|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.4.2008 20:18:58   
Krista28
Ha srečka, tebe se pa kar neki bojijo tamuser posted image user posted image Počasi boš vse zdravnike spoznala. Na koncu bomo res skupaj tam.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
9.4.2008 20:32:03   
sirenetta
K&M čestitke ob rojstvu sineka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lepo se cartajte.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
9.4.2008 20:54:18   
simvir
Kekec in Mojca čestitke ob rojstvu sinka user posted image . No pa je porod končno za tabo. Želim vam obilo lepih skupnih trenutkov.

Srečka ti si pa res prava pesnica. Upam, da spravljaš te svoje umetnine, ker jih bo kmalu za celo zbirkouser posted image user posted image user posted image .
Mi je prav žal, da še nisi spoznala svoje Ize in upam da boš imela v petek več sreče.

Neposredna povezava do sporočila: 2403
9.4.2008 21:51:06   
Ketrin
Čer punce!
Kako ste pridne s pisanjem..... user posted image

Čestitke NiLe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Končno je prišla tudi Tia!

Čestitke tudi tebi Tanja. Kako lepo ime ima tvoja štručka!user posted image

Čestitke K&M za Tineta!

Kako lepo nam gre aprilčice moje....kar lepo se rojevajo tile naši otročiči. Super! Za vsako od vas sem prav srečna in komaj čakam da se vidimo z vozički....

Bigmamma, čudovita družinica ste. In prav je, da si ponosna....

Lepa posadka, delam tudi Kegleve vaje...in res pomaga. Skoraj sem že fit.... Pa še geslo za Tomaža prosim....

Pikica držim pesti....

Srečka, ja madona tebi pa res nikakor ne uspe.... Ampak ni vrag, Iza bo prišla...enkrat že.... Glede telih tvojih pesmic pa....sem brez besed in vsaka je čudovita.... Super si.

Špeli, fino da si doma.... je le bolj komot, ne?

Malamalinca zdrži še malo....user posted image

Darja, pa si se le javila, smo že malo skrbele! Glede poroda: jaz sem rodila naravno in bi takoj rodila še enkrat, čeprav nikakor ne morem rečt, da nič ne boli....Ampak je vredno vsake bolečine....

Sky, tebi pa res nagaja tale malček.... Upam, da bo čimprej prišel....

Joj, ne vem....a moram še kaj komentiratuser posted image Izgleda da ementaler še kar drži, čeprav ni več bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image

No, mi smo se od ponedeljka do danes zredili za 130g.... in smo veseli....user posted image user posted image Drugače smo super, Kaja je resnično pridna in je pravi dojenček - spi in je...user posted image user posted image user posted image Ko pa bo kak lep dan pa imamo že dovoljenje, da gremo na sprehod..... in tega se še posebaj veselimo....

No, vsem ki ste na poti v P želim lepo in hitro porodno izkušnjo.... Jutri takoj spet priteče pogledat kaj se dogaja...

Lepo in mirno nočko nosečke....in mamiceuser posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
9.4.2008 22:43:19   
Srčekgirll
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image K&M še tuki ČESTITKE za TINETAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
9.4.2008 23:18:20   
barby78
najprej čestitke K&M user posted image user posted image user posted image .res luštno ime ste izbrali za vašega fantiča.mi je ful všeč user posted image

Lepa posadka,ti imaš pa res lepo družinico.pravi srčki so ti tvoji otročki.prav vsi po vrsti user posted image user posted image user posted image

Srečka,tebi pa moram čestitak za take dobre pesnitve.res ni nadarjena.jih ful rada preberem,da se še mal nasmejim zraven prava faca si user posted image

Pikica je danes imela expresni UZ,so sam mal premerli.jutri ima pa pregled,pol pa gre verjetno domov.kot kaže,še nič ne bo.boga,pa že komaj čaka.

nič,grem mal zadremat,dokler še Lia spi

lepo,predvsem pa mirno noč vsem aprilčicam

se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 2406
9.4.2008 23:23:49   
barby78
Srečka,mislila sem,da si nadarjena in ne tako kot sem napisala.Ja,mal mi že črke plešejo.saj pol ko post že potrdim,vedno vidim vse napake,ampak pol je že prepozno.me včasih kar glava peče,ko vidim,kake bedarije včasih napišem.pa saj nobena ne zameri,a ne user posted image ?

