|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
9.4.2008 22:50:39   
*bubi*
meta, čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

pf, tudi tebi čestitke user posted image user posted image user posted image

A potem lahko enostavno vzamem denar in kupim samo za del zneska oz. za več in pač doplačam? OZIROMA Ali lahko vzamem paket in naknadno dokupim še katere druge izdelke? Npr. vzamem a in dokupim posteljco?

Tako je, ti lahko kupiš samo kakšno stvar iz paketa, vzameš pa denar.
Če pa vzameš e-paket, pa je baje treba nabrat za točen znesek, brala sem debate o tistem 1 centu user posted image

a + posteljica bi po moje šlo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
9.4.2008 22:54:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Vidim, da debatirate o posteljcah. Jaz jo nameravam vzet kar v paketu in imam eno vprašanje: Na netu sem si ogledovala pakete za novorojenčke in jasno mi je, da lahko vzamem paket a, b ali e ali pa denar, jasno mi je tudi, da moram za e nabrat točen znesek. Potem sem pa na levi našla link za delni nakup, kjer lahko vse izdelke iz paketov enostavno kupiš-po isti ceni! A potem lahko enostavno vzamem denar in kupim samo za del zneska oz. za več in pač doplačam? OZIROMA Ali lahko vzamem paket in naknadno dokupim še katere druge izdelke? Npr. vzamem a in dokupim posteljco?

to tudi mene zanima..... A ve mogoče katera koliko se dobi, če vzameš namesto zavitka denar? Nisem nikjer zasledila.....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
9.4.2008 23:00:55   
*bubi*
Isti znesek = 259,27€ user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
9.4.2008 23:05:11   
*bubi*
Sem zdaj malo pobrskala. V bistvu je naročilo paketa ločeno od te spletne trgovine, kjer lahko kupiš posamezne kose. Tako da bo verjetno držalo - če vzameš paket, moraš za točen znesek (to pomeni obvezno tiste ribice za 8,01€ user posted image ).

Jaz bom v vsakem primeru vzela denar, ker takih velikih stvari ne rabimo, drobnih pa je težko nabrat za 260€.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
10.4.2008 7:38:21   
*zoe*
Jutro user posted image ,

čestitke vsem za preglede user posted image

Jaz sem tako prehlajena, da je groza. Smrkam, kašljam (no bolj se davim), ni za povedat. Sem že hotela it k zdravniku včeraj, pa se mi ni dalo. Itak mi ne bo nič pametnega povedal. Ker drugače se na splošno počutim čist ok, samo to davljenje me ubija. Neke vročine nimam samo tisto brezvezno 37, tako da danes še oddelam službo, jutri pa dopust, pa bo.

Tudi jaz bi koške, pa košarice pa vse user posted image user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
10.4.2008 8:10:46   
Tejchy
Jutro punce!

Prvo čestitke vsem, ki ste uspešno opravile preglede user posted image  user posted image  user posted image  , slišale in videle svoje user posted image  

Glede teh paketkov.. hmm. .. pojma nimam, js sem mal gledala nekaj časa nazaj, pa mi nič ni kaj preveč zadišalo tako, da se bom verjetno kar za denar odločila. Pa tudi sem malo naredila primerjavo cen - niti niso tako poceni te stvari.. se mi zdi, da če naletiš na kako pametno akcijo, lahko dobiš vse stvari iz paketkov tudi v navadni trgovini vsaj za isto ceno, če ne še cenej..

Midva vsa pa včeraj drsna vrata za omaro v spalnici naročila user posted image  user posted image  .. končno user posted image  user posted image  Pa našla sem ful lepo kopalnico oz. kopalniški blok.. bova menjala kopalnico, ker do zdaj nisva nekaj vlagala v njo - sva imela kr to kar dajo pri izgradnji stanovanja.. Zdj pa hočem lepo novo.. pa niti ne pride tko drago - okol 500 EUR vse skupaj. Tak da kr naenkrat tud midva kr neki vlagama v stanovanje.. No, sj za voziček sem že našparala EURčke tako da ni panike, da bi bil naš user posted image  kaj prikrajšan user posted image  user posted image  user posted image

Grem malo delat.. se tipkamo...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
10.4.2008 9:18:31   
pinka1
Onina - tudi jaz sem bila samo enkrat na fizioterapiji, ampak tisto kar so mi pokazali, meni nič ne pomaga. Seveda pa to prakticiram - vstajanje z boka itd.......najbolj mi pomaga počitek.

