|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
8.4.2008 18:21:32   
simvir
Je kar prav da vsake toliko pošpegam na RR in izvem kakšno lepo novičko.

Iskrene čestitke tudi tebi Tanja555user posted image user posted image user posted image , se nam je kar zdelo, po tvojem zadnjem postu, da že pestuješ user posted image . Tudi meni je ime tvoje princeske zelo všeč.
Super da sta zdaj že doma, obilo cartanja celi družinici.

Držim pesti tudi za Pikico, da bo kmalu mamica.

Srečka ti si pa res carska s temi pesmicami, super.

Jabolko glavno da je vse fino in krasnouser posted image . Ne, saj verjamem da ti je vse težje, sploh zaradi te nesrečne lege otroka. Zdrži vsaj še do ponedeljka.

Drugače pa meni danes spet kar precej otrdeva trebuh, kar sedaj čutim že bolj kot bolečino. Me prav zanima koliko časa bo vse to še trajalouser posted image  oziroma kdaj bo šlo zares.

Sem pa vesela, da bo mož doma še do konca tedna. Ker je imel mali prejšnji teden angino sem kar njemu odprla bolniško, danes pa sem se dogovorila z dr, da bo očka še doma, dokler mali ne neha jemati antibiotika. Saj drugače je  sinko že čist ok, ampak paše da smo vsi skupaj doma. Smo vsi bolj mirni, se mi zdi. 

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
8.4.2008 18:26:08   
lepa posadka
Nile!!!!! JUhuhu! Tudi pri tebi je šlo na ekspresss!!!! Sedaj se pa le crkljajte in uživajte. Evo - srečka se je spret odrezala in spesnilampesnitev in pol. Pa še vse drži, kot je napisala. Jaz le iz srca čestitam!!!

Tanja - tudi tebi čestitke za Neli!!!!

Big mamma - ti imaš pa že pravo veliko princesko. Res je simpatična. Ti pa tudi :-)))) Le kdo bi ti pripisal pet otrok???!!! Srečno ob prihodu petega.

Speli - bolje doma, kot ležat in gledat strop v P. Mej se fajn.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
8.4.2008 18:43:32   
novopecena
ja pa smo izgubili še eno aprilsko user posted image , sam smo pa zato zdaj dobili novo princesko z lepim imenom Tio
ČESTITKE NILEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
8.4.2008 18:45:23   
lepa posadka
Ja, pa našega Tomaža sem tudi dala v album :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2329
8.4.2008 18:58:29   
trnuljčica
Najprej čestitke Tanji 555 za Neli ter Nile za Tio.user posted image user posted image user posted image

Malamalinica to je pa res hudo. Upam da se zaceli čimprej, da boš do poroda boljša.
Špeli sem vesela, da te niso zadržali. Je le boljše doma čakat kot v P.
Ketrin, Violica,in druge že mamice lepo da se javljate vsaj tu in tam.
Big mama ti si pa res lahko ponosna. Na vse. Hčerka pa je bila res lušna.user posted image
Zokica al so moji možgani čisto fuč ali si ti opisovala neko navado, ki jo naštimajo lokalni dečki novemu očku. Prav nič mi ni bilo jasno kakšna gasilska cisterna pa perje... Al pa sem jaz res eno mestno dete...user posted image ki nič ne ve.
Novopečena moja gin je tudi zasebnica in ker nima ctg, da user posted image napotnico za ctg v porodnišnici. Glede na to, da je to preiskava, napotnico verjetno rabiš v vsaki porodnišnici. Ali se motim? Lahko pa povprašaš v P.user posted image pa reci, da ctg-ja še nisi imela tvoj gin je pa odsoten... Predlog

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
8.4.2008 19:00:33   
novopecena
no pa še za tanjo in njeno neli vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no pa počasi prihaja na vrsto aprilska sredina...joj kok nas bo uiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2331
8.4.2008 19:04:19   
resnično srečna
He he Tanja 555 iz izpita hiti,
ker se njeni Neli strašansko na svet mudi...

