lara light
|
Moje prelepe princeske , verjemite, da veliko več mislim na vas, kot zgleda po mojih skromnih postih...upam, da bom nadoknadila, ko bom spet na iglah in doma! Mbd Še vedno sem v veliki gužvi, v pon moram službeno še v tujino do srede, v četrtek sem nazaj, v petek pa do nedelje pa spet odsotna...tko, da res nimam časa za skoraj nič, kar pa ga je, brez zamere, gre mojemu dragemu...še vedno, po vsem teh letih, ga obožujem No, da vam povem. G pravi, da pri vsej dobri volji ciste ne najde. In sem ji dejala, naj se nikar preveč ne trudi. Toliko o endometriozi. Punce, čisto vse je mogoče. V jan je Reš rekel, da je cista na L jajčniku, torej 4 mesce kasneje bi morala bit najmanj enaka, če ne večja...je pa ni ! Sicer je L stran malo bolj švoh, v D jajčniku pa so bili vidni lepi, številni folikli...tko, da zgleda situacija precej normalna, hvala bogu. Reš ima gužvo in pravi, da naj se prpravim šele za junij. Ni sigurno, da bo plačala postopek zavarovalnica, čeprav je moj šele 2 Ivf...ker je precej že pokuril za letos, več bom vedela konec maja. In zdej nič,...živiva in se ljubiva dalje...za junij pa že manem roke in prakticiram z injekcijami, spuščam vodo v moj mesnati kaktus , da ne bo spet kake polomije, sej se še spomnite krvave stopke ... Lepo nedeljo vsaki od vas, nič bruhi bruhi, predihajte vsako bolečino, naj izginejo tegobe, naj vam bo skrajno prijetno! Kisses!