ven user posted image

Metkica1.......boščka mala......mene je tudi zvilo ko je imela prvič temperaturo,pa je bila še niti 39 ne...te čisto razumem

Noa1,......toliko postov ,da sem te najbrž spregledala ....sorry user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
12.4.2008 10:11:07   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica 
Sem si jo včeraj tudi na hrbet dala v slingu in je zunaj ne bi upala tako nosit, ker bi mi po moje spolzela na strani pri krogecih dol.

kako pri krogecih? Saj obročki so spredajuser posted image

Metkica1, user posted image  da bo čimprej boljeuser posted image

Moja dva lumpa še kar naga skačeta okoli. Se že pol ure "oblačita"user posted image  Možiček je ta vikend delaven, mi se odpravljamo kupit še eno darilo (ta mesec so sami RD), popoldan pa na praznovanje. Pa mi moj najstarejši prijavi, da on pa že ne gre nikamor, da samo okrog hodimo in pridemo šele zvečer domov, da se sploh nima časa igratuser posted image . Razumem, zakaj se jima nikamor ne mudi oblečtuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?