nana35
|
vaney,vem,da si žalostna.Imaš pa malega pikeca,ki ga imaš neizmerno rada. Nekako bosta stvari že zladila,upam,da čimprej.Do takrat pa zate en velik mala pikica,če ti ne bi klepetala... ne bi bilo tako zanimivo,zato kar mirno naprej. martinca,zdaj je še pot nazaj...ko boš imela prstan na roki pa že tež je.. Saj se hecam,tvoj Uroš je pravi fant (ne morem reči ded,ker mu nekako to ne paše)in vem,da boste vsi trije zelo srečni.Kot do sedaj,to je le še pika na in.In potem boš gospa B.Glede torte pa tako:si me itak presenetila,ko si enkrat rekla da Uroš peče torte.Še zdaj mi ne gre v glavo.Moj R.zna spečt samo jajca. majra,moja M je trajala kar 8 dni,prej pa samo 5.Upam,da se naslednja prikaže v normalni obliki,pa še zelo močna je bila. obrigit,ne vem kako si ti preživela,ko tvojega ni bilo?Saj prav da se boji za svojo družinico in vas carta.Še dobro da ima kolega v Mb,drugače ne vem kako bi preživel to čvekanje. Jaz pa kar pojem Klemnu kar mi pade na pamet,vse kar mu hočem povedati mu včasih pojem,ko ga previjam pa mu pojem o tem.Nisem ravno zakladnica otroških pesmic,midva bolj poslušava glasbo. Klemen je še kar smrkav in malo pokašljuje,ampak se mi zdi da je boljši,ponoči mu nisem rabila dat v nosek fiziološke r.,prejšnjo noč pa ja.Pa nosek sva tudi že sesala.Ubogi,kak ga to moti,gre pa vseeno ven in je takoj srečnejši. Danes je čudovit sonček in bo za ven! NadjaB,pozdravljena oba z Gašperjem!Me veseli,sploh pa zato ker si iz Mb,pa še iz Pobrežja! Tam sem tudi jaz živela! Klemen je bil široko povit,ker je moral biti in ko sva prvič šla na UZ in je bilo vse ok,sva domov šla brez.Ko smo imeli drugič UZ pa je šel samo v pamperski.Mi nismo cepili proti rota virusu. majra,glavo gor,seveda moraš kaj kupiti,na krst pa boš ja šla lepa!Upam,da si kaj kupila.