zokica
|
Lep pozdrav Vidim, da ste pridne pri čveku, še posebej tiste, ki ste že rodile in se še utegnete oglašat, mi smo tudi že na startni črti, zdaj še samo čakamo na strel, potem pa se akcija lahko začne Sem danes od strahu kar G obiskala, ker sem imela zjutraj v izcedku nekaj temno rjavega, kot da bi se mi nekaj odluščilo, pa kar takoj na raport, pa je rekla, da je vse ok, da krvavitve ne vidi in da to ni nič takega, ampak se telo pripravlja na porod. Naredila mi je še UZ, da je še tam preverila, kako je stanje in še baje nič ne kaže na porod, ker se še ni spustil, pretoki so tudi ok in kar lepo pridem nazaj na pregled v četrtek, kot sem naročena No, jaz sem v tem enem tednu od pregleda izgubila eno kilo, pa se je zredil za 40 dkg in ima zdaj okrog 3300g oz. malo več, tako da če bo počakal na rok, bomo imeli pravo štručko boga jaz in moje roke Sicer pa nimam nič proti, če bi že zdaj pokukal na svet, tudi moj že komaj čaka, hkrati pa ga je strah, ker so mu že obljubili, da nam bodo nastlali slamo ter perje okoli hiše, pa cela gasilska cisterna vode ga čaka , no sicer pa:pes, ki veliko laja, malo grize in na koncu s tega ne bo nič (boljše za tistega, ki bi potem moral to čistiti) Mene je kar malo strah, ker ne vem, kako popadki izgledajo, kako bom vedela, da je to to, razlika med lažnimi in pravimi??? Bolje bi bilo, da bi mi voda odtekla, takrat bi vsaj vedela, da je treba iti v P. Pa, saj bo že. Uživajte, tiste, ki se že veselo cartate in tiste, ki se boste v kratkem naju še čaka malo manj kot tri tedne, potem pa bomo trije pa to še, kako dodajate slikice k sporočilom oz, pod sporočilo, meni nikakor ne grata Lep pozdrav