|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
31.3.2008 18:29:41   
pikovit
Kaj je bilo pa to,pa ne vem.Mogoče Lara je bilo kaj tebi namenjenouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 551
1.4.2008 9:32:06   
Mijavček
Oj,

sapi, jest ti bom kar tukaj čestitala. BRAVOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image !  To je pa bilo presenečenje, a ? Vse naj naj punca in uživaj!

Pri nas nič novega. Včeraj sem bila popoldne mal bolš in sem šla prečekirat Supernovo na Rudniku. Uredu. Mi je všeč, ker mi je bliz - 10 min z avtom, štacune pa.... nč novga... C&A - razočaranje, ostale so pa večinoma itak že v City parku al pa v M. v Šiški. Edin za mal debelejšo denarnico je več izbire (Peek&nevemkajše, Helly Hansen in TBS,...)

No danes zjutraj pa kazen za včerajšnje pohajanje in bruh bruh že ob 6.00user posted image  Jaooo, kdaj bo tega koncuser posted image

Punce, lep pozdravček. Pri nas je tak lep sonček, pa ptički tko lepo pojejo. Uživajte v pomlaaadiiii!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 552
1.4.2008 9:43:04   
lara light
Brez dvoma si kej slabga misn'lauser posted image  in je udarlo ven...ma joj, pikovitek, ti si zakon!
Miška, dobro opravi z genetiko, da greva skupaj potem v boje...te berem veš in mislim nate...vem za vse štale s tvojo G...ne obremenjuj se, ni vredna...veš, da zmoreta in se boš borila, tako kot jaz, dokler bo moči...
Imam ogromno dela veš, zato mi ne rata...me že pogrešajo,
rada te imam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.4.2008 9:59:36   
lara light
Mijavček, objemčke in lubčke tudi tebi!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.4.2008 16:10:23   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Brez dvoma si kej slabga misn'lauser posted image  in je udarlo ven...ma joj, pikovitek, ti si zakon!
Miška, dobro opravi z genetiko, da greva skupaj potem v boje...te berem veš in mislim nate...vem za vse štale s tvojo G...ne obremenjuj se, ni vredna...veš, da zmoreta in se boš borila, tako kot jaz, dokler bo moči...
Imam ogromno dela veš, zato mi ne rata...me že pogrešajo,
rada te imam!user posted image

Jst tud tebeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 555
2.4.2008 14:38:18   
spelka12
pikovitek in ti pol meni kje vse me najdeš user posted image user posted image . Tudi ti si fejst navijačica da veš. Vsaj našo laro iz službe mal spraviš.
Kako ste kej punce? Lejla, savinjka, zorica, sabsa, snežinka, ...
sapi še tukaj moram povedat, da mi je res, res, res, res, res....žal za tebe. Pa tako si zaslužiš svojega fižolčka. user posted image user posted image user posted image user posted image
mijavček upam, da bo kmalu bolje s slabostmi. Tega pa res nobeni ne privoščim reva. Vsaj z otročičkoma je vse o.k.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 556
2.4.2008 18:00:02   
snežinka7
spelka12 jaz sem vredu edino kar je imam neke bolečine v jajčnikih.
Kaj pa je narobe z našo sapi??

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 557
2.4.2008 23:10:58   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

pikovitek in ti pol meni kje vse me najdeš user posted image user posted image . Tudi ti si fejst navijačica da veš. Vsaj našo laro iz službe mal spraviš.

Kaj naj rečem ,that is meuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.4.2008 15:25:15   
spelka12
snežinka sapi se je beta hormon znižal in bojda njena g. ni ravno navdušena nad rezultatom. Ampak sem ravno videla, da mogoče pa le bo, ker user posted image  šele 3 dni ni in se lahko hormon še zviša tako da navijamo, navijamo, navijamo.
lejla še tukaj iskrene čestitke. Vesela sem, da je s pikico vse o.k.
savinjka se nam nič ne javi user posted image . Dej no savinjka povej nam kaj. Kako kaj mati in dete?user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 559
3.4.2008 19:45:59   
spelka12
Evo mene iz UZ-ja.
Videla sta se 2 srčka user posted image user posted image . Dvojna sreča, dvojno veselje.....vsega po par. Reško je bil zelo zadovoljen z mano in otročičkoma, bojda sta kar velika za 7 tednov, srčka pa tudi močno utripata.
Hvala vam vsem za podporo in lepe besede. user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.4.2008 21:09:16   
snežinka7
čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 561
3.4.2008 21:10:24   
lara light
Špelka, lepotička moja, kako čudovita novica!user posted image user posted image  Zelo, zelo sem vesela!user posted image
Krasno, nimam besed. To je res sreča, ki se je ne da opisati...user posted image user posted image
super ste dekline moje, od Lejle do Mijavčka, pa savinjko pogrešam tud jaz, Mbd, kje si??
Dej, čuvaj se lepo in javljaj...1000 lubčkov!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.4.2008 21:48:50   
Mijavček
Špelka, še tukaj čestitamuser posted image .

Zdej bova pa lahko skup razglablale dvojno-nosečkaste težave.

Neposredna povezava do sporočila: 563
6.4.2008 0:21:48   
pikovit
Ej E-jovke kam ste padle.Skor čist na dno seznama.Kaj nič ne čvekate?Sem prišla malo naokol,da vidim kaj dogaja in da vas potisnem na vrh.Mejte se

Lara ku ku.En lep pozdrav.user posted image
Špelka in Mijavček ja zdej bodo pa dvojne težaveuser posted image    user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 564
7.4.2008 10:37:55   
lara light
Hej, pikovitek! Res smo slabe čveke tuleuser posted image ...ene zaposlene s službo, druge morajo božat trebuščke al pa lubčke! user posted image
Kako si ti? Kaj je novega? Dej javi mi, tud na zs seveda...šibam!

