|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
20.3.2008 20:46:05   
spelka12
sabsa sej ne boš rabila pingvinčkov. Tuki na tej strani itak skor vse ratajo nosečeuser posted image . Tiste dve pikice v tebi sta pa sigurno dobri, drugače ti jih nebi dali not. Kr pogumno naprej pa piši kako in kaj.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 501
20.3.2008 21:08:28   
sabsa
Špelka12 in mijavček vidve pa res znata pomiriti človeka. ODLIČNI mami bosta!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 502
21.3.2008 9:05:25   
mbd0411
Špelka12,kdaj imaš pdp?Sem prebrala prav da novembra? Kako si? Počutje?
Mijavček,kako?
Lejla..?
Lara,kje si kaj?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
21.3.2008 10:11:33   
spelka12
Neuradni PDP imam 18.11. Bom še na uradnega počakala.
Ja ostale so se pa čisto nehale javljat user posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 504
21.3.2008 11:10:03   
Detece
Včeraj sem bila na pregledu pri ginekologu po 8 mesecih (tako dolgo se z dragim trudiva) in jajčnik (imam samo še enega) je policističen, zato mi je za dva meseca predpisal klomifen - 2 tabletki na dan. Grem si danes v lekarno po njih in upam, da mi bodo še enkrat razložile kako in kaj je s to zadevco. 

v kolikor v teh dveh mesececih ne uspem, me čaka laparoskpijauser posted image .

In kako napredujete E-nosečke?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 505
21.3.2008 12:09:12   
spelka12
detece zakaj je pa ta jokec pri laparoskopiji? To ni nič takega, samo ciste v jajčnikih ti prešpikajo in si že doma. Definitivno za mene boljš kot jemati klomifen.
Imam kolegico, ki ji dolgo niso ugotovili, da ima PCO-policistične jajčnike imela je tudi en splav, pol sem jo poslala k Ribičevi in ta ji takoj da diagnozo, takoj na laparoskopijo in 2 meseca po njej je že zanosila.
Tak da nič se sekirat, to je samo dobro. Vsaj diagnozo imaš. user posted image user posted image

punce jaz in moje pišče iz avatarja vam vsem želiva lepe praznike. Jaz se jih noro veselim ampak samo zaradi hrane, ker verna glih nisem. Ampak za hren z jabolki se tud pokrižam če je treba.user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 506
21.3.2008 12:23:15   
sabsa
detece nič se sekirati zaradi laparaskopije. Jaz sem jo imela lani, pa ni nič hudega. V torek sem šla v bolnico, v četrtek že bila doma, še nekaj dni počivala in sem bila dobra. Sem potem tri mesece kasneje zanosila, a imela žal ss. Priznati moram, da je IVF postopek dosti bolj naporen. To čakanje, ali bo ali ne.

Nič user posted image .

Tudi jaz želim vsem lepe praznike.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 507
21.3.2008 12:43:12   
mbd0411
Detece,nič naj te ne bo strah laporoskopije.Tam ti lepo prešpikajo kar je treba,pregledajo še vse ostalo in potem vsaj veš,da je neki časa skrb za kako bolezen odveč,ker to pregledajo s kamero.
Tudi jaz sem jo imeli lani julija in so mi odstranili 2 veliki cisti.Tako me je bilo strah,ker o tem nisem vedela nič.Tudi teh punc tu še nisem poznala in z njimi nisem delila moje skrbi in strahove.user posted image Ti si na boljšem,zato glavo pokonci.
7 mesecev po laporo....sem zanosila naravno in zaenkrat je vse ok.Le slabo....user posted image mi je kar naprej.

Špelka12
,vsak od nas je malo veren,tudi če ne hodimo v cerkev ali ker ne molimo.Vsak veruje v nekaj...
Ti pa si le privošči veliko hrena z jajci in jabolki pa potico.user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 508
21.3.2008 13:12:33   
Detece
mbd0411 hvala za vzpodbudne besede. me pa ni kaj preveč strah, imam že eno težjo laparoskopsko operacijo, kjer so mi vzeli jajčnik in odtstranili 10x12 cm veliko cisto.
Me pa zanima kako je s tem špikanjem. predvidevam, da je to bolj nek operativen poseg, kjer si dan ali dva v bolnici in potem ni potrebno okrevanje ali pač?

hvala za odgovore!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 509
21.3.2008 13:16:36   
Detece
šele zdaj sem prebrala ostale odgovore, sem prvo samo zadnjegauser posted image .

