|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
23.3.2008 19:25:27   
spelka12
no sapi kako je šla prva špika? A ima tvoj mirno roko?
savinjka a tebi pa tako slabo? ja bogica. Meni pa ni več, samo da jem na vsaki 2 uri.
snežinka če sem prav prebrala imaš jutri uz a ne? Upam, da boš kmalu trepetalka.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 526
24.3.2008 11:32:24   
Mijavček
Oj,

sam en pozdravček na hitro. Ja mdb moja strategija je tudi pri meni že padla. bruham sicer ne (še) ampak mi je skoz slaboooo, pa če pojem kaj, al pa če ne. Sem že shujšala (zdej mam sam 47 kg user posted image ). Od česa bosta moja dva fižola zrastla, pojma nimam. Zaenkrat živimo od čokolinota.

Aja, še to vam moram povedat, kaj sva z mojim "naumila"; da sem jaz zdaj ko Radenska - tri srčke mam, pa vsa sem zelena user posted image

Bejbike moje, nosečke in ne-še-nosečke, lepo se mejte. Cmooook!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 527
25.3.2008 9:09:21   
sabsa
Pozdravček!

Danes je 10. dan po et in v jutro sem se zbudila z rjavim izcedkom, ki ga je vedno več in je enak izcedku, ki ga dobim ponavadi tik pred menstruacijo. Tako da to verjetno pomeni konec ... Zaradi optimizma in dobrih rezultatov vas, e-zmagovalk, sem do zadnjega upala, da bom tudi jaz mama. Kljub nič znakov. Dejansko cel postopek nisem imel niti enega stranskega učinka, nobenega špikanja, le 4. in 6. dan po ET me je zvijalo. To pa je bilo tudi vse. Glede na hitro prihajajoče poletje, bom šla v nove boje verjetno šele septembra.
Sporočim, ko pride user posted image , do takrat pa lep dan E-zmagovalke.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 528
25.3.2008 12:57:42   
mbd0411
Sabsa!

Upam,da ne prideuser posted image .Jaz sem sicer zanosila naravno,a je dolgo trajalo,pa se mi je po enem mesecu tudi pojavil rjav izcedek,ki je s presledki moril moj živčke 3 dni.G mi je rekla,da to ni nič. -zraven sem imela vse znake za user posted image .Pa le ni prišla.
Bom držala pesti.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 529
25.3.2008 13:02:41   
mbd0411
Mijavček -user posted image user posted image user posted image radenska user posted image !

Bolj malo sem imela od praznikov,al sem jedla,al neuser posted image Ne pijem več kave,ker mi je brrrrrrr.......Ne pijem,ne jemuser posted image cockta mi pa paše-edino to.
Malo se že tresem,ko se spomnim na nuhalno.Me je malo strah.Eh,saj bouser posted image .
Kako ostale?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 530
25.3.2008 13:53:10   
snežinka7
spelka12 ja imela sem v ponedeljek drugi UZ jutri pa grem zopet na UZ, ker so bili zadnjič folikli še majhni zato sem še dobila dve inekciji, danes seveda zadnja me je pa včeraj zelo bolelo tako, da upam da bo jutri vse ok in grem v petek na IUI.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 531
25.3.2008 13:54:43   
snežinka7
mbdo411 nič bat boš videla, da bo vse vredu

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 532
25.3.2008 14:48:45   
sapi
spelka12 zelo dobro moževa roka je bila zelo mirna jaz sem samo pamet zraven solila  user posted image ... vidim, da sem  nalogo zaupala pravemu človeku pa, če bo šlo kaj narobe in že tako bodo hormoni divjali se ve kdo bo kriv ...
Mijavček dobra je tale radenska se je še moj smejal ... upam, da čimprej mine in, da najdeš še kako stvar, ki bo pasala tvojemu želodčku saj se nam boš čisto presušila ... sicer je pa Pušenjak na forumu neki nosečki odgovarjal ker je imela prav tako hude slabosri, da ima dosti zaloge za pikice kljub izgubi kg in naj ne skrbi ...
sabsa ne obupat mogoče se pa na koncu le izkaže pozitivno držim pesti še tukaj ...
mbd0411 veš, da bo na nuhalni vse ok brez skrbi ...
snežinka7  upam, da bodo na jutrišnjem UZ folikelčki že dovolj veliki .. potem v petek pa IUI ... potem pa samo še na + počakaš ... pa eno user posted image ti pošiljam za srečo ...

