|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
9.4.2008 13:03:27   
ključek
no, takšno, podobno bom imela jaz, samo brez tega "baldahina" al kako se reče.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
9.4.2008 13:04:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ja ta od bubi je tud meni všeč, pa če se da pol v marsikaj skombinirat je tud špica, samo verjetno je cena tud špicauser posted image user posted image user posted image

Evo, sem tačas že odgovorila. Ja, je dosti za tiste 3 mesece, ampak sem si vseeno privoščila user posted image  Na koncu pa bo klopca za otroke (baje ima nosilnost 100 kg user posted image user posted image user posted image )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
9.4.2008 13:05:50   
*bubi*

gold fish....kje pa je ta lutz xxx, al je to možno samo preko kataloga naročit!!??

V Avstriji, en je hitro čez mejo, en velik prenovljen pa v Grazu (tam še nisem bila). Je pa XXXLutz nekaj ful podobnega kot pri nas Rutar. 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
9.4.2008 13:23:20   
arabela*
hojla.
Vau,kake lepe postlice.Jaz tud premišljujem,da bi eno tako malo imela ali pa zibelko.Itak lahko otrok  dolgo noter spi.Sploh če je prostor majhen,je zelo fajn.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
9.4.2008 13:37:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

o, ribica, kako si????? user posted image

zadnji teden v gužvi .... saj sem že napisala, da imamo delavce, urejamo dvorišče - cca 300m2 .... sedaj so ta #umazana# dela mimo, trenutno polagajo tlakovce..... Aja pa še v kleti nam neke finese z gips platami delajo..., za konec vikenda dobimo pa še malarje.....   No bo pa pol tolko lepše......

Edino kar me jezi je to kuhanje.... najprej dopoldan malica, pol še pa kosilo.......  danes so imeli kranjske klobase, paradižnik pa kruh za malico, za kosilo dobijo goveji golaž in žganke ter kruh..., jutri pa po vsej verjetnosti kar makarone pa zeljno solato...... , za malico pa bodo jutri kar sendviče dobili (včeraj sem jim šla po hamburgerje...)
Zadnjič...v nedeljo sem pekla meso v pečici in riž ter regrat...aja pa še goveja juha.....pol pa moram ravno pravi trenutek potrofit, ko ni kaj takega, da ne morejo kar skočit....

No dovolj jamranja....

Moj baby me že kar veselo pozdravlja, komaj čakam 5.5., še prej pa seveda novo odločbo...bi jo mogla dobit ta teden....., če ne moram klicati v službo, da koristim lanski dopust....

Nisi ti napisala,da ne greš v službo...al sem jaz kaj zabluzila....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
9.4.2008 13:40:09   
gold fish

gold fish ti si res špica.....vidim da si na tekočem s temi stvarmi.....tak da se še bom sigurno na tebe obrnila, če lahkouser posted image

lahko....user posted image .... sem ravno včeraj šla v tega xxxlutza, pa niso imeli nič kaj izbire pri vozičkih.... bom morala iti v tistega v smeri proti Celovcu...., pa pa še v Toysa in Trio pogledat.....

Veš, da tista stvarca na str.37 niti ni tako slaba...moram v živo pogledat....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
9.4.2008 13:48:23   
gold fish
Kahlo - jaz vem za te na Štajerskem koncu..... dva sta v smeri proti Grazu.... en je v Lipnici -Gralla, drugi malo pred Grazem....  Baje, da je ful velik smer Graz - Celovec - še nisem bila...
Pa v Celovcu  je tud....
...

Tu na tem linku imaš vse filiale....
http://www.xxxlutz.at/index.php?id=29

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
9.4.2008 13:51:19   
KAHLO
 gold fish ja jaz bi tud raje v živo prej videla, sam ta košara od bubi za 100 evrov mi je tud všeč, pa še blazine pa postelnino že zraven dobiš, ampak po moje to lahko sam prek neta naročiš, ne moraš prej it pogledat.....al kako je to bubi s tem babylandom?!?!?!

