|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
8.4.2008 14:53:55   
KAHLO
*zoe* hvala za pestkeuser posted image user posted image user posted image
Ja k sem jaz svojmu povedala da čutim najino piciko, je tud takoj roko gor položil da bi še on, pol sem pa mu rekla da pa še on verjetno ne bo tako hitro čutil, se mi je pol tak zasmili, k me je kot mali otrok vprašaj, ja kdaj pa bom!???!user posted image  tud odgovorit mu nisem znala..... sem si pa kar mislila da to more biti tam pr 25 ali 28 tednu.....upam da bo hitro prišel ta čas....da bo še moj mel kaj od teh brcik!!user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
8.4.2008 14:54:48   
*zoe*
Mi bomo imeli filane paprike user posted image

Kar se pa brcik tiče, je pa res moj tudi čutil, ker se mi je res premikal trebuh. Še zato sem ga zbudila, da ne bo rekel, da se zmišljujem. Sem pa bolj skiny postave in vsekakor od prebave trebuh ne skače takole gor/dol, ven/not. Vsaj v vseh 30. letih mi še nikoli ni, pa je bilo že vsega. Sem pa že prej povedala, da moram biti stegnejna, skrčena ali v sedečem položaju ga ne čutim niti jaz dobro.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
8.4.2008 15:04:57   
Tejchy
Gold fish - js grem zdj prvič v Italijo. Da so dol cenovno ugodnejši vozički pa sem zasledila na tem forumu. Poišči temo tvojega vozička med Kaj potrebujem za novorojenčka? pa boš ziher našla kako koristno informacijo,kje se te vozičke najbolj splača kupit. Za PP ti žal zaenkrat ne znam povedat, predvidevam pa, da se ziher pozna cena pri vseh znamkah vozičkov. Dvomim, da so samo ene znamke v Italiji tolk poceni, druge pa ne. Če pa prej ne boš kaj izvedela, ti bom pa poročala po 1.5., ko bom nazaj.

KAHLO - dobrodošla nazaj.. verjamem, da si naredila izpit.. Js sem pa tud dala zdj v prvo prestavo, kar se učenja tiče, tko da se ta konec tedna dogovorim za termin, potem pa kar bo pa bo user posted image  user posted image  

zoe - filane paprike.. mnjami.. pa pire.. sem kr lačna user posted image  user posted image  user posted image  Mi bomo imeli pa danes piščančji paprikaš in mlince.. bo tud ok.. vsaj mal je v barvi omake podobno filanim paprikam.. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
8.4.2008 16:07:25   
pf
Moj user posted image še ni nič čutil brcik, je pa ful smešen, ko posluša kaj se dogaja v trebuščku vsak večer in potem oponaša vesoljčke. Sliši, da se nekaj pretaka in je rekel, da je isti zvok kot pri vesoljčkih.

Za kosilo pa sem naredila tunino in klasik pico. Je bila ful dobra. Zdajle pa sem naredila še mojemu vročo čokolado, ker nekaj dela zunaj in ga malo zebe.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
8.4.2008 16:34:41   
pajkica
Oprostite, ker se vmešavam na vašo temo.
Mi že imamo doma majhnega nadobudneža starega 2 meseca in to je res nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi v življenju.
Če katero zanima, pa prodajam voziček, čisto nov, ker kupujemo trikolesnika.
Ogledate si ga lahko na http://www.bolha.com/oglas3204445 Ceno lahko tudi še malo znižam.
Če imate še kakšno vprašanje se mi oglasite na ZS ali na mail.
Lepo pričakujte!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
8.4.2008 17:13:59   
alysa
Čestitke vsem za brcike in občutke ob premikih vaših user posted image . Js bom še mogla mal počakat, sicer včasih čutim neko žgečkanje, sam ne vem, če je to to.

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
8.4.2008 18:38:01   
arabela*
pozdarvljene punce.Nisem pa nisem se uspela dokopat do računalnika.Sem bila polno zasedena.
Pri nas nič novega.Še vedno so prisotne slabosti,mogoče celo bolj imtenzivne kot na začetku.Brcik še tudi nič.Sedaj smo že v 20 tednu,pa še nič,tako da me že kar malo skrbi.Trebušček se pa že zelo vidi,tako da nase spravim še samo trenerko.
Naslednji pregled pri gin. imamo  29.4.
Punce,sem že na mariborčankah pisala,imam ogromno oblačil za dojenčka(bodiji,majčke,hlačke...),če bi katera rada imela.Stvari so sirer rabljene,ampak tako za preoblačit so vredu.
Pa tud stolčke usnjene za male otroke nekje do 10 let prodajam.Cena je 20 eur,za večjo količino manj.Z dostavo se lahko dogovorimo.Vglavnem slikice bojo počasi v albumu.Če pa katero kaj več zanima,pa mi naj javi na zs.
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
8.4.2008 20:16:30   
lana luna
ojla punce...

