|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
8.4.2008 12:41:34   
JABOLKO3
Big mamma - kakšno veliko in lepo hčerko imaš, vau. Pa ne samo, da je luštna, tak topel nasmeh ima in tako lepo energijo izžareva. Tudi mlajša dva sta prava sončka, kajne? Ti pa tudi tako žariš na sliki, sicer si pa res lahko ponosna na svojo družino. Bravo, mami.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
8.4.2008 12:42:07   
Jo@n

Držim pesti za Nile, da bo šlo vse hitro in gladko ...user posted image

Malamalinca, tole s trombozo se pa že bere hudo, kako težko je to šele prenašat. Upam, da te kmalu odrešijo muk, ti se kar zabarikadiraj v P!

Scorpio, super za posodobljen seznam user posted image , si pridna.

Sem hotela še eno luštno slikico prilimat, pa ne gre. Kakšna ideja?

Ko smo že pri idejah, ali lahko od katere preplonkam današnji jedilnik za kosilo???user posted image

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
8.4.2008 13:25:34   
Isabellabina
Evo punce moje drage.

Tamali je šel spat(bo mir kakšni dve uri),dva bambinota sta že iz šole in sta že pojedla kosilo,tavelka pa ima pouk še do pol dveh in jo je treba iskat.

Nile----verjetno si sedaj že rešena in že cartaš svoje dete

Srečka----ma ti si pesmicauser posted image sem jo mogla kar nekajkrat prebrat

Kozmetika--pri zadnjem sem uporabljala Seba-med,pri prejšnjih pa od Penaten,pa nobenga olivnega olja ali nevem kakšno drugo olje,navadno trdo milo pri kopanju če pa je slučajno imel suho kožo pa kar z hladilnim mazilom---čisto navadnim je precej masten(tako prakticira naša patronažna)in se mi zdi da res ne potrebuješ nevem kakšnih mazil in olj vsaj prvi mesec ne potem pa je otrok že tako velik da je vseeno katero kozmetiko uporabljaš.

Moram povedat ,da smo danes ponoči tudi v hlevu dobili naraščaj---žrebičko je tko luštna da bi jo kar stiskal samo je njena mamica ful zaščitniška in je kar malo huda ,če se preveč približaš.Smo pa že skoraj stavili katera bo prej rodila ali jaz ali kobila no pa sem jaz še v enem kosu.Mož si je pa tudi oddahnil ,da je tudi ta svar potekala vredu in se sedaj res lehko v miru počaka kdaj bom še jaz na vrsti.

No sedaj se moram pa odlepit od računalnika in it še po tavelko pol bodo pa vsi otročki doma jaz pa grem potem malo v horizontalo.

Pa-pa

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
8.4.2008 13:55:11   
Ketrin
Dober dan čveke!!!!

Vidim da ste po večini vse ok, razen user posted image težavic, ki vas tarejo....ampak še malo pa bo minilo. Jaz takooooo pogrešam bušija, saj sem super srečna, ko imam svojo Kajo, ampak mi je bilo pa obdobje nosečnosti tako lepo, da ga kar pogrešam.... Ampak saj še nismo zaključili z obrtjouser posted image user posted image user posted image
NiLe drži se!!!! Ti si itak profi v rojevanju, tko da bo malčica hitro zunaj.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Jabolko, kako si bila pridna tale vikend, maodna.... super si!

Bigmamma čestitke za birmo, pa geslo prosim user posted image

Špeli, upam, da bo šlo čimprej kot po maslu....

Srečka
ti pa še čist na spidu, a? Madona, mogoče pa boš točno na rok rodila.... Tudi to bo super, a? Komaj že čakam da se bomo lahko dobile.....user posted image

Trnuljčica, upam da se zadeva umiri in da mirno počakaš naslednji teden....

Malamalinca, joj, ti pa res imaš tole nosečnost pravo nesrečo.... Reva boga. Upam, da čimprej mine. Teli hemeroidi so res bljak. Tudi jaz sem jih falala.... Imam pa kremo Modolex in Faktu in moram rečt, da mi zelo pomagata.... Resnično sem vsak dan bolje.

