|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.4.2008 8:54:58   
Jo@n
Jutro,
saj vem, da se ne smem hvaliti s kvaliteto spanja, ker potem je naslednja noč user posted image . Tako danes nisem več zaspala po zadnjem obisku WCja ob 5h, zdajle sem pa takšna, kot bi me kdo z macolo...

Ampak imam kup enih opravkov, tako da bom poležavala kvečjemu popoldne.

Popadkov še nimam, se mi pa zadnje dni dogaja, da če dalj časa sedim (za mizo, računalnikom), me prične na desni strani pod rebri nekaj zategovat in otrdevat... Se pa ne pojavlja ritmično, in nekaj minut na počivalniku pomaga...

Počasi me res zanima kako izgleda moj podnajemnik, včeraj se je na trenutke tako pretegoval, da je izgledalo, kot da bo iz trebuha skočil. Kot kaže pa ne bom deležna občutka, ko iz mojega trebuha ven pogleda stopalo, rokica, komolec... saj naš bolj z glavico rine sem in tja... Tako sklepam, vsaj glede na izgled mojih izboklkin na trebuhu. Ali pa ima mami malo več podlage in se čez "debelejši zrezek" pač ne vidi vse. Zrezek sem omenila, če je katera pred časom brala Pušenjaka, je iz njegove prispodobe, če pa ne veste za kaj gre, pa tudi ni nič narobe...

Če gre katera v P naj dobro opravi!!! Aja, enako velja za vse preglede, se mi pa zdi, da bi ne glede na datum vse najraje že kar rodileuser posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
9.4.2008 9:09:37   
SpeliG
Vsako jutro grem najprej preverit če se kaj novega dogaja in preverim seznam aprilčkov - rezultat je izenačen, so se zdej deklice pojavile ko so prej fantki tako prehitevali.

Pogledam tudi katera je najbližje "datumu" in ker ste torej pred mano Simvir, Big mamma, Kekec in Mojca, Novopecena, Sky, pa še katera ki ne bo zamerila mojemu slabemu spominu, kar lepo v P. in prinesite štručke domov!
Resnično srečna pa tudi, že zarad tega smotanega pritiska, da te ne skrbi več.

Scorpiogirl, pridna za urejanje seznama. user posted image Se mi sploh ni dalo več sporočat kdaj imam naslednji CTG ker se mi je zdel taaaako daleč da ga ne bom dočakala, zdej pa več nisem sigurna - imam ga 14.4., če se ti še da dopisat.

Zokica, verjamem da te ob takem sladkem nečaku še bolj zagrabi imeti čimprej svojega otročka, sej bo. Za strije se bomo sekirali kasneje, paše zraven.

Novopecena, tudi tvoj nečak je cukr, pa še malo bo razlike v "letih", bo imel tvoj user posted image  družbo. Jaz imam dva nečaka (fantka in punčko) in se predvsem on ful obremenjuje z mojim trebuhom. Se mu ful trudim čimbolj logično odgovarjat, ampak pri štiriletniku ni konca vprašanj in ponavadi zaključiva ob vprašanju kako je dojenček sploh prišel v trebuh...

Ketrin, Kaja pa je zelo luškan dojenček, no kot tudi vsi ostali aprilčki, ki sem jih pa že pohvalila enkrat prej.

Res je bolj fajn doma čakat kot pa v P., tako da sem vesela da sem doma.

Uživajte, se tipkamo!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
9.4.2008 9:37:00   
simvir
Živjo!

Moje spanje je bilo kar ok - do 4.00, ko mora sinko dobiti antibiotik, potem pa kaki dve uri nisem zaspala nazajuser posted image . Komaj čakam da mine še naslednja noč, ko bo treba še zadnjič vstati (no saj kmalu bo potrebno še večkrat vstajatiuser posted image , ampak želim biti vsaj pred porodom spočita).
Slikice so res super. Kakšni ljubki otročičkiuser posted image .

Big mamma in Lepa posadka tudi jaz prosim za geslo.

Sky vidim da imaš tudi ti pestro doma in da tudi tebe že nekaj časa pošiljajo rodit, mali pa še kar noče ven. Tako nekako je tudi pri nas. Bomo tudi mi videli kako in kaj bo na pregledu v petek.

