|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 20:14:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: februarčki 2007
9.4.2008 20:28:35   
DeMer
Ewo mene, na broju! UUUUUUUUUUUUUUUU, vrsto! Na levoooooooooooooooooo!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1202
9.4.2008 20:30:38   
DeMer
Helimaša, user posted image in drži se. Je pa to danes že druga taka novica. user posted image  

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 20:50:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
9.4.2008 21:07:27   
DeMer
No, pa te počakam. Sam če ne boš predolgo, ker drugače grem za MAtejo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1205
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 21:13:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 21:13:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1207
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 21:15:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1208
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 21:51:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1209
9.4.2008 21:53:28   
ribicau
Čer!

A ste že vse šle u miži kino? Jest še kuham večerjo za mojega, k je na fusbalu...dobi kruhove cmoke, pa jurčke v smetanovi omaki zraven! Sem naredila mal več cmokov in sem jih dala v skrinjo, tko da jih skuham jutri in dam Evi za probat, če ji bojo všeč. Ponavadi jest dam notri malo kisle smetane al pa kakšno kapljico mleka, zdej se pa kr mal radenske, ker Eva teh mlečnih stvari ne sme. Bomo vidl kaj bo ratal. Zraven sem ji pa prepražla že tud piščanca in ga bom naredila v omaki, če slučajno ne bo cmokov jedla, bom pa še kakšne makarone skuhala! 

JJJJJJeeeeeeeeee, Jesenice so dol vrgle Olimpijo!

Darca, midve sva dobili en gel Lamisil, ker gre baje za glivico. Mah kva pa vem...na škatlci pa piše, na uporabljajte na otrocih. Sej ne vem, kaj naj si mislim. Sem pa slišala, da baje pecilni prašek zmešaš z vodo, tko, da je tekoče, pa ni čist tekoče (tko da se fajn maže in ne teče) in da nohtke mažeš s to zmejo in je baje dobr. To so domače lekarne povedale user posted image .

Helimaša user posted image , pa pogumno naprej.

Bubilu Eva je tud dobila knjigico - Oskarja. Zakon je user posted image user posted image .

No naj vam povem, da je danes Eva za kosilo jedla pečen krompirček (cel krožnik) in ga je 3/4 pojedla sama z vilico. Na začetku je jedla z vilico in roko, ker je bla tko lačna, pa je šlo z vilico prepočasi, pol pa samo še z vilico. Drugače bi pa ona najrajš jedal z žlico juho user posted image , sam ji pa ne ratuje še glih najbolj. Jaz se trudim in ji notri kakšne cmoke zakuham, da ma lažje za na žlico dat, ampak kaj ko je tekočina zakon, da se lahko igra. Ne vprašte kakšno mam stanovanje takrat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1210
9.4.2008 21:55:19   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Atena evo še ena dijeta: link 

Jest tud morm mal na dieto, dons sem za večerjo pojedla "samo" jabolk in pol banane, ponavadi sem normalno z mojim večerjala, zdej pa to odpade. Vozičkam ne več tolk, ker tamala po 20 min dobi ****is v vozičku in se takoj pozna. Jem ko prešič, porabim pa itak da ne!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 10.4.2008 18:19:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1211
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 21:57:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 22:00:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1213
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 22:02:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1214
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 22:07:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.4.2008 22:25:21   
Anonimen
Ooo matineja v teku!user posted image

Alen tudi smrči, pa js sm tud že odspala eno "takratko" pred TV-jem. Je moj reku, da sem isto zaspana bla pri Alenu in da naj ne lažem, da nimam nobenih znakov! user posted image Sej bi pa ja to lahka čist komot pripisala spomladanski utrujenosti, a ne? user posted image

Kolumbo zakaj boš pa Tifol jemala? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.4.2008 22:42:13   
Darca_k
Helimaša drži se... pošiljam ti user posted image user posted image user posted image , mislim nate, bodi močna... Pravijo, da je vse slabo v življenju za nekaj dobro... Verjamem, da je sedaj to težko verjet... pa vseeno bodi pogumna. Verjamem, da bo Maša kmalu dobila družbico kakšnega bratca ali sestrice, ko boste za to pripravljeni... Ne izgubi upanja in verjemi v to, da se bo vse poklopilo tako kot je treba... tisto malo bitjece, se je odločilo, da še ni pravi čas, da pride v ta naš svet, vendar ne izgubi upanja, da bo kmalu napotil novi čas, pa bo ponovno veselje user posted image .
Ko sem bila pred 2 letoma na laparoskopiji, se je podobno zgodilo eni moji sosedi. Nekaj mesecev kasneje je imela celo en hujši zaplet, ko ji je g. rekel, da nikoli več ne bo mogla imeti otrok... Veš kako sem srečna sedaj, ko jo večkrat srečam z vozičkom user posted image . Pa tako luškano punčko ima....
Samo upanja ne smemo izgubiti, pa bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.4.2008 22:47:36   
Darca_k
Malecka_Mateja drži se... Nekaj te napada zadnje čase, pa se ne daš, ne user posted image user posted image .
Bo treba kako kavo udariti, da rečeva kakšno. Kaj sedaj že imaš kartico? Če ne bi v petek lahko kakšno skupaj spile?