Punce glede tehle ementalar zgodb ste prov super. Jaz sem se tudi nasmejala....ni kaj, včasih je treba tudi kako neumno naredit....user posted image user posted image user posted image

No, naša Kaja mirno spi, prejle sva se najedle in zdaj spet panča.... Res je neverjetna.... me v bistvu kar malo skrbi ko je tako pridna, oz. tako veliko spi.... Pa pravi možek da si vedndarle mora odpičiti, saj ji je mati celo nosečnost težila in okoli skakala.....user posted image user posted image user posted image

Punce moje, pridne bodite! Držim pesti in mislim na vse!!!!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
8.4.2008 13:56:20   
simvir
Živjo!

Danes je pa prav zaspan dan. Pa še cel teden naj bi deževalouser posted image . Ste pa ve zato več napisale, da imam kaj za brat. Kjub temu, da sem danes ponoči bolje spala, pa bom šla vseeno še malo v posteljo.

Jaz sem s pregleda. CTG najprej čisto miren, potem se je pa izrisal en velik popadek, ampak kaj ko en sam ne pomeni še nič. G me ni nič vaginalno pregledal (sem malo upala, da me bo po pregledu kar poslal v P), ker je rekel da nima smisla vsakih nekaj dni. Imam pa pregled s CTGjem spet v petek 11.4. (Scorpiogirl a si sedaj ti prevzela seznamček? Hvala) 

Nile drži se, želi ti da bo čimprej za tabo. Bom še kasneje čekirala, če bodo kakšne novičke.

Srečka ti si pa prav lepo spesnila dogajanje naše Nile user posted image .

Malamalinca ti si pa res boga z vsemi tvojimi težavami med user posted image . Še kakšen teden, pa bodo upam da tudi težave izzvenele.

Aja še kosilo - mi smo se danes "švercali" kar pri tašči (juhica, sv. ribica, tenstan krompir in regrat - če kateri kaj pomaga).

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
8.4.2008 14:35:17   
novopecena
ah mam jest smolo. jutri naj bi imela pregled in sem komaj čakala, saj naj bi bil zadnji glede na to da imam v ponedeljek PDP. on me danes kliče sestra da žal pregled odpade ker je bila pri G smrt v hiši user posted image . kakorkoli sem upala da bi me poslal na CTG da ga končno še jaz opravim in zj ne vem kako je s tem. imam namreč zasebnega G in ne vem ali rabiš napotnico za CTG oz. ali je samoplačniški brez nje. ima katera kako informacijo glede tega? imam pa namreč dr.Cvitana iz Celja. je bila sestra čisto mirna in flegma ko sem ji povedala da se pač približuje moj dan D in da bi blo fajn še mal na kontrolo pridt in mi je rekla da če nam že prej rodila da naj pač pridem v ponedeljek-kje je še to!

sem se pa fajn nasmejala ob ementalerjevih zgodbah hehehe.
-ja SpeliG, če ne drugega ti zdaj telefon vsaj lepo dišiuser posted image
-za NiLe pa stiskamo pesti da so že členki beli
-resnično srečna imaš pa fajno pesniško žilico, kar tako naprej

Vse ki vas tarejo take ali drugačne tegobe stisnite zobe in se potolažte da vse enkrat mine in ponavadi gre samo na boljše

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
8.4.2008 14:51:20   
NaTaŠa*
Pozdravljene

NAtaša spi južna se kuha pa sem se malo oglasila, da preverim če je kaj novih mamic. Ampak vidim da ni še nič, no razen pri NiLe se nekaj dogaja, tako da držim pesti da bo porod potekal hitro in pa čim lažje tako da ti NiLe pošiljam user posted image .

Lep dan še naprej se še kaj ogalsim.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
8.4.2008 14:51:39   
lepa posadka
Punce živjo!

Spet se bašem s hrano in, ker je vseeno ali nekako čepim pred jedilno mizo ali pred pisalno mizo...sem se odločila za slednje, hehe.

Kje naj komentiram...prebrala sem samo pra zadnjih strani...

