|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
15.4.2008 9:26:18   
Mijavček
Oj sabsa, seveda se te spomnimo. Ravno danes smo dopolnili 11 tednov, se pravi sem v sredini  tretjega meseca. A boš kam skočila za prvomajske? Priporočam. Boš lažje dočakala 19.maj, potem pa AKCIJA!!!
Vso srečo ti želim!

Lari, tebi tudi. Pa držim pesti, da bo v petek vse tako, kot mora bit. A sem prav razumela, da razmišljaš, da ne bi šla maja v postopek zarad službeuser posted image  Lari, če si ti pripravljena, daj službo na drugo mesto. Ona bo še počakala.

Boste vidle, ko bo men, pa špelki pa ostalim nehal bit slabo, bo pa vam ratalo. No vseen upam, da ne preveč hudo. user posted image  Mal pa že.user posted image

En topel objemček user posted image

PS; kje pas te ostale?  A ste na sončku? No sej boljš, k za rač.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 601
15.4.2008 9:30:48   
spelka12
Oooooj.
mijavček men že cel teden ni več slabo user posted image .
Bila na pregledu. Kri, voda in bebiji vse o.k. 2 srčka bijeta ko nora. Mamica je pa za en ku..... Imam hudo hiperstimulacijo (povečane jajčnike) in prosto tekočino v medenici, pa težko diham.user posted image
Dobila 7 dni bolniške čez en teden spet pregled in če ne bo bolje maširam v kliničnega na.......pojma nimam na kaj.
sabsa pozdravljena spet pri nasuser posted image .
Več ne spravim iz sebe grem spat.
Nočko

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 602
15.4.2008 10:14:37   
Mijavček
O Špelka, ja super, da ti ni več slabouser posted image . Blagor teb. Je fajn videt srčka, ane? Sploh ne vem, kako so včasih, ko ni blo UZ-jev... Lih včeri je moja mami rekla, da ona ni bla v nosečnosti niti 1x na UZuser posted image  Pol, v bistvu dokler niso brcik začutile, sploh niso mele občutka, da v njih raste novo bitjece.

No za hiperco pa ni tok super user posted image . Ampak nič bat, zdaj ko smo user posted image , pri dvojnih pa sploh, hormoni šibajo ko zmešani in jajčnike mam jaz še vedno ful povečane, tekočine pa ni več, pa sme jo mela tud ful.
Če boš slučajno mogla it not, te bodo mal merli (obseg trebuha, pritisk, kok lulaš, težo, pa kri preverjal...), pa če bo hudo ti dajo infuzije. Čez 2 dni greš pa domov.

No, upam, da se vse dobro izteče. POčivaj, pa ne dviguj težkih stvari, pa ne sukaj se v pasu... aja pa vodo pij.

papa

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 603
15.4.2008 15:29:22   
sapi
sabsa seveda se te spomnimo par postov nazaj sem se že spraševala kje si no sedaj si se pa končno javila .... super tudi jaz imam v maju pregled, da se z G zmeniva kako naprej ...
Lara vidim, da se nekaj za maj-junij najavljaš ... bi bilo fino saj, če dobim zeleno luč za maj-junij bova skupaj trepetali ... sicer naju v juniju tudi mismis pričakuje pa nas bo še več ...  boš pa sama videla ali si pripravljena ali ne vendar bo služba že počakala, če si pripravljena ...
Mijavček sem si ogledala tvoje slikice na UZ se tako lepo vidita tvoja polžka .... kaj pa hočemo pač moramo veliko čez dati ... upam, da boš kamlu bolje s temi rvojimi slabostmi ...
mbd kako si?
spelka12 vidiš kako se otročka lepo počutita pri tebi ... pazi nase veliko počivaj, da ne bo kaj hujšega ...

sapi

Neposredna povezava do sporočila: 604
15.4.2008 17:44:59   
lara light
Mijavček, hvala. Še kako prav imaš. Bom o vsem dobro razmislila. V pet imam G, če ne bo stavkeuser posted image ...drži seuser posted image
Spelka, dej se pocajtaj, bogica ti, samo da sta srčka v redu, počivaj lepo, da kmalu mine...topel objemček!user posted image
Sapi, super, da bi bile skupaj! Sem kar boljš volje...čakam na pregle, da vidim situacjo, potem pa dalje...sem optimist večen!user posted image
Lubčkov 100 za vsako!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.4.2008 17:24:26   
mbd0411
Punce živjo!