Smo res vse že precej neučakane, ampak tako kot je že SpeliG napisala, kar lepo po vrstiuser posted image , brez prehitevanj (to pišem zato, ker imam jutri PDPuser posted image ).

Srečno vsem, ki imate danes pregled. Če pa katero odnese v P pa naj ji bo čimlažje.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
9.4.2008 9:41:59   
Čmrlika
Po moje da vas bo zanimalo......user posted image
na mariborskih nosečkah smo dobile sporočilo ....da je šla
Kekec in Mojca rodit...user posted image user posted image user posted image  
Glede na vse hece , ki ji jih je user posted image  povzročal, upam, da gre tokrat zares......

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 9.4.2008 9:42:12 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
9.4.2008 10:24:23   
scorpiogirl
user posted image  
09. 04.

- Novopecena - GP
- Big mamma - GP
- Tasyo - CTG

10. 04.

- Sandrin - GP 
- Zokica - GP
- Lubici

11. 04.

-Srčekgirll - GP
- Simvir - GP in CTG

14. 04.

- barb77 - CTG
- trnuljčica - odhaja v P
- Jabolko
- minicca - CTG
- SpeliG - CTG

15. 04.

- Jo@n - PDC
- Krista 28
- Bela vrtnica - GP

16. 04.

- malecka24 - GP 

17. 04.

- Roberta69 - GP
- Scorpiogirl - GP in CTG

18. 04.

-Srčekgirll -GP

25. 04.

-Srčekgirll - GP 

LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
9.4.2008 10:28:27   
tasyo
No, jaz se počasi odpravljam, pa sem prej še skočila pogledat, kako in kaj...

Kekec in Mojca - upam da ti bo porod minil čim hitreje in bo lahek. Mislimo nate in držimo pesti ter čakamo novičke!!!!user posted image user posted image user posted image  user posted image !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2356
9.4.2008 10:31:04   
scorpiogirl
Pozdravčke, nosečke in mamice user posted image

Joan, potem sva imeli pa podobno noč user posted image okrog 5h sem šla na wc, potem pa premetavanje po postelji ... pa celo ene tri popadke sem imela ... pa spet mir ... no, okrog 8h sem celo zaspala nazaj ... potem pa "živalska budnica" user posted image

Kekec in mojca, čimprej in čimlažje opravi user posted image
vsem skupaj pa en krasen dan user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 2357
9.4.2008 10:33:24   
tasyo
Lepa posadka - kako je luškan Tomažek! In kakšni laski.... Joj, upam da se naša punca odloči čim prej pogledat na ta svet... Pa ful je lepo videt, kako so vsi tvoji otroci veseli bratca.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
9.4.2008 10:41:17   
scorpiogirl
sem vedela, da sem nekaj pomembnega pozabila ... Lepa posadka in Big mamma, jst bi tud geslo user posted image ostale cukrčke sem pa tud poškilila in so čist user posted image
vedno bolj me ima, da bi našega malega kar deložirali user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
9.4.2008 11:01:12   
simvir
Najprej K&M vso srečo in naj bo čimprej za tabo.

Big mamma tvoja hčerka je pa res prava lepotička, lepo da si tako ponosna nanjo in seveda na ostale otroke. Vsi ste prav super.
Aja, seveda ti dam prednost za v P, saj si najbolj izkušena od nasuser posted image . Ti boš gotovo hitro opravilauser posted image .

Lepa posadka Tomažek je pa res tako lep user posted image , pa kakšne laske ima. Pravzaprav ste vsi tako luškani, da sem ob družinski fotografiji dobila kar solzice v oči.

Ob vseh teh fotografijah bi tudi jaz rada čimprej spoznala našega user posted image . Moram priznati, da sem sedaj veliko bolj nestrpna kot prvič, pa tudi veselim se bolj, verjetno zato, ker že vem kaj me čaka.

Neposredna povezava do sporočila: 2360
9.4.2008 11:13:04   
trnuljčica
Jaz sem z pregleda pri gin in vam tako z zamudo sporočam oz potrjujem, da je K&M res v P. Je zjutraj javila, da ji je odtekla voda.
Čimlažji porod K&Muser posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
9.4.2008 11:27:27   
resnično srečna
Drage moje...