Najprej Ketrin...čestitke. Sem vesela, da se imate super... in, ja...ko se ti prvo dete rodi, se šele zaveš, kaj je to čudež življenja...meni vsakič uidejo solze, ko se samo spomnim... Vidim, da te pestijo podobne težave, kot mene. Faktu je res OK. Pa morda prej si še z ledom zmasiraj in potem, ko se namažeš, še 100 Keglovih vaj. Boli kot H...pomaga pa tudi. Meni se tudi danes zdi, da mi gre na bolje.

Malamalinca - a lahko pojasniš kaj je to tromboza na H...in, da so te tako hitro operirali...

Sicer pa NILE!!!!! A kar notri so te obdržali...pa kar rodila boš?! Mislim nate...naj bo lepa porodna izkušnja... tako, kot je bila nosečnost. Sem prebrala kako ste se včeraj stiskali... Si me kar ganila. Pa kako se boste šele sedaj :-))))) Sicer pa smo vse v mislih s teboj...evo srečka je še pesmice začela skladat. Super Srečka, hehehe.

Big mamma - a lahko še meni geslo pošlješ... Pa, super za žrebičko... Sem ravno danes razmišljala, kako bi lahko v bodoče imele kakšne skupne športne dneve. Sem ravno na Jabolko mislila danes...tisto vabilo na sprehod v Volčji potok...čez kak mesec bi se pa že lahko dobile, kaj? Pa vse bo v razcvetu... Se že veselim.

Srečka - tebi pa sploh ne bom govorila, da se malo umiri, ker to ni tvoj stil... Pazi samo toliko, da pridš pravočasno do P. Mene so tokrat vsi spodili...pa še dobro, ker je bilo res hitro. Sicer pa super za supešno selitev...pa na potrpežljivost tvojega dragega, hehehe.

Tasyo...ti pa ne nori preveč pokonci...pa ob 4h zjutraj??? Le noge u luft, pa ležat...ti ni še nihče tega rekel, hehe. No, saj se hecam...upam, da si danes dobre volje.

Evo...naš princ pravi, da bo čas da neham... pa naj mu bo :-)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
8.4.2008 15:28:43   
bela vrtnica
Halo!

Danes sem imela pregled pri G. Pritisk imam nekoliko previsok, tako da ga je kar 3x merila (umes sem tudi počivala),  vendar je za vsako bil visok. Zato me je poslala v bolnico na opazovanje. Čist sem bila šokirana, da mi jo šlo kar na jok. Najprej sem imela ctg in je vse ok. Pritisk se pa zdravnici v bolnici ni zdel previsok, tako da me je poslala domov. Zdaj si ga moram večkrat na dan meriti. Če bo previsok pa takoj v B. Drugače imam 15.4. pregled pri svoji G.

Jaz sem imela danes prvič ctg. A mi lahko katera razloži meritve ctg. Prvi je otrokov utrip, drugi pa popadki (če pravilno zastopim). Koliko morajo biti popadki (številčno), da veš da se bliža porod?

Prav tako tiste, ki imate visok pritisk, kaj vam pravijo G. A je res, da tudi v tem primeru lahko imaš CR oz., da obstaja možnost, da ti sprožijo porod?

Hvala za odgovore!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
8.4.2008 16:02:16   
Katrin
NiLe vam sporoča veselo novičko:

pridružila se jim je Tia !!!!

Bravo, mami in čestitke celi družinici !!!! user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
8.4.2008 16:04:18   
tasyo
Citiram: 8.4. ob 13.41 - Minilo je mesecev 9 in že nas je 5. Po hitrem postopku se nam je pridružila Tia z manekenskimi merami:m 3020g in 50 cm. Punci sta ok!

Če se ne motm, je to sporočilce od NiLe-inega moža...  Čestitke mami, očitno so naše pesti pomagale!!!user posted image
Seveda pa čestitke tudi možu in veliki sestrici ter bratcu!