Bubi - najina prvorojenca sta skoraj isto stara - moj je pa januarček.

Glede brcik sem jaz v prvi nosečnosti tudi kakšnih 14 dni čutila mehurčke, tokrat pa že od vsega začetka čutim konkretne brce in jih je ravno prejšnji dan tudi moj dragi čutil. Čisto drugače kot prvič. Vse se odvija veliko prej, čas teče veliko hitreje,  trebuh je veliko veliko večji - imam takšen obseg trebuha kot v prvi nosečnosti v 24. tednu (zdaj sem v 18. tednu), tudi težave so večje - več sem bruhala, išijas, ki ga prvič sploh nisem imela, tiščanje navzdol.......ampak bomo že zdržali.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
10.4.2008 9:50:32   
ključek
živjo, moje drage septemberke!!! user posted image
vidim, da ste vse super. super!!!!user posted image user posted image user posted image  danes je na vrsti moj zadnji dan bolniške, jutri pa spet vse po starem, hop v službo. po eni strani se veselim-malo več med ljudi, po drugi me pa muči vstajanje. ima katera recept, kaj naj naredim zvečer, da bom okrog 10 že spala? ker sedaj pred polnočjo ne morem in ne morem zaspati. toplo mleko + med, je kaj res na tem????user posted image  vsak nasvet bo dobrodošel.user posted image
a pri vas tudi piha??pri nas tako "zavija" okrog bloka.
pa še ena tema me zanima.......kako se kaj razumete z taščami? jaz se s svojo ne, ker nisem dost dobra zanjo. upam, da imate ve boljše tašče.
zdej grem pa malo pospravljat, peglat.....se še pol kej tipkamo, itak morm vmes premore delati.
aja, včeri sem v DM kupila dva bodija za user posted image . sem vzela kr zelenga pa enga belo pisanega, čist nevtralno. pa imava tud midva prve kose cotk.user posted image user posted image
čao bejbike!

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
10.4.2008 10:27:43   
maybebaby
Me to you...dobro jutro!

Meni pomaga mlekec in med ! Spravi se že ob devetih v posteljo s kakšno knjigo- samo ne preveč razburljivo!user posted image  Pa ne razmišljaj o tašči na večer, pa bo šlo!
Tudi jaz sem imela tak občutek, da ni in ni zadovoljna z mano. Pa sem se malo bolj potrudila- se zanimala za njene rožice- vsako novost pohvalila, pa včasih sem šla k njej na kavico in jo skušala v dobro voljo spravlat...
Zdaj- sicer res po 10- letih, prizna da me ima raje kot sina, to da bo dobila pa vnučko ji je pa čisto zameglilo razum...Vsak dan nosi brisačke, pa posodice, pa jogurtke- zame, pa kuha mi kar mi zapaše. Tako da je moj projekt: zmehčajmo taščico- popolnoma uspel. Ne obupat nad njo - pa bo! Aja...z večino vici se pa še kar strinjam.user posted image user posted image user posted image  Poročaj kako napreduješ...

caučk...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
10.4.2008 10:46:22   
*zoe*
Tejchy - ful dobr za kopalnico user posted image  user posted image  user posted image  Men so te ta nove tud ful lepe, sploh, če so žive barve (oranžna, rumena) pa kakšne rožice in vzorčke not (na ploščicah). Midva sva pa kupila včeraj notranja vrata za po kleti user posted image , sedaj se pa spravljava kupovati kamero, ampak, bo treba najprej mal še prišparat.

Me to you - lep dan nazaj v službi ti želim, brez kakšnih prevelikih štosev, pa dobro da je petek, da bodo itak vsi z eno nogo v vikendu.

Kar se pa tašče tiče je sploh nisem nikoli imela (je umrla, ko je bil moj user posted image  star komaj 1 leto), tast pa je tudi (na žalost user posted image ) že umrl 3 leta nazaj. To je bil najboljši človek kar sem jih kdaj v življenju srečala. Oba dva je vzel rak user posted image . Imam pa še oba dva moja starša.

Glede nespečnosti ti pa ne znam nič pomagati user posted image , jaz samo dol padem in to je to. Je pa res, da čez dan ful veliko delam, ponavadi do 8-ih ali 9-ih zvečer (pa od 7-ih zjutraj).

