malamalinca
|
Živjo,piške, NAJPREJ HVALA vsem, ki me tolažite, ne bom naštevala vsake posebej, mislim, da mi je prav vsaka dala nekaj energije, da prebrodim mojo štalo... No, saj danes je že kar bolje, od operacije je že dva dni in se rana počasi celi, tudi krvavim ne več. Lepa posadka...hemeroidi sami so v normalni meri (za mene) popolnoma neboleči, le malo srbijo in mogoče je prisotna ena mickena bolečinca, zgledajo pa tako, da pride iz analne odprtine nekaj črevesa ven, kar se kaže kot mehko meso ali koža, roza barve.Tromboza pa nastane, ko se kri nabuta v to vrečko in se začne notri strjevati.No, to pa boli k in ni druge rešitve kot operacija, ne pomaga noben faktu,modolex,..., samo prerez.Zgleda pa to tako, da ti dajo lokalno anastezijo (beri injekcijo v rito, oz.v črevo) in potem prerežejo to oteklino (moja je bila tokrat v velikosti oreha-trda, modra bula), da kri ven steče in še očistijo strdke, ki so se notri nabrali. Šivov ni. Toliko torej o tem, kriza je le to, da sem imela isto operacijo že pred mesecem in pol in da se mi lahko do poroda to še n-krat ponovi...detece pritiska z glavico črevesje ven, nimam kej. Pa dosti o mojih težavah, vse čestitke Nile in Tanji, Kekec in Mojci ter Srečki pa čim lažji porod, držta se! še enkrat hvala vsem, ki me tolažite!