Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 30.3.2008 19:32:46
|
|
|
|
snežinka7
|
maša nič bat ni tako hudo, neki takega kot ginekološki pregled. Kdaj pa imaš IUI?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 30.3.2008 21:22:22
|
|
|
|
Fargesia
|
nimam še pošte...
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 31.3.2008 8:00:38
|
|
|
|
Ashajt
|
1. uz opravljen na osmi dan cikla. In sicer folikli drobni na obeh straneh, endometrij pa 9. Sem dobila terapijo še za dva dni, jutri pa ponovno uz.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 31.3.2008 10:30:15
|
|
|
|
snežinka7
|
Ashajt držim pesti, da bodo folikli čez dva dni že dovolj veliki.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 31.3.2008 10:40:01
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashajt Se pogumno javljam, da mi je uspelo se sami špiknit . Sploh ni tako hudo... Igle sploh ne čutim, edino malo peče ko si vbrizgavam Menopur. Še dvakrat pa bo finito. No vidiš da gre.Pust raj svojga,saj veš,da je ves pofavlen.Bo še tebe. Vidim,da je šlo na uz ok in da bo kmalu akcija.Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 31.3.2008 10:41:42
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 ashajt bomo držale pesti v nedeljo. yuliah kako si? Jutri imaš že ET a ne? Upam, da se vse 3 oplodijo. O, Spelka tebe je pa povsod dost .Kako kaj MATI?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 1.4.2008 19:37:21
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 ashajt bomo držale pesti v nedeljo. yuliah kako si? Jutri imaš že ET a ne? Upam, da se vse 3 oplodijo. O, Spelka tebe je pa povsod dost .Kako kaj MATI? Sem tudi tam, kjer me najmanj pričakuješ! Resno zdej. Sem povsod, kjer so pogumne borke, ki rabijo ajn mejčken pestk pa objemčkov za srečo in tolažbo, če jim slučajno ne uspe. Torej sem po celem RR-ju. Ti pa nisi daleč za mano a ne? witto upam, da držita in si . kako ste pa ostale? mašika, tebi pa poseben pozdrav . Upam, da pošrat pride, drugač bom svoja psa poslala v akcijo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 1.4.2008 21:09:33
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 ashajt bomo držale pesti v nedeljo. yuliah kako si? Jutri imaš že ET a ne? Upam, da se vse 3 oplodijo. O, Spelka tebe je pa povsod dost .Kako kaj MATI? Sem tudi tam, kjer me najmanj pričakuješ! Resno zdej. Sem povsod, kjer so pogumne borke, ki rabijo ajn mejčken pestk pa objemčkov za srečo in tolažbo, če jim slučajno ne uspe. Torej sem po celem RR-ju. Ti pa nisi daleč za mano a ne? witto upam, da držita in si . kako ste pa ostale? mašika, tebi pa poseben pozdrav . Upam, da pošrat pride, drugač bom svoja psa poslala v akcijo. Špelka si pa ena faca veš .Upam,da bom kmalu tako kot ti.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 9:46:37
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 mašika, tebi pa poseben pozdrav . Upam, da pošrat pride, drugač bom svoja psa poslala v akcijo. Špelka, tile objemčki mi tak pašejo...mam zadnje dni kr mal krizo...