...kot sem pričakovala, je moj G pobesnel, klical v porodnišnico, meni napisal napotnico in sedaj odhajam (pritisk 170/100)...upam, da spoznat Izo...drugače pa na prisilno ležanje na oddelek E...če pristanem tam, vam to zagotovo sporočim, saj sem že stara znanka in vem na kater wireless se moram priklopit)...če pa Iza končno zadiha zrak našega planeta pa seveda tudi izveste...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
9.4.2008 11:28:30   
Isabellabina
user posted image user posted image K&M---da bo le hitro za teboj in z čim manj bolečinami

Punce ,ali katera kaj ve kje se zadržujejo--DARJA33 ,tz980 pa še nekaj jih je ki se nič ne oglasijo

Ali že pestvajo ali pa jim računalnik nagaja

Sicer pa zdajle grem na pregled se tipkamo kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 2363
9.4.2008 11:29:44   
Isabellabina
Srečka--upam ,da se te usmilijo in danes spoznaš svojo princeskouser posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
9.4.2008 12:07:04   
trnuljčica
Resnično srečna točno tole sem hotela napisati:

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Srečka--upam ,da se te usmilijo in danes spoznaš svojo princeskouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2365
9.4.2008 12:08:01   
malamalinca
Živjo,piške,
NAJPREJ HVALA vsem, ki me tolažite, ne bom naštevala vsake posebej, mislim, da mi je prav vsaka dala nekaj energije, da prebrodim mojo štalo...
No, saj danes je že kar bolje, od operacije je že dva dni in se rana počasi celi, tudi krvavim ne več.
Lepa posadka...hemeroidi sami so v normalni meri (za mene) popolnoma neboleči, le malo srbijo in mogoče je prisotna ena mickena bolečinca, zgledajo pa tako, da pride iz analne odprtine nekaj črevesa ven, kar se kaže kot mehko meso ali koža, roza barve.Tromboza pa nastane, ko se kri nabuta v to vrečko in se začne notri strjevati.No, to pa boli k user posted image  in ni druge rešitve kot operacija, ne pomaga noben faktu,modolex,..., samo prerez.Zgleda pa to tako, da ti dajo lokalno anastezijo (beri injekcijo v rito, oz.v črevo) in potem prerežejo to oteklino (moja je bila tokrat v velikosti oreha-trda, modra bula), da kri ven steče in še očistijo strdke, ki so se notri nabrali. Šivov ni.

Toliko torej o tem, kriza je le to, da sem imela isto operacijo že pred mesecem in pol in da se mi lahko do poroda to še n-krat ponovi...detece pritiska z glavico črevesje ven, nimam kej.

Pa dosti o mojih težavah, vse čestitke Nile in Tanji,
Kekec in Mojci ter Srečki pa čim lažji porod, držta se!

še enkrat hvala vsem, ki me tolažite!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 2366
9.4.2008 12:30:55   
JABOLKO3
Lepa posadka - hvala za geslo. Na slikicah ste tako lepa familija, mali tako živo gleda, kot bi hotel kar kaj povedat, ostali trije pa tako ponosni na bratca. Je pa videt tvoja ta večja prava navihanka, ji kar iskrice iz očk letijo. Ti pa tudi krasno izgledaš, res ti ni videt, da si lih kar rodila in to četrtega otroka. Super ste!
Arboretum pa že čaka, sem videla v nedeljo, ko smo nekaj tam okrog hodili, da so prve rožice že razcvetele, to bo luštno, ko se bomo usule z vozički.

Srečka - želim ti, da čimprej in čim lažje opraviš, če se te pa še ne bojo usmilili, pa nam le pošlji kake pozdrave z oddelka E.

K&M - enako tudi tebi - dobro opravi, držimo pesti.

Meni je pa ravnokar moja sestra, ki se malo ukvarja z astrologijo, sporočila, da je glede ne horoskope ostalih članov družine precej verjetno, da se zgodi danes, če pa bo v ponedeljek, nas bo pa baje vse komandiral - no, če smo natančni, nas že sedaj, ha ha. No, bomo videli, kako dobra astrologinja je. Sicer je pa nekaj napovedovala že za včeraj, pa ni bilo nič.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
9.4.2008 12:59:26   
lepa posadka
Srečka, Kekec in Mojca...pa morda še katera... srečno, čim lepše, nepozabno...potem pa stistnit štručke in še dolgo ne spustit, hihi.
Ja, pa nam ne pozabit sporočit :-)))))

