|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 20:52:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 21:15:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
   RE: februarčki 2007
13.4.2008 8:27:49   
malecka_mateja
pikec pokec vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro!

mi smo se potepali!POTEM PA SEM SI VZELA AČS ZA ENO VEČERNO PIJAČO Z PRIJATELJICAMI!ODMOV PRIŠLA OB 12!blo super!tamala je popoldne spala 3.5 ureuser posted image  potem normalno zaspala ampak danes že ob 6.30 aufuser posted image user posted image user posted image

moj dela!pride počasi!in spet gremo na vikend!

atena ti sam večerje opusti in večji del sladkarij pa bo čist kul!pa ne rabiš diete!jaz sem tak shujšala v 14 dneh že 4 kg gre počasi amapj je tako bolj zdarvo!po 5 uri več ne jem in večji del sladkarij vstarn dam!pa črn kruh pa je to to!

midve glih zajterkujema!pol se oblečema in že pičimo!

lep dan!pri nas deževen!user posted image

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1253
13.4.2008 10:16:24   
pikecpokec
Iiiii, mateja, spomnila si se na mene. Kak lepo user posted image !
Hvala!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
   [Brisano sporočilo]
13.4.2008 12:01:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
   [Brisano sporočilo]
13.4.2008 12:07:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1256
13.4.2008 15:54:23   
atena777
PokecPokec vse naj naj! user posted image user posted image user posted image

Danes sem se odločila, da nadaljujem z dieto, neko mešanico ločevalne in mojih knjig (čiščenje telesa, gi dieta, krvne skupine itn..).
Skratka mogoče bom izdala svojo knjigo user posted image .
Kolumbo edino škod a, ker se za en dan faliva, jaz imam danes škrobni dan ti pa hidratni. No ja bo že.
Ugotovila sem, da moramo po eno spalko za Davida, ker mu je zimska premajhna, ravno prav je zdržala, po velikosti in po letnem času. Bom šla v KIK v Kranju, samo še kateri dan se moram odločiti - morda jutri. Ima katera čas?

pa-pa

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
13.4.2008 17:20:57   
atena777
Kolumbo zdaj sem stisnila send in plačala knigo. user posted image  Jah malo me le skrbi, da bi popustila, al pa kej narobe pojedla :). Zdej gre zares. Vojna kilam do študentke teže user posted image . No tam ene 58 bi bilo čisto ok. Če bom zdržala seveda user posted image .

Drugače pa morem se povalit, kar v enem dnevu je dieta obrodila sadove: -0,5 kg! jupi user posted image . Visnjaaa a se nam pridruzis?
Maleca_Mateja cestitke ker tako pridno izgubljas kilograme! Jaz sem ful popustila odkar sem v sluzbi, kar basem vase neke sladkarije in nic ne ponucam!
Ampak tko kot je Kolumbo rekla: je treba imeti nacrt, brez tega gre hitr vse v maloro - vsaj pri meni. Če pa je človek discipliniran, pa tok boljš. Pred službo nisem imela težav z disciplino, sedaj pa non stop.

Torej Kolumbo kaj je jutri na sporedu? Zapravljanje? Ampak v navodilih za dieto pise, da to ni naj nacin za sproscanje, ha.ha!

Pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
13.4.2008 17:29:05   
eva1
Hej punce-imam eno veliko prošnjo ...z mojim sva bila izžrebana med prvih 20 parov za sanjsko poroko nedeljkega dnevnika in vas prosim, če lahko glasujete za naju!
Glasovenje se začne to sredo, 16.4, ko bodo predstavili skupinsko sliko parov ter  imena in priimke vseh, ter njihove številke! Glasovanje poteka tako, da na originalno kupon/glasovnico(najdete Jo v nedeljskem dnevniku) napišete št. para-seveda najino-se pravi 18, in Pošljete na njihova naslov(zdele ga ne vem točno-sej bo napisano kam je treba poslat)! Lahko pošljete več kupončkov na 1x...skupaj zapakirate-fora pa je v tem, da kuponček velja samo 1 teden..se pravi od izdaje nedeljskega(ob sredah) pa do naslednega torka..potem pa spet novi kuponček(baje da so označeni s številkami)! če so stari, ali pa niso original ne štejejo(fotokopiranje prepovedano)! Za naju lahko glasujete  vseh 6-7 tednov ni važno kateri par je takrat predstavljen! No tako..najina številka je 18, pa prosim čimveč glasujte za naju....pa še prijateljem in sorodnikom povejte