Ja jaz grem večkrat v graz pa se ne spomnim nobenga xxxlutzauser posted image  a je kje v bližini west centra v grazu ali tam pr seiersbergu, kje pa je v celovcu?!?!?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
9.4.2008 13:52:24   
KAHLO
thanks fishika.....pa ti me celo prehitevaš z odgovoriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
9.4.2008 13:52:49   
KAHLO
a si mogoče una zlata ribica k izpolnjuje željeuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
9.4.2008 13:53:21   
gold fish
Sayuri - kuku....user posted image   kaj si med nas zašla user posted image  ...nočeš več bit avgustovka

Neposredna povezava do sporočila: 2761
9.4.2008 13:56:47   
gold fish
..... sem si nekaj pri avgustovkah sposodila, pa ne me kregat....user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC      
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

< Sporočilo je popravil gold fish -- 9.4.2008 13:58:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 2762
9.4.2008 13:57:34   
sayuri
user posted image user posted image user posted image  o ribica...sem zavohala, da se o Lutzu pogovarjate. Pa sem si katalog dol snela user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2763
9.4.2008 14:02:08   
gold fish
meni imajo ful lepe stvari...včeraj sta naša dva moška predstavnika skoraj ponorela, ko sem jaz na baby oddelek zašlauser posted image ...sta se kar na kavč zleknila in me čakala..... sem samo  zijala prodajala, pa na ram memoriralauser posted image ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
9.4.2008 14:03:20   
gold fish

a si mogoče una zlata ribica k izpolnjuje željeuser posted image

mogoče ...user posted image ...kako pa ti že lahko izpolnim...misliš, da ne....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
9.4.2008 14:06:20   
gold fish

Ja jaz grem večkrat v graz pa se ne spomnim nobenga xxxlutzauser posted image  a je kje v bližini west centra v grazu ali tam pr seiersbergu, kje pa je v celovcu?!?!?

...če greš po avtocesti je prvi na izvozu za Lipnico... prideš v Grallo... mimo rondoja...gledaš na levi strani...new yorker, takko, yello, na vogalu je bil včasih forstinger, zdaj je deichmann nasproti na isti strani je xxxlutz, pol naprej pa baumax....in prideš do drugega rondoja....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
9.4.2008 14:12:09   
Tejchy
Kahlo - tud js bi dans kr spala  user posted image  user posted image  Čeprav sem včeraj že ob 20.30 šla spat, vstala pa sem danes ob 6.30.. prava zaspanka sem ratala user posted image  user posted image

No, js mam pa to srečo, da mi v spalnico gre posteljica kamot user posted image  user posted image  Tako, da ne mislim kupovati kakih koškov ali zibelk.. Čeprav sem tudi razmišljala o tem.. Predvsem zato, ker čez dan ponavadi nisi v spalnici in pol ne vem kam otroka dat, da je npr. lahko v kuhinji, dnevni zraven tebe.. Sam pri nama je itak tko, da je spalnica kr takoj zraven dnevne in jedilnice.. tako da bom pač imela vrata odprta.. al pa bom vzela kinderpet tak, kjer je tudi možnost kolščk, da ga bom lahko čez dan zapeljala v dnevno.

Drugače mi je pa otroška sobica tale fuuuuuuuul luškana.. sam imajo kr mal zasoljeno ceno.. user posted image  Itak pa sva rekla, da bova s sobico zaenkrat še počakala in da pride na vrsto ko bo otrok malo odrastel.. Zaenkrat jo bom še js imela v najemu za delovni kabinet user posted image  user posted image  

http://www.soncek.si/si/easy-baby-otroska-soba-primavera-i9163.shtml

Sem pa razmišljala, da bi že kar zdj vzela posteljo oz kinderpet velik 70x140. Pa takega, ki se da potem spremeniti v mladinsko posteljo. Kaj pravite? Zdi se mi dost praktično to, ker imaš potem to posteljo za dlje časa. Po drugi strani pa - za novorojenčka je postelja velika - je fajn da jo ogradiš.. Pa če bomo potem naknadno kupovali sobico - smo potem malo omejeni in moramo gledat na to, da gre postelja zraven. Kako bi se ve odločile?