Nimam ravno lepih spominov na laparoskopsko operacijo, ki je za mano in zato mogoče malo user posted image . Je pa res, da so me takrat več kot 3 ure pocali in reševali kar se je dalo..Če pa tole ni tako hudo potem pa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 510
21.3.2008 13:16:53   
sapi
detece smo skoraj vse že šle čez laparoskopijo in ni nič hudega ... mogoče ti pa sploh ne bo treba iti in boš že prej srečka nosečka ... sicer pa imaš po laparoskopiji spet nekaj več možnosti tako, da nič solzic ..

Jaz sem bila danes pri sestri Blanki in dobila kup inekcij, sem v dolgem postopku  ... se počutim kot bi prišla s šopinga user posted image  ... v nedeljo začnem s superfactom potem čez 14 dni imam prvi UZ  ... sedaj sem uradno drogerašica user posted image  uf ...

Vsem puncam voščim lepe praznike ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 511
21.3.2008 13:20:25   
Detece
Imamo med nami kakšno kandidatko, ki bi ji lahko za spremembo letos zajček prinesel user posted image ???

V vsakem primeru Vam želim prijetne in ne preveč site praznike.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 512
21.3.2008 13:48:17   
spelka12
o sapi a že? Super drogerašica. Čestitam za špike user posted image . A si jih boš sama dajala? Jest sem prve dve dala s takim strahom, da sem skoraj igle zlomilauser posted image , po 14 dneh je bla pa že mala malca.
Drži se, uspešno špikanje in veliko foliklov ti želim. Evo zdaj sta ti in detece naslednji na vrsti za aprilske mamice, pol pa še lara zanosi in smo večinoma vse nosečke user posted image .

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 513
21.3.2008 14:21:30   
sabsa
Sapi držim pesti, da se bo vse izšlo in boš konec aprila srečka nosečka.

Jaz sem danes 6. dan po et in bom novico izvedela enkrat do konca marca. Držite pesti, da ne dobim tečke user posted image . Ta vragec res grdo izgleda, naj nikar ne hodi k meni na obisk.

Počutim se ok. Zaenkrat še nič znakov, niti za  user posted image  niti za user posted image .

Vesele velikonočne praznike!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 514
21.3.2008 14:24:22   
spelka12
sabsa me tudi držimo pesti za tebe. Ti si še naša kandidatka za marčevsko mamico sej res user posted image user posted image .

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
21.3.2008 15:04:54   
Mijavček
Sabsa, tudi jaz močno stiskam pesti zate... še malo... pa bo!

Sapi, ti se pa lepo drogirej. Žalim ti, da ti špike čimbolj nalahko not padajo in da ti ne povzročajo kakšnih nadležnih stranskih učinkov. Sej boš vidla, res ni tak problem.

Detece, preberi poste zgoraj zate še enkrat al pa še 3x pa brž solzice obriši. vse bo še dobro!

Mbd kako se pa ti počutiš?  Meni je še kar slabo, ampak sem že pogruntala strategijo; zjutraj še preden dvignem glavo s povštra dva piškota, potem pa 10 mirovat potem pa počas počas vstat, pa stanovajne prezračit, pol pa na 1-2 ure skoz neki jest, pa večkrat na zrak, vsaj na teraso mal... pol pa še kar gre... samo vonj po čebuli me pa vedno v user posted image  spravi.

Špelka pa ti? gre?  Jaz bi se tud križala, če bi znala, ampak za hren z jajci,mmmmm.

Kje pa je lejla? Nosečke, a ve ste v službi? Meni so dali kar bolniško, pa se nič ne upiram.

Kaj pa naša lara? Na enga user posted image , pa naj ti kaj lepega prineseuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 516
21.3.2008 15:57:56   
sapi
spelka12 špikice mi bo dajal moj možek razen takrat, ko ga ne bo doma bom morala opraviti sama sicer pa sem imela danes praktični prikaz oz sem si morala probno špiko ob navodilih dati sama ... je kar šlo ... komaj čakam, da bomo detece, lara in jaz tudi med srečkami nosečkami ... kako pa si ti ... pa slabosti ... upam, da vse skupaj dobro prenašaš ...
saj Mijavček že ima strategijo proti slabostim ... sem si zapomnila in, ko bo čas preiskusim na sebi ... sploh ni problema mijavček jaz sem bolj tip, ki ima visok prag bolečine ... saj veš edino živčen si, če boš vse prav naredil vendar s prakso verjamem, da na koncu špike daješ kot profi ...
sabsa hvala za pestke tudi jaz jih močno stiskam za tebe ... veš, da je ne bo hudobnice jo na E uspešno odganjamo stran ...
mbd, lejla, lara kako ste ...