sem hotla že včerej kej napisat, pa rajš nisem, ker sem bla mjčkn jezna in sigurn ne bi nč lepga napisalauser posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Glede rdečk je tako...tudi jaz jih še nisem prebolela, vendar sem bila cepljena, tako da ni panike. Pa saj lahko hitro kaj stakneš, pač si v nosečnosti malce bolj previden glede glede živalskih iztrebkov, škrlatinka,... če nisi tako v stiku z otroci, potem ni kakšne posebne panike. Tiste pa, ki delate v vrtcih, šolah, pa je nevarnost seveda večja. Virtualna - verjamem, da bo vse OK!

Kar se tiče pa debat na forumu - madonca, saj to je forum, kjer se debatira in včasih tudi kaj pojamra, a ne? Bodite punce malce bolj pozitivne in, če katera kaj pojamra, ji dajmo spodbudno besedo, ne pa, da jo še "brcnemo v rit".

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem čestitam za vse uspešno opravljene preglede, pa vse user posted image in user posted image . jest sem tut ful firbčna kaj mam v trebuščku, ampak upam, da mi bo ratal na naslednmu UZ ne vprašat, ker hočm da je presenečenjeuser posted image user posted image

virtualna jest tut mislm da se ti ni treba sekirat, ker bi drugač zarad teh bolezni tako paniko tut pri nas v SLO delal, pa je ne.

še neki me zanima glede vaših pregledov. a so vas vse vprašali za družinsko anamnezo (bolezni, ki se pojavljajo v družini). in še to: a so vam v materinski knjižici označili da so vas pregledali za toksoplazmozo? ker jest mam materinsko knjižco skor prazno. nč notuser posted image user posted image

petra
tudi jaz upam da ne bo več takih in podobnih težavuser posted image user posted image user posted image

*bubi* si napisala da si gledala katalog od Toysa (sploh ne znam več napisatuser posted image ). a to si "papirnatega" gledala a na spletu. a mogoče katera ve, a se ga da naročit, da ga dobiš na dom??

oh tele brcike... jest jih komej čakam... sej se mi zdi da včasih že kej čutm, mravljince pa vibracije, pa črvičke, pa še vedno ne vem a je to to al ne.

fajn bodte punce, pa ne dovolte vremenu dežju da vam pokvar sončne nosečniške čase.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
8.4.2008 20:17:47   
lana luna
no citiranje tut men še ne greuser posted image amoak ste najbrž dojele kaj sem hotla izpostavitiuser posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
8.4.2008 21:25:52   
gold fish
pf - jaz tudi že imam enega pikeca, pa je imel 3500g ob rojstvu in sem imela mogoče samo 2 pajaca št.56 (še to nisem ziher), ostalo od 62.... Tudi v bolnici user posted image  oblačiš v cotike, ki jih imajo tam...pa so po moje še večje....  pri pajacku tako daš copatke preko pa ima pač bolj nabrano po nogicah.., pri majčki pa rokav zavihaš.... se ne splača tako malih kupovati, ker ful hitro preraste ....  Je res, če je user posted image  prej rojen , da bo rabil tudi 56...ampak tega naprej ne veš.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
8.4.2008 21:34:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Kaj se tiče brcik se meni zdi da sem jih prvič čutila v nedeljo......k je blo tak k da bi me en črviček grizel okrog popka trajalo je sicer kakih 15 minut in pol nič, in pol večer še enkrat.....drugače pa kakšen dan pa ni tega črvička nikjer.....zdaj pa nevem, a bi mogla vsak dan čutit bebija, ali je o.k če ga vsaj vsak drug dan??!! naj mi kakšna izkušena nosečka pove kako je zdaj s temuser posted image user posted image

kahlo - jaz sem 2user posted image  pa včasih nisem ziher al je to to ali ni user posted image ..... (sploh, ko so še metuljčki) Sedaj ko so metuljčki  mimo že vem, da je to gibanje....sigurno pa še niso tiste prave brcike, ko se ti trebuh premakne. Jaz imam user posted image  čisto na sprednji steni, pa se mi še ne dviguje trebuh, če se premakne.    Pa tudi jaz ga ne čutim nonstop...., čeprav priznam, da vedno pogosteje... sem pa tudi nekje okrog 18t.. Čuti pa se včasih kot da se ti premika peristaltika.....