Nočka user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
10.4.2008 7:41:32   
Isabellabina
Dobro jutro punce

user posted image za vse ki ste slabo spale,med njimi sem tudi jaz,je bla ful težka noč v trebuhu vse mirno jaz pa ne spat noro skoz sem se premetavala po postli.Zdele spijem tole kavo pol grem pa mal u postlo.Sem tko zdelana da še rodit nebi mogla.Se tipkamo malo kasneje!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
10.4.2008 8:34:41   
Jo@n
Jutro,
big mama hvala za kofetekuser posted image .

Nič ne bom komentirala moje noči in spanja, ker se potem naslednji dan vse sfiži....

Čestitke K&M, držim pesti za vse, ki imate danes preglede...

Šibam zajtrkovat in uživat v kofetku, potem če bo sreča, menjat gume in kupit ribice za kosilo....
Se beremo!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
10.4.2008 9:12:00   
SpeliG
Hvala za kavico, sem glihkar iz postelje "padla".. Pa se ne bom hvalila glede spanja, to se hitro lahko obrne.

Čestitke Kekec in Mojci za fantička Tineta, no pa je za tabo, lepo se rihtajte, pa da bi Kekec čimlepše sprejel bratca!user posted image

Sem ravno včeraj razmišljala, da smo na tem forumu res same pozitivne nosečke, vseskoz je bila neka pozitivna energija in upam, da bomo v tem vzdušju nadaljevale tudi čvek o naših dojenčkih. Ah, danes sem pa sentimentalna.

Uživajte čeprav v dežju, če pa katera hiti v Rim, naj čimhitreje opravi!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
10.4.2008 10:21:38   
resnično srečna
Živ ženskice...

jaz sem tud čudna danes....celo noč sem predihavala popadke, samo to po mojem še ni bilo to...sedaj sem pa spet vsa zatečena, zvija me ne...me pa skrbi kako je s pupo...mam čisto trd trebuh ampak na Angel soundu sem jo slišala...

grem si izmerit pritisk in mal premislit a naredim paniko al ne...

ajde uživajte pa se še slišimo...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
10.4.2008 10:49:47   
lepa posadka
Srečka - ti pa imaš pester zadnji mesec, kaj?
Ti privoščim, da se stanje umiri,
ali pa, da Iza končno ven pridrvi!

Drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 2412
10.4.2008 11:13:37   
Isabellabina
Evo mene, sem že nazaj ,sem spala kot polhek in sem čist prerojena.Zdej se moram pa kuhat spravt ,pa še mal pospravt ,123 bojo otroc doma, jaz pa dons še nism nč nardila.
Dons bo za kosilo--grahova juha,rižota ,solata(sam za mene ker noben od otrok ne mara solate)

No pa-pa se pišemo kasneje

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
10.4.2008 11:26:22   
Tanja555
Lep pozdravuser posted image
Najprej iskrene čestitke Lepi posadki za Tomaža, Ketrin za Kajo, Majček28 za Brino in Nile za Tiouser posted image user posted image user posted image . Upam, da nisem katere pozabilauser posted image . Sem zdajle skušala mal prebrat za nazaj, pa ne morem vsega, ker sem kar utrujena.
Hvala vsem še 1x za čestitke.
Resnično srečna, tvoja pesmica za našo Neli je zakon in gre kar takoj v izpis in bo prilepljena v spominsko knjigouser posted image . Hvala ti!!!
Drugače pa je bila pri nas danes patronažna sestra, Neli se je od torka zjutraj zredila samo za 10guser posted image , sam še ni bila podojena, v porodnišnici pa sem jo prej podojila, tako da upam, da bo jutri bolje. Pa malo je še rumenauser posted image .
Drugače je pa res pridna punčka. danes je prespala celo noč, vmes sem jo le 2x komaj zbudila, da sem jo podojila, podnevi pa jo dojim na 2-3huser posted image .
Vsem želim lepe porode in da bi se fajn sproščale pri popadkih kar pripomore k boljšemu odpiranjuuser posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
10.4.2008 11:59:16   
tasyo
daaan!