Lepe praznike še enkrat

sapi

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 517
21.3.2008 20:24:43   
lara light
Lepotičke moje,
upam, da ste fajn in da se veselite zajčkov in pirhovuser posted image
Vsem prelepe praznike in mojim nosečkam nič, prav nič slabostiuser posted image

Mijavček zlata, naj bo zajček ali štorklja, kajne punce, samo da se nam zgodi!
Rada vas imam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 518
21.3.2008 22:43:29   
spelka12
mijavček - hren z jajci? Recept prosim. Do nedelje ga rabim.
Meni je pa nehalo bit slabo, pa tud joške so se umirile, bolečine mislim. Trebuh je še napet ampak me pa ful boli, kot pri user posted image . Komaj čakam UZ, da vidim a je kaj notri a ni nič.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 519
22.3.2008 12:51:26   
Mijavček
Ojla,

Špelka, seveda je notri, kaj pa govoriš. Mne joške splohn niso bolele, sam mal večje so, pa bradavičke mal drugačne, drugač pa čist mehke, pa kokrat moram napisat, da so krči kot pred M čist običajni. Daj se zdej rajš s pirhi ubadej user posted image

Lej hren z jajci oz. po mojem okusu bolj jajca s hrenom;

Trdo kuhana jajčka (recimo za dve osebi 4 jajčka) oz. pirhe naribaš, potem pa daš notri nekaj velikih žlic hrena iz kozarca ali pa lahko tudi ta pravega naribaš, samo mene taprav preveč peče. Razmerje med obojim je čist po okusu.
malo posoliš, malo pokisaš, zmešaš in voila, jed je pripravljena. Zraven seveda paše kuhana šunka user posted image

Vsem en lep pozdravček!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 520
22.3.2008 14:19:09   
spelka12
Mijavček hvala za besede, sej sem se že pomirila.
Pa hvala za recept, ga bom jutri sprobala.

Drage moje vesele praznike vsem vam in vašim najbližnjim.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 521
22.3.2008 17:58:15   
mbd0411
user posted image SEM MAJHEN ZAJČEK S POLNO KOŠARO DOBROT IN POTUJEM NAOKROG.
TUDI VAS OBIŠČEM,NA TIHO POZVONIM IN VAM VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE
ŽELIM.user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 522
22.3.2008 19:34:22   
snežinka7
sapi držim pesti za konec aprila, da boš zagledala močan user posted image .
Vesele praznike!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 523
23.3.2008 15:26:50   
mbd0411
Sapi,Mijavček,Spelka12,Lara...

Upam,da se niste preveč najedle.Jaz bolj malo,saj zdaj poleg slabosti še bruham za vsako malenkost,ki mi pride mimo nosa.Grozno,pa še glava me kar naprej boli,včeraj me je še želodec...Adijo sem čisto.Potico še spravim v želodec,samo kaj ko me potem zgaga...To je pa višek.Upam,da ne bo še slabše,ker mi je energijo čisto pobralo.
Sapi tudi jaz držim aprila pesti (upam,da sem prav prebrala)
Špelka kako si mi?
Mijavček tvoja strategija proti slabosti,če bi mi vsaj malo olajšala bi bila presrečna. Pa pri meni to ne vžge.Joj pa še sama sebi sem v napoto.Tečna do amena.Mi je že moj sin rekel:"Mami,ti si pa tak tečna!" Priznam,da sem res.

Dovolj teženja!

Lepo jejte še zame in lepo preživite te praznike.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 524
23.3.2008 18:36:48   
sapi
snežinka7 tudi jaz upam, da se konec aprila izteče tako kot si želim ... pa ti sem zasledila, da si sedaj v IUI postopku naj se nama obema uresničijo sanje po bebiki ... upam, da lepo preživljaš praznike ...
mbd0411 ne vprašaj od teh praznikov se komaj premikam, čeprav se držim hrane, ki je predlagana za postopek IVF mi gre kar dobro čeprav se tudi od te lahko prenajedaš user posted image ... upam, da bodo tvoje slabosti čimprej minile ... vidim, da je kar hudo ... ja sem že dobila špikice in danes začnem s prvo, 7.4. pa me čaka prvi UZ potem pa naprej ...

Pozdravček punce pa, da bi se vreme zboljšalo čeprav na napovedi nimam veliko upanja ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.