|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
8.4.2008 10:27:18   
atena777
Ampak sej po tej dieti skoraj nič ne ješ user posted image :
link
OMG! Kolumbo a ti to zdržiš?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 10.4.2008 18:19:44 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
8.4.2008 13:39:26   
Anonimen
Čaoo!

Evo, mi smo se napapcali, kavico spili. Zdej Alen spi in bi blo fajn, če bi mami bla mal pridna in s kako coto oblaufala stanovanje, sam se mi toooolk ne da... user posted image

Vidim, da ste ve čist v dietah in kilah... Vam morm povedat, da js ko sm bla noseča z Alenom, sem imela na prvem tehtanju 62,2kg, zdej, ko sm noseča v drugo sm mela pa na prvem tehtanju 63,2kg. V nosečnosti sem se zredila za 18,5kg. Ni malo, a ne?user posted image

Evo, Alen že piska, morm it. Grema papcat pa k Ajši na obisk. Ati pride šele ob 18huser posted image

Uživajte!

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
8.4.2008 13:41:39   
Anonimen
Aja - a se sor zdravi z Daktrinom? Nekje sem zgubila škatlico z navodili, kremo pa še mam. Alen se je zjutri zbudu s takimi belimi flekci po notranji strani ličk. Sej to je sor, a ne? Mateja help!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
8.4.2008 14:24:00   
malecka_mateja
jasna ja to je sor!pa z daktarinom se zdravi!tak da kr mu namaži!

jaz kuham1pol pa letim po tjašo!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 15:02:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
8.4.2008 20:28:24   
Darca_k
Zdravo mamice februarčkov user posted image .

Najprej VSE NAJ NAJ (veliko zdravih otrok, pa spriščujočih dni, pa pridnih malčkov, pa novih priložnosti, pa denarja, pa ljubezni, pa....) vsem tistim, ki ste v praznovale v dneh, ko se nisem oglasila (visnjaaa, kolumbo, malecka_mateja).
Se oproščam, ker se nisem javila prej, sem vas pa večkrat prebrala.

Skratka za nami so pestri dnevi. Kot veste, nam je Maj prejšnjo nedeljo padel, pa je potem bruhal, pa smo šli v bolnico, pa je bilo OK.... V noči iz ponedeljka na torek, pa je ponovno bruhal in smo ugotovili, da je fasal tisti 'novi' virus... In tako smo v sredo spet ostali doma (sem ga peljala k babici in je tam ostal do petka). Of course je virozo fasal tudi moj, meni pa je bilo v sredo tako slabo, da sem že mislila, da sem noseča...

Skratka sedaj smo se čez vikend malce pobrali in upam, da bo ta mir dolgo trajal...So pa zopet vsi 'sračkali' pri babici user posted image

V službi so projekti v polnem planu, tako da sploh ni časa delat kaj drugega, ko pa pridem domov pa lovimo minute z Majem, kot tudi za to, da malce počistimo, zlikamo, operemo, pa je ura zvečer enajst... Pa spet postelja.... Kam divja ta svet...

Mali pa je ful finta. Včasih me pokliče kar po imenu, če ga ne 'šmirglam' ko me kliče mama. Pa vsaki teden ima nove finte. Ta teden je cool to, da se poliva... Tako imam vsak dan dvojno garnituro za vrtec... Je tudi ful, ampak je še vedno tako drobcen...

Malecka hvala za vprašanja in oprosti, ker se ti nič nisem oglasila. Ampak sem res bila čisto brez volje prejšnji teden, ko me je basal ta presneti virus...

ribicau zanima me kaj ti je rekla pediatrinja za nohte. Zato ker ima naš isto dva debelejša in malo porumenele. Pa mi je takrat rekla, da ni nič drugega kot to, da je preveč korenčka user posted image

Tako malce na kratko.... Sedaj pa šibam pod tuš in nato še nekaj delat za službo...