Hvala

Visnja en lep pozdravčekuser posted image user posted image user posted image ...pa vidim da pridno hujšate februarčice-ful ste pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image , jst bi tut moglauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil eva1 -- 13.4.2008 17:30:07 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
13.4.2008 20:19:33   
visnjaaa
Ja punce, jaz se vam tud pridružim z ločevalno.
Grem jo zdele preštudirat, ker še nisem nikoli po njen hujšala.
Sicer pa imam tudi vas za nasvete.

Ja Eva1 bomo glasovale-številka 18.

Ta teden bomo kuple nedeljski dnevnik, ven izrezale kupon, glasovale za par št. 18 in ga poslale na naslov, ki je napisan zraven.
Pa drugi teden bomo spet kuple novi nedeljski dnevnik in spet bomo glasovale za par št. 18, in tako dalje še 4 tedne.

Ja punce dejte glasovat za mojo sestrouser posted image user posted image user posted image pa če poznate koga, ki ima nedeljski dnevnik ga prosite, naj vam da glasovnico.

No Nejc se že joka....morem it.

lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
13.4.2008 20:46:09   
atena777
Kolumbo si me nascala za 200 postov, odkar sem bila manj aktivna po povratku v službo.

Sem se odločila, da še enkrat prespim tole s knjigo. Kaj pa vem, se mi zdi, da itak ne bi imela cajta kuhat po onih receptih, medtem ko sem v službi. Edino tista navodila bi pa fajn prav prišla? Sej ne , da je nek dnar, sam imam teh knjig malo morje, pol me pa spomnejo na vse moje diete user posted image , ki jih nikoli več ne bom načela.

Kolumbo kak da te danes ni  nič gor?
Bo trba drugi plan za jutri ubosti. Saj vem, se skrivaš ker je jutri tvoj sodni dan. Sedaj končno vem kaj pomeni sodni dan = sadni dan in ne vodni post, kot sem jaz mislila.

Nč grem nina nana.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
13.4.2008 21:00:33   
atena777
Evo s Kolumbo sva naredili bojni plan jutri za Kranj!
Mi je prov žou, ker nobena ne bere RR in ne ve kaj se dogaja!
Javite se jutri Kolumbo, če boste videle ta post.

Pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
   [Brisano sporočilo]
13.4.2008 21:07:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
   [Brisano sporočilo]
13.4.2008 21:13:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1264
13.4.2008 21:15:11   
visnjaaa
Ja veste kaj....sem zdele mal prebirala tole 90 dnevno in nisem čist prepričana, če bi blo tole za mene.

Sej se strinjam, da je fajn ločevati meso in krompir....ampak, da bi jedla isto za večerjo, kar imam za kosilo???  hmmmm..ne vem no.

Pa sodni dnevi? To moreš imeti pa res full motivacijo, da zdržiš cel dan ob sadju.

A ti Atena pa nis vedla, da je pravzaprav Malecka_mateja imela pred meseci sodni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  res je smešno...sorry malecka

No zdej grem pa jaz tud počivat.
Jaz bom menda kr šla po stari dieti - čist moji....po njen sem vedno fajn shujšala.
Vam jo povem?
No jaz za zajtrk vedno jem samo banano. Tako sem se navadla in mi drugega sploh ne paše.
Pol pa jaz naredim kosilo že ob 12-ih....karkoli, kosilo pač. Pol pa okoli 15ih pojem sadje, ali skledo solate, jogurt..kr neki in nazadnje večerjo ob 17ih.