Neposredna povezava do sporočila: 2767
9.4.2008 14:25:49   
KAHLO
goldy hvala ti za tvoj natančen opis, zdaj pa vem kje misliš, se tam tud s sestro večkrat stavima, k greva po čevlje, nasproti je pa bencinska črpalka če se ne motim!!! ja ja.........vidim da mava iste destinacije, sam da jaz že nisem tam po baby trgovinah hodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejchy.....najina otroška soba pa je poleg dnevne sobe in bi bla pol naša pikica meni predaleč, da bi pa jo na tleh v eni košari mela pa ni šans!!!!user posted image  bom pa tud jaz od sestre dobila to otroško posteljo (žal ni na koleščkih) in je mal večja, ker se tud pol v mladinsko nardi...ampak ni šans da jo spravim v spalnico, pa neki me strašijo, da ni vredu če dojenček na začetku v bl prostorni postelci spi...user posted image  kar mi še zdaj ni čist jasno, ampak kajo da rabi to zavetje ....no in pol bi taka košarica bla idealna, čez dan bi si jo peljala v kuhno in dnevno, večer pa v spalnico!!!!user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
9.4.2008 15:16:20   
petra1978
Tudi meni so zelo všeč te košarice, pa zibelke pletene in vse to. Tako cart je. Samo jaz sem se odločila, da bom kar kupila posteljo, ki se potem spremeni v mladinsko posteljo. Se mi zdi bolj praktično, glede na to, da je pri nama dovolj prostora.
Čez dan ga oz. jo (še ne vemo) bom pa verjetno imela kar v tem ležalniku, ko se zdaj dobijo za male pike. Ne vem, verjetno si bom do septembra še trikrat premislila, ampak to mi je za zdaj OK.
Kaj pa baldehin? Ga boste imele? Meni je to tako všeč, da sem že skoraj 99% da ga bomo imeli. 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
9.4.2008 15:25:02   
Tejchy
pa neki me strašijo, da ni vredu če dojenček na začetku v bl prostorni postelci spi...

ja, to je zaradi tega, ker je navajen ozkega prostora maternice user posted image  .. zato priporočajo, da se postelja pregradi, če se že odločiš za veliko, da se otrok boljš počuti.. pri pregrajevanju moraš pa tudi pazit, da narediš tako, da je za otroka varno.. Baldahinček  - js ga bom imela, ker so mi ful lušni user posted image  user posted image

No, drugač sem pa tud jaz razmišljala, da bi poleg te velike postelje, vzela še ležalnik - tega pa pol lahko nosim okol in okol.. v kuhinjo, dnevno, na obiske, ..
Sam ne vem oz. nisem se še pozanimala ali je lahko novorojenček že v takem ležalniku al ne??

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 9.4.2008 15:27:57 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
9.4.2008 17:05:01   
pf
Sem že iz pregleda. Pikica ima že 300 gramov in je vse vredu z njo, no pa z mano tudi, le malo bolj nizko leži. Morfologijo imam 8.5., še kar dolgo, ampak nič zato, ker jo itak stalno zmeri od glavice do trebuščka, pregleda srček po prekatih, srček smo tudi poslušali. Glede odločbe ZZZS za bolniško glede mirovanja na domu mi je rekla, da lahko grem komot ven vsak dan in če me bodo iskali bo že ona povedala, da mi je dovolila izhode.
Kahlo te košarice in zibelke so tudi meni všeč, ampak bomo kar vzeli posteljico, ker nam ravno gre noter.
Tejchy tudi midva bova vzela 70 x 140 kinderpet, ki se spremeni kasneje v posteljico, pa tudi previjalno komodo od iste firme. Lip Poljčane nam je blizu, pa se nama zdi ful lepo in kvalitetno. Delajo pa tudi otroške sobe, tako da bomo kasneje dokupili vse kar bo potrebno, ko bo v otroški sobici.
Petra 1978 baldehinček mora biti pa obvezno pri nas, ker je obema všeč. Tak so cart posteljice, ki ga imajo, pa všeč so mi tudi tiste stranske blazine v istem vzorcu in barvi.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
9.4.2008 17:47:08   
Anonimen
nekaj me zanima.
Tiste ki imate Buzza - ga sestavite kar z nogo? nas se namrec ne da pa sem nekje prebrala, da se to dauser posted image

