mojani
|
dobro jutro! po dolgem času se vam tudi jaz zopet javljam! pri nas je kar pestro. *najprej zaradi tega, ker imamo pri ambrožu sum alergije na kravje mleko in se jaz striktno držim diete, ki je oh in sploh GROZNA (brez mleka in mlečnih izdelkov, brez vsakih napolitank, keksov, čokolad in brez bonbonov (razen 505), pa brez vseh kupljenih klobas, hrenovk, z doma pečenim kruhom, brez svinjine, pa jajc se totalno izogibam, in še in še... je imel namreč mali že v bolnici kri na blatu (kar orng) in se mu to kljub moji strogi dieti še vedno tu in tam ponovi. tak da sem glede svoje prehrane čisto paf. je pa zanimivo (in žalostno), da kljub temu kile ne grejo nič dol. sem še vedno na 62, kar je +6. *no in ker ma tako občutljivo črevesje, ga full muči pred (skoraj) vsakim kakanjem in prdkanjem. *pa kot da to še ni dovolj, nas dvakrat na dan še full krči matrajo. adijo pamet sicer pa vidim, da nekateri februarčki oz februarkice že imajo lep ritem spanja bravo za njih in njihove mamice. tako je treba. nam tudi ponoči gre vedno bolje. sicer vas redno berem ampak si nisem zapisala kako se reče tistim kapljicam proti krčem iz Austrije. Janey, mislim da jih vidva z jakcem uporabljata. čeprav praviš, da nč ne pomagajo, bi jaz vseeno še to probala. (imamo pa doma že koroške in sab simplex). evo, mali pikec se že spet napenja in stoka. al bo prdnil al bo pa kakal. bošček. pa zanima me tudi, kako se reče tistemu avstrijskemu nadomestku za naš ad3. ker te kapljice so več ko . ga še bolj muči po njih, kot ga je prej. sem vas nekaj brala, ko ste komentirale težo svojih dojenčkov. naj vam povem, da je danes naš star 6 tednov in 3 dni, pa tehta 3,400. tak da ve se za svoje kar ne sekirajte, ker jaz se tudi prepričujem, da se ne bom več. sedaj se mi pa v stroju pere blago, iz katerega si bom zašila ring sling in mei tai, za nosit otroka. me namreč res jezi, ker je ta april tako uscan in z ambrožem ne morema vozičkat no, lep pozdrav vsem in lubčkajte svoje pikece