|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
9.4.2008 8:08:44   
*bubi*
Vidim, da se kar zbirate na pogovoru. Bo verjetno popoldan ful za prebrat user posted image  Jaz pa odhajam v službo user posted image  Ja, ploskam, ker jo po 14 dneh prav pogrešam. Pa z velikim upanjem grem, da dobim zdaj NDČ, ko sem strokovnega naredila user posted image

Joj, še samo 2 meseca, junij je itak v kaosu v SŠ, potem pa zaslužen dopust in porodniška. Jaz že tak komaj čakam, ampak vem, da bo minilo s svetlobno hitrostjo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
9.4.2008 8:09:52   
*bubi*
Joj, še to sem zdaj videla: našim user posted image  začnejo zdaj že laski rast user posted image  Piše na mojem tickerju user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
9.4.2008 8:12:09   
*bubi*
Saj sem vedela, da sem še nekaj pozabila user posted image

V Triotu imajo vozičke + vso ostalo otroško opremo čisto na zadnjem koncu, mimo vseh igrač. Tako da če je tvoj starejši poba akter, res pridete samo do koles in traktorjev user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
9.4.2008 8:45:48   
Tejchy
En lep sončen pozdrav iz Koroške!

Vidim, da ste kr pridno čvekale user posted image  user posted image  

lana luna - mene je G na prvem pregledu vprašala po družinski amnezi... tako sestra, s katero sva izpolnile MK, kot tudi G. Pa tudi izvid vseh priskav se mi vpisujejo v MK.. mam kr polno.. oz pač napisano to, kar je doslej potrebno. Če si prebrala navodila, lahko tud sama kaj vpišeš noter.. Sestro prosi, enkrat ko boš čakala, da ti pokaže - reči, da bi imela rada vpisano, da boš imela za spomin..

taja1235 - upam, da si že kaj boljš.. js do zdj nisem imela kakih problemov s hudimi bolečinami (moram potrkat) .. sam včeraj sem se zvečer res ful slabo počutila - vse me je neki dol tišalo user posted image  tak da sem spila en Babe čaj user posted image  in šla že ob 20.30 spat.. Danes pa je že boljše.. Upam, da se mi kaj takega ne bo več dogajalo.. ni prijetno.. me je kr stisnilo pri srčku, zaradi mojega user posted image , da ne bi bilo kaj narobe..

gold fish - predlogi za jest.. hmmm... ma js bi kr vrgla meso in krompir v pečico pa naj se samo peče.. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
9.4.2008 8:58:05   
petra1978
Ojla pupe.
Malo vas moram pozdravit in vam kak sončen žarek poslat.

Včeraj sma bile s sestrično, ki ima sina (3,5 mesece) pri drugi sestrični, ki ima hčerko (9 mecesev) na obisku. Joj je bilo lušno cel dan preživet s temi malimi žabami. Komaj že čakam, da se bom tudi jaz pocartala s svojo pikico. In tudi na ponedeljek že komaj čakam, mogoče pa izvem, kaj se skriva v mojem trebuščku.user posted image

Danes je šla moja sestra v Nemčijo in sem ji zraven dala 2 kataloga vozičkov in ji naročila, da mora malo cene prevetit, kakšne imajo tam. Jaz se zaenkrat odločam med dvema vozičkoma. Ali PP GT3 Completo ali pa JANE Slalom PRO. Ta dva sta mi nekako najbolj všeč. Ko pride sestra domov, bom poročala kakšne cene so v Nemčiji.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
9.4.2008 9:22:36   
bučkabb
lep pozdrav souser posted image

vidim da ste lepo pridne in čvekate v polno, in da že kr lepo nabavljate oblačila in za vozičke ste že v polnem tekuuser posted image user posted image  lepo

jaz pa še nimam niti ene stvarce za našo user posted image  in se mi nikakor ne ljubi hodit po trgovinah in čekirat. ne vem kdaj me bo zagrabla ta nakupovalna mrzlica, ampak ko me pa bo pa verjetno ne bom mogla nehatuser posted image user posted image

no drug teden v četrtek mam pregled in že komaj čakam kaj bodo rekl, pol pa bom po moje kr kmal mela morfo tak da pol se mi bo pa verjetn odprl, sploh če bom zvedla kaj bomo mel.

čestitam vsem za uspešne preglede in držim pesti za vse ki jih boste še meleuser posted image user posted image

uživajte v svoji nosečnosti in probite se čim manj obremenjevat s tem kaj kdo reče in kakšno mnenje ima.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
9.4.2008 9:26:00   
pf
Pozdravljene.
Gold fish lahko narediš obaro piščančjo in štrudelj jabolčni, krompirjev golaž z mesom, makaronovo meso in solato...
Če še pade kaka ideja, ti javim naknadno. To imaš vse kar hitro kuhano in ne rabiš zraven skozi stat.
Lepo se imejte.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
9.4.2008 9:38:43   
onina
Gold fish - se spomnim, ko smo doma zidali (pred 20 leti) in smo imeli delavce. Je mami kar naročila hrano, ker je drugače res preveč za kuhat. Je pa tudi odvisno, koliko delavcev imaš.