(odgovor članu onina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
9.4.2008 18:20:42   
*bubi*
al kako je to bubi s tem babylandom?!?!?!

Ja jaz grem večkrat v graz pa se ne spomnim nobenga xxxlutza a je kje v bližini west centra v grazu ali tam pr seiersbergu, kje pa je v celovcu?!?!?

Joj, jaz nisem še nikoli preko njih naročala. Malo po RR prebrskaj, kakšne so izkušnje.

XXXLutz je v centru Graza. Res je, da se že nekje pri Ikei začnejo table, pa kako je blizu, potem pa sva se vozila v tri tetke user posted image  To je bilo lani poleti. No, na koncu prideva tja in je bilo vse v razsulu, ker so komplet renovirali, lani decembra pa odprli en ful velik center. Tega pa še nisem uspela videt.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
9.4.2008 18:27:30   
*bubi*
Predvsem zato, ker čez dan ponavadi nisi v spalnici in pol ne vem kam otroka dat, da je npr. lahko v kuhinji, dnevni zraven tebe..

Bubi je prva 2 meseca spal v mehki prenosni torbi s trdim dnom (+ podlogica). Sem ga kar s tem dala v kinderpet, tako se mi ni zbudil med prestavljanjem iz zakonske postelje user posted image . Ležalnika nisem nikoli imela, mogoče tudi zato, ker smo stanovali v 1ss in je bila zakonska postelja na sredini sobe. Tako da je kar na njej ležal, jaz pa sem okoli kaj delala.

Kinderpet 140x70: je lušn, če je le dovolj prostora. Drugače pa je tudi 120 cm čisto dovolj. Mi smo bubija že lani poleti dali v veliko posteljo (1 leto 9 mesecev), ko smo mislili, da bomo rabili kinderpet. Drugače pa kot mladinske postelje obstajajo tudi lušne 170 cm (se mi zdi) v Ikei user posted image

Odločitev je verjetno odvisna tudi od tega, če in kdaj nameravate imet še kakšnega user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
9.4.2008 21:42:26   
meta21
Ojla, čvekice!

Mašina ste pridne, 2 dni me ni blo pa sem pol ure rabila, da se samo preletela.

Danes sem imela pregled, tisti z zvokom brez slikeuser posted image  in user posted image  veselo bije, mami jih je pa slišala najprej zarad kil, potem pa še zaradi pomanjkanja železa (za obeoje je pa najbrž krivo to, da mi paše sama prepovedana hrana - če bi lahko, bi še vodo spohalauser posted image ). In zdaj se filam z floravitalom, sokom rdeče pese, suhimi slivami in govedino (to zadnje bolj v sledeh).

Potem sem šla še k frizerju - spet postajam blond.

Vidim, da debatirate o posteljcah. Jaz jo nameravam vzet kar v paketu in imam eno vprašanje: Na netu sem si ogledovala pakete za novorojenčke in jasno mi je, da lahko vzamem paket a, b ali e ali pa denar, jasno mi je tudi, da moram za e nabrat točen znesek. Potem sem pa na levi našla link za delni nakup, kjer lahko vse izdelke iz paketov enostavno kupiš-po isti ceni! A potem lahko enostavno vzamem denar in kupim samo za del zneska oz. za več in pač doplačam? OZIROMA Ali lahko vzamem paket in naknadno dokupim še katere druge izdelke? Npr. vzamem a in dokupim posteljco?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.