Punce - vsaka posebej ste super...in ko vas berem in vidim, kako se vse veselite svojih otrok... to je tisto pravo. IN vsaka je najboljša mamica in vsaka dela napake...pa če ima dolge lase ali kratke, če ima široke boke ali ozke, če ima najlepši voziček ali pa že znucanega...če to dela iz ljubezni, je to to. In tukaj mislim, da ste same take :-))))

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
9.4.2008 13:07:56   
trnuljčica
Lepa posadka tudi jaz bi prosila za geslo.user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
9.4.2008 13:11:52   
Ayo
Drage Aprilcice,

se opravicujem, ce se vmesavam, bolj slabo sem preletera forum nosecnost, pa nisem nikjer zasledila, ce je tosja ze rodila?

Hvala in veliko srece vsem ostalim!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 2370
9.4.2008 13:24:39   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Drage Aprilcice,

se opravicujem, ce se vmesavam, bolj slabo sem preletera forum nosecnost, pa nisem nikjer zasledila, ce je tosja ze rodila?

Hvala in veliko srece vsem ostalim!

Ne še.  Vsaj mi še nismo obveščeni.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
9.4.2008 15:00:07   
sasy20
Dan!

Vidim da se danes dogaja, srečno K&M in Srečka. Čimlažji porod vama želim.
Mi smo ravnokar domov prišli smo šli na krajši sprehod smo ravno sončka ujeli. Sedaj pa Nik spančka jaz pa moram malo pospraviti ker potem dobimo obiske.

Lepo se imejte in srečno vsem ki še boste šle v Rim.

Neposredna povezava do sporočila: 2372
9.4.2008 15:07:24   
Roberta69
user posted image NiLe, iskrene čestitke - no pa si jo le dočakala... - uživajte! user posted image

user posted image Tanja, iskrene čestitke in bilo veselja s hčerkico! user posted image

Me je včeraj kar nekaj ven vrglo, pri user posted image ga zadnje čase nekaj računalnik svira in tok pogosto zamrzne, da se ti zmeša.

Jaz sem imela pa danes ful slabo noč, me je najprej sredi noči na blato (se ne spomnim, da bi me kdaj), ko sem se pa naslednjič zbudila, mi je bilo pa tako slabo, da sem šla bruhat (tudi samo 1x med nosečnostjo, ko sem se "zastrupila" s francosko) in ne vem, a od količine muffinov, ki sem jih pojedla (čeprav mi zvečer ni bilo nič slabo) ali pač pozne nosečniške tegobe user posted image . Potem je pa danes po moje še prav obremenilen vpliv, ker mi hoče raznesti glavo, pa ne pomnim, da bi me kdaj bolela glava user posted image . Pa spet kolobocije zaradi avta - tistega, ki sva ga hotela, je treba čakat skoraj eno leto - user posted image pa ne bo tako dolgo čakal - (pa je že kazalo, da bo nekdo nekaj zrihtal - potem pa vedno znova ugotoviš, da so vseh samo polna usta user posted image ). Tko da sploh ne vem, kaj bova...

Neposredna povezava do sporočila: 2373
9.4.2008 15:09:29   
Roberta69
Aja, sem pozabila, da bi rada od Lepe posadke in Big mamme geslo in hotela sem pohvalit Resnično srečno - si kdaj razmišljala, da bi izdala kašno svojo zbirko - BRAVO user posted image !

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
9.4.2008 15:40:55   
barby78
Ojla punce!

najprej srečno K&M in da bo čimprej pestovala.enako želim tudi srečki,če se njen user posted image  slučajno odloči danes prit.

Mi smo bili na kontroli v P in naša Lia se je pridni zredila (zdaj pa baje že skoraj preveč user posted image ) za 230 g od prejšnje srede.Sedaj imamo že 3 kg.user posted image user posted image user posted image  Upam,da bo šlo tako naprej.
Bila sem tudi na obisku pri pikici,ki pa že komaj čaka,da se kaj začne dogajat,pa nič,jo kar pustijo čakat.upam,da bo čimprej rešena.

lepa posadka,tud js bi te prosila za geslo.

lepo se imejte
se čujemo,pa-pa

vsem aprilčicam,ki se bodo danes odpravile v Rim,želim SREČNO!!!

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!