sapi

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 533
25.3.2008 20:38:08   
spelka12
mijavček teli radenski sem se pa res nasmejala. user posted image user posted image
snežinka no, kako gre?
sabsa še vedno držim pestim, da je to začeten nosečniški izcedek. Pa saj veš, da me ne obupamo tolk hitro.
lara in lejla pogrešam vaju.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 534
26.3.2008 15:51:00   
snežinka7
sapi najprej hvala no moji folikli so bili danes lepi zato grem že jutri na IUI.
spelka12 super že jutri grem na IUI tako, da upam da bo vse ok in bom v sredini aprila že srečka user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 535
26.3.2008 18:09:53   
lara light
Kako moje E-nosečke? Upam, da ste fajn...user posted image
Mdb, še slabo? bogica...upam, da kmalu mine in prč s črnimi mislimi, obljubiš? Cocta, kaj? Pijača, ki veselje vračauser posted image
In naša Radenska? Kako lepo, tri srčka in zelena...super ste Mijavček!user posted image
Tudi Lejli en lep pozdravček!user posted image
In moji špelkici, topel objemček! Saj veš, da si na special mestu v mojem srčku!user posted image

Sapi, user posted image  za špikice tebi in pridemu možeku za skrb!

Snežinka, držim pesti za jutri! In bo še ena več user posted image  med nami, jupiii!!user posted image

Jaz? Vse dobro, polne roke in glavo dela, vesela, po praznikih skor nič bolj debelauser posted image ...čakam na maj, ko grem spet v postopek...joj šiba cajt, je že pred vrati april! Fajn, bo kmalu!

Mislim na vse vas,
pozdravček,
LLuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 536
27.3.2008 6:45:42   
lejla007
Čauli!

Kakor vidite, sem zdej postala ne-nočna ptica, saj se sredi noči zbudim in ne morem nazaj zaspat user posted image Ahhhhhh.... Dons je 11.teden, zadnje dni me spet malo mučijo glavoboli in slabosti, ampak sej bo...

Je pa lepo vidt, da se še vedno spomnite name user posted image

Sapi - tebi user posted image za prve špikice! Kar mirno roko naprej in SREČNO!
Snežinka - srečno na UZ in da potem čimprej zagledaš +!
Mijavček - boga... A tko slabo ti je? Pa včasih že mislim, kolk sm jaz boga user posted image
Lara - kako si ti kaj? Kdaj imaš naslednji postopek? Že zdej navijam!!!
Špelka - moja zlata... Trebušček že kej raste? Samo še en teden... user posted image

Lepo bodite punce, mislim na vas, pa čeprav nisem veliko tukaj!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 537
27.3.2008 7:49:26   
sapi
snežinka7 za danes user posted image user posted image user posted image , da se do konca izteče kot se mora ...
lara light, da bi ti čimprej minil čas in boš v postopku ... ja moj možek lepo skrbi zame ... si lepo deliva tale najin postopek on špikice jaz moram pa vse skupaj dobro prenašati ...
lejla007 lepo, da misliš na nas ti naša nosečkica ... upam, da bodo glavoboli in slabosti minile, da boš lahko v miru uživala v nosečnosti ... vsaj ne pozabiš, da se nekaj dogaja v tebi, a ne user posted image ...
Kako pa je z našo Mijavčko? Že kaj bolje?
mbd, spelka kako sta nosečkici?

sapi

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 538
27.3.2008 10:23:09   
spelka12
najprej lara, res smo že skoraj aprila, maj bo kmalu in takrat se nam sigurno pridružiš. user posted image user posted image
lejla sem videla (no ptička je povedala) da imaš 3.4. nuhalno user posted image user posted image , jupiii bova na isti dan spet trepetali
snežinka no kako je šlo danes? Kdaj delaš test?
savinjka in ostale user posted image user posted image user posted image user posted image
sapi no zdej si pa že skoraj expert za špikanje, no tvoj lubi je user posted image . Kdaj bo prvi UZ?

Jest sem čist odlično. Znaki so še tu, nobenega izcedka sumljive barve tko da sem zelo optimistična. Danes so mi KONČNO prišli do konca popraviti kuhinjo in upam, da bom v nedeljo že prvič skuhala kosilo mojemu dragiju. Komaj čakam. Fajn se imejte.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 539
27.3.2008 19:36:28   
sabsa
E-zmagovalke. Moj rjavi izdecek me živcira že 3 dni. Upam, da pride kmalu user posted image , da se neham sekirati. Je pa vedno bolj temen. Že v torek sem user posted image user posted image  in do sedaj sprejela, da pač ni uspelo.
V naslednji postopek bom šla septembra, ko boste nekatere imele že zelo lepe trebuščkeuser posted image user posted image .

Malo me skrbi le endometrioza, ki se ponavlja. Operacijo sem imela maja 2007. A je morala katera med IVF postopki ponovno na laparaskopijo na odstranitev endometrioze?

Tako, moj 1. postopek se je končal z negativnim rezultatom. Čakam samo še user posted image , da pokličem v LJ in se dogovorim naprej.

Pozdravček!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 540
28.3.2008 14:03:03   
lara light
Draga sabsa, žal mi je, upam, da si vseeno kolikotoliko ok.
Jaz sem imela laparo konec jan 2007 in se mi je ponovilo, a o ponovni operaciji ni bilo govora, vsaj upam, da ga tudi ne bo. Držim pesti pesti, da čeprav se ti ponovi, ne bo hudo...
Lep pozdravček vsem in prijeten vikend!
LLuser posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 541
28.3.2008 15:31:35   
Mijavček
sabsa, če je sam izcedek, je še upanje.

