Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 20:34:54
|
|
|
|
mama11
|
Sem že oddala svoj podpis podpore. Čeprav je zame aktualen vrtec Škofljica/Lavrica; kjer je baje za 45 letos prostih mest že oddanih 145 prošenj oz. nekaj takega...So ga pa tudi letos podražili.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 20:41:51
|
|
|
|
Oranža
|
Jst sem tud oddala solzico čeprav Lj ni v mojem dometu pa vseeno
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:14:36
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 Debeluška in vsa companija, res sem si želela priti, zdaj pa ne kaže najbolje. Malo me timing daje. V primeru, da mi ne uspe, se opravičujem. Rozika - Škoda, daj potrudi se pa pridi!! Kjer je volja, je pot!!! Cel ljubi dan imam obiske, začelo se je ob 10-ih dopoldne s patronažno in pol cel dan (vmes sem letela k okulistu, pa me je mož klical, da je prišel sodelavec), do 19.30 ure ! A je kakšna luna ! Tiste, ki jutri pridete k meni; izobesila bom liste-znake (puščica in napis RR), kam se zavije k meni, tko da me ne boste iskale !!!!! Če pa katera želi mojo telefonsko številko pa naj pošlje ZS! Zdaj grem pred TV, pol pa spat, še prej pa tukaj mal pokukat !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:21:51
|
|
|
|
Tanayya29
|
Dober večer! Danes pa je eno zatišje... mama11 sm menjala tut prašek,ampak ima bolj po ličku,vse dodtno izpiram,brez mehčalca,pa pomoje prašek ni.... ninočka sm jst tut pomislila da je kj takga v postli,upam,da bo kj bolje.... gruška saj si dobila sms,ane? vrtec sm oddala glas....sam tok pa le pazte,da bom plačo dobila(malo se hecam ),saj veste,da delam v vrtcu ninočka mi boš povedala o Jančiju ,eh sj tok zlo mi pa ni všeč,vseeno,sm pa vesela,ko gre skoz Medvode ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:23:15
|
|
|
|
Tanayya29
|
lulčki jaz sem dobila točno taka navodila kot Nana Liza....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:31:50
|
|
|
|
ninocka
|
Zenske, za crknt, posluste tole bejbo, kako poje na Bolgarian Idol: 1. del tole se je pa potem za naucila in poje takole: 2.del
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:36:35
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ninočka super je ken li
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:44:39
|
|
|
|
scubadiver
|
Evo jaz sem tud oddala svoj glas na peticiji proti podražitvi. Sem si pa zdele prala lase (grem jutri v goste pa morm bit lepa) in sem spet v šopih pobirala lase. Bom res danes začela kuro od Vichy-ja proti izpadanju las. Mi je svetovala ena prijateljica ki so ji tud po porodu ful izpadali lasje. Sem spraševala tud svojo frizerko pa je rekla da pomaga. Bomo vidli. Me je pa zdele moj spraševal kam gremo jutri. Pa mu povem da v ŠL. Pa pravi a privat al v gostilno? Povem da privat, k Debeluški na mesnine od njenega moža. On pa meni čist resno: Joooj a ga je ubila?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:45:18
|
|
|
|
gruška
|
Eej Tannaya, ja sm dobila sms, sem ti ga poslala nazaj, pa mi je javl napako in ni hotl poslat... pol sem pa pozabila še 1x ... ... u glavnem, važička si ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:46:58
|
|
|
|
Tanayya29
|
Gruška ti mi zdj pošlji kr na mobitelovo cifro! mam tak fajn telefon,da se nč ne znajdem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:47:57
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Me je pa zdele moj spraševal kam gremo jutri. Pa mu povem da v ŠL. Pa pravi a privat al v gostilno? Povem da privat, k Debeluški na mesnine od njenega moža. On pa meni čist resno: Joooj a ga je ubila? ta je pa dobra... Tako vsem zaželim lahko noč ker grem spat..jutri pa uživajte še zame.. papa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:49:32
|
|
|
|
Tanayya29
|
Scuba men tut izpadajo,pa imam še vedno velik las,če ne ti jih pa malo posodim... Sem pa razočarana nad tehtnico,ne vem ali se je pokvarila,ali pa sem se res zredila nazaj za 2 kile....porkaduš... mesnine ju3 že čakam...debeluška ti pa le glej,da nam ne boš zastavla kakšnih nalog v stilu big brother,joj scuba tvoj pa je taprav
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:50:34
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 potepinka ti uporabljaš hippovo mleko,ane?rabim pomoč...soseda mi je dala enko ,pa nič ne piše do katerega meseca je.A mu ti daješ še enko? tnx.. Ja uporabljava Hipp,samo zdaj sva šla na 2,lahko pa mirne duše porabiš 1.2 je bolj nasitna uporablja pa se po 4 mesecu ampak ni nič narobe če uporabljaš 1 Marku je bila zdaj 1 švoh
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 21:52:44
|
|
|
|
Tanayya29
|
