Darca_k
|
Zdravo mamice februarčkov . Najprej VSE NAJ NAJ (veliko zdravih otrok, pa spriščujočih dni, pa pridnih malčkov, pa novih priložnosti, pa denarja, pa ljubezni, pa....) vsem tistim, ki ste v praznovale v dneh, ko se nisem oglasila (visnjaaa, kolumbo, malecka_mateja). Se oproščam, ker se nisem javila prej, sem vas pa večkrat prebrala. Skratka za nami so pestri dnevi. Kot veste, nam je Maj prejšnjo nedeljo padel, pa je potem bruhal, pa smo šli v bolnico, pa je bilo OK.... V noči iz ponedeljka na torek, pa je ponovno bruhal in smo ugotovili, da je fasal tisti 'novi' virus... In tako smo v sredo spet ostali doma (sem ga peljala k babici in je tam ostal do petka). Of course je virozo fasal tudi moj, meni pa je bilo v sredo tako slabo, da sem že mislila, da sem noseča... Skratka sedaj smo se čez vikend malce pobrali in upam, da bo ta mir dolgo trajal...So pa zopet vsi 'sračkali' pri babici V službi so projekti v polnem planu, tako da sploh ni časa delat kaj drugega, ko pa pridem domov pa lovimo minute z Majem, kot tudi za to, da malce počistimo, zlikamo, operemo, pa je ura zvečer enajst... Pa spet postelja.... Kam divja ta svet... Mali pa je ful finta. Včasih me pokliče kar po imenu, če ga ne 'šmirglam' ko me kliče mama. Pa vsaki teden ima nove finte. Ta teden je cool to, da se poliva... Tako imam vsak dan dvojno garnituro za vrtec... Je tudi ful, ampak je še vedno tako drobcen... Malecka hvala za vprašanja in oprosti, ker se ti nič nisem oglasila. Ampak sem res bila čisto brez volje prejšnji teden, ko me je basal ta presneti virus... ribicau zanima me kaj ti je rekla pediatrinja za nohte. Zato ker ima naš isto dva debelejša in malo porumenele. Pa mi je takrat rekla, da ni nič drugega kot to, da je preveč korenčka Tako malce na kratko.... Sedaj pa šibam pod tuš in nato še nekaj delat za službo... Lahko noč!
|