tane
|
tinkatonka, te čisto razumem, glede tvojega plana, da bi bila skoraj do konca v službi, tudi jaz sem tako mislila preje, ampak po tej njihovi nehvaležnosti, prvič, ko sem bila noseča je bilo ravno v času ko je bilo ful dela in sem takrat kljub nasvetu G-ja naj ostanem doma, se odločila, da grem za 4 ure v službo, ker itak samo sedim za računalnikom, in sem ugotovila, da zdaj moram pa vse narediti namesto v 4 urah v 8 urah in je bilo precej stresno, potem ko sem pa šla prvič v bolnico zaradi močnih krvavitev, mi je pa G ukazala, da zdaj je pa dosti, do moram ostati doma, no tudi jaz sem se takrat prestrašila in več ali manj ležala doma in se dolgočasila. Ker pa je situacija zdaj res neznosna v službi, sva imela z mojim včeraj dolg pogovr, kr sem skoraj prijokala domov in hotela kar novo službo iskat, pa me je uspel pomiriti, da naj zdaj potrpim, počakam do OP in potem greva v akcijo , pa bolniška (seveda po prvih treh mesecih, ne bom pa nič povedala v službi do takrat) in porodniška. Bom pa med bolniško se posvetila sebi, si kuhala zdravo hrano, počela kaj za dušo in predvsem ne bila pod stresom, no se pa zavedam, da mi bo kljub temu dolgčas, ampak stres zame in pikico ali pa dolgčas, mislim, da bom tokrat izbrala tisto kar je najbolje za najino pikico. Se opravičujem ker vam na dolgo in široko jamram, ampak zadnje čase se lažje izpovem vam kot mojim prijateljicam. Pa še to, danes je moj rojstni dan, ampak sem tako nesrečna zaradi napetosti v službi, no, je pa res da sem pred in sem zato še bolj občutljiva.
|