In to je to. Men se zdi, da je to, da jem nazadnje ob 17ih največji point vsega.
Pa tud sladkarije jem, samo po 17-ih pa nič. In jaz tako super hujšam.

Ja kr tako bom začela jutri.

LP

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
   [Brisano sporočilo]
13.4.2008 21:16:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1266
13.4.2008 21:18:25   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EVA1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JEEEEEEEEEEE  GLASUJEM ZATE user posted image user posted image user posted image  ŠT18..
Če zmagaš se ti kr povabm na porokouser posted image user posted image user posted image

JAAAAA KOLUMBO super, pa ti kr prid na poroko, se ga bomo skup nažrle.
Me je Eva1 izbrala za pričouser posted image user posted image user posted image , pa bom mogla bit prvi del treznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ko bojo pa gostje počasi odhajali, se ga bomo pa nastrelale ko user posted image .

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 13.4.2008 21:19:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.4.2008 21:25:59   
DeMer
No, hitro povedat, kako ste se zmenile za jutri? Kdaj boste po Kranju ropotale? Se vam pridružim? Bo to popoldan? 

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.4.2008 21:28:48   
atena777
Visnjaaa preberi si malo knjigo:

http://www.cangura.com/knjigarna/zdravje/diete-zdrava-prehrana/diete/zalozba-rina-90-dnevna-locevalna-dieta.php

V knjigi pise, da ni treba jesti isto za vecerjo kot za koslilo. Pa se par napotov je tukaj, ce prelistas. jaz sem sedaj odkljukala nakup preko SKB net, ker cez vikend ne trgajo in bom jutri videla.
Sej sadni dan je kar naporen, samo je pa fino na spomlad se mal prepucat.
Dej mi povej a pa shujsas veliko s to dieto, a sam par kilc? Ker jaz rabim nekaj udarnega, da mi popapca mascobo z obcutljivih delov ze za leta nazaj.
Pred nosecnostjo sem sla na dieto (imela sem 63,5), ker sem se hotela stanjasati in sem potem morala zaradi nosecnosti prekiniti. No sedaj jih imam pa 65,5 (pa sem bila ze na prednosecniskih kilah). Ampak tiste kile so ze stare hocem rect. Zdej ze ene tri leta, ce se ne motim, če ne celo 4. BO treba sodne dneve met!user posted image

Bom vprašala,če ima kdo nedeljski dnevnik, pa poznanim bom naročila naj izpolnjujejo št.18. Sam pol se ga ne nasekat punce, ker bo šla diate pa-pa spet.user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
13.4.2008 21:29:47   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

No, hitro povedat, kako ste se zmenile za jutri? Kdaj boste po Kranju ropotale? Se vam pridružim? Bo to popoldan? 

žal bo dopoldne user posted image . Popoldne smo že vsi zmantrani. Pa še gužva je v tisto smer popoldan - NO GO.
Prletiš med službo na kofe?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
13.4.2008 21:32:07   
atena777
Le kje se Margit potika?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
13.4.2008 21:32:38   
DeMer
Ah, pol pa nič user posted image user posted image user posted image user posted image Nobene gužve ni popoldan tukaj. Če greš iz LJ ob 3h, je ok. No premislite, če ne pa se lepo imejte. 

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
13.4.2008 21:34:09   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Ah, pol pa nič user posted image user posted image user posted image user posted image Nobene gužve ni popoldan tukaj. Če greš iz LJ ob 3h, je ok. No premislite, če ne pa se lepo imejte. 

Joj nehaj bom še jaz začela jokat. Se bomo še kedi dobile,a ?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
13.4.2008 21:35:44   
atena777
Za popoldan je meni problem, ker David po novem  spi ponavadi od 13-16h, al pa tudi še kaj potegne včasih. Potem je pa že tečno hoditi krog. No ampak nikoli se ne ve.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.4.2008 21:36:29   
atena777
Družba uživejte, pa fajn klepetajte, vas je kr neki gor, bo žurka pomojem.
Jaz sem že zdavni rekla, da grem v ninananaland.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.