Danes sem pa najprej opravila šoping, pa kosilo dala kuhat (danes bo pečenja in rižek, zraven pa še cvetača v solati) in šele zdaj prišla do računalnika. Kar nenavadno zame v zadnjem mesecu... O noči pa tudi jaz ne bi...

Srečka, a spet doma?!? No, upam res, da se te čimprej usmilijo in pošljejo rodit. Ti pa Izi kar lepo povej, da jo tako nestrpno pričakujete in da ima tak princeskin kotiček, da je greh, da ga ne vidi....user posted image

Sem videla, da nekje dežuje - madona, pri nas pa tako sonce... Je prav luštno zunaj in bom spet pobegnila, da se ga naužijem.
Mi je pa prav smešno - danes sem zajtrkovala samo jogurt, brez kruha, pa je bila mala madam tako mirna, zdaj pa sem navalila na sveže jagode in mamo pravi žur. Že ve, kaj je dobro - upam res, da ne bomo imeli kakšne alergije, ker bo glih vse sadje, ki ga imam rada na sporedu kmalu po porodu....

SpeliG, se strinjam s tabo, da tule iz naše teme prav veje eno pozitivno vzdušje. Zato je meni tko fajn. Že res, da malo pojamramo, ampak te druge punce hitro spet dvignejo in je potem lažje. Bravo me user posted image user posted image !

No, zdaj pa res bežim na sončka, popoldan bom pa prečekirala, če je katera rodila... (Srečka, tu mislim predvsem nate!) Pozdravček!

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
10.4.2008 12:19:17   
scorpiogirl
Pozdravček še od mene oziroma od naju user posted image
še vedno 2 v 1 ... smo pa včeraj spet gledali na uro ... zvečer se je nekaj dogajalo na 10 minut, potem pa konec ... in smo zaspali user posted image ma, mi gre najbolj na živce, ker ne vem, ali je to to ali ne ... pride sicer kot en krč skozi križ in od vrha trebuha dol ... samo men bolj sapo vzame (oziroma zelo težko diham dokler ne popusti), pa kar mislim, da bi morali bit popadki bolj boleči user posted image no, upam, da mi kmalu (v parih dneh) voda odteče, da bom ziher, da se je začelo user posted image

danes boste pa vse en rižek jedle, tko da bom tudi jaz pripravila zelenjavo z rižem pa solatko user posted image nisem pa še odločena, če bom rižu dodala še kaj morskega ali ne ... bomo videli, kaj bo user posted image rekel user posted image

Srečka, tebi se pa tud ne uspe zmenit s tamalo, da je zunaj še bolj fajn user posted image jaz našemu skoz razlagam, kako bo imel zunaj še več prostora za razgrajat pa crkljali ga bomo še bolj kot zdaj ... pa kar ne pali user posted image mogoče bo bolj učinkovito, če ji v pesmico sestaviš pa tako poveš user posted image

Mamice, kako lepo, da se javljate user posted image Tanja, še slikice tvoje princeske čakamo user posted image

Tasyo ti kar zavidam sonček ... pri nas nekam oblačno pa skoz nekaj prši user posted image

no, fajn se imejte ... pridem še kaj počekirat user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
10.4.2008 12:48:49   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

danes boste pa vse en rižek jedleuser posted image

Ne, ne, pri nas bo škarpena in kisel krompir user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
10.4.2008 13:03:35   
zokica
POZDRAVLJENE!
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN TISTIM, KI BOSTE TO V KRATKEM POSTALEuser posted image
no, jaz sem danes imela pregled (naročeni), vse je ok, nič še ni videti, da bi se kaj pripravljalo na porod, tako da bomo še kar malo čakali, čeprav je moj srček že ves nestrpen in mi je rekel, da je prepričan da bom do torka rodila ( ne vem, po čem to sklepa )user posted image , jaz pa mislim, da bomo kar na rok počakali.
No, sestra mi je rekla danes: o, kaj vi pa še niste šli rodit?kaj pa še čakate?
(hja, čakam, da si bo naš mišek zmislil, kdaj bo blagovolil priti na svet )