Aja, probaj se vleči na hrbet in se tak kao malo pretegnit...boš videla, da ga boš bolj čutila.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
8.4.2008 21:38:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Glede prijateljic imajo vse, ki so rodile po enega bebija in bi imele še, tako da takšne niti ne posodijo po mojem, zato niti ne rečem nobeni, pa tudi sama ni nobena od njih rekla, da mi kaj posodi. Ker, ko bodo potem imele svojega otročka, je pa že potem dotrajano in sprano.

pri meni je bilo isto...eno so bile še brez, tiste, ki so pa imele malo pred mano, so pa šparale za drugega in sem morala čisto vse kupiti na novo...niti ene stvari nisem dobila...

... no sedaj pa imam tudi jaz nekaj še od prvega ...sploh cotike...sicer fantovske...ampak za čisto malega pa imam bolj nevtralne barve, ker takrat nismo vedeli kaj bomo dobili.... in lahko ponucamo za enega lai drugega...nekaj bomo pa še dokupili...po potrebi....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
8.4.2008 21:45:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Gold fish, a te lahko prosim, da če boš šla v Graz pa če boš šla še v Toysrus, da mi prineseš katalog od vozičkov (baje ga imajo). A je kakšna varianta? Sej mudi se ne, samo res bi rada proučila tiste vozičke. Kateri voziček od PP pa je tebi všeč? Jaz se nagibam k Skate, pa sedaj pravijo ene, da blokirajo sprednja manjša kolesca user posted image  zato sem se pa zadnjič tudi navdušila nad vozički iz Toysa, so ful praktični in poceni.

Brcike pa tudi jaz čutim malo pod popkom kot ti user posted image  user posted image  user posted image  Moj user posted image  je že za danes ponoči naročil, da ga moram zbudit, če bo brcal user posted image  user posted image

...danes nisem bila, bom pa sigurno šla še kaj ta mesec .....   Nisem vedela, da imajo katalog vozičkov......, vem da so imeli katalog komplet opreme, pa sem ga hotela naročiti spet letos po mailu, pa nikjer ne najdem....   Bom rajši v živo vzela, ko bom tam.....

Od PP pa je meni všeč  Pliko P3-modularni sistem tri-fix..... sicer barva prejšnjega modela, ampak OK.... komplet ima košaro, športni del in lupinico, pa torbo ter prevleko za dež ...komplet za 645€. Mi je pa čudno, ker so ponavadi v IT cenejši...ta model pa ima približno isto ceno....
Ta Skate mi je malo prevelik...ni tako praktičen..... 

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
8.4.2008 21:49:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Gold fish - kar se tiče Buzza - v športnem delu daš otroka pri ene 6 mesecih, ko pa že lepo sedi. Če pa je v vozičku zaspal, ga nikoli sem dala čisto v ležeč položaj, da bi mu noge v zrak visele.

Sestrična kupuje voziček in me sprašuje, katerega naj kupi - pa takega, ki bi ga do konca uporabljala. Sploh ne vem, kaj naj ji svetujem. Jaz imam Buzza, pa sem čisto zadovoljna, le mož se je naveličal zlagati voziček v avto, ampak to moraš itak vsak voziček zlagati. Upam, da bomo čim prej kupili kakšnega enoprostorca, da ne bo treba vozička več zlagati. To bo edina rešitev.

...saj nisem nič slabega mislila, napisala sem samo to kar so punce povedale in moja opažanja iz trgovine......  Naš prvi pikec je vedno spal čisto ležečki, zato mi to ne odgovarja.... Mogoče bi pa ta v trebuhu hotel ležati kot tvoj...pa bi bil Buzz čisto OKuser posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
8.4.2008 21:53:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Čestitke vsem za brcike in občutke ob premikih vaših user posted image . Js bom še mogla mal počakat, sicer včasih čutim neko žgečkanje, sam ne vem, če je to to.