...in čeprav drobižek mala je vsa,
pa vseeno pri aprilčicah zaželjena je bila,
lepo ime je punčka dobila,
čepav prezgodaj se je rodila...

...očku pozabljivost seveda se oprosti,
čeprav nestrpne smo spraševale se že nekaj dni,
kje naša Tanja 555 se mudi...

...sedaj naj mlada družina le uživa,
naj raste in se veseli,
da mala punčka hitro se redi,
v aprilčicah pa mamica se oglasi...

čestitke tanja...

pip
G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2332
8.4.2008 19:08:26   
zokica
ja, TRNJULČICA, to kar sem opisala so vaške navade ob rojstvu otroka v vasi, od mojega srčka direktor mu je obljubil slamo ter 100 evrov ( potrosijo jo po strehi in okoli hiše, prav tako perje, če prinese denar nimam nič proti, mene tako ne bo doma, da bi čistila okoli hišeuser posted image  ), če pa je še gasilec ( moj je, čeprav ne aktiven ) pa ga gasilci privežejo na drog ter polijejo s celo gasilsko cisterno, polno vode, tako da si vsaj malo  lahko predstavljate, kako  ˝trpi ˝ ob rojstvu otroka oz. to ni nič v primerjavi s tem kar mora ženska prenašat, a ne?
no, meni je tak dolgčas, da sem se malo poslikala, ker še pač jaz nimam najinega user posted image  v naročju, tako da se moram kar s tem zadovoljitiuser posted image  ( zaenkrat ) ,  moj buši danes ( NE USTRAŠITE SE STRIJ, KER JIH IMAM OGROOOOOOOOOOOMMMMNNNNOOOOOOOOOuser posted image  ), kljub mazanju s kremo proti strijam.
Sem si ogledala vse slikice, vaši user posted image  so ful luštkani in user posted image  za cartanje in razvajanje, do takrat ko bom jaz rodila boste še večinoma vse mamiceuser posted image
malo še treba potrpeti pa bouser posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

Neposredna povezava do sporočila: 2333
8.4.2008 19:13:10   
zokica
Resnično srečna, ti si se tako na pesnjenje vrgla, da bo vsaka user posted image  ful vesela, če boš kakšno pesmico napisala, če ti seveda ne bo zmanjkalo idejuser posted image

V albumu je tudi moj nečak Amadej, 20. bo dopolnil 5 mesecev, je pravi smeško, pa nagaja in ugovarja tudi že, da ga je pravo veselje gledatiuser posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
8.4.2008 19:21:44   
scorpiogirl

user posted image

09. 04.

- Novopecena - GP
- Big mamma - GP
- Tasyo - CTG

10. 04.

- Sandrin - GP 
- Zokica - GP
- Lubici

11. 04.

-Srčekgirll - GP
- Simvir - GP in CTG

14. 04.

- barb77 - CTG
- trnuljčica - odhaja v P
- Jabolko

15. 04.

- Jo@n - PDC
- Krista 28
- Bela vrtnica - GP

16. 04.

- malecka24 - GP 

17. 04.

- Roberta69 - GP
- Scorpiogirl - GP in CTG

18. 04.

-Srčekgirll -GP

25. 04.

-Srčekgirll - GP 

LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
8.4.2008 19:24:49   
scorpiogirl
Čestitke, NiLe in Tanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa veliiiiiiiiiiiiiiko cartanja user posted image

ena je spraševala, kako slikkce zraven dajat ... vmes med [img][/img] kopiraš povezavo z interneta user posted image

Srečka pa res cela pesnica user posted image

še slikce pošpegam user posted image ... mogoče pa še naš kotiček poslikam, ker je končno urejen user posted image

(s)mejte se user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 2336
8.4.2008 19:30:52   
novopecena
me tako že mede  kar se tiče vseh slikic ki sem jih videla kako jih popate v albume da sem še jaz malo mojega nafilalauser posted image
zadnjič sem bila pri sestrici-seveda s fotoaparatom da sem lahko evidentirala mojga nečakca-frajer da je kaj
no če katero zanima naj malo pošpegauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2337
8.4.2008 19:31:23   
Krista28
Tanja555 in Nile, obema čestitke za vajini punčkiuser posted image user posted image user posted image !!!