za seznam: naslednji pregled imam naslednji torek 18.4., če se do takrat nič ne zgodiuser posted image

aja, pa še nekaj, jaz ne vem, če se najin user posted image  res tako redi ali kaj, v torek je rekla G, da ima nekaj čez 3300 g, danes pa je rekla, da ima že 3549 g, jaz pa sem še v teh dveh dneh vzela pol kile dol, tako da res ne vem...user posted image
no, grem zdaj v akcijo, čaka me čiščenje, prej pa še moram obesiti zavese in posteljnino, mamo tako lepo vreme, sonček fajn sije, pa malo je veter tako da bo hitro suho

UŽIVAJTE, meni bi zdaj pasala kaka kepica sladoleda user posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
10.4.2008 13:42:06   
resnično srečna
Joj srečnice...

vi o soncu, mi imamo pa tukaj tako sivino da se s pesotom samo prekladava iz enega konca na drugega in spiva...zdajle se bom dala v palerino pa bova šla vseeno malo na sprehod...ker peso je postal odvisnik od travnika za hišo in revež tako uživa, da mu tega veselja ne morem vzet...

naša princesa se pa danes ne miga kaj veliko...edino 2x je že kolcala, tako da očitno tud ona kuša pomagat pa se nažira plodovnice, da ju3 n bodo rekli, da jo je še dovolj...

...glede popadkov...hmmm....mene samo krči a so to popadki al ne pa nimam pojma, čeprav sem že rodila...he he...a ni to smešno....ampak sem takrat rodila tko ekspresno, da si jih nisem ohranila v spominu...

...glede hrane se strinjam s tabo Tasyo...upam, da bo naša ljubila sadje in zelenjavo, drugače bom jaz imela probleme prve mesece, ker sem odvisnik od tega....tako da bo za kosilo rukola z dodatki v solati, pa njokci...pa za posladek jagode s smetano in banano...

...mogoče bi pa ex tašči jaz morala rečt, da naj mi skuha polnjene paprike, da me bo tako kot prvič pred porodom u luft vrglo in vse skupaj pospešilo...mah saj ne vem kaj naj še naredim...po mojem bo treba kar mirno se dat na kavč in čakat...sam kaj ko jaz in mirnost ne greva skupaj...

...grem sedajle še perilo obesit...pa še malo svojo slabo voljo znest nad likalnik...pa pralni stroj bi tud še kak obrat lahko naredil preden mu dam kake 3 dni dopusta...

ekola...do naslednjega javljanja vam maham...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
10.4.2008 13:42:26   
malamalinca
user posted image Oj,
tudi jaz se javljam na raport, se moram pohvalit, da se počutim bolje (predvsem psihično ) in da sem se sama pri sebi vdala v usodo, da je vse točno tako kot mora biti in da bo naša princeska prišla k nam ravno takrat ko pač mora priti.
Popadki enkrat so, enkrat niso, sem se že navadila na te boleče BH popadke in se sploh več ne obremenjujem.Mogoče sem pa že kar nekaj odprta in bo to express porod.Jih imam že vsaj en mesec in ne bi bilo nič čudno...
Jutri imam končno pregled v Leonišču (po 4 tednih), da povem, kaj me je vse doletelo v tem času, se pravi vnetje zapestnih kanalov, moja trombozica in pa sedaj po ta novem še huda srbečica ponoči, okoli gležnjev, meč in pa po hrbtu.
Mi je pa pomagalo danes ponoči olivno olje, ekstra deviško seveda, tko da če še katero srbi, toplo priporočam.

Ja Srečka, porka špinčič, tebi se je pa tudi že kar nekaj kilometrine nabralo med tvojim domom in porodnišnico, a ne? Upam, da te bojo bolj resno začeli jemat že 1X.