Ribicau, mi smo tudi mazali z lamisilom, pa se nič ni spremenilo. Meni sicer p. ni rekla, da so gljivice - celo trdila je, da niso.... Ne vem pa, če ne bom poskusila s tem domačim receptom, ki si ga napisala... Škoditi ne more user posted image ...

Sicer pa se greva jutri cepiti, pa bomo videli kaj bo rekla...

Aja a veste, da ima Maj ljubicouser posted image user posted image ? Ja, v vrtcu ena punčka popoldan baje non stop govor Maj, Maj, Maj.... Pa lubčka mu je včeraj dala preden je šla... Mali pa se je samo smejal... Ja, hitro je začel...

A imate naslednji vikend srečanje v Celju? Mi bomo tam okoli 18. v tistem koncu Slovenije... Gremo v Laško na en odklop... Mogoče se vam pridružimo...

OK sedaj pa grem spat... Mali me ponavadi zbudi ob pol šestih....
Lahko noč!

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.4.2008 22:52:54   
Darca_k
kolumbo, me veseli, da je Maj spet boljši... Upam, da ste sedaj uspešno premagali te 'napadalce' user posted image .

Atena777 kaj David je sedaj bolje, ko ne hodita v vrtec? A ste se že rešili tiste varuške, ki kadi? Ja, za očke pa najbolje, da ti P napiše kapljice. Ker naš je tudi že mel vnetje. Ampak enkrat, ko ga je napihalo, sem ga umila s kamilicami, pa je bilo takoj bolje (v enem dnevu). Sedaj, ko pa je trajalo 3 dni, pa so pomagale edino kapljice, ker je verjetno bilo bakterijsko vnetje... Zato je dobro čim prej začeti zdraviti. Saj boš videla, takoj mu bo bolje...

No ta teden sva ponovno 3 dni v vrtcu... Moram potrkati user posted image . Upam, da bova tokrat podrla rekord...

Neposredna povezava do sporočila: 1219
10.4.2008 6:55:19   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ribicau, kje si???...dej mi še enkrat povej kako si ti hujšala par let nazaj...sej vem da si to že pisala, sam zdele rabm mal motivacije Tenkju!

Je pršu moj, pa sem mu mogla večerjo servirat user posted image ....pol sem pa zahtevala mal crkljanja

Jah jest sem pač manj jedla, velik, velik manj! Večerje sem skenslala, ampak tko postopoma, prvi teden sem samo kakšno sadje zvečer pojedla, pol pa še to ne več....za kosilo sem na začetku samo kakšne solatke pol pa tud kej drucga, samo res v majhnih količinah, za zajtrk pa spet samo kakšno sadje, al pa tamal jogurt! Pa velik sem se gibala! Skenslala sem pa vse vmesne zadeve ala čokolada, piškoti, bomboni....ker če se pr kosilu npr. paziš, pa ful malo poješ, pol pa čez eno uro en piškot poješ nisi nč naredu. Pa kar se pijače tiče.....sokove kar odpiši...pij malinovec, pa še to ga razredčiš glih tolk, da je mal roza user posted image - no sej najboljš za pit je voda, samo jest jo ne prenesem, mora bit nekej notr

Dons je bla Eva od 3-4ih pokonc....vmes je ful kašljala, tko da je skor bruhala user posted image ....pol ji je pa le uspel zaspat!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 10.4.2008 6:56:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1220
10.4.2008 8:07:37   
Nenny
Jutro vsem, posebej pa Helimaši

Sem ful žalostna zate, ampak boš vidla, vse se bo uštimal in bo kmal skakljal bratec al pa sestrca od Maše okrog. Pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in Mašo, da se bo kmalu pozdravla. Matic jo ful pogreša in samo njene copatke okrog nosi in jo čaka....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
10.4.2008 8:43:24   
atena777
Ljuba Helimaša! Izjoči svojo bolečino iz sebe, daj žalost ven, da ti ne ostane za vekomaj v srcu. Priporočam ti kakšno literaturo npr. Angleska terapija ali kaj podobnega (kontaktiraj me na ZS). Ko pa izjokaš to iz sebe, potem pa pogumno naprej, v pričakovanju lepih in novih doživetij (stara šola: za dobre stvari v življenju mora biti človek najprej odprt kot roža in pozitivno naravnan). Jaz sicer nimam te izkušnje, ampak izkušnje drugih kažejo, da tak pripetljaj še ne pomeni, da se ti bo to ponavljalo. Enostavno se zgodi včasih, morda telo še ni bilo pripravljeno (zato dandanes ginekologi tudi toliko priporočajo pavzo dve leti - kar pa ne velja za vse, ker smo si ljudje različni). Sprejmi to kot darilo, ker je tebe in user posted image  lahko obvarovalo hudih zapletov in veliko večjega trpljenja.
Rade te imamo user posted image user posted image user posted image in tvojega user posted image   tudi. Pošiljaj mu ljubezen v mislih.

IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k
Atena777 kaj David je sedaj bolje, ko ne hodita v vrtec? A ste se že rešili tiste varuške, ki kadi? Ja, za očke pa najbolje, da ti P napiše kapljice. Ker naš je tudi že mel vnetje. Ampak enkrat, ko ga je napihalo, sem ga umila s kamilicami, pa je bilo takoj bolje (v enem dnevu). Sedaj, ko pa je trajalo 3 dni, pa so pomagale edino kapljice, ker je verjetno bilo bakterijsko vnetje... Zato je dobro čim prej začeti zdraviti. Saj boš videla, takoj mu bo bolje...

Darca_k hvala za nasvet. Veš, da smo res šli po kapljice včeraj. Vendar je najtežja stvar na vsetu te kapljice mu dati v oči (čiščenje noska ni nič v primerjavi s tem). Drživa ga dva, pa opleta, pa ne pusti učkov odpreti. Zdravnica pa je dala navodila, da je treba oko razpreti in dati %x na dan % kapljic v vsako oko! Zapopenit! Bi torej morala na bolniško ali kaj? PŠla bom med službo ven 2x, sicer ne vem akko bi mu lahko dala, ker varušča mu niti slučajno ne more dati.
Ja od tiste kadilke smo ga stran vzeli, sedaj je doma ima spet privat varstvo ta teden (na ure). Prejšnji teden ga je imela moja mama, drugi teden ga imam jaz, potem ga bosta imela 3 dni od možeka starša, potem bo možek vzel dopust, potem pa so že prazniki in smo zmagali!

Moj možek je tudi zbolel, ima vročino. Imunski sistem se mu je čisto sesul. Meni pa izgleda samo ta utrujenost nagaja, ker se telo bori z virusi.

Draga Kolumbo! Jaz mislim, da bom tudi morala na tako dieto kot ti, ne na tisto, k poješ sam dva kosa sadja za kosilo - groza. Jest bom preveč lačna. Sem opazila včeraj, da če že samo sladkarije izločim sem kot na dieti :). Jaz tudi ne rabim ful striktne diete, ker sedaj se res skos filam s hrano, ker se tako umirim, ko pridem iz službe...
BOm še mal razmislila, sedaj se v glavnem psihično pripravljam.. OMMMMMMM! user posted image

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 9:34:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
10.4.2008 12:04:40   
Anonimen
Čaoo!

Kako ste bile pridne včeraj! Js sm pa misliloa, da nobene več ne bo in sem se šla mal cartat! user posted image

Dans sem tudi že bla pridna, je moj doma kar 4 ure - pol kandidatov je bolanih, tako da je več z nama! user posted image On je pelau Alena ven, js sm pa generalko udarla po celi bajti. Zdej še sam rože posadim in okna pomijem, pa sem kvit za 2 dni. No, razen brisanja po tleh. To itak morm vsaj 1* na dan, če ne je katastrofa!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Jasna Tifol bom danes začela jemat, da čim prej zbijem rezultat na 3:1user posted image ...druk mesec bo lov na februarčka(ico) in tega ne smemo zamudituser posted image ......

Jeeeeeee!!!  user posted image   Pa upam, da bo Šime ta mesec oz. naslednji kej več doma! user posted image

Glede bodijev pa mamo mi že 92. 86 so nam glih za glih. user posted image Naše dete raste ko konoplja user posted image Sej je prav!

Dans bi morala it s sekico v MB, pa nisem šla, je šla sama, ker ma nek izpit... V glavnem me kliče pol ure pred izpitom, da sploh ne ve kje je... user posted image user posted image user posted image Komi smo ji razložli kam mora it... K sreči ni zamudila izpita. Tak da držimo pesti!

Nč, grem do konca skuhat, ker mormo it papcat, moj gre čez 1 uro nazaj delat!

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1224
10.4.2008 13:40:45   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Glede bodijev pa mamo mi že 92. 86 so nam glih za glih. user posted image Naše dete raste ko konoplja user posted image Sej je prav!

Pri nas je tud komaj še kak 86 u redu. Sem iskala 92, pa jih kr nikjer ni oz. majo samo kratek rokav. Kje jih ve kupujete? Sem tud v pikapoloici gledala, tam imajo večje številke tud, samo so naši Evi rokava vedno prekratka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.