|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
10.4.2008 13:44:13   
ribicau
Eva trenutno še spi...zdej ma nov ritem, zaspi že par minutk čez 12 in to vedno na previjalki, ko ji plenico menjam...btw, to je edinkrat na dan, da je pri miru na previjalki user posted image

Kruhovih knedlnov ni glih nevemkako jedla, sene parkrat jih je dala v usta...samo jih zdele ko se zbudi dobi še 1x. Da ne bo misla, če ji nekej ni všeč, da bom pa kr kuhala, pa kuhala....mal se mora pa tud navadit!
No za back up user posted image  pečem zdele še pecivo...čist obični biskvit potresen z borovnicami!

Joj, jo že slišim...tole dons bo pa čist premal spanja...cao

aja, dons mam zobarja -spet, držte pesti, da mi končno že zob zrihtajo in da bom lahko normalno jedla

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 18:26:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 20:17:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
11.4.2008 5:17:33   
malecka_mateja
jutro!

kako????

a vam povem nekaj?PETEK JE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image hvala bogu!
jaz odhajam na šiht ve pa še kako kitico odspite!
mi mamo od hm bodi številko 68 in ji je še vedno prav!me mi zdi da raste z njo!drugače pa smo še pri 86!

no zdaj pa letim!

lep dan!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1229
11.4.2008 8:21:17   
atena777
Oddamo hišico za igranje:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=313406&l=58021&id=826117725

Dwemer, še rabite?
Sicer bio letela v kontejner, mi je imamo dost user posted image .

Kako ste kaj drugače?

Neposredna povezava do sporočila: 1230
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 8:30:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
11.4.2008 8:34:47   
atena777
Aha Kolumbo telo se ti čisti, ker te glava boli.

Malecka jaz sem kar tri ktice še odspala odkart si bila ti že v službi (potegnila do 6.38).

Drugače pa sem vlčeraj ugotovila, da bo prihodnji teden, dež, dež, dež.
Brezveze! Jaz pa na dopuistu.

Davidu se je uček malo poboljšal. Ampak je bil še malo rumen zjutraj (tadesno oko). Sam kaj mi jo je mami moja ušpičila. Je rekla, da je zdravnica naročila 5 kapljic v eno in dve v drugo oko, po 5x na dan. OMG,, skori mi je umru zraven. Potem gledam embalažo in si mislim, ja če bom tko dajala bom imela lih za trikrat. In sem ugotovila, da je treba dat samo eno kapljico!! Pa sem še naročila mami naj dobro posluša! Ah starga osla molitvic učit...

Zdej pa grem delat.

Pa-pa

< Sporočilo je popravil atena777 -- 11.4.2008 8:42:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1232
11.4.2008 8:41:37   
atena777
Kolumbo bravo za dieto! user posted image user posted image user posted image
Jaz sem si že sprintala tiste liste, pa knjigo bom mogoče nabavila, potem bova pa skup trpeli!
Upam, da mene glavobil spuisti, preden grem spet nazaj v službo!

< Sporočilo je popravil atena777 -- 11.4.2008 8:43:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 1233
11.4.2008 8:48:07   
atena777
Kolumbo te ni na MSN?
Sem naročila položnico za komplet knjig. Zdej pa bo treba zares pljuniti v roke.
Mejdunej bomo suhi,. Me je kar strah. Da ne bo treba spet vse garderobe menjati user posted image

BTW imam feeliong' da bo pri tebi hitr user posted image ....Tifol, Šime,...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
11.4.2008 9:35:21   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Vozičkam ne več tolk, ker tamala po 20 min dobi ****is v vozičku in se takoj pozna. Jem ko prešič, porabim pa itak da ne!

Ojla Punce!
Evo mene po dolgem času.
Ja jaz se tud spet ubadam s kilam....pa jem ko ribicau....porabim pa amaništa nč. Sem jezna  na sebe, da ni za govort.