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
10.4.2008 11:44:19   
Tejchy
me to you - zanimivo to, da so ti zaključili bolniško tko na četrtek. Po drugi strani pa je kul tko - da greš prvič v petek v službo, ko so itak vsi, tako kot pravi zoe, z eno nogo v vikendu.. dela se tud ne preveč ponavadi, tako da ne boš doživela kakega šoka, ko bi te kr zasuli z delom user posted image  user posted image  user posted image  Js ti želim, da ti prvi delovni dan mine čim hitreje.

Glede spanja pa ti težko svetujem... js nimam problemov - do 22h imam že eno kitico za sabo user posted image  user posted image  Mogoče,če bi kaj delala čez dan.. si zvečer potem bolj utrujen in lažje zaspiš. Vsekakor upam, da se ne boš rabla preveč matrat..

Glede tašče pa js nimam nekih problemov.. imamo čist normalen odnos.. tak, da se nimam kaj za pritoževat.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
10.4.2008 12:03:01   
pf
Lepo, da urejate svoja stanovanja. Zdaj je ravno tak čas, ko pri vsaki hiši ali stanovanju nekaj delajo. Jaz sem si pa omislila novo korito pomivalno v kuhinji in upam, da bo končno prišel danes majstor. Jaz pa razmišljam o bazenu vsak dan bolj in ne vem, če ne bom naredila nakupa. Nisem se še čisto odločila, če bi tistega navadnega kupila, ki jih imajo v Baumaxu, Bauhausu ali Obiju. Veste tiste modre, ki ima samo rob napihljiv in lojtrco, ali pa bi kupila tistega, ki ima plastični obod. Tak drugi me pride okrog 1400 do 1500 EUR.  Nekak mi je prišel v misli, ker se bi mi zdelo fino, da bi se poleti lepo namakala v bazenčku, ko bo vroče. Morje julija in avgusta itak odpade, ker zadnja dva meseca ne bova šla na morje, sva se tako dogovorila. A ima katere izkušnje z bazeni? Če ga imate kje doma prosim, da mi napišete kako se obnese in kakšen je.
Me to you med in mleko bo pomagalo, res si mogoče nesi nekaj za brat, pa idi že ob 21.00 v posteljo, pa boš zaspala. Naj ti jutri mine v službi, drugače pa lep delovni dan.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
10.4.2008 12:56:15   
ključek
evo stanovanje se že sija user posted image , kosilo se kuha, zdle grem pa še likati. pa že od včeraj tuhtam kaj naj jutri oblečem???user posted image  jutri bom šla malo pogledat za nosečniške hlače. a ste ve kupile tok številko k jo mate zdej al večje?? jz sem imela prej med 38-40, sedaj pa med 36-38, odvisno od modela. prek neckermanna sem naročila hlače in kiklo,nosečniško, pa mi je 38 vse tok preveliko, da kr visi na meni in skoz dol leze. sem kr nazaj poslala. je pametno vzet malo večje, ne? al tist kr ti je prou? men so navadne cote sicer čist prav, sam ko se pa ful najem, morm pa kakšen gumb odpeti na kavbojkah. user posted image
pr nama na hiški pa montirajo okna. user posted image  mi vsaj ne bo več pihalo.user posted image  kuhinjo in kopalnico imava že izbrano, sedaj mormo počakati samo da dokončajo omete + tlake, da pol 2 meseca samo sonček sije (držte pesti) in se vse presuši...pol pa akcija. user posted image user posted image user posted image
no, grm malo kosilo pogledat, da se mi ne zažge vse skupaj. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
10.4.2008 13:09:42   
*zoe*
Kaj kuhaš Me to you? Mi bomo imeli ješprenj oz. ričet, ne vem kako pri vas temu rečete.

Kar se pa cunj tiče, sem pa jaz prej imela 36 oz. S, sedaj pa imam halče od La vie XS user posted image , pa še te so mi prevelikeuser posted image  Ne vem a imajo tako velike številke al kaj. Od H&M pa imam S, pa mi je tudi malo bolj ohlapno. Oboje so nosečniške hlače, ker se v njih najbolje počutim, v navadnih hlačah bi zgledala kot en žakelj. Razen trenerke so ok.