Joj, spet sem lačna...sedaj sem pridobila 3 kg in sem prišla na magičnih 50 kg.

Drugače pa priporočam, da si sposodite kakšno prsno črpalno (lahko ročno). Jaz prej sploh o tem nisem razmišljala, ko sem pa prišla v porodnišnico in sin ni mogel zagrabiti bradavice, mi je pa še kako prav prišla. Pa zelo zadovoljna sem z baby phonom (Know how), da lahko v miru v kuhinji kuham in hkrati slišim vsak otrokov šum. Ja, je kar nekaj stvari za kupit...otroka pa drugače previjam na pralnem stroju, zraven pa imam omarico z oblačili. Je fajn, ker je vse v kopalnici in po kopanju ni treba otroka nositi v drugo sobo.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
9.4.2008 9:39:56   
onina
sem se zgoraj zmotila glede prsne črpalne - sem mislila napisat, da ko sem prišla iz porodnišnice (in ne v porodnišnico), sem jo rabila.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
9.4.2008 9:45:18   
maybebaby
Jutro....

Kaj človek nebi pomislil na hrano ko pa sedaj v 19. tednu vsak dan na nos. koledarčku piše:
Kilogrami gor ali dol, danes je dan za razvajanje. Privoščite velik kos torte ali pico.user posted image  In potem se danes vagam...jk: za 4kg smo se že zredil!user posted image  Pa otroček še kilce nima! Joj,joj... Nič ne pomaga ko začne tko v trebuščku bolet. Danes sem ob petih zjutraj štrudljala! Pa dober tek! 

caučk...

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
9.4.2008 10:55:14   
pf
Maybebaby jaz imam tudi tam nekje štiri kilograme več, natančno bom videla danes, ker imam pregled pri ginekologu. Tako me glava boli punce, da vam sploh ne morem opisati. Ne spomnim se, da bi me kdaj tako bolela. Od bolečin sem bruhala. Vzela sem en lekadol, ker to že traja par ur, ampak sploh ne primer. Morem malo ginekologinjo vprašat, ker me je sedaj v nosečnosti že kar enih petkrat bolela tako ornk, samo ne tako fejst kot danes. Saj nekaj sem brala, da nosečnice rada glava boli, ker se proizvaja večja količina krvi ali kako. Upam, da bo bolje. 

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
9.4.2008 11:57:49   
arabela*
oila punce.
Jaz pa se že eno uro spravljam k delu.Malo sem dala čuvat,ker nameravam pospravljat.Imam kaos.Me pa ima,da bi najraje šla v posteljouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
9.4.2008 12:05:13   
taja1235
sporočam da sm že mal bolš..zdej sm se najedla zelenjvanega kanelona in pire kormiprja ter
omakce iz špinače in mešane solatke..zdej pa šibam na delo ;)

Punce fajn bodte pa se beremo... Božajte bušije user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
9.4.2008 12:20:35   
KAHLO
OJla moje pupe!!!

Mene pa je danes zajel pravi lenobitis, nič se mi ne da.....najraje bi šla domov spančkat in bi spančkala in spančkala!!!!!! pa bo treba še kar lepo nekaj urc v službi presedet.

Punce jaz bi pa rada za našo ta malo imela košarico za začetek, tako pleteno pa k je na koleščkih, bi lih v spalnico na mojo stran pasala, njene postle ne moram tam not stlačit, ne bi pa rada da bi mala v začetku v svoji sobi sama pančala!! a ve mogoče katera kje se da to dobit......?!?!?

drgače pa nič novega pr nas..........sam da bi danes ajaliiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Pa komaj čakam drug teden k mamo v petek morfologijo.....sva že oba dopuste v službi vzela!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
9.4.2008 12:33:47   
*bubi*
Punce jaz bi pa rada za našo ta malo imela košarico za začetek, tako pleteno pa k je na koleščkih,

http://www.soncek.si/si/pohistvo/zibelke-koski-g2015.shtml

Tukaj je nekaj ponudbe user posted image  Cartkano user posted image

Mi smo si lani tole privoščili, pa je na žalost še vedno v škatli in zdaj čaka našega user posted image :
user posted image

Ležišče je 43x80 cm. Lahko se spodaj da tudi zibelka namesto kolesc, pretvori pa se na koncu v klopco. Pa nastavke ima, da lahko priključiš k veliki postelji kot stransko ležišče. 4v1 varianta v glavnem user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
9.4.2008 12:34:36   
bark
KAHLO   z mojimuser posted image sva v soboto pohajkovala po BTC Citiju in sva zavila v Baby center, pa sem vidla košarice, nisem pa gledala cene. Sem pa prepričana, da jih imajo še kje.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
9.4.2008 12:43:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Punce jaz bi pa rada za našo ta malo imela košarico za začetek, tako pleteno pa k je na koleščkih, bi lih v spalnico na mojo stran pasala, njene postle ne moram tam not stlačit, ne bi pa rada da bi mala v začetku v svoji sobi sama pančala!! a ve mogoče katera kje se da to dobit......?!?!?

