tasyo
|
Dobro jutro! najprej naj še jz Čestitam tebi, Tanja, za tvojo princesko! Zdaj pa že uživate... Vam kar malo zavidam. Srečka, nisem ti hotela predat štafete... Upam da nisi preveč zlikala. Današnji pregled naj bo čim bolj ugoden in upam da popoldan že beremo novičke o tvoji pupi, ki bo uživala v pogledu na tvoj jezik!!!! Držim pesti! Sicer si pa res carica s temi pesnitvami... Mogoče boš do rojstva naše male že toliko fit, da jo boš spet lahko pozdravila z rimo - pa ne izvajam pritiska nate Lepa posadka - geslo za Tomažeka prosim!!!! Jabolko, verjamem, da imaš počasi vsega dovolj, ampak saj bo ponedeljek kot bi mignil tukaj, potem pa bo, boš videla... Malamalinca, tebe pa res pestijo vse nosečniške tegobe - upam da se ti šivi čimprej zacelijo in da bolečina popusti... SpeliG, vseeno je bolje, da si doma, kajne? Pa malo počvekaj z nami, pa bodo dnevi prej mimo. Novopecena, ob takem nečaku pa verjamem, da svojega otročka še težje pričakuješ, kajne? Hmmm, aja - Big mamma, tebi pa res ne bi prisodila petega otročka, tako super si! Tvoja hči je bila zelo lepa! Jaz sem se pa včeraj že spet celo popoldne potepala, pri novi hiši sedaj raste tudi že višnja, potem sem si kupila še ene čevlje za pomlad, da ne bom hodila na sprehode s fensi vozičkom in v šlapkah.... Moram bit malo usklajena, a ne? Sicer pa vsak izgovor prav pride... Še možeku sem kupila nove čevlje, potem sva se ustavila še pri prijateljih in domov prišla na smrt utrujena. Tako da sem ob polnoči padla v posteljo in spala do pol sedmih - tudi na wc nisem šla! Danes me čaka pregled, ctg - ki spet ne bo pokazal nič (ma sploh ne vem, zakaj moram hodit, ko pa se nič ne dogaja), tako da se bom verjetno oglasila šele zvečer. Lepo preživite dan in vse, ki nameravate danes rodit - srečno in s čim manj bolečin!!!!
|