No vidiš, kako napredujemo s temi stanovanji - eni kopalnice, kuhinje, vrata okna - ni da ni. Da bodo potem naše user posted image  prišle v novo okolje user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
10.4.2008 13:20:48   
*bubi*
Joj, kako ste vse pridne s stanovanji in hiškami user posted image user posted image user posted image  
midva imava hvala bogu to porihtano in nam je prav lušno user posted image  Je pa bilo letanja za izbiro opreme, gradila midva nisva, ker sva kupila novo stanovanje. Tako da tudi prenova zaenkrat še ni bila potrebna. Samo potem je lepo, ko pa pride še user posted image , bo pa še lepše user posted image

Kaj ste same suhice tukaj, da se o S in celo XS številkah pogovarjate? No, kar se oblačil tiče, jaz raje kupim malo večje, sploh ko bo velik trebušček je tako zelo neprijetno, če kaj veže in tišči.

pf, jaz imam drugačen pogled na domač bazen. Vidim ga samo kot en velik strošek in dodatno delo = pucanje. Ker če ne čistiš res redno, je treba več kemikalij not dat, to pa spet ni ok. Pa če voda ni topla, me take stvari nič ne mikajo. Jaz sem bolj tip za v toplice user posted image user posted image user posted image

me to you, srečno jutri v službi. Mogoče bo jutri res še težko, pa vikend je potem, ampak ko boš začela zjutraj redno vstajat, boš tudi zvečer redno mrknila. In bo lažje user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
10.4.2008 13:44:50   
Tejchy
pf - glede bazena tud men ne diši najbolj tak odkrit bazen.. če bi se že odločila, bi šla v pokritega, sam to je pa že orng investicija.. V odkritega ti napade listje, žuželke, .. ne vem no... Js itak se neki ful rada ne namakam, mam rajši savno. Za user posted image pa bom kupila enega malega.. tolk da ga bom lahko noter posedla in bo malo čofotal..

Kar se tiče oblačil.. tud js sem bila prej pri XS.. in že lep čas ne spravim več nase kake nenosečniške cote user posted image  .. Sem si glih zadnjič merila obseg trebuščka - 86 cm user posted image  user posted image  user posted image  Je že kr dost, menda imaš na koncu obseg nekje okoli 100 cm.. No, zdj pa nosim S.. in upam, da ne bom rabla iti še kako stopnjo naprej.. user posted image  

me to you - kaj nimaš nič trebuščka, da se še spraviš v svoja stara oblačila?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
10.4.2008 13:47:14   
pf
Joj punce ste pa res suhcene. S in XS. Tudi jaz se čudim, tako kot Bubi. Tudi jaz si kupim vse bolj široko, ker ne mislim preveč nosečniških cotk kupovat. Sploh majčke recimo, če so bolj ravni kroj kupim številko večje, ker drugače mi je škoda, če mi ne bi bilo dolgo prav. Jaz pa moram še sploh pogledat, ker nosim bolj spodaj in spredaj in imam kar velik trebušček.
Bubi saj imaš prav glede bazena, saj je strošek res, ampak ne vem kaj me je prijelo, da bi se letos kopala v svojem bazenu. Mogoče bom pa kupila kar bolj navadnega, saj ne vem kako dolgo bom kaj navdušena nad bazenom. Ker moj ne plava prav rad, vse drugo, smučanje, motor, gore, no saj na morje rad gre in v savno recimo, samo kopat pač ne. Bom videla no. Moram malo vprašat okrog.
Jaz pa kuham pasulj, pa pečem palačinke s skuto in kislo smetano in sicer malo drugače. Danes jih nisem zvila kot ponavadi, ampak sem jih samo nalagala v okrogli pekač in polivala s skuto. No bomo videli.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
10.4.2008 14:02:21   
ključek
danes bova jedla bolonjske špagete pa solatko, pa še kremšnito sem šla kupit za mojega user posted image , ker jih obožuje.
tejchy, meni so še vsa stara oblačila prov ja. trebuščka niti nimam, mogoče čist majčkeno, za vzorec. user posted image  dokler se ne najem, mi je vse prou, potem pa malo tišči.
še tole me zanima......kateri datum je bolj točen?? tist kar izračuna G ali kar so rekli na nuhalni?? jaz imam oba različna, pa me zanima, kateri bolj drži.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 10.4.2008 14:04:45 >

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
10.4.2008 14:20:09   
KAHLO
OJ moje pupe!!!