Malo sem se polenila glede pisanja,nasploh sem bolj na psu.Komaj čakam,da se rešim AC in potem še tiste peklenske tri tedneuser posted image ....
Včeraj smo pokopali mojega dedija za katerega sem skrbela.Zdaj hodim po prazni hiši in mi je žal,da ga ni več.Vsi ostali se kar nekam odmikajo,jaz pa ne vem kam se naj dam.
Še vedno mi je slabo in komaj se prisilim,da kaj pojem.Bila sem pri G in mi pravi,da kolikor vidi je z otročkom vse ok.Srček lepo bije,živahen je tudi.Upam,da bo tudi v bodoče vse kot mora bit. Vsak dan imam občutek,da imam vsega polno glavo,ko pa mi moj sin reče,da me ima rad in me poboža,potem je vse v redu.
Saj bo,le čakanje ubija.

Lara,Sapi,Špelka,Mijavček...vse ostale naj vam sonček nariše nasmeh na obraz in želim,da vse poteka kot mora,saj me smo zmagovalke-nekatere prej,druge malo kasneje,ene imamo pač malo daljšo pot do zmage,ampak se ne damo!!!!!!!!!user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 606
17.4.2008 18:56:52   
sapi
Lara ja res smo optimistke saj bi drugače že konec vzele user posted image  ... da bi bilo vsaj vse ok in bi šle veselo v deželo drogerašic ... skupaj seveda ...
mbd nič ti ne zavidam, da bi le vse skupaj hitro minilo in se srečno končalo ... si pa res bogica še dobro, da imaš sineka ... ja pogum, optimizem in veselje pa se vse že nekako izide ....
špelka kje si te že pogrešam pa malo me skrbi ker se malo ali nič ne javiš ... upam, da niso kake slabosti vmes ...
Mijavček kot berem si še vedno boga ... moja sestra je tako hudo bruhala cele 3 mesece upam, da pri tebi vse skupaj čimprej mine ... kako pa tvoji pikici no sedaj sta že cela človečka ...
sabsa kako si
kje pa je naša nosečka lejla ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 607
17.4.2008 20:48:20   
mbd0411
Saj res,Lejla!
Kje je?
A je z njo vse v redu?
Naj se no oglasi!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 608
18.4.2008 11:24:17   
Detece
Hey!
Tudi jaz se nisem nič oglasila kar lep čas. Ne morem verjeti kako čas mineva.
No jaz sem prvo škatlico klomifena že popapala, ovolucijo sem že imela in sva pridnouser posted image . user posted image  pa ne pričakujem okoli 23tega...Mogoče pa se le kaj zodi..

Bodite mi zdrave in vesele.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 609
18.4.2008 11:25:01   
Detece
ovulacijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 610
18.4.2008 18:58:47   
pikovit
Pa še sem malo pokukam.Kako ste kaj punce?

Špelka si utrujena revčka?Sej bo boje.
Mbd žal mi je za dedka.Res ni fajn biti v takih okoliščinahuser posted image
Detece da 23 zagledašuser posted image
Lara a si dobro zrihtala pri G?user posted image
Sapi,Mijavček še tuki en lep pozdravuser posted image

Sabsa tudi tebe moram pozdravituser posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 611
19.4.2008 11:18:58   
spelka12
savinjka res  mi je žal za dedka, vem kako je to. Sem pa vesela, da je s pikico vse o.k.
lejla je čisto o.k., samo časa nima nič. V pon. ima spet uz in če ne bo nič javila bom pa jaz napisala kako ji je šlo.
pikovitek in lara, vidve nas pa res crkljata. Kolk sta pridne pa zlate pa dobre pa.......
mijavček a so se slabosti že umirile? Pri meni ni več taka kriza. Sem ugotovila, da mi jogurti ne naredijo dobro. kr neki.
sapi kako? Kdaj greš v nove borbe? A moraš imet kaj pavze vmes?
detece dobrodošla nazaj in veliko sreče.
Jaz ubogam g. in ležim 20 ur na dan. Ostale 4 ure pa jem in lulamuser posted image . Upam da se hiperca umiri in da grem v torek spet v službo. Zmešalo se mi bo od ležanja. Spoštujem vse tiste, ki so dobile 9 mesecev bolniške.
Me pa še zelo boli spodaj pri jajčnikih. Čutim isto bolečino kot med postopkom, tudi med lulanjem me boli...mijavček a se je tebi to takoj končalo? Pomoje je hiperca še tu. Pujsa mala. šcšcšcšc stran od mene.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 612
19.4.2008 13:31:55   
Mijavček
Ojla,

špelka živjo, ja hiperca ne gre tok hitro stran. Jaz imam še vedno (no rejšnji teden pri 10t) jajčnike okol 6 cm premera, sam mi ne povzročajo velik težav.... sam ko grem kakat me bolijo, pa če kiham, pa to. Drugač pa me bolj matrajo salbosti. Ja, še vedno.
Jaz sem pa lih en jogurt pojedla, pa čakam kaj bo zdej (al bo šu ven al ne)user posted image
Lajla, če bereš, al ji pa ti špelka povej, da mislimo nanjo !