Potepinka hvala,aveš sm kupla kr novalac nazaj,in se je podražil od prejšnjega tedna za 90 centov.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 22:02:59
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Me je pa zdele moj spraševal kam gremo jutri. Pa mu povem da v ŠL. Pa pravi a privat al v gostilno? Povem da privat, k Debeluški na mesnine od njenega moža. On pa meni čist resno: Joooj a ga je ubila? A si mu dala prej kej za spit, da je lažje prenesel novico, da se vidve jutri spet potepata?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 22:03:14
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Potepinka hvala,aveš sm kupla kr novalac nazaj,in se je podražil od prejšnjega tedna za 90 centov. Jaz kupujem Hipp-a v Mulerju(ne vem če sem prav napisala) 800g stane 9,45€ se mi ne zdi tolk dost pa zdaj ko že je GH ga imava dlje
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 22:05:58
|
|
|
|
nicolina
|
Ninočka, ta ken li je zakon... Jaz grem tud še mal potelovadit na AB Rocket in potem v mižule... Scuba, tvoj ima pa dobre izjave... Lepo se mejte jutr pr Debeluški, moja draga sotašča Gruška, ti dam dovoljenje, da jo jutr mal pohecaš še v mojem imenu ... NOČKO
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 22:09:33
|
|
|
|
Dajica
|
Kaja je spet neki strajkala s spanjem med dojenjem, jo je spet vse naokoli zanimalo, pa sem jo dala v posteljico, prizgala zvezdico, dudo v usta in je po nekaj minutah sama zaspala. Pridna. Go baby go. Lepo se mejte ju3 pri debeluski, jaz imam pa se masaze jutr, morm evrcke sluzit, zdej k nam domek delajo. Sem tko zmatrana, pa nc se mi ne da, morm se bb pogledat, pa pod tus, zobe umit, pol pa koncno spaaaaat. Tko da lahko nocko kar v naprej!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 22:09:41
|
|
|
|
martita
|
Čau, glihkar sva z mojim pomljaskala še zadnji kos Gruškine tortice...njami... Jo bom hmal spet naredila. Doma imamo nov vozek!!! Komaj čakam, da ga sprobam na terenu. Zaenkrat sem ga furala samo po stanovanju. Mislim, da je Maji tud všeč, ker je že vse pasove pogrizla. Nič, se vidimo jutri. Nana Liza, okoli 10.15 sem pri tebi. A lahko ti sprintaš navodila, ker moj mi jih je pozabu sprintat v službi. Pa pa.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 22:17:49
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Povem da privat, k Debeluški na mesnine od njenega moža. On pa meni čist resno: Joooj a ga je ubila? , ne nisem ga, ni pa manjkalo velik , ma ta fuzballl , k bi se svet vrtel sam okol TV-ja k je ta na sporedu ! Tiste, ki prve prideta, lahko svoje jeklene konjičke parkirate kar v garaže (nadstreške)!! Tanayya, a nis ti rekla, da boš pol pri meni ostala, da mi boš pomagala mal pospravit (ko bojo otroc razmetal ), danes si se pa potuhnila, kaj ! Dajica, moj ni mogel prehvaliti onega zdravnika (Jusufa), da je baje fulll človeški, skratka vse naj naj...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 22:21:54
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Dajica, moj ni mogel prehvaliti onega zdravnika (Jusufa), da je baje fulll človeški, skratka vse naj naj... No, sam da je zadovoljen. Pol ni zaman, da ga vsi hvalijo in da se res splaca pocakat nanj, kot pa h komu drugemu it. Cak, a pol ga je ze pogledu al morta vseen cakat na datum? Kokr sem razumela more pocakat?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 22:24:25
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Me je pa zdele moj spraševal kam gremo jutri. Pa mu povem da v ŠL. Pa pravi a privat al v gostilno? Povem da privat, k Debeluški na mesnine od njenega moža. On pa meni čist resno: Joooj a ga je ubila? A si mu dala prej kej za spit, da je lažje prenesel novico, da se vidve jutri spet potepata? Sej to se je že navadil da se skos potepava
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 22:31:01
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Cak, a pol ga je ze pogledu al morta vseen cakat na datum? Kokr sem razumela more pocakat? Ja, pregledal ga je in tud slike pogledal, ter mu naročil, da pride 6.6. k njemu v ambulanto, da bosta še enkrat pogledala kaj se da narest. On za zdaj še nebi operiral, bi probal s terapijo, masažo, fizioterapijo.... Ni pa mu vzel napotnice, je rekel, naj jo kar takrat prinese, niti mu ni dal pisnega mnenja
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 22:34:01
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Sem vedla, da sem nekaj pozabila: Moj mora v toplice in sicer Dolenjske, mora pa sam poskrbeti za prenočišče, da katera ne ve za kakšno ugodno oddajo apartmaja al pa sobe v bližini Dolenjskih toplic?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 9.4.2008 22:35:09
|
|
|
|
Oranža
|
Dober večer, Lahko noč.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......