lana luna
|
ojla punce... sem hotla že včerej kej napisat, pa rajš nisem, ker sem bla mjčkn jezna in sigurn ne bi nč lepga napisala IZVIRNO SPOROČILO: onina Glede rdečk je tako...tudi jaz jih še nisem prebolela, vendar sem bila cepljena, tako da ni panike. Pa saj lahko hitro kaj stakneš, pač si v nosečnosti malce bolj previden glede glede živalskih iztrebkov, škrlatinka,... če nisi tako v stiku z otroci, potem ni kakšne posebne panike. Tiste pa, ki delate v vrtcih, šolah, pa je nevarnost seveda večja. Virtualna - verjamem, da bo vse OK! Kar se tiče pa debat na forumu - madonca, saj to je forum, kjer se debatira in včasih tudi kaj pojamra, a ne? Bodite punce malce bolj pozitivne in, če katera kaj pojamra, ji dajmo spodbudno besedo, ne pa, da jo še "brcnemo v rit". vsem čestitam za vse uspešno opravljene preglede, pa vse in . jest sem tut ful firbčna kaj mam v trebuščku, ampak upam, da mi bo ratal na naslednmu UZ ne vprašat, ker hočm da je presenečenje virtualna jest tut mislm da se ti ni treba sekirat, ker bi drugač zarad teh bolezni tako paniko tut pri nas v SLO delal, pa je ne. še neki me zanima glede vaših pregledov. a so vas vse vprašali za družinsko anamnezo (bolezni, ki se pojavljajo v družini). in še to: a so vam v materinski knjižici označili da so vas pregledali za toksoplazmozo? ker jest mam materinsko knjižco skor prazno. nč not petra tudi jaz upam da ne bo več takih in podobnih težav *bubi* si napisala da si gledala katalog od Toysa (sploh ne znam več napisat ). a to si "papirnatega" gledala a na spletu. a mogoče katera ve, a se ga da naročit, da ga dobiš na dom?? oh tele brcike... jest jih komej čakam... sej se mi zdi da včasih že kej čutm, mravljince pa vibracije, pa črvičke, pa še vedno ne vem a je to to al ne. fajn bodte punce, pa ne dovolte vremenu dežju da vam pokvar sončne nosečniške čase.....
|