Lara, daj povej kako je bilo včeraj.

Vsem puncam lep vetroven pozdravček z Barja.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 613
19.4.2008 23:21:08   
lara light
Moje prelepe princeskeuser posted image ,
verjemite, da veliko več mislim na vas, kot zgleda po mojih skromnih postih...upam, da bom nadoknadila, ko bom spet na iglahuser posted image in doma!

Mbduser posted image

Še vedno sem v veliki gužvi, v pon moram službeno še v tujino do srede, v četrtek sem nazaj, v petek pa do nedelje pa spet odsotna...tko, da res nimam časa za skoraj nič, kar pa ga je, brez zamere, gre mojemu dragemu...še vedno, po vsem teh letih, ga obožujemuser posted image

No, da vam povem. G pravi, da pri vsej dobri volji ciste ne najde. In sem ji dejala, naj se nikar preveč ne trudi. Toliko o endometriozi. Punce, čisto vse je mogoče. V jan je Reš rekel, da je cista na L jajčniku, torej 4 mesce kasneje bi morala bit najmanj enaka, če ne večja...je pa niuser posted image ! Sicer je L stran malo bolj švoh, v D jajčniku pa so bili vidni lepi, številni folikli...tko, da zgleda situacija precej normalna, hvala bogu.

Reš ima gužvo in pravi, da naj se prpravim šele za junij. Ni sigurno, da bo plačala postopek zavarovalnica, čeprav je moj šele 2 Ivf...ker je precej že pokuril za letos, več bom vedela konec maja.

In zdej nič,...živiva in se ljubiva dalje...za junij pa že manem roke in prakticiram z injekcijami, spuščam vodo v moj mesnati kaktususer posted image , da ne bo spet kake polomije, sej se še spomnite krvave stopkeuser posted image ...

Lepo nedeljo vsaki od vas, nič bruhi bruhi, predihajte vsako bolečino, naj izginejo tegobe, naj vam bo skrajno prijetno!
Kisses!user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 614
20.4.2008 9:43:16   
spelka12
Glede na vajino močno ljubezen in kako se imata rada mogoče sploh ne bo treba čakat na junij.user posted image
lara vse ti privoščimo pikico, kmalu.

Neposredna povezava do sporočila: 615
20.4.2008 19:02:18   
lara light
Ti, sonček ti!user posted image  Spelka, veš, da si prav ti tista, na katero sem se prvič na RR čustveno močno navezala...zelo mi je bilo všeč tvoje jajčno piščeuser posted image ...brez heca, ampak res, tvoje vedno zelo pozitivne in tople besede so mi močno pomagale premagat strahove pred postopkom!
Hvala spelka!user posted image  
Obljubim, da bomo tudi E-zmagovalke organizirale srečanje in seveda povabile kot častne gostje IVF-ovke! Mijavček bo pa poročala, kako je bilo zadnjič, da se bomo seveda še bolje pripravile žurkouser posted image ! Menda ta srečanja blagodejno vplivajo na vse težave s slabostmi, ki čudežno izgine, a ne, Mijavček?! Torej vabljene vse!
Rada vas imam!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 616
21.4.2008 16:21:47   
spelka12
oooo lara kako lepo si to napisala - smajlikifarba.
Sem že parkrat hotela piščeta zamenjat ampak je meni tud tko lep, da mi ga je škoda.user posted image
Danes sem bila na UZ-ju. Vse super, fino, fajn. Slikico mojih fižolčkov imate v albumu. Sem pa dobila še 4 tedne bolniške.

Neposredna povezava do sporočila: 617
22.4.2008 8:47:06   
Detece
Zmagovalke pozdrav!

Danes je moj 27 dan ciklusa, sem že full nestrprna. Sicer se načeloma nisem do sedaj preveč obremenjevala in razmišljala o tem, ta mesec sem pa full neučakana. Mogoče preveč pričakujem od klomifena??
No naj povem, da me tokrat zelo. zelo bolijo prsi in so full napete, ampak verjetno lahko tudi takšna razlika zaradi klomifena?
Vsak mesec pred user posted image  sem imela rjavkast izcekek 3-4 dni pred tem, ta mesec pa še do danes nič, a tudi to je lahko posledica klomifena??
Že 3 noči sanjam o dojenčkih, da sem noseča, da sem rodila,.....