Kekec in Mojci pa čestitke tudi z moje strani.user posted image user posted image user posted image

Danes dobim knjigo Modrost rojevanja,se že veselim, da bom lahko vsaj brala k itak nič drugega ne morem.Hvala onemu tam gori za mojo taščico, ki nam vsak dan skuha kosilo in vsako dopoldne čuva tamalega in seveda za mojega user posted image , ker še ni popolnoma izgubil živcev, saj je sam za vse + norišnico ima v službi.

papa, se beremo

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
10.4.2008 13:43:18   
simona pirc
Tudi jaz spadam med aprilčice sam nisem pogosto na forumu. V bistvu sam pridem mal prebrat k sm že tko velik na netu. dons se mi pa nič ne da...pa mal berem pa kaj natipkam. namest da bi delala diplomsko...
kot prvo si se Zokica zmotila v datumu ali dnevu...18.april ni torek ampak petek. trenutno kar spremljam dneve in datume. nikoli se ne kdaj gremo v Rim. Rok imam pa 25. aprila. aja ša tole s kilogrami mi ni jasno. od kje imaš tok natančne meritve? men je v ponedeljek rekla, da je težak user posted image  nekje med tremi in tremi in pol kilogrami. Pa da se lahko zmoti za pol kile. jst bi tud rada vedla...k zadnje čase nimam ne vem kakšnga apetita sploh do zdrave hrane.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
10.4.2008 13:49:43   
simona pirc
Mala malinca...če te skrbi koža...poskuša katerikoli izdelek, ki vsebuje alojo vero, ker ful pomaga. tud izdelki, ki vsebujejo tea tree so zelo dobri pri teh težavah. tko je men svetovala mami, ki se ukvarja s temi zelišči.

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
10.4.2008 13:56:20   
Roberta69
Jaz sem pa danes opravila s Tosamo in moram rečt, da je bila prodajalka prijazna in me ni nikamor priganjala user posted image .

Sem kupila tisto podlogo kot ti, Resnično srečna, če se ne motim (Racman - pralna) in kako jo boš ti namestila na "jogi" (sej si mislila tistega v vozičku), a boš dala spodaj recimo dve elastiki? Ker meni je šivilja naredila rjuhice tako, da je ob strani spodaj zadrga in v bistvu celo blazino oblečem, ne samo kot jogi rjuho in zdaj ne vem, al čem to podlogo obrezat, da bo tako velika kot blazina in dat spodaj, samo bog ve, če ne bo kam zlezla (sicer je rjuhica na knap) ali čem tko spodvihat robove in našit elastiko user posted image

In šivilja mi je naredila kovtrčke in rjuhice in vse izgleda prov super, zaračunala mi je pa zeloooo malo, tko da je tale moja .... res superca user posted image user posted image user posted image . Zdaj bom vse še lepo preprala, pa bo.

Spanec je bil pa danes tak kot se zagre - izgleda so tople misli Lepe poesadke pomagale user posted image .

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
10.4.2008 13:58:01   
scorpiogirl

user posted image  

10. 04.

- Sandrin - GP 
- Zokica - GP
- Lubici

11. 04.

-Srčekgirll - GP
- Simvir - GP in CTG
- malamalinca - GP

14. 04.

- barb77 - CTG
- trnuljčica - odhaja v P
- Jabolko
- minicca - CTG
- SpeliG - CTG
- novopecena - CTG
- big mamma - CTG

15. 04.

- Jo@n - PDC
- Krista 28
- Bela vrtnica - GP

16. 04.

- malecka24 - GP 

17. 04.

- Roberta69 - GP
- Scorpiogirl - GP in CTG
- Sirenetta - GP

18. 04.

-Srčekgirll -GP
- zokica - GP

25. 04.

-Srčekgirll - GP 

LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
10.4.2008 14:26:10   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

a boš dala spodaj recimo dve elastiki?

pri meni ni panike, jaz sem samo dvojno okrog jogija dala pa jogi rjuhico čez...tebi je pa oblekla celo ležišče, pa poskušaj spodvihat, če ti bo pa uhajalo pa kar obreži...saj trenalo se ti ne bo...

She
Within the measur

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?