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
8.4.2008 19:34:41   
Krista28
Prosim za password lepa posadka....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 2339
8.4.2008 19:34:54   
kekec in mojca
Iskrene čestitke Nile in Tanji za njuni punčki! user posted image user posted image user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
8.4.2008 22:43:04   
katka28
Punce moje cestitke!!!

pa mamo spet dve pupe med aprilcicami user posted image ...veliko veselje z vasimi kepicami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
8.4.2008 22:51:45   
minicca
Čeeestitke NiLe in Tanji555 za njune princeske, pa držimo pesti še za pikico.user posted image user posted image user posted image
Srečka, ti si pa res faca s tvojimi pesnitvami. Se vidi, da imaš še ogromno energije. Kar tako naprej.
Big mamma, prosim za geslo, da si ogledam tvoje zakladke. Sem upala, da dočakam našo birmo in še zadnjič zapojem (sem se spomnila nate, lepa posadka, da si šla namesto na pevske rodit-faca), pa mi najbrž ne bo uspelo. Čestitke tudi za konjčka. Mi smo šli s familijo v nedeljo na eno kmetijo in se nagledali konjčkov, kozic, čopastih petelinov in kužkov.
Ste pisale o dlakah in ljubljenčkih. Mi si jih bomo umislili, ko bomo v hiši, a verjetno bodo zunaj.
Krista28, če sem si prav zapomnila imaš ti aprilčka Kristjana-kako se kaj obnaša pred prihodom novega člana?
Ementaler...user posted image -jaz sem bila ob mobi tako, da mi ga je sin vrgel v wc-na srečo v čisto vodo, vendar sušenje ni pomagalo...user posted image

malamalinica...sožalje zaradi H.
SpeliG, malo bo treba še počakat, a ne? Ko bodo popadki tapravi, ne moreš zgrešit.
Tasyo, če se ti da, me lahko pripopaš na seznam za ctg, 14.4.

Kratko od mene...pregled ok, zadeva zmehčana, ctg ni bil več saltatoren, rahlo odprta, en popadek se je celo zrisal, a ni za omenjatuser posted image . Otroček živahen.
S porodom moram pa malo počakat, ker pridejo mizarji v petek montirat še tri omare in posteljo za sina, pa mami še cel teden dela, potem mi je pa na voljo za pomoč. Mož bo šel pa itak direkt iz službe v porodno..po moje.
Lepo noč želim in srečno vsem.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
8.4.2008 22:56:41   
minicca
scorpiogirl, ti si tudi pridna s seznamom, tenks (mava na isti dan rok, tako da si še posebej na tapeti pri meniuser posted image
tale seznam s pregledi je prav super, da vem, na katero moram še posebej mislit tisti dan...sedaj pa res upam, da mi bo uspelo kaj odspat

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
8.4.2008 23:44:27   
trnuljčica
Zokica sem mi je zdelo, da sem mestno dete in bo kaj takega. Ja bo očka pač malo potrpel, a ne? user posted image Saj ne more samo uživat, potem pa pride štorkljek in prinese user posted image v culi.user posted image
Glede strij pa se lahko obremenjuješ koliko hočeš, mažeš, izvajaš ne vem kaj, pa pridejo, če je takšna konstitucija kože. Ni povezano z količino kreme. Tako da te ne rabi biti nič sram. Je user posted image pustil pečat. In za user posted image vse. A ne? user posted image
Obstajajo pa kreme (verjetno po user posted image ) za spremembo barve strij. Je pa res, da tudi same s časom zbledijo in so veliko manj opazne.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
9.4.2008 3:34:46   
resnično srečna
Jutro...

...če temu lahko tako rečemo...ker mi je očitno Tasyo predala štafeto...pa sem se matrala pa premetavala a ne morem zaspat...vrag...čakam, da se mi likalnik ogreje, da začnem likat...

