zokica
|
POZDRAVLJENE! ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN TISTIM, KI BOSTE TO V KRATKEM POSTALE no, jaz sem danes imela pregled (naročeni), vse je ok, nič še ni videti, da bi se kaj pripravljalo na porod, tako da bomo še kar malo čakali, čeprav je moj srček že ves nestrpen in mi je rekel, da je prepričan da bom do torka rodila ( ne vem, po čem to sklepa ) , jaz pa mislim, da bomo kar na rok počakali. No, sestra mi je rekla danes: o, kaj vi pa še niste šli rodit?kaj pa še čakate? (hja, čakam, da si bo naš mišek zmislil, kdaj bo blagovolil priti na svet ) za seznam: naslednji pregled imam naslednji torek 18.4., če se do takrat nič ne zgodi aja, pa še nekaj, jaz ne vem, če se najin res tako redi ali kaj, v torek je rekla G, da ima nekaj čez 3300 g, danes pa je rekla, da ima že 3549 g, jaz pa sem še v teh dveh dneh vzela pol kile dol, tako da res ne vem... no, grem zdaj v akcijo, čaka me čiščenje, prej pa še moram obesiti zavese in posteljnino, mamo tako lepo vreme, sonček fajn sije, pa malo je veter tako da bo hitro suho UŽIVAJTE, meni bi zdaj pasala kaka kepica sladoleda