|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Javite se vse ki čakate na IUI
30.3.2008 19:32:46   
snežinka7
maša nič bat ni tako hudo, neki takega kot ginekološki pregled. Kdaj pa imaš IUI?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
30.3.2008 21:22:22   
Fargesia
nimam še pošte...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
31.3.2008 8:00:38   
Ashajt
1. uz opravljen na osmi dan cikla.  In sicer folikli drobni na obeh straneh, endometrij pa 9. Sem dobila terapijo še za dva dni, jutri pa ponovno uz.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
31.3.2008 10:30:15   
snežinka7
Ashajt držim pesti, da bodo folikli čez dva dni že dovolj veliki.

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
31.3.2008 10:40:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Ashajt

Se pogumno javljam, da mi je uspelo se sami špiknit user posted image user posted image . Sploh ni tako hudo... Igle sploh ne čutim, edino malo peče ko si vbrizgavam Menopur. Še dvakrat pa bo finito.

No vidiš da gre.Pust raj svojga,saj veš,da je ves pofavlen.Bo še tebe.user posted image user posted image user posted image
Vidim,da je šlo na uz ok in da bo kmalu akcija.Držim pesti.user posted image

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
31.3.2008 10:41:42   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

ashajt bomo držale pesti v nedeljo.
yuliah kako si? Jutri imaš že ET a ne? Upam, da se vse 3 oplodijo.

O, Spelka tebe je pa povsod dostuser posted image user posted image user posted image .Kako kaj MATI?user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
1.4.2008 19:37:21   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

O, Spelka tebe je pa povsod dostuser posted image user posted image user posted image .Kako kaj MATI?user posted image

Sem tudi tam, kjer me najmanj pričakuješ!user posted image user posted image
Resno zdej. Sem povsod, kjer so pogumne borke, ki rabijo ajn mejčken pestk pa objemčkov za srečo in tolažbo, če jim slučajno ne uspe. Torej sem po celem RR-ju. Ti pa nisi daleč za mano a ne?
witto upam, da  user posted image  držita in si user posted image .
kako ste pa ostale?
mašika, tebi pa poseben pozdrav user posted image user posted image user posted image . Upam, da pošrat pride, drugač bom svoja psa poslala v akcijo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
1.4.2008 21:09:33   
pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Sem tudi tam, kjer me najmanj pričakuješ!user posted image user posted image
Resno zdej. Sem povsod, kjer so pogumne borke, ki rabijo ajn mejčken pestk pa objemčkov za srečo in tolažbo, če jim slučajno ne uspe. Torej sem po celem RR-ju. Ti pa nisi daleč za mano a ne?
witto upam, da  user posted image  držita in si user posted image .
kako ste pa ostale?
mašika, tebi pa poseben pozdrav user posted image user posted image user posted image . Upam, da pošrat pride, drugač bom svoja psa poslala v akcijo.

Špelka si pa ena faca vešuser posted image .Upam,da bom kmalu tako kot ti.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
2.4.2008 9:46:37   
Fargesia

Špelka, tile objemčki mi tak pašejo...mam zadnje dni kr mal krizo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
2.4.2008 13:00:41   
spelka12
Ti se kr zjokaj tetki Špelki. Mam 2 rami pa na vsaki 5 literski lonec za solze. Ko boš pa dobre volje bova pa pir notri natankale da bo žurka. Zakaj si pa žalostna? A zaradi user posted image  a zaradi poštarja?
Kje ste pa ostale IUI-jevke? Težko verjamem, da se vam nič ne dogaja. Jest bi pa tko navijala.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
2.4.2008 13:18:31   
witto
Oj Špelka, tu sem. Danes ima za se pojavit moja user posted image , pričakovala sem jo že zjutraj, tako kot prejšnji mesec.na 30 dan, pa je še ni. Čeprav sem učeraj ugotovila, da se mi je od decembra do marca, zamaknila za 7 dni.Torej bi jo mogla, dobit že na 28 dan, v ponedeljek(??) Danes sem pa kot ena cunja, tako mi je slabo, da nevem kaj bi sama z sabouser posted image , še so viroze v luftu, samo še to se mi manjka, da se me kaj loti.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
2.4.2008 13:38:54   
monikap
wito jaz pa mislim,da si nosečkauser posted image .
spelka ti si pa res ful zlata,da tako navijaš za nasuser posted image .Če se ne motim imaš v petek ti UZ a ne?No takrat bom pa jaz navijala zateuser posted image .
YULIAH pa je že od nedelje v bolnišnici ima hiperstimulacijo vas pa vse lepo pozdravlja.Sedaj punce pa me stiskajmo pestke zanjo in za njeni pikici,da bo vse ok.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
2.4.2008 14:02:08   
witto
Ej Monikap, kako si? Ja nevem, bomo videli, kako se bo danes odvijala situacijauser posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
2.4.2008 14:34:15   
spelka12
monikap NE. ne drži. UZ imam že jutri. Me je taaaaako strah.
witto a na krvnega pa ti ne bi šla? Zdaj bi ti že sigurno pokazal nosečnost.
No 2 sem že zbezala iz luknje, še ostale, gremo.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
2.4.2008 14:41:28   
monikap
Spelka ups sem malo zabluzlauser posted image bom pa jutri močno stiskala pestke,da vidiš svoja srčkauser posted image .
wito ja na krvni test pojdi bo že ziher pokazaluser posted image .Jaz mislim,da si naša nova nosečkauser posted image .
Kje pa ste res ostale punceuser posted image ?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
2.4.2008 14:43:42   
witto
Če se do petka ne bo prikazala tečka,grem v petek takoj zjutraj v laboratorij, da mi vzamejo kri