...Sky se od ponedeljkovega pregleda in vožnj po Gorenjki še ni oglasila, upam, da ni padla v kakšno luknjo ampak je nekaj samo "padlo" iz nje...

...Tosja se pa pri novih dojenčkih tudi še ni pofočkala, mogoče tudi ona že ziba svojega sinčka...pustimo se presenetiti...

...meni je zdajle v koledarju že zapisalo 40. teden...in kaj še čakam, pa to isto sprašujem našo žabico, ampak ona veselo brca, kolca in se zeza...le počaka se naj ko pride ven....prvo kar bo videla, bo mama, ki ji kaže jezik...

...ker imam pregled precej zgodaj (8.50) vas bom lahko kar kmalu obvestila, kako me je bil moj G vesel...po mojem bo ponorel, ker sem še vedno 2 v 1 pri takem pritisku...in samo upam lahko, da mi da napotnico za urgentno rojevanje...

Lepa posadka jaz bi tud Tomažka gledala...pa si ga tako fajn zaklnila, da vse moje domislice niso uspele odklenit he he...

Jabolko...če te lahko potolažim...Blejčeva je res babnica, ki da kar hitro rodit...sploh če ji boš rekla....če bi bila v P na oddelku E ona moja zdravnica, bi sedajle gotovo že pestovala...

Glede mojih rim pa...včasih se mi usuvajo pa lahko cel dan govorim v rimah....neko novo leto je folk krepal, ker se na koncu nisem znala drugače več zražat...no ja....bomo videli koliko časa me bo moja pupa pustila, da čestitam in pozdravljam takole...

...grem pokukat še na slikice malo kaj je novega, potem se mi bo pa likalna postaja upam že zaštartala...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
9.4.2008 7:45:30   
tasyo
Dobro jutro!

najprej naj še jz Čestitam tebi, Tanja, za tvojo princesko!user posted image  Zdaj pa že uživate... Vam kar malo zavidam.user posted image

Srečka, nisem ti hotela predat štafete... Upam da nisi preveč zlikala. Današnji pregled naj bo čim bolj ugoden in upam da popoldan že beremo novičke o tvoji pupi, ki bo uživala v pogledu na tvoj jezik!!!! Držim pesti! Sicer si pa res carica s temi pesnitvami... Mogoče boš do rojstva naše male že toliko fit, da jo boš spet lahko pozdravila z rimo - pa ne izvajam pritiska nate user posted image

Lepa posadka - geslo za Tomažeka prosim!!!!

Jabolko, verjamem, da imaš počasi vsega dovolj, ampak saj bo ponedeljek kot bi mignil tukaj, potem pa bo, boš videla...

Malamalinca, tebe pa res pestijo vse nosečniške tegobe - upam da se ti šivi čimprej zacelijo in da bolečina popusti...

SpeliG, vseeno je bolje, da si doma, kajne? Pa malo počvekaj z nami, pa bodo dnevi prej mimo.

Novopecena, ob takem nečaku pa verjamem, da svojega otročka še težje pričakuješ, kajne?

Hmmm, aja - Big mamma, tebi pa res ne bi prisodila petega otročka, tako super si! Tvoja hči je bila zelo lepa!

Jaz sem se pa včeraj že spet celo popoldne potepala, pri novi hiši sedaj raste tudi že višnja, potem sem si kupila še ene čevlje za pomlad, da ne bom hodila na sprehode s fensi vozičkom in v šlapkah.... Moram bit malo usklajena, a ne?user posted image  Sicer pa vsak izgovor prav pride... Še možeku sem kupila nove čevlje, potem sva se ustavila še pri prijateljih in domov prišla na smrt utrujena. Tako da sem ob polnoči padla v posteljo in spala do pol sedmih - tudi na wc nisem šla!