Neposredna povezava do sporočila: 2311
8.4.2008 16:04:54   
zokica
Lep pozdravuser posted image
Vidim, da ste pridne pri čveku, še posebej tiste, ki ste že rodile in se še utegnete oglašat, mi smo tudi že na startni črti, zdaj še samo čakamo na strel, potem pa se akcija lahko začneuser posted image
Sem danes od strahu kar G obiskala, ker sem imela zjutraj v izcedku nekaj temno rjavega, kot da bi se mi nekaj odluščilo, pa kar takoj na raport, pa je rekla, da je vse ok, da krvavitve ne vidi in da to ni nič takega, ampak se telo  pripravlja na porod.
Naredila mi je še UZ, da je še tam preverila, kako je stanje in še baje nič ne kaže na porod, ker se še user posted image  ni spustil, pretoki so tudi ok in kar lepo pridem nazaj na pregled v četrtek, kot sem naročenauser posted image
No, jaz sem v tem enem tednu od pregleda izgubila eno kilo, user posted image  pa se je zredil za 40 dkg in ima zdaj okrog 3300g oz. malo več, tako da če bo počakal na rok, bomo imeli pravo štručkouser posted image  boga jaz in moje rokeuser posted image
Sicer pa nimam nič proti, če bi že zdaj pokukal na svet, tudi mojuser posted image  že komaj čaka, hkrati pa ga je strah, ker so mu že obljubili, da nam bodo nastlali slamo ter perje okoli hiše, pa cela gasilska cisterna vode ga čakauser posted image , no sicer pa:pes, ki veliko laja, malo grize in na koncu s tega ne bo nič (boljše za tistega, ki bi potem moral to čistiti)user posted image

Mene je kar malo strah, ker ne vem, kako popadki izgledajo, kako bom vedela, da je to to, razlika med lažnimi in pravimi???
Bolje bi bilo, da bi mi voda odtekla, takrat bi vsaj vedela, da je treba iti v P. Pa, saj bo že.

Uživajte, tiste, ki se že veselo cartateuser posted image  in tiste, ki se boste v kratkem user posted image  naju še čaka malo manj kot tri tedne, potem pa bomo trijeuser posted image
pa to še, kako dodajate slikice k sporočilom oz, pod sporočilo, meni nikakor ne grata

Lep pozdrav

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

Neposredna povezava do sporočila: 2312
8.4.2008 16:07:45   
tasyo
APRILČICE 2008 

PDP 01.04.
- NJINJA:

PDP 03.04.
- majazmaja:
- matejka...:

PDP 04.04.
- pizamca (32let):
- Verita:
- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.
- tejč29 (29let): IZOLA user posted image
- temistoklejka (30let):
- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.
- aisha (23let): CE

PDP 07.04.
- Klarisa28:
- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.
- misa79:

PDP 09.04.
- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.
- simvir (27let): LJ user posted image
- tosja: user posted image
- sončnica14:
- Barb77 (30let): LJ user posted image
- petty82: LJ user posted image
-
barbi.r: NM

PDP 11.04.
- srečna miška:
- malamaja (27let): LJ
- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.
- Katja271 (28let): NM user posted image
- tana13:
- nisika:

PDP 13.04.
- kekec in mojca: SG  user posted image
- ppika:

PDP 14.04.
- sky77 (30let): LJ
- calena: user posted image
- u04111976: CE user posted image
- 5erca04: MB user posted image
- Jelcy: user posted image
- NiLe (35let): LJ user posted image
-
novopecena: CE user posted image
-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.
- Tejcha (24let): CE user posted image
- Skabi:
- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.
- ruki:
- tinka011:

PDP 17.04.
- Krista28: user posted image
- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04. 
-  JuR_ChIkA:
- SpelliG (27let): KR user posted image
- mišeka:
- darja33: CE user posted image
- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.
- bondi:
- bela vrtnica (29let): CE
- Mamacebela:
- zvončica30:
- Lubici (25let): LJ user posted image

PDP 20.04.
- matejchykam (21let): user posted image
- tasyo (29let): NM user posted image
- gregica74 (33let): PO
- najč:
- čebelica27 (27let): IZOLA
- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ
- MEDIKA26:

PDP 21.04.
- malamalinica (34let): LJ user posted image
- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.
- tipriga (29let):
- leni5 (28let): IZOLA user posted image
- maxi133 (24let):
- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.
- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.
- T*i*A*r*A*:
- scorpiogirll (27let): KR user posted image
- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.
- moon:
- Srčekgirll (24let): PO user posted image
- sinskaT (26let): PO 
-  aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image
- MARUŠKA28 (28let): user posted image
- trnuljčica (30let): MB user posted image
- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.
- KatyMM:
- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.
- Maja_p:
- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.
- Leiah:
- malecka24: PO user posted image

PDP 29.04. 
- pikica030407 (25let): user posted image
- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???
- nikica18:
- eminak:
- avak:
- zvončica30: 

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!  