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
2.4.2008 17:26:31   
spelka12
witto seveda da je ne bo, kaj govoriš takele. Ti, ti te bom po riti.user posted image  Pa naj bo v petek beta že visok, da bomo lahko nazdravile.
Sem prebrala, da je naša/vaša YULIAH v bolnici zarad hiperstimulacije. Groza upam, da se hitro vrneš domov. Drugače ti pa lahko že skoraj čestitam, to je eden prvih in najboljših znakov nosečnosti user posted image user posted image . Upam, da trditev drži.
monikap ni blema, je tolk informacij tukaj gor, da se človek res lahko izgubi. Hvala za pesti, vse bo povrnjeno. 

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
2.4.2008 17:44:05   
snežinka7
spelka12 držim pesti za UZ jutri
witto držim pesti, da tvoje user posted image ne bo in zagledaš user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
2.4.2008 18:11:24   
Fargesia

Ti se kr zjokaj tetki Špelki. Mam 2 rami pa na vsaki 5 literski lonec za solze. Ko boš pa dobre volje bova pa pir notri natankale da bo žurka. Zakaj si pa žalostna? A zaradi user posted image  a zaradi poštarja?

zs maš...pa 10 litrski lonec na eno ramo, prosim!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
2.4.2008 18:56:41   
witto
user posted image mislim,halo?????Naredim test, in to 2! bc,enakega kot v petek, in pokaže -. Naredim first sign, in pokaže isto kot 1.3. dve črtici. Zdaj pa nevem, res je, da ko sem delela bc,sem ga delala z prvim urinom, zdaj pa sem ga delala popoldan. user posted image  še ni, res je, da sem imela krčke danes, ampak sem popila buscopan, in je boljše. Kakorkoli, v petek grem v laboratorijuser posted image , ker jast nisem več normalnauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
2.4.2008 19:05:31   
snežinka7
witto zakaj pa nisi raje naredila s clear blue, jaz vedno naredim s clear blue ker v druge ne verjamem, pač sem tak tip, kaj čmo.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
2.4.2008 19:11:03   
witto
sej imaš prav, ja. Pa dobro, petek je kmalu tu, in grem itak v laboratorij takrat

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
2.4.2008 19:13:27   
monikap
wito ti le pojdi v laboratorij saj testi res niso vedno točni stiskam pestke.
snežinka kako si pa ti?Lepo počivaj in se pusti razvajat sedajuser posted image .

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
2.4.2008 20:22:53   
YULIAH
Jaz sem končno doma. Ta hiperstimulacija me je čist zdelala. V bolnici sem bila od nedelje pa do danes..hudo.
Upam da lepo napredujete z vašimi postopki....se kaj javim jutri, danes sem tako utrujena....

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
3.4.2008 8:12:11   
witto
Nebo potrebno delat testa. Je prišla user posted image .......user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Vrnitev na delovno mesto poporodniškem dopustu
viki92

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?

• Težave z usklajevanjem službe in družine (48%)

• Strah pred izgubo službe (11%)

• Prilagoditev na novosti in spremembe na delovnem mestu (10%)

• Preobremenjenost in pomanjkanje energije (15%)

• Z vrnitvijo na delovno mesto nimam težav (15%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!