Danes me čaka pregled, ctg - ki spet ne bo pokazal nič (ma sploh ne vem, zakaj moram hodit, ko pa se nič ne dogaja), tako da se bom verjetno oglasila šele zvečer. Lepo preživite dan in vse, ki nameravate danes rodit - srečno in s čim manj bolečin!!!!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
9.4.2008 7:52:43   
tasyo
APRILČICE 2008 

PDP 01.04.
- NJINJA:

PDP 03.04.
- majazmaja:
- matejka...:

PDP 04.04.
- pizamca (32let):
- Verita:
- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.
- tejč29 (29let): IZOLA user posted image
- temistoklejka (30let):

PDP 06.04.
- aisha (23let): CE

PDP 07.04.
- Klarisa28:
- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.
- misa79:

PDP 09.04.
- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.
- simvir (27let): LJ user posted image
- tosja: user posted image
- sončnica14:
- Barb77 (30let): LJ user posted image
- petty82: LJ user posted image
-
barbi.r: NM

PDP 11.04.
- srečna miška:
- malamaja (27let): LJ
- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.
- Katja271 (28let): NM user posted image
- tana13:
- nisika:

PDP 13.04.
- kekec in mojca: SG  user posted image
- ppika:

PDP 14.04.
- sky77 (30let): LJ
- calena: user posted image
- u04111976: CE user posted image
- 5erca04: MB user posted image
- Jelcy: user posted image  
- novopecena: CE user posted image
-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.
- Tejcha (24let): CE user posted image
- Skabi:
- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.
- ruki:
- tinka011:

PDP 17.04.
- Krista28: user posted image
- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04. 
-  JuR_ChIkA:
- SpelliG (27let): KR user posted image
- mišeka:
- darja33: CE user posted image
- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.
- bondi:
- bela vrtnica (29let): CE
- Mamacebela:
- zvončica30:
- Lubici (25let): LJ user posted image

PDP 20.04.
- matejchykam (21let): user posted image
- tasyo (29let): NM user posted image
- gregica74 (33let): PO
- najč:
- čebelica27 (27let): IZOLA
- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ
- MEDIKA26:

PDP 21.04.
- malamalinica (34let): LJ user posted image
- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.
- tipriga (29let):
- leni5 (28let): IZOLA user posted image
- maxi133 (24let):
- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.
- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.
- T*i*A*r*A*:
- scorpiogirll (27let): KR user posted image
- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.
- moon:
- Srčekgirll (24let): PO user posted image
- sinskaT (26let): PO 
-  aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image
- MARUŠKA28 (28let): user posted image
- trnuljčica (30let): MB user posted image
- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.
- KatyMM:
- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.
- Maja_p:
- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.
- Leiah:
- malecka24: PO user posted image

PDP 29.04. 
- pikica030407 (25let): user posted image
- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???
- nikica18:
- eminak:
- avak:
- zvončica30: 

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!  

101 SREČNIH user posted image  

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

PRESREČNE MAMICE:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28 (22.4.2008): user posted image  user posted image  user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image  - zolika (24.4.2008): user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image   - Maja24-2 (9.4.2008): user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

20.03.2008---->>>> 

user posted image - Modrookica (2.4.2008): user posted image  user posted image    Luka 3130g, 50 cm 

23.03.2008---->>>>   

user posted image  - Aprilska34 (19.4.2008): user posted image   user posted image   Eva 2470g, 47 cm  

24.03.2008---->>>> 

user posted image  - Vijolica_23 (4.4.2008): user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image   - Barby78 (12.4.2008): user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image   - Sasy20 (14.4.2008): user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

01.04.2008---->>>> 

user posted image   - lepa posadka (1.4.2008): user posted image   user posted image   Tomaž 3600g, 51 cm  

02.04.2008---->>>> 

user posted image    - Ketrin (14.4.2008): user posted image   user posted image    Kaja 3210g, 51 cm  

user posted image   - Tanja555 (5.4.2008): user posted image   user posted image     Neli 2660g, 46.5 cm  

06.04.2008---->>>> 

user posted image - Majček28 ( 8.4.2008): user posted image    user posted image     Brina 3300g, 51 cm  

08.04.2008---->>>>  

user posted image  - NiLe (14.4.2008):  user posted image   user posted image    Tia 3050g, 50 cm   

user posted image : user posted image               
                                                          7  : 7

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
9.4.2008 8:06:13   
Isabellabina
No dobro jutro drage moje in user posted image za nas ki smo neprespane

Resnično srečna---hvala za tako lep komentar,se  bom potrudila ,da nam bo furalo kot nam je do sedaj.Upam da se te bo mala usmilila in prišla na sestanek v tvoje naročje.