Nevem ali je to kak instinkt drage moje, ali počasi tudi jaz prihajam v fazo ko bom vse povezovala z nosečnostjo, ko bom jokala kadar bom dobila user posted image , ko se bom živcirala zaradi tega. hmmm.....Do sedaj moram rečt, da sem se kar držala.
Ve katera kako je s tem klomifenom, a pol dobiš točno na 28 dan user posted image , tako kot pri KT  ali normalno kot prej?
Vam javim jutri ko bo 28 dan ciklusa.

Lep pozdrav!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 618
23.4.2008 21:56:11   
lara light
user posted image Lepotičke moje, pravkar sem doma! Oh, ljubo doma...user posted image  saj veste, da sem mogla takoj sem, da vidim kako ste kaj, ker jutri gas v pisarni, pol pa spet do nedelje me ni...
Spelka, kako lepi ste...sem pokazala tud mojmu dragemu...čudoviti ste, uživaj bolniško in čuvaj seuser posted image
Detece, držim pesti!
Mijavček, Lejla, Mbd, Pikovit in ostalim... topel pozdravčekuser posted image , lahko nočko!

Coelho

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 619
24.4.2008 13:11:38   
mbd0411
Pozdravljene!

Tako sem se polenila,da še računalnik gledam bolj od daleč.Malo sem res delala na vrtu-rožice sejala,pripravila korita za balkonsko cvetje...To je bilo včeraj,danes pa komaj hodim tako me mišice bolijo.
Zunaj je sonček in vedno ko pridem pred hišo me naš pes nagovarja,da bi šel na sprehod.Saj ga,le da mi potem v zahvalo pobegne in pride domov za mano ves skesan.Ta mrcina...!!!user posted image
Sem tudi trip trap stol prebarvala.Bil je od sina oz.je še,le na njem sedimo vsi,ker je malo višji in paše za križ.Po barvanju pa ugotovim,da je na še ne posušeni barvi pristal roj muh.Brrrrrrrrr.........
Ja to počnem in čakam na AC 7.5. v Lj.Malo se zamotim z delom.
Ajaaaaaa- slabosti so odšle,le tu in tam zvečer me še prime.Apetita še nimam,a je bolje tako,saj kg gredo vseeno gor-1 kg na mesec.Upam,da ne več.
Zdaj sem pa že predolga in nadležna s svojimi opravili...
Vsem lep dan in bolj pogosto se javljajte.
Kje je Lejla?
Špelka?
Lara...?
Vse ostale???
Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 620
27.4.2008 11:06:41   
mbd0411
A ste vse na sončku? Malo mi je dolgčas.
A ni lepa nedelja?
Lepo se imejte.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 621
30.4.2008 9:04:47   
lara light
Mbd si dobro? Ostale?
Se javim v poned, ko pridem domov.
Lepe praznične dneve vsem in topel objemček,
kissesuser posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 622
5.5.2008 13:40:48   
Detece
Pozdravljene!

A ste š vse na dopustih? Se bo potrebno prebuditi, začelo se je delo.
No naj povem še Vam, jaz sem user posted image ..jupiiii....test sem delala prejšnji ponedeljek, potem sva pa z user posted image   šla na kratek oddih..Tako, da sem trenutno v 6 tednu in imam rok 1.1.2009. Prvi pregled imam v četrtek-komaj čakam.

lep ponedeljek!

Neposredna povezava do sporočila: 623
5.5.2008 18:18:55   
lara light
Draga Detece, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image  čudovita novica!user posted image
Pravim jaz, da naš naslov teme ni zastonj! Zelo sem vesela!user posted image

Upam, da ste vse dobro...čim utegnem vam napišem kaj več, delam, delam...ampak vse ok.
Tople pozdravčke vsem vam in tople objemčke!user posted image

Coelho

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 624
6.5.2008 7:14:52   
mbd0411
Detece še moje čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem v 16 tednu in imam jutri Amniocentezo v LJ.Zdaj se bom 2-3 tedne tresla,preden bodo izvidi.
Plod že čutim a zelo rahlo,posebej zvečer,ko se umirim,a ne vedno.Prvič nisem nič čutila dokler ni bilo prave brce,zdaj pa je drugače.
Lara,Špelka,vse ostale nič vas ni tu.Ful vas pogrešam.Kako ste? Javite se no!

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.