No vrtec je šel za en teden na stran, ker je že bolan.

No prejšnji teden v sredo je šel prvič v vrtec. Sem bla  njim in se mu je full dopadlo...pa men tudi.
V četrtek sem vmes za pol urce se skrila in se je že jokal, ampak ni blo sile.
V petek pa mi je vzgojiteljica rekla, da lahko kr probamo in grem.. in da me bo poklicala, če bo kriza. In me ni nič klicala in sem prišla po njega ob 11.30...mislimmm.....krizaaaaaaaaaa

Tamal je bil čist gotov, čist rdeč od joka, učke totalno zabuhle.
Pa jih jaz gledam in jih vprašam, ja kaj se je skoz jokal in pol una men reče, da danes je pa bla kriza, da se je uglavnem skoz jokal in da je blo res hudo.
Ja pa zakaj pa me niste poklicale, kot smo se zmenli? Jaz jim sploh tega ne morem odpustit, da me niso poklicale.

In od petka dalje je Nejc totalno zmešan.....tud lulat ne smem it, ker se že joka, tud k svojemu lastnemu fotru več noče it...samo mene se tiši.
Če grem slučajno v drugo sobo, se že joka in kliče mammmm, mammmm...da ne govorim kako je ponoči.....grozaaa...nič ne spimo....že prej nismo, zdej pa slph nič.
Kriza....to pa nisem pričakovala.

No in pol v soboto ponoč zakuha na 38, sem mu dala daleron in začelo mu je tečt iz noska, kašlja ko star čiko.....itd.
No pa je spet lepo pri meni doma.

Tolk o vrtecu in uvajanju.

Lepo se imetje, lepo hujšajte, se beremo

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
11.4.2008 10:31:52   
Nenny
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Tamal je bil čist gotov, čist rdeč od joka, učke totalno zabuhle.
Pa jih jaz gledam in jih vprašam, ja kaj se je skoz jokal in pol una men reče, da danes je pa bla kriza, da se je uglavnem skoz jokal in da je blo res hudo.
Ja pa zakaj pa me niste poklicale, kot smo se zmenli? Jaz jim sploh tega ne morem odpustit, da me niso poklicale.

In od petka dalje je Nejc totalno zmešan.....tud lulat ne smem it, ker se že joka, tud k svojemu lastnemu fotru več noče it...samo mene se tiši.
Če grem slučajno v drugo sobo, se že joka in kliče mammmm, mammmm...da ne govorim kako je ponoči.....grozaaa...nič ne spimo....že prej nismo, zdej pa slph nič.
Kriza....to pa nisem pričakovala.

No in pol v soboto ponoč zakuha na 38, sem mu dala daleron in začelo mu je tečt iz noska, kašlja ko star čiko.....itd.
No pa je spet lepo pri meni doma.

Tolk o vrtecu in uvajanju.

Ne morem da neb komentirala.....to je pa čist tako, kot je blo pr nas.....nikol ga nisem še vidla takega, kot takrat v vrtcu......
Dobr da smo našl drugo varuško

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
11.4.2008 12:52:14   
atena777
Visnjaaa tole je pa zapopenit. Kako si upajo ne poklicat? Jaz sem tud imela pofdoben primer z vrtcem. Pa je obljubila, da ga ne pustijo jokat eno uro. A ko je prisla moja mama ponj, je bil cist zabuhel.

V varstvu je bilo podobno (pri tej kadilki). Ne ubogajo ama nista. Je treba kr zarohnet! Delajo škodo!

lpl

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
11.4.2008 12:56:43   
Anonimen
Čao punce!