Danes sem pa sama doma in bom imela čas za pospravljanje ,ter likanje ,ki se mi je nabralo.Drugače sem pa danes za spremembo spala skoraj celo noč in ni bilo nobenih lažnih popadkov tako da mi je blo kar čudno ,ko sem se ob dveh zbudila za na wc in je blo vse mirno.

Jabolko in vse ostale---res je da sem ponosna na mojo familijo mogoče kar malo preveč,upam da me nekega dne nebodo pustili na cedilu,sploh na večjo hči ,ki mi res najbolj pomaga in se že zdaj kaže kot pridna mamica ,kar sama vidi da je treba pospravit in ni treba pritiskat na njo da bi imela lepo.Res je pridna ,tudi v šoli,pa saj so ostali tudi samo fantje pa rabijo malce več spodbude.Najmlajšega pa ni na sliki ,ker je ravno takrat spal v vozičku.

Danes me čaka tudi pregled in ponovno pregled tam spodaj ali so ti lažni popadki naredili kaj več kot je bilo prejšnji teden.Sicer pa je danes moj TP in bomo sedaj zares odštevali kolk časa me bo spet nosil naokrog.Jaz računam da verjetno nebom šla prej kot tam v ponedeljek,vsaj do sedaj sem bila nekako pet do sedem dni čez rok.Pustimo se presenetit.
No zdaj grem pa malo pojest se pišemo malo kasneje

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
9.4.2008 8:08:27   
sky77
Ojla

Evo mene, še vedno v enem kosu. Naš jenči namreč še prav veselo razgraja po trebuhu. Ob večerih me pa matra z lažnimi popadki samo ven pa ne. Že zdaj nekaj trmari, pravi oven user posted image  Upam da bo do pregleda v petek vsaj malo bližje izhodu ali pa že kar zunaj. Ja, pustimo se presenetiti

Čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače imam pa doma Roka, ki malo smrka, ima vnete oči in je zelo tečen. Mu tale vreme malo nagaja in je prav nesrečen ker ne more biti zunaj na dvorišču. Ali pa v vrtcu. Skratka kjerkoli, samo ne s sitno mamo ki je že vsega naveličana user posted image  

Imejte se lepo. Vsem pa ki ste že na poti v rim pa želim čimlažji porod

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
9.4.2008 8:54:29   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Jaz sem danes tudi malo bolj tečna kot pa je to pri meni običajno. Kar izvajam ponoči, bi namreč težko imenovali spanje - ko le zaspim, spim največ uro, uro in pol. Najbolj me ponoči muči zamašen nos, ker imam tako zelo otečeno sluznico, da ne morem dihat in potem diham skozi usta, ki se mi čisto izsušijo in potem svoje naredi še zgaga in se zbudim - potem pa na WC, popit malo vode ali mleka, en sprehod po hiši, pa malo na sedežno v dnevni, da postanem spet zaspana, pa spet v posteljo za kakšno urco..... Se mi zdi prav smešno, ko mi kdo reče, ja, ko boste imeli dojenčka, pol pa nekaj časa ne boš spala. Ha ha.

Za danes nimam kakih posebnih planov, malo moram pospravit po hiši pa morda jo bom mahnila še do trgovine - če se mi bo dalo.

Vse, ki imate danes preglede - dobro opravite!

Pa vse se imejte čim lepše!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poroka
v3sn4

Ali bi šla ve dekleta na kolena...oz. ali bi ga ve zaprosile!?

da, zakaj pa ne (26%)

ne, nikoli (29%)

to je ja vendar moska dolznost (26%)

ne vem (20%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!