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 13:00:41
|
|
|
|
spelka12
|
Ti se kr zjokaj tetki Špelki. Mam 2 rami pa na vsaki 5 literski lonec za solze. Ko boš pa dobre volje bova pa pir notri natankale da bo žurka. Zakaj si pa žalostna? A zaradi a zaradi poštarja? Kje ste pa ostale IUI-jevke? Težko verjamem, da se vam nič ne dogaja. Jest bi pa tko navijala.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 13:18:31
|
|
|
|
witto
|
Oj Špelka, tu sem. Danes ima za se pojavit moja , pričakovala sem jo že zjutraj, tako kot prejšnji mesec.na 30 dan, pa je še ni. Čeprav sem učeraj ugotovila, da se mi je od decembra do marca, zamaknila za 7 dni.Torej bi jo mogla, dobit že na 28 dan, v ponedeljek(??) Danes sem pa kot ena cunja, tako mi je slabo, da nevem kaj bi sama z sabo , še so viroze v luftu, samo še to se mi manjka, da se me kaj loti.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 13:38:54
|
|
|
|
monikap
|
wito jaz pa mislim,da si nosečka . spelka ti si pa res ful zlata,da tako navijaš za nas .Če se ne motim imaš v petek ti UZ a ne?No takrat bom pa jaz navijala zate . YULIAH pa je že od nedelje v bolnišnici ima hiperstimulacijo vas pa vse lepo pozdravlja.Sedaj punce pa me stiskajmo pestke zanjo in za njeni pikici,da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 14:02:08
|
|
|
|
witto
|
Ej Monikap, kako si? Ja nevem, bomo videli, kako se bo danes odvijala situacija
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 14:34:15
|
|
|
|
spelka12
|
monikap NE. ne drži. UZ imam že jutri. Me je taaaaako strah. witto a na krvnega pa ti ne bi šla? Zdaj bi ti že sigurno pokazal nosečnost. No 2 sem že zbezala iz luknje, še ostale, gremo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 14:41:28
|
|
|
|
monikap
|
Spelka ups sem malo zabluzla bom pa jutri močno stiskala pestke,da vidiš svoja srčka . wito ja na krvni test pojdi bo že ziher pokazal .Jaz mislim,da si naša nova nosečka . Kje pa ste res ostale punce ?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 14:43:42
|
|
|
|
witto
|
Če se do petka ne bo prikazala tečka,grem v petek takoj zjutraj v laboratorij, da mi vzamejo kri
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 17:26:31
|
|
|
|
spelka12
|
witto seveda da je ne bo, kaj govoriš takele. Ti, ti te bom po riti. Pa naj bo v petek beta že visok, da bomo lahko nazdravile. Sem prebrala, da je naša/vaša YULIAH v bolnici zarad hiperstimulacije. Groza upam, da se hitro vrneš domov. Drugače ti pa lahko že skoraj čestitam, to je eden prvih in najboljših znakov nosečnosti . Upam, da trditev drži. monikap ni blema, je tolk informacij tukaj gor, da se človek res lahko izgubi. Hvala za pesti, vse bo povrnjeno.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 17:44:05
|
|
|
|
snežinka7
|
spelka12 držim pesti za UZ jutri witto držim pesti, da tvoje ne bo in zagledaš
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 18:11:24
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ti se kr zjokaj tetki Špelki. Mam 2 rami pa na vsaki 5 literski lonec za solze. Ko boš pa dobre volje bova pa pir notri natankale da bo žurka. Zakaj si pa žalostna? A zaradi a zaradi poštarja? zs maš...pa 10 litrski lonec na eno ramo, prosim!!!
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 18:56:41
|
|
|
|
witto
|
mislim,halo?????Naredim test, in to 2! bc,enakega kot v petek, in pokaže -. Naredim first sign, in pokaže isto kot 1.3. dve črtici. Zdaj pa nevem, res je, da ko sem delela bc,sem ga delala z prvim urinom, zdaj pa sem ga delala popoldan. še ni, res je, da sem imela krčke danes, ampak sem popila buscopan, in je boljše. Kakorkoli, v petek grem v laboratorij , ker jast nisem več normalna
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 19:05:31
|
|
|
|
snežinka7
|
witto zakaj pa nisi raje naredila s clear blue, jaz vedno naredim s clear blue ker v druge ne verjamem, pač sem tak tip, kaj čmo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 19:11:03
|
|
|
|
witto
|
sej imaš prav, ja. Pa dobro, petek je kmalu tu, in grem itak v laboratorij takrat
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 19:13:27
|
|
|
|
monikap
|
wito ti le pojdi v laboratorij saj testi res niso vedno točni stiskam pestke. snežinka kako si pa ti?Lepo počivaj in se pusti razvajat sedaj .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 2.4.2008 20:22:53
|
|
|
|
YULIAH
|
Jaz sem končno doma. Ta hiperstimulacija me je čist zdelala. V bolnici sem bila od nedelje pa do danes..hudo. Upam da lepo napredujete z vašimi postopki....se kaj javim jutri, danes sem tako utrujena....
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 8:12:11
|
|
|
|
witto
|
Nebo potrebno delat testa. Je prišla .......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Vrnitev na delovno mesto poporodniškem dopustuviki92S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?• Težave z usklajevanjem službe in družine (
48%)
• Strah pred izgubo službe (
11%)
• Prilagoditev na novosti in spremembe na delovnem mestu (
10%)
• Preobremenjenost in pomanjkanje energije (
15%)
• Z vrnitvijo na delovno mesto nimam težav (
15%)
Število vseh glasov: 91Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!