Ooooo, sem že napisala cel roman, pa mi je Alen restartu rač. user posted image

Boščki s temi vrtci, no! Men se to tak smilijo... Js bi po moje jokala ko dež, če bi Alen hodu v vrtec. me je tolk skrbelo...user posted image user posted image user posted image Ni fajn, da sm tolk občutljiva in srčno upam, da Alen ne bo pobral tega od mene. (zgleda že slabo, kakor je začel...user posted image )

Vreme je za en Kuser posted image Mater sm jezna... Alen je bil dans že ob 6h pokonc, pa spet celo noč zbujanje na 2 uri. In to zgleda samo zato, ker je jedu večerjo ob 20.30h, ker smo komi tedi prilezli domov. Bil je pa že tolk zaspan, da ga še skopat nism uspela. Posledično je seveda danes čist čupav. user posted image

Najedli smo se že, ati spet dela, midva pa ždima not ko dve miši! Kdaj bo aprila konc???

Nč, grem še mal okol, uživajte!

(odgovor članu Nenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
11.4.2008 12:58:47   
DeMer
OJla!

Atena, ja bi meli hišico. Samo kako bi pa izvedli selitev pa ne vem. user posted image Kaksen predlog?

Tudi jaz se bojim česa podobnega glede vrtca. Jest pa nima usmiljena glede tega in jezik je dolg in brez dlak. user posted image

Grem pojest pa mal pospravit, dokler mali spi.

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
11.4.2008 13:03:11   
Anonimen
Joooj, sm napisala cel roman, pa mi je Alen restartu računalnik...

Dans je čist divji.Učeri smo mal zamudil njegovo uro za kopanje in večerjo, tako da je jedu okol pol 9h zvečer in pol kr umivanje in spat. Za kopat ni blo potrpljenja, posledično je danes čist čupav.user posted image Pa spet se mi je celo noč zbuju. Js ne morm verjet, kolk njega te pozne večerje vržejo iz tira. Sma bla dans že ob 6h auf. Pa ponavadi spimo od 21h do 8h z enim zbujanjem. Saj bo.

Aja - pa še prstek si je priškrnu, in to do krvi. Je kr velik kožice šlo stran. user posted image Skoz ga morm met na očeh...

Ati itak dela, midva pa zaradi tega vremena kr not! user posted image Kdaj bo apriola konc????

Nč, grem še mal okol...

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
11.4.2008 13:05:08   
Anonimen
Aja - pa tole glede vrtca... No comment! user posted image user posted image user posted image Js bi se po moje na pesti menla z njimi, kolkr sem občutljiva za take zadeve! Ful se mi smilijo otročki, ampak je pa res, da se bo to uvajalno obdobje enkrat končalo in pol bojo z veseljem hodili v družbo sovrstnikov. Veliiike user posted image user posted image user posted image za vse naše vrtičkarje! Pa za mamice tudi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
11.4.2008 13:23:29   
ribicau
Živjo!

Sem preživela zobarja včerej, dobila dve injekciji in morm rečt, res ni nč bolel. Mi je pa eno 7 zgoraj čist zrihtou, pa dlesen na notranji strani mi je od 5do7 zoba odstranil v globino ene 3mm in v širino ene 3mm. Ko se pogledam v ogledal, me kr zmrazi. Takoj ko sem pršla domov, sem vzela en analgin, pa potem pred spanjem še enga in sem spala ko dojenček. Tud vem ne, kdaj je Eva k nama prbrcala. Zdej pa upam, da bo dobr! Baje je bla odstranitev dlesni nujna user posted image , pa na drug stran bo enak postopek.

Včerej sva se srečali z DeMer in Markom....res škoda, da ni blo časa za kofe!

A je katera že bila pri zobozdravniku z otrokom? Kako to zgleda? Mi ga imamo 12.5.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 22:19:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
12.4.2008 7:42:17   
malecka_mateja
JUTRO!

kolumbo prosimo pošlji mi vse verzije prošnje ki jih imaš!razen mojeuser posted image PROSIM!

mi gremo na naš vikend ker gremo nekaj delat!

kolumbo kdaj se bomo zmenli za vikend???enkrat v maju ko bo že lepše vreme ne???

no grem jest pa oblečt se!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
12.4.2008 9:39:36   
atena777
Oooo Kolumbo to je pa lepo da ti je vrtnico kupil! Jest ne vem zakaj sem vedno vodja projekta, da se je ne sme kupit - kao zapravljanje. Pa bi pasal v bistvu user posted image  če boljš pomislim.