drgače pa nič novega pr nas..........sam da bi danes ajaliiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Pa komaj čakam drug teden k mamo v petek morfologijo.....sva že oba dopuste v službi vzela!!!user posted image user posted image user posted image

Kahlo -glih tako košarico na kolesih sem jaz za prvega dobila.....od moje botrce na sposojo...je bila že sestrična not, ki ima danes 30let..... pa naš pikec ni hotel noter bit...
Vprašaj malo okrog, mogoče se še najde pri kom na podstrešju....., nove pa imajo recimo v xxxlutz .....poglej par strani nazaj sem napisala link.... je pa v baby katalogu na strani 28 ( STUBENWAGEN - 339€), imajo pa na strani 36 ovalni kinderbett - 599€....oz. še bolj praktično  na str. 37 - BABY BAY -165€ ......

...če ne najdeš linka se mi javi.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
9.4.2008 12:46:39   
ključek
pol pa kr spat, KAHLO!! user posted image  kaj nej jaz rečem?? 3mesece sm spala do kdaj sem hotla, zdej pa spet vojaški težim-auf ob pol šestih. user posted image
kar se pa košaric tiče...jz jo bom tud mela, mi jo bo ena posodla, drgač pa poglej v BC ali pa na kakšni tržnici, kjer majo suho robo pa to. tuki bo najcenejša.
sm šla zdle po bolniški list, res je konec lenarjenja. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
9.4.2008 12:47:42   
ključek
o, ribica, kako si????? user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
9.4.2008 12:47:59   
gold fish
Kahlo -evo še link.http://www.xxxlutz.at/xxxl-auswahl/prospekte/spezialkataloge

Neposredna povezava do sporočila: 2745
9.4.2008 12:50:03   
bučkabb
kahlo men so tud ful všeč te košare in podobne zibelke.

jaz pa upam da si bom lahka od sorodnice sposodila tako tapravo v starovirskem stilu narejeno zibelko, ki je sedaj še na sposoji drugje in upam da takrat ne bo zasedena, ker skoz roma okol. je ful ful lepa. je bolj majhna in je sam za prvih par mesecov, pol bomo pa itak kinderpet začel prakticirat.  

ej bubi tale tvoja posteljca je tud ful lepa in po moje še praktična, ko ma tolk možnih kombinacij.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
9.4.2008 12:53:44   
KAHLO
punce ve ste zakon!!!!!!user posted image user posted image user posted image

sem včeraj prodajalko v turbo limaču spraševala, pa se ji tud sanjalo ni o nobenih košaricahuser posted image user posted image user posted image  sem že mislila da je z mano kaj narobe.....grem takoj zdaj vse linke poštudirat.
Sem pa tud že pr unih stricih z suho robo čekirala, pa niso imeli, sam tiste micene, za igračo....tist k smo mele k smo ble male za naše punčkeuser posted image user posted image user posted image  gold fish ti si res špica.....vidim da si na tekočem s temi stvarmi.....tak da se še bom sigurno na tebe obrnila, če lahkouser posted image

Me to you.....takoj bi šibnila spat......!!! in uživaš v delavnih dneh!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2747
9.4.2008 12:55:01   
KAHLO
ja ta od bubi je tud meni všeč, pa če se da pol v marsikaj skombinirat je tud špica, samo verjetno je cena tud špicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
9.4.2008 12:59:01   
KAHLO
gold fish....kje pa je ta lutz xxx, al je to možno samo preko kataloga naročit!!??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
9.4.2008 13:01:19   
*bubi*
ej bubi tale tvoja posteljca je tud ful lepa in po moje še praktična, ko ma tolk možnih kombinacij.

Meni je takoj prirasla k srcu, ko sem jo videla. Razlog je isti: v spalnico ne morem dat kinderpeta, ta posteljica pa gre na prehod med posteljo in omaro. Čez dan pa jo nameravam v dnevno sobo premaknit. Pa dovolj nizka je, da bo bubi not videl in ni nevarnosti, da bi jo zvrnil. Ja, tudi na to je treba mislit user posted image  
In zdaj, ko vidim cene koškov, niti ni bila tako blazno draga. user posted image  Vse s posteljnino vred 135€ v Toysu. So pa imeli samo modro, roza itak ne bi upala na blef kupit. Obstaja pa še bež.

Tukaj so vse: http://www.babyland-zeller.de/

Babys Mobel-->Schlafen-->Multifunktionsbettchen (na Stubenwagen pa so koški za 100€ vse komplet!)

user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.