101 SREČNIH user posted image  

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

PRESREČNE MAMICE:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28 (22.4.2008): user posted image  user posted image  user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image  - zolika (24.4.2008): user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image   - Maja24-2 (9.4.2008): user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

20.03.2008---->>>> 

user posted image - Modrookica (2.4.2008): user posted image  user posted image    Luka 3130g, 50 cm 

23.03.2008---->>>>   

user posted image  - Aprilska34 (19.4.2008): user posted image   user posted image   Eva 2470g, 47 cm  

24.03.2008---->>>> 

user posted image  - Vijolica_23 (4.4.2008): user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image   - Barby78 (12.4.2008): user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image   - Sasy20 (14.4.2008): user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

01.04.2008---->>>> 

user posted image   - lepa posadka (1.4.2008): user posted image   user posted image   Tomaž 3600g, 51 cm  

02.04.2008---->>>> 

user posted image    - Ketrin (14.4.2008): user posted image   user posted image    Kaja 3210g, 51 cm  

06.04.2008---->>>> 

user posted image - Majček28 ( 8.4.2008): user posted image    user posted image     Brina 3300g, 51 cm  

08.04.2008---->>>>  

user posted image  - NiLe (14.4.2008):  user posted image   user posted image    Tia 3050g, 50 cm   

user posted image : user posted image             
                                                          6  : 7

Neposredna povezava do sporočila: 2313
8.4.2008 16:13:11   
SpeliG
No, jaz sem že nazaj! V P. me nočejo, pravijo da nimajo z mano kaj početi, ker mi nič ni in da naj naslednjič pridem kar rodit.

So rekli, da moj pritisk ni kritičen (do max.137/87) glede na ostale izvide; ne zatekam, nobenih beljakovin v urinu, nobenih glavobolov, v bistvu ena prav živahna nosečnica še vedno. Glede "pretokov" so se smejali, da očitno odlično delujejo, ker ima mala 11 dni pred PDP že 3600 g in nikakor ni med najmanjšimi.

No, hvalabogu, zdej mi je lažje, bolje kontrola več kot manj. Tako da so mi svetovali samo naj si še naprej merim pritisk pa da me itak te dni pričakujejo. So me prav presenetili, povsod vsi prijazni, nasmejani, so mi kar zbudili dvome ali ne bi šla rodit v LJ...

Bela vrtnica, nevem kako je s CR če imamo povišan pritisk, če sem čist iskrena se sploh ne obremenjujem kako bom rodila, samo naj pride ven zdrav otroček.

Resnično srečna, vidim da imamo pesnico med nami, bravo!user posted image

Novopecena, telefon mi pa zdej res lepo diši, ohišje se  kar sveti. Se tolažim ko vidim, da imate tudi druge takšne epizode. Moj mož je čist navdušen odkar delam take kikse, ker je ponavadi on tisti bolj ta štorast, zdej se pa on lahko smeji meni. Da ne omenjam da že dva meseca iščem nove tetra plenice (še zapakirane), ki sem jih odložila na očitno čist nesmiselno mesto (vsa smiselna sem že zdavnaj preiskala) in sem pač kupila še ene. Tiste bom že našla enkrat, če ne prej ko bo šla mala v šolo...

Ah, sej bo, upam samo da ne ostanem taka zmeda.

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 2314
8.4.2008 16:13:59   
SpeliG
Joj, vidim da je Nile rodila, čestitke za Tio!!user posted image user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
8.4.2008 16:19:13   
simvir
Nile iskrene čestitke za user posted image  Tio! To je bilo pa res brzinsko user posted image user posted image user posted image .  Čimprej uživajte v peterouser posted image .