Vsem skupaj lep pozdravček!user posted image
LL

P.s.:Mijavček, Mbd, spelka, lejla...samo javite se, da ste ok!user posted image  Kiss!

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 565
7.4.2008 19:23:00   
spelka12
Špelka na raport. Poročilo, vsi smo o.k. user posted image
V ponedeljek imam pregled pri svojem g. in upam, da me pričakata oba srčka.
savinjka in ostale nosečke, javite se prosim res me že skrbi.
Aja še ena slaba novica. Naša sapi je ostala brez svojega angelčka user posted image user posted image user posted image  sapi drži se.

Neposredna povezava do sporočila: 566
8.4.2008 13:31:35   
mbd0411
Pozdravljene punce moje.
Računalnik sem imela v okvari,zato me ni bilo nič tu.Na nuhalni je vse kazalo tako kot mora bit in kot se pričakuje,krvni test pa je pokazal neko poslabšanje.Danes so me klicali. 1:3 Čisto sem že nora od skrbi.Po pošti dobim izvide.Sestra me je sicer tolažila,da to še nič ne pomeni, da lahko da ni nič,jaz pa zdaj vidim samo črno.
Upam,da  mi pomagate s kako tolažbo in kaj me sploh čaka. Pobralo me bo.
Upam,da ste ostale v redu.Se moram potrudit in prebrati nazaj.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 567
8.4.2008 14:23:36   
spelka12
Sory savinka ne spoznam se na to. Kakšno poslabšanje? Poslabšanje česa? Pa kaj je 1:3? Res nimam pojma.
Ampak res,res upam in verjamem, da bo vse o.k. Če si prišla tako daleč ma da prideš do konca.
Držim pesti za vaju s pikico ali pikcem.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 568
8.4.2008 14:25:53   
lara light
Hej, mbd, nikar črnogledo! user posted image To zagotovo ne pomaga. Ne vam pa o čem je pravzaprav govora, kaj pomeni 1:3? Daj pozanimaj se, vse mora bit ok, držim pesti!user posted image
Pošiljam ti kup dobrih misli in tiščim pestke!user posted image  Pa pa

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 569
8.4.2008 14:26:32   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Sory savinka ne spoznam se na to. Kakšno poslabšanje? Poslabšanje česa? Pa kaj je 1:3? Res nimam pojma.
Ampak res,res upam in verjamem, da bo vse o.k. Če si prišla tako daleč ma da prideš do konca.
Držim pesti za vaju s pikico ali pikcem.

mbd, žal se tud jaz lahko sam podpišem pod špelkin post, sem pa prepričana, da te testi niso zanesljivi, gotov te bodo poslal še na kakšnega, ki bo pokazal, da je vse OK! Drži se!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 570
8.4.2008 14:39:34   
Mijavček
O lara, pa kje si ti sončica!

A si že kej izpregla iz službe? A se že pripravljaš za špike?
Men je kar mal že dolgčas po službi....si nisem nikol mislila, da bom izustila kaj tacgauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
8.4.2008 14:54:34   
mbd0411
Na nuhalni je bilo vse tako kot mora bit.Mere so v redu skratka vse je ok-blo. Tam so mi vzeli še kri in danes so me poklicali in povedali,da je test malo slabši in da je 1:300-tveganje,rekla je 1:3.Povedala mi je ,da lahko da to ni slabo in da je okvara pri enem od 40 otrok.tako mi je razlagala,ko je videla da sem hin.Pač kromosomske nepravilnosti so možne,tveganje je.Rekla mi je še da naj bom vesela,da imam to možnost vedet ker vse nimajo te možnosti oz. zanjo ne vedo ali jim ne ponudijo.
Ne gre mi v račun da je na nuhalni vse ok,tole zdaj pa ravno ne.Čist sem zmešana.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 572
8.4.2008 15:06:36   
Mijavček
Mbd , no 1:300 je pa velika razlika kot 1:3 user posted image  Te sestre pa ne razumem, v čem pa je prednost, če veš za tveganje...., da se pol sekiraš k norc, na konc je pa itak vse OKuser posted image

Upam, da kmal dobiš rezultate v roke in pol hitro na med.over.net dr. Pušenjaka vprašat, al pa kakšnega drugega doktorja. Tale sestra je mal čudna, če mene vprašaš.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 573
8.4.2008 15:32:14   
mbd0411
Mijavček,prav imaš.Upam,da bo vse kot mora bit.
Sploh mi ne gre v račun,ker je na nuhalni blo vse ok.Komaj čakam na izvide.Upam,da že jutri.Najbolj mi je hudo,ker sem malemu po nuhalni povedala,zdaj pa naj gre kaj narobe.Ne smem pomislit

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 574
8.4.2008 19:24:35   
sapi
spelka12 hvala ti, si me lepo zastopala pri na nši strani ...
mbd0411 res najbolje, da na forumu Pušenjaka vprašaš on ti bo znal dobro svetovati ... držim pesti in mislim nate ...
Lara a maja začneš s špikicami ... mogoče se pa znajdeva skupaj, če bo z mano vse ok ...

Povejte punce kako ste? mislim na vse vas ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.