Lahko noč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 22:33:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
9.4.2008 5:27:42   
malecka_mateja
sam namhitro!sejavim!

grem delat in se mogoče kaj med delom javim!včeraj ni biločasa smo meli titalno gužvo!

pridne bit!veliko sončka in pozitivne energije vam želim danes!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1183
9.4.2008 8:23:28   
atena777
Ojej Darca_k virus! Upam, da se lepo pozdravite, da se ne bo vleklo.

David ima še kar vnet uček, res bom morala k pediatru ASAP. Danes moram poklicat.

Kolumbo a knjiga od Rine?
Kaj pa tisti seznam ali je uporaben?
link
Ker receptom moraš spet slediti, kar je pa v službi včasih težko?

Začenm pa naslednjki teden, ko bom na dopustu!

Kako ste kaj drugače pupe?

Kolumbo kdaj imaš čas drufgi teden? Upam, da bo Maj čisto zdrav! Margit boš ti imela čas? Ribicau? DeMer? Ostale?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 10.4.2008 18:21:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1184
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 8:54:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
9.4.2008 11:35:04   
Bubilu
Pozdravljene po dolgem času. Sej spremljam vas skoz, sam ni nobene volje kej napisat. Popoldne ko prideva z Majem domov poskušam izkoristit vsak trenutek, da sem z njim, ko ga dam pa spat, sm pa ponavad čist povožena, da tud gledat ne morem, kaj šele, da bi kej napisala. Se je pa mišek vrtca kr navadu, baje nč ne joka, pozornost si tud zna izborit in baje šarmira vse po vrsti user posted image . Ko pridem po njega ponavadi sedi pri vzgojiteljici v naročju s knigico. Te ma full rad. Sva od DM dobila eno kartonko o Oskarju in sm mu jo morala po 6krat zapored "prebrat". Edina negativna stran vrtca je zaenkrat ta, da sva dva tedna v "službi", pol pa v bolniški zarad vnetja uhic in grla user posted image . Sam upam, da bo zdej z mesecem majem tud tega konc.
Drgač pa že dober mesec hodi, to mu je glavna fora, da se po sobi v krogu sprehaja?! Pa klepeta full rad, seveda ga nč ne razumem. Ene par besed že govori, npr. mama, ko-ka (kocka), bm (avto), buu (krava), de (adijo, tko lepo maha zraven), druzga se pa zdej ne spomnim.
Drgač pa vsem, ki ste praznovale rojstne dneve ČESTITKEuser posted image , prav tako vsem nosečkam, vsem bolančkom pa čimprejšnje okrevanjeuser posted image .

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

Neposredna povezava do sporočila: 1186
9.4.2008 12:08:36   
Anonimen
Oooooo se je najdlo kar nekaj izgubljenih februarčic! user posted image user posted image user posted image Pa sej čist zastopim, da komi folgate. Še js, ko sem skoz doma mam včasih tolk natrpano, da kak dan prešpricam RR. Sam vas je pa lepo brat vse po vrsti! user posted image

Pri nas je sveeeetoooovni sonček zunaj, Alen pa drnjoha ko sredi noči user posted image Mal je užaljen, ker je padu. Js sm bla u kuhinji in sem delala kosilo, on pa divjau po dnevni in ker seveda hodi samo ob mizi - okol in okol, se je nekako udaru z čeljustjo ob mizo in si prebil ustnico. Zobek je cel, hvala bogu. Skor me je kap, ko sem prišla, on pa cel krvav po bradi user posted image To je bilo okol 11.30h in je po hitrem postopku zaspal. Zdej pa še mormo atija čakat ob 13h, ker pride kosilat, pol pa veeeen! Upam, da sonce zdrži!

Kolumbo user posted image za očala. Js tud rabim ene...