Alysa - to zgečkanje je to.... še kaka dva tedna...pa ne bo več zgečkanje ampak blagi premiki v bušiju...potem...pa tisti ta pravi brc ....user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
8.4.2008 22:07:04   
*bubi*
56 pa še nisem kupila, ker nisem še zasledila tamalih mako majčk. Ko pa je malo večji otroček, pa mu itak lahko čez glavico potegneš, je pa res, da praktične pa so te mako majčke, sploh za novorojenčke. Če jih kje zaslediš še meni javi, da kupim še kake dve, tri. Bubi ti si že imela dojenčka? A si imela dosti stvari 56?

Ja, bubi je star skoraj 2 leti in pol user posted image . Sem imela par majčk in par bodijev 56. Pa še to je imel na začetku zavihano. REs, da na 1. pospravljeni vreči piše 0-2 meseca, ampak mislim, da se splača kupit. Drugače so ful revčki. Fajn je, da je spodnje perilo prave velikosti, ker itak pride vrhnje podvihano. Meni so res ful prav prišle tanke bombažne pižamice, ki so hkrati nadomestile eno majčko in ene hlače (bubi je novembrski). Mothercare je bil zakon user posted image  

In danes sem šla tudi sama po nakupih, da sem se malo zrelaksirala pred izpitom user posted image  V Zari sem kupila bodije, imajo tudi te na preklop (2 za 1,90€) user posted image  Po drugi strani pa sta 2 mako majčki (na netke, trakci mi grejo na živce) 10€ user posted image  No, za bubija sem dobila te majčke v Leclercu, bom še šla pogledat tja, če bom rabila. Pa verjetno ne bom.
Potem pa sem še v Marks&Spencer kupila 3 pižamice skupaj pakirane (kot Mothercare) za 12€ user posted image

Sem morala izkoristit, da sem bila po doooolgem času v LJ user posted image

Daleč najlepše cotike pa so mi v Emporiumu v Premaman. Pisane, ampak unisex. Pa drage user posted image   Tukaj si lahko malo katalog pogledate: http://www.premaman.com/wapr/en/cat_index.jsp
Aja, tukaj sem si lani nosečniške kopalke kupila (dvodelne) in so mi bile super. Zdaj pa v MB Emporiuma žal ni več.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
8.4.2008 22:17:55   
*bubi*
bubi* - danes ne grem do Graza (no, odvisno, kdaj moj domov pride) grem bolj za vozičke pogledat kaka je izbira in kake so cene,

Pojdi malo pogledat še v Trio v Seiersbergu. Ful podobna trgovina kot Toys in imajo ogromno izbire. Imajo tudi znamke, ki jih drugje ni, Haberkorn recimo. Evo www: http://web85.kunden.ventigo.net/main.php?node_id=32&cid=9

No, jaz gledam bolj za hudimi terenci, pa ne Hartmani, ker ti so user posted image  dragi. Za v avto in vlačit okoli bo itak naš PP.

PP sem kupila v Mami na Celovški, tam dobiš še največ popusta (gotovina + klub). Edino BC zna imet kdaj kaj v akciji, to pa je treba sproti spremljat.

Vau, Saraya, nov avatar user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
8.4.2008 22:19:31   
gold fish
.... spet me ni bilo in odgovarjam sproti..... pol pa imam kar monologe....

...daj naj še ena napiše kaj, ker mi je že malo user posted image  .... da lahko še potem spet jaz kaj...user posted image  ...  ....hvala bubi, da si prekinila moje monologe (sem malo pošpegala vmesuser posted image )

Aja, Zoe - poglej na http://www.xxxlutz.at/xxxl-auswahl/prospekte/spezialkataloge

in izberi babykatalog 2008 ...imaš ful vozičkov not za pogledat in primerjat.....

Za toysa pa velja, ko grem dobiš..... če ga bodo seveda imeli...

pa še nekaj.... glede pajkic..... sem šla danes, ko smo bili  v A v Hofer po sladoled, ker je nama s pikecom cuker padeluser posted image , pa so imeli bombažne pajkice (v 5 barvah - črna, bež, oliv, ...) znižane na 2,99€ ( sicer ne nosečniške)...  po moje jih v naših nimajo, ker so bili kao zadnji kosi....... so bile pa čisto OK, sem se kar user posted image , ko sem se spomnila te teme tu gor....pol jih pa vidim tam...

..... imam pa še eno prošnjo oz. nalogo za vas....

Prosim za predloge kaj naj kuham delavcem.... nekaj takega, da se lahko pogreje, pa mogoče na žlico...
... rabim pa vsaj za kakih 10 dni.... pa mi bo počasi zmanjkalo idej.....  (golaž, pasulj, jota, pašta,ričet - potem pa že skoraj temauser posted image )  ... moram pa malo gledati, da ni kaj takega, ko mogoče kdo ne jeuser posted image .... please, please,please......

