atena777
|
Ljuba Helimaša! Izjoči svojo bolečino iz sebe, daj žalost ven, da ti ne ostane za vekomaj v srcu. Priporočam ti kakšno literaturo npr. Angleska terapija ali kaj podobnega (kontaktiraj me na ZS). Ko pa izjokaš to iz sebe, potem pa pogumno naprej, v pričakovanju lepih in novih doživetij (stara šola: za dobre stvari v življenju mora biti človek najprej odprt kot roža in pozitivno naravnan). Jaz sicer nimam te izkušnje, ampak izkušnje drugih kažejo, da tak pripetljaj še ne pomeni, da se ti bo to ponavljalo. Enostavno se zgodi včasih, morda telo še ni bilo pripravljeno (zato dandanes ginekologi tudi toliko priporočajo pavzo dve leti - kar pa ne velja za vse, ker smo si ljudje različni). Sprejmi to kot darilo, ker je tebe in lahko obvarovalo hudih zapletov in veliko večjega trpljenja. Rade te imamo in tvojega tudi. Pošiljaj mu ljubezen v mislih. IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k Atena777 kaj David je sedaj bolje, ko ne hodita v vrtec? A ste se že rešili tiste varuške, ki kadi? Ja, za očke pa najbolje, da ti P napiše kapljice. Ker naš je tudi že mel vnetje. Ampak enkrat, ko ga je napihalo, sem ga umila s kamilicami, pa je bilo takoj bolje (v enem dnevu). Sedaj, ko pa je trajalo 3 dni, pa so pomagale edino kapljice, ker je verjetno bilo bakterijsko vnetje... Zato je dobro čim prej začeti zdraviti. Saj boš videla, takoj mu bo bolje... Darca_k hvala za nasvet. Veš, da smo res šli po kapljice včeraj. Vendar je najtežja stvar na vsetu te kapljice mu dati v oči (čiščenje noska ni nič v primerjavi s tem). Drživa ga dva, pa opleta, pa ne pusti učkov odpreti. Zdravnica pa je dala navodila, da je treba oko razpreti in dati %x na dan % kapljic v vsako oko! Zapopenit! Bi torej morala na bolniško ali kaj? PŠla bom med službo ven 2x, sicer ne vem akko bi mu lahko dala, ker varušča mu niti slučajno ne more dati. Ja od tiste kadilke smo ga stran vzeli, sedaj je doma ima spet privat varstvo ta teden (na ure). Prejšnji teden ga je imela moja mama, drugi teden ga imam jaz, potem ga bosta imela 3 dni od možeka starša, potem bo možek vzel dopust, potem pa so že prazniki in smo zmagali! Moj možek je tudi zbolel, ima vročino. Imunski sistem se mu je čisto sesul. Meni pa izgleda samo ta utrujenost nagaja, ker se telo bori z virusi. Draga Kolumbo! Jaz mislim, da bom tudi morala na tako dieto kot ti, ne na tisto, k poješ sam dva kosa sadja za kosilo - groza. Jest bom preveč lačna. Sem opazila včeraj, da če že samo sladkarije izločim sem kot na dieti :). Jaz tudi ne rabim ful striktne diete, ker sedaj se res skos filam s hrano, ker se tako umirim, ko pridem iz službe... BOm še mal razmislila, sedaj se v glavnem psihično pripravljam.. OMMMMMMM!
|