Drugače pa pri nas nič novega. Men še kr nič slabo, nič od niiič, kar se tiče znakov user posted image Komi čakam 16., ko mam ponoven pregled. Mi je ful čudno vse skupi. Edino zadnjič me je neki trebuh bolel, glih tolk da nisem mogla ven. user posted image

OK, grem zdej še mal okol čekirat, pol pa še po tleh pomit, preden se guzonja zbudi.

Uživajte!

(odgovor članu Bubilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1187
9.4.2008 12:09:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jasna ja to je sor!pa z daktarinom se zdravi!tak da kr mu namaži!

jaz kuham1pol pa letim po tjašo!

Mateja hvala za brzino! Morm povedat, da je Alenu sor zginu takoj, pa sam enkrat sem mu namazala z Daktrinom. A je to možno? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1188
9.4.2008 13:03:59   
malecka_mateja
ojla!

evo do zdaj sem delal kot črvek!

lepo pozdravljene vse zgubljene!

jasna možno!ker če je mel čist začetek in si mu takoj namazala je izgino!lah mu še vseen zjutraj in zvečer dašza polizat!nič ne škodi!je pa preventiva!sej kaka dva dni pol pa nehaj!nič ni škodljivega!

mene pa ful hrbtenica boli!upam da neha!

čuj kolumbo midve pa sva res sorodni duši ker mama res dosti isti okus pa poteze glede nakupov....user posted image

no še malo pa grem domoav!bravo jaz!

lep dan!grem še malo pomigat!

papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
9.4.2008 14:03:07   
atena777
Bogi Alen, David se je tudi kresnil včeraj z betičko v obok. Ko nori, ful izgubi ravnotežje in koordinacijo.
Zdele pa šibam na en sestanek.
Kolumbo se psihično pripravljam na dieto. Me tok mika kšna vroča čokolada, pa sladkarijwe - špeh hoče hranooooooooo! mnjamiiiiii.

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1190
9.4.2008 16:31:35   
helimaša
čao punce!

pr nas doma je vse bl žalostno.......jst sm mela včer NS in so ugotovil da je plod že v 8. tednu odmru.......sm se že potolažla......in se sprjaznla s tem......da očitno je že mogl bit tko.......tko da mam jutr pregled in potem grem na čiščenje......pa naslednjič.........
Maša je zakuhala in ma vnet mehur.......in pa 39 vročine.......v glavnem včer je šlo vse narobe.....je bil tko en negativen dan.......katastrofa.......no tko da sm jst zdej na bolniški........
jah punce tko je......

nč lepo se mejte in uživejte.......

papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
9.4.2008 18:31:41   
Anonimen
Joooj helimaša...sploh nimam besed, si me kr u jok spravla, res mi je zelo žal! Želim ti veliko moči! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 19:09:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
9.4.2008 19:25:07   
malecka_mateja
čer!

helimaša me smo s tabouser posted image user posted image user posted image potem pa je res moglo tako biti!user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa je slepič fula začel boletuser posted image !
jutri nzjutraj mam g in se bom zmenla za cepljeneje proti raku materničnega vratu! ker mam fulk vlki riziko!pa me je mal strah!

zdaj grem mal ležat ker me res boli ta hudič!user posted image

lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 1194
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 19:26:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1195
9.4.2008 19:28:21   
helimaša
ja punce hvala.......sm mela spet en manjši napad joka......mi je blo spet fl bed......ma pa sej bo......grem jutr na pregled pa da vidmo kdaj grem v bolnco.......sej itak ne bo tok hudo.......bomo že prežvel.....
mateja ti pa se le cepi proti raku........a je mel kdo v družini da maš riziko.....

Neposredna povezava do sporočila: 1196
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 19:28:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1197
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 19:29:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1198
9.4.2008 19:51:13   
malecka_mateja
helimaša ja mam po obeh starneh v družini raka!pa moj ati ga je mel pa babica....v glavenm sami rak!pa sem rekla dase bom dala!

kolumbo čez eno uro bom jaz že sladko spala verjetn!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1199
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 20:13:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.