Drugač pa sem jaz bila na laparo 2x. Prvič pred vsemi postopki maja 2005, čez cca 1.5 leta so se mi simptomi spet pojavili, ampak sem bila že tik pred 1. IVF in sem šla v postopek. Po 1. IVF sem dr. Ribičevo vprašala kaj je zdsaj; a probamo še enkrat IVf al operacija, pa je bla bolj zato, da probamo še enkrat. jaz pa tud. No, ker tud 2. IVF ni ratal sem šla potem še enkrat na laparo (oktober 2007) amapk ni blo novih žarišč, samo nekaj malega, kar je bilo v prvi laparo skrito v enih dveh žepih za maternico....in evo... 3. IVF je pa uspel!

KOker jaz vem G ji ne ponavljajo radi teh lapar prevečkrat, razen če gre za take bolečine, da ne moreš zdržat. Drugač pa endo sama na IVF naj ne bi imela bistvenega vpliva, sloh če si bla že enkrat operirana.

Neposredna povezava do sporočila: 542
30.3.2008 22:06:06   
lara light
Spet doma! Prelepa je bila tale nedelja, se strinjate?
Upam, da ste nosečke ok. Mijavček, vse fajn?
Sabsa, sorry, sem mislila, da je že user posted image , hvala bogu, mogoče pa ti, sporoči! Držim pesti!
Kje ste ijn kako ste ostale? Lejla, mbd, spelka in druge? Lubče in objemčke!
Mislim na vas!user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 543
31.3.2008 9:10:45   
sabsa
Pozdravček!

Sporočam samo, da se je rjavi izcedek spremenil v user posted image . V nove boje greva septembra, do takrat pa oddih od postopka in čim manj razmišljanja o dojenčkih.

Punce držite se. Vsem hvala za podporo in lepe besede.

Neposredna povezava do sporočila: 544
31.3.2008 9:32:07   
sapi
sabsa res sem držala pesti za tebe na IVF marec in upala, da ti izcedki izginejo ... mi je res hudo zate user posted image user posted image user posted image ... lepo si odpočij, tvoj dragi naj še bolj skrbi zate in poskušaj razmišljati pozitivno ... septembra pa v nov uspešen boj ...

sapi

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 545
31.3.2008 11:01:38   
Mijavček
Sabsa, tudi meni je žal.user posted image
Malo odžaluj, potem pa na off user posted image .

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 546
31.3.2008 12:47:37   
snežinka7
Hvala vsem, ki držite pesti in me spodbujate. Jaz že komaj čakam, da mineta dva tedna in bomo videli kako in kaj.
spelka12  user posted image naj ne bi prišla nekje 11.4., tako, da test bom delala najverjetneje po izostanku nič prej, da ne bom zopet razočarana.

Lep sončen dan vsem skupaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 547
31.3.2008 16:37:43   
pikovit
Pa se vam bom malo še tukaj uštulila.Vidim,da ste ok in da uživate.
Še posebaj bi rada ruknila našo Laro,ker se na našem koncu nič več ne javi.

Lara user posted image ,jst te bom pa čakalauser posted image .

Punce vsem,ki vam je ratlo vam čestitm,tiste ki sta v nizkem štartu držim pesti,tiste,ki pa ste zagledale - pa vam rečem,da je treba vztrajat.

Neposredna povezava do sporočila: 548
31.3.2008 16:44:25   
lara light
Ma sej se, vsake tolkouser posted image ...pikovitek, saj veš, da mislim nate, a za ivf temo res nimam časa...vas je preveč in prevelike klofarke so tam domauser posted image ...obljubim, da bom čimprej prišla...če ne prej v maju, ko bom spet v postopku!

Sabsa, objemček!
Mijavček, si ok?
Pa ostale nosečke?
Ostale trepetalke? Držim pesti!
Lepo popoldne vsem..user posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 549
31.3.2008 18:28:44   
pikovit
Lara le daj,moramo še dekliščino spelat.Pa tvojo tud al kako?No kul pol se bomo kaj več okol maja slišale.jst bom pa kar lepo na rezultate genetike počakala pol pa v postopel,če bo vse ok.

Skratka jst te bom user posted image  in vse toliko kaj pobarala.Do takrat pa uživaj in se nam kaj javi.

httpool_src = 'http://ad.httpool.com/js.ng/site=siringaraja&targetsite=siringaraja&AdSize=1x1&PagePos=1';
now = new Date();
var ran = "" + now.getTime();
document.write ('');

_uacct = "UA-66358-1";
urchinTracker();

var pp_gemius_identifier = new String('nc07AfLUOG7jJGfLaZ7RrMSZrjyyC9swh2KhVSC4Lsz.M7');

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.