Danes je spet en tak naporen dan, komaj zdaj sem prišla do tega da vam nekaj napišemuser posted image

Berem da si pišete kakšna oblačilca nosite, pa res omenjate neke male številke!?!? jaz drugih hlač kot nosečniških sploh več na sebe ne spravim, ni šans da bi odpsredaj mela kake gumbe ali pa zadrgo na hlačah.....sicer sem si kupla nosečniške hlače v številki k sem jo mela prej, pa zdaj nevem ali mam to srečo, da mi samo trebuh raste bedrca pa še nič ali pa še tud tisto pride, drgače trebuha pa jaz več ne moram skriti, ko me vidijo se prvo vsi v njega opičijo, sicer nimam še nič nosečniških majc, ker sem že prej nosla te tunike k so do pod zizik oprijete pol pa samo padejeo....tako da so mi zdaj še bl všeč k prej k mi se zdaj tako lepo bušija primejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali pa mam te ta dolge oprijete mikice....skratka kar pogumno kažem moj trebušček, sem si tako bl všeč, kot pa če mam kaj žaklastega na sebi!!! mi je pa full zanimivo to da trebuh raste in raste, na tehtnici pa se je kazalček premaknil samo za eno kilo (no saj hvala bogu, bo pol tlko manj dela). Bom mojga naštimala da me za vikend kaj slika in bom skušala dat slike v albumček....a je že dala katera kakšne slike v albumček!?!user posted image

Kaj se moje tašče tiče, se še kar zastopiva, ampak moram rečt da bi bilo čist drgače če bi se vsak dan videvale ali pa bl pogoste, tako pa je dan dva na mesec čist zadost......me full moti, da me priganja da moram jest, pa kaj moram jest, pa z njenim načinom vzgoje otrok se jaz čist nič ne strinjam, in je že zadnič prjavla da ne smeva bit stroga pa take neumnosti..............predvsem pa me je strah tega, on svojemu vnučku in vnukinji ki je stara komaj leto dni daje te trde bombone za lizat, k zajokata al pa začneta fehtat, in sem rekla da jaz tega ne bom pustila pr moji pupi......ampak,sem pol ugotovila, da ji sestra od mojga reče da naj ne daje mulcem teh bonbonov pa jim pol kr na skrivaj............no in skratka me je strah da bo še moje na te cukre napelala, sicer sem pa že svojmu rekla da bo mogel to z mamo razčistit, k najna pupa ne bo teh cukrov jedla pa amen!!!!!user posted image zdaj sem pa se že malo preveč razpisala!!!

Me to you......za spanje pa bo mogoče dober recept  intenzivno cartanje s tvojim lubijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
10.4.2008 14:23:04   
ključek

Me to you......za spanje pa bo mogoče dober recept  intenzivno cartanje s tvojim lubijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
10.4.2008 14:23:26   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ne znam označt, pol pa tkole čaram.........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
10.4.2008 14:25:27   
KAHLO
saj nima veze samo da si zastopla!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
10.4.2008 14:32:32   
ključek
user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
10.4.2008 14:34:44   
Tejchy
Me to you......za spanje pa bo mogoče dober recept intenzivno cartanje s tvojim lubijem

user posted image  user posted image  user posted image  dobra ideja.. men sploh ne diši user posted image  zadnje čase, zato se pa nism spomnila tega predloga.

Glede bodočih dedkov in babic ter vtikovanja v vzgojo in razvajanja - se popolnoma strinjam KAHLO s tabo. Tud pri nas se je v familiji to dogajalo - z bratranci smo šli na sejem, pol pa pri mami ali atiju niso dobili kar so želeli, pa so šli k babici jokat in ona seveda takoj denarnico ven in kupit. Tega js niti podrazno ne bom dovolila - ne pri svojih starših in ne pri partnerju. Če je NE je NE in otrok ne bo nikjer iskal potuhe. Tud js sem bla na tak način vzgojena, pa mi čisto nič ni primanjkovalo.

Slikic bušija sem do zdj naredila enih par, sam jih tle v album nisem še nič nalagala.. itak je bil tak mini.. samo malo napihnjen.. Zdj mam mal gužve s tem učenjem.. Ko bo to za mano, se pa tudi tega lotim..

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
10.4.2008 14:36:47   
ključek
jaz sem pa dala eno slikco not v album, a kera pogleda če je ok??
ja, se strinjam z vama obema, KAHLO in Tejchy - otroke vzgajajo starši, ne pa babice in dedki. oni so mel svojo priliko, mi bomo pa zdej mel svojo.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 10.4.2008 14:37:34 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.