...jutri se javim, danes več ne upam ....user posted image

Nočko,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2718
8.4.2008 22:35:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pojdi malo pogledat še v Trio v Seiersbergu. Ful podobna trgovina kot Toys in imajo ogromno izbire. Imajo tudi znamke, ki jih drugje ni, Haberkorn recimo. Evo www: http://web85.kunden.ventigo.net/main.php?node_id=32&cid=9

No, jaz gledam bolj za hudimi terenci, pa ne Hartmani, ker ti so user posted image  dragi. Za v avto in vlačit okoli bo itak naš PP.

PP sem kupila v Mami na Celovški, tam dobiš še največ popusta (gotovina + klub). Edino BC zna imet kdaj kaj v akciji, to pa je treba sproti spremljat. 

...moram še to odgovorit ...user posted image

Poznam ta Trio.....   ne spomnim pa se, kje imajo vozičke v njej..... na začetku desno so kolesa in traktorji...tja se naš pikec vedno zaženeuser posted image , pa ne vem če res niso še vozički tam... Ko sem bila nazadnje me še ni zanimalo .....

Sem si nagledala enega Haberkorna na nemškem ebayu, pa ga imajo podobnega sedaj v Rutarju v akciji...pa mi ni več všeč.....je bil v barvah braun/beige/hellblau..... user posted image   .... podoben je temu, samo da je bil tisti trikolesnik....., pa ga na njihovi strani ne najdem, na ebayu pa..... - pride pa skupaj s poštnino okrog 180-190€ (poštnina 29€)
Najbolj všeč od Haberkornov  ...po sliki..... mi je pa  variosport...čeprav imajo spet na ebayu.de v ponudbi več barv.....  

Aja, glede PP... če ga naročim po internetu, dobim v mami 5% popusta al še kaj več?  Ker ko sem klicala, če imajo ta model in #mojo# barvo, mi je povedal isto ceno kot je v Baby centru...imam pa v obeh 5% popust.
Jezi me samo, ker te barve nimajo več... imajo pa še samo enih par vozičkov po celi slo...tudi dobavitelj jih več nima....    Ne bi pa rada na brzino kupila, pol pa ugotovila, da ga lahko dobim v A, It ali iz N dosti ceneje.....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.4.2008 22:36:17 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
8.4.2008 22:42:00   
tia
Večer,
končno se tudi jaz oglašam, sicer vas berem resno a za kakšno pisanje pa sem že preutrujena in se mi ne da.
Res pa je da imamo v službi takšen kaos,da je joj, po cele dneve sem tam pa ni zadosti smo samo številke ali garači.
Namreč v mesec dni sta dva sodelavca dala odpoveduser posted image , jaz noseča šef je čisto hin od skrbi in živcev in kdo trpi mi ki smo tam,skoraj vsaki dan se kaj pričkamo sedaj že sodelavci med sabo,bolj da ne razmišljam,.Jaz upam da bom lahko delala vsaj tja do junija,da vsaj šef najde kakšno zamenjavo zame.
Mala me rabi ,a jaz sem preutrujena da bi nevem kaj počela z njo,še na sprehod se mi ne da iti.user posted image

Sem prebrala da ste razpravljale okrog bolniške,lahko vam povem iz lastnih izkušenj izpred malo več kot 3 let,da je bolniška najslabše kar lahko je , porodniško sem imela tako slabo,pa še ot. doklade male,hvala bogu da ima mož dobor plačo,drugače nevem kako bi bilo glede finančnega stanja.Zato bom sedaj probala delati kako dolgo se bo dalo in dopust bom izkoristila ,čim več.

Glede oblekic pa je tako,jaz verjetno ne bom kupovala št. 56 kajti moji hčerki nisem oblekla niti enega kosa ,kajti že pri porodu je presegla vse meje. Težka je bila 4260g in velika 55 cm.
Glede posoje oblačil pa mislim da ni nič spornega ,če vam kakšna prijateljica posodi meni je veliko stvari posodilain nobena se ni preprala,le en kos bodya sva zapackali in ni šlo ven,pa je kolegica rekla ni problema en kos oblaičila pa ja ni nič.Še sedaj mi posodi kakšen kos.

Komaj že čakamo da pride petek ko imam pregled,da malce slišimo srčeka user posted image

Bom končala ,se oglasim ko bom lahko,če prej ne ko bom s pregleda ,tam v soboto.