No drugače pa sem danes že kvazi začela z dieto, zjutraj je bilo sadje, sedaj pa bom prebrala vse o ločevalni dieti, da se informiram...

V bistvu razmišljam, da sploh ne vem, če rabim knjigo, raJE IMAM SVOBODO. eDINO, ČE JE NA SPLOŠNO NApisano kaj o dieti. Nasvet Kolumbo!

Demer sem že razmišljala o tem kako bi jo dostavili. Problem je, da ni zložljiva. Če bi midva pripeljala na srečanje pomeni, da ne moreva peljati nič drugega, npr vozička, kar bi pa potrebovala, ker je to Davidova mobilna postelja user posted image . Ne poznam pa nikogar, ki bi šel s kombijem v Kranj user posted image . Ga ti?

Zadeva niti ni tako majhna, rabiš kar ornk prtljažnik, razen, če zice podreš (v kakem manjšem).

pa-pa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 17:18:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
12.4.2008 18:28:26   
atena777
Hmm danes imam evaluacijo diet, kaj sem že vse probala,..Malo sem prebrala kritike ločevalne in mi je dalo malo misliti. Pomojem bom jaz ubrala nekaj svojega, ne tako radikalnega, ker z dvema pomarančama ne bom zdržala. Danes sem npr pojedla za zajtr: 1 kivi, 3/4 banane, jabolko, žlico sojine smetane, žlico muslijev. Za kosilo: solato, ribo, za večerjo: 1,5 jajca + pol žemljice. Sevede vmes še dve kavi. No za prvi dan bo ok. user posted image  Sam bi mogla iti še laufat ene 45 min, to pa ne morem user posted image . Orbitreka pa nimam. Včasih sem imela trampolina. Sedaj bi mogla s kolebnico? Ali pa elastiko, uteži, itnn..
sam me je pa tud  spet neki v križu štihnlo, pa lih sem se pohvalila, da je terapija prijela.

David je spal 4,5 ure - tu mač. _Ziher zdej ponoč ne bo.

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1247
12.4.2008 18:29:51   
atena777
Aja btw račun za knjigo je že prišel - ampak zdej nisem več ziher, da bi jo rabila. Kolumbo a ti imaš oba dela? privh 90 in drugih 90?

Joj sam še od te diete sanjam.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
12.4.2008 18:31:00   
atena777
V bistvu me vsako pomlad prime, da bi naredila čistilno kuro. Mogoče bi rabila samo ene tri dni, da se prepucam, pa da zgibim tiste 3 kg. No če bi kalega več tusi ne bi imela nič proti. Komot 9kg.
Ok neham težit user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
12.4.2008 19:31:25   
helimaša
punce hvala vsem za tolažbo.......
sej zdej je že kul.....ampak skoz študiram kako je to mogoče......prva nosečnost je bla super......sicer prve tri mesce bruhanje na ful......sam jst sm hodila normalno v službo in okol.....je blo super.......pa sej ne mor vrjet......kva se je pa zdej zgodl pa res ne vem.....pa jst res ne kompliciram......pr Mašini nosečnosti sm bla ful hiperaktivna.....še celo poroko sm sama organizirala v dveh mescih.....noseča sm bla pa šest mesecev......ma jao kva je šlo pa zdej narobe......sicer je rekla G da je bla očitno genetska napaka k je že v 8. tednu odmru......pa jst sm se čist kul počutla.....nobene krvavitve.....nč......no v pondelk grem na čiščenje........mislte name.......

grem počas dat Mašo spat.......
aha Gorenjke dons sva z mojim zašla v Qulandiju........

no pa grem dat tamalo spat pa se pol še kej tipkamo......

papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.