SpeliG sem vesela da si ok in da so te poslali domov. Je doma vseeno lažje čakati kot v P, kajne.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
8.4.2008 16:39:15   
resnično srečna
No pa Tia je prispela,
našo NiLe v srečo odela,
da so mere manekenske,
tukaj dvoma res da ni,
mamica naj pa razmisli,
da v bodoče še rodi...

...saj ekspresa kot je NiLe pri porodih ne poznam,
naj recept nam posreduje,
da bo lažje zdaj še nam...

...srečo pa želim peterki,
saj včasih res ne bo lahko,
a če je ljubezen v hiši,
se vzdrži ko je težko...

...zdaj pa čas je za veselje,
za velike, iskrene želje,
naj scrklja se mala pupa,
da pri hiši ne bo hrupa...

čestitam...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
8.4.2008 16:44:47   
Tanja555
Ojla aprilčice. Sporočam vam, da sem 2.4. ob 17.52 rodila čudovito punčko Neli, veliko 46,5 cm in težko 2660guser posted image . Danes sva prišli iz porodnišnice, ker je imela malo povečan bilirubin, zdaj pa pridno jeva na 2-3 h in pridno pridobivava na teži.
Nič nisem brala za nazaj, čestitam vsem, ki ste že rodileuser posted image .
Srčku sem naročila naj vam sporoči kako in kaj, pa je v vsej očetovski sreči in vnemi pozabiluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2318
8.4.2008 16:45:22   
Isabellabina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za princesko Tio!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
8.4.2008 16:47:57   
Isabellabina
Tanja555--user posted image user posted image user posted image tudi tebi čestitke za princesko,le veliko cartanja vam želim in zdravja!

Neposredna povezava do sporočila: 2320
8.4.2008 16:54:30   
NaTaŠa*
NiLe- čestitke za user posted image Tio
Tanja555- čestitke za user posted image Neli

Želim vam veliko prespanih noči in pa veliko cartanja.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 2321
8.4.2008 17:00:34   
barby78
user posted image user posted image user posted image  Bravo aprilčice!!! user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa gre kot po tekočem traku user posted image user posted image user posted image

Čestitke Nile,za princesko Tio (skoraj,bi imeli ista imena-no,zdaj sta pa zelo podobna user posted image ) in pa Tanji,za princesko Neli. user posted image user posted image user posted image .Bravo mamici! Obilo sreče,veselja in radosti,ob vajinih štručkah !!!!!

Samo,da vam še javim za Pikico-reva,še kar čaka.Popadki enkrat so,drugič jih ni.Upam,da bo kmalu rešena.Držimo pesti user posted image

Se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 2322
8.4.2008 17:01:07   
Jo@n
Čestitke NiLe in Tanji za princeski.user posted image user posted image

Obilo crkljanja!!!
Nekateri moramo pa še malo počakati...

Neposredna povezava do sporočila: 2323
8.4.2008 17:22:56   
JABOLKO3
NiLe in Tanja - čestitke! Uživajta s svojima malčicama!

Srečka - če bo šlo tako naprej, bomo lahko izdale pesniško zbirko Aprilčice 2008. Strašna si!

Malamalinca - sočustvujem, čeprav si ne predstavljam, kako to izgleda.

No, jaz sem s pregleda, vse fino in krasno (ne vem, zakaj sem potem jaz vse bolj fuč?), trenutno velja, da se v ponedeljek narišem na tisti pregled v P, je pa G rekla, da kolikor ona pozna Blejčevo, če bo kar koli kazalo na bližajoči se porod, da me bo kar takoj poslala v porodno (sploh ne bi imela nič proti). Bo pa tako vse odvisno od trenutne lege otroka.

Pa lepo se imejte!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
8.4.2008 17:50:37   
SpeliG
Iskrene čestitke Tanji 555 za hčerkico z lepim imenom!

Če bi pri nas jaz izbirala za punčko, bi tudi mi imeli Neli, tako pa je to ime rezervirano za drugo hčerkico, baje...

Res se je začelo dogajati na tem forumu, se vidi da resno korakamo v ta deževen april!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Katero vodo pijete?

Katera ustekleničena voda vam je najboljša?

Radenska (11%)

Costella (17%)

Zala (13%)

Dana (10%)

Jana (4%)

pijem vodo iz pipe (46%)

Število vseh glasov: 13559

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!