LP

Tia user posted image

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 2720
9.4.2008 7:38:15   
taja1235
ŽIvjo moje so user posted image

Kako ste?
Js sm čist hin, nism celo noč nč spala..me ful boli v dimljah leva stran pod trebuhom..sploh če se preklonim
al pa če ppredolgo časa sedim na otip če kr fajn pritisnem me boli....a ima katera kako idejo kaj nej to pomeni?? PLEASE HELP ME!!!! Zdele sedim v sluzbi in sm cist boga user posted image   upam da je z mojo pikico vse u redu.

Naj pa povem da hiška in opremljanje potekata kar se da hitro in močno držim pesti, da se po poroki useliva na svoje.. Za poroko je pa že vse zmenjeno edin še par malenkosti morm zrihtat.

Nosečka08....kako si, nisva že dolgo časa poklepetali javi se mi user posted image

Lep pozdravček od ene boge user posted image    joj zdele bi kr jokala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
9.4.2008 7:51:23   
gold fish
taja1235 - sicer ne vem kaj bi to lahko bilo, mene ja par dni bolelo samo zjutraj sicer ne čisto v dimljah ....   Ne bi ti raje poklicala gin. ali šla kar tja?  Pol boš najboljše vedela kako in kaj....

Držim pesti....

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
9.4.2008 7:56:23   
gold fish
Punce , kje ste?.....  Ste že spile jutranjo user posted image , če ne.... evo moja je še vroča ....... user posted image user posted image user posted image .......

Maybaby - pa kje si ti?  nič se ne javiš......

Jaz sem morala pa danes zjutraj avto čohatuser posted image , .....še sreča, da še nisem dala pripomočkov iz avta.....

Zdaj spijem kavico, pojem zajtrk in šibam....danes prideta dve rundi delavcev.....

Aja, da ne boste pozabile na predloge oz. nalogo, ki sem vam jo včeraj zvečer dala......

Pozdrav,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2723
9.4.2008 7:57:34   
*bubi*
Dobro jutro!

Ja, ribica, tako je to, če cel dan en moreš za računalnik, potem pa želiš odgovorit in se začne pisanje monologov ali pa romanov user posted image user posted image user posted image  Saj meni se isto zgodi, včeraj sem bila cel popoldan v LJ in sem morala poročat. Meni je gledanje dojenčkastih cotik prava terapija user posted image

Prosim za predloge kaj naj kuham delavcem.... nekaj takega, da se lahko pogreje, pa mogoče na žlico...
... rabim pa vsaj za kakih 10 dni.... pa mi bo počasi zmanjkalo idej.....

Kake kranjske klobase lahko skuhaš+kruh+zelenjava.
Al pa če imaš pizza pan, not spečeš čevapčiče. To mi trenutno pade na pamet poleg vseh jedi na žlico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2724
9.4.2008 8:05:50   
*bubi*
če ga naročim po internetu, dobim v mami 5% popusta al še kaj več?

Hmmm.... mi smo ga direkt v trgovini kupili (smo včasih živeli na Celovški user posted image ). Vem, da sem se včlanila v nek klub (nikoli ni bilo nič od tega, niti ene pošte ali kaj podobnega) in smo dobili še 5%. Bi morala račun poiskat, ampak bilo je vsaj 5% gotovinskega + 5% klub.

Glede barve pa pokliči, saj do septembra bodo še dobili kake zaloge.

V Avstriji pa nisem čisto nikjer videla kateregakoli PP ceneje kot pri nas. IT mogoče.

tia user posted image novih zaposlenih ne nejdete? Je to kakašna specifična služba?
Ampak tvoja pupa je res bila ekstrem že kot novorojenček. Bubi je bil sicer dolg in z veliko glavico, težek pa ni bil (3150 g, s tem, da je bil rojen 14 dni prej). Ravno pravi user posted image  

Saj ne, da bi se ful 56 garderobe kupovalo, kakšna spodnja majčka pa res prav pride. Aja, pa odvisno je tudi od firme. H&M ima recimo FUL velike številke. Tiste v Leclercu so manjše, tako da tudi na etiketi piše 54 cm in 60 cm user posted image

taja, tudi zate user posted image  Če te boli v dimljah in samo na eni strani, so najverjetneje vezi. Če imaš še dolgo do pregleda, raje pokliči G in povej. Mene občasno ful špikne tam, ampak res ful, da sem kar v šoku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.