|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
7.4.2008 21:56:30   
kapica
Afnica, nimam pojma kaj bi bilo to z prenosnikom, jaz nimam teh tezav. A sta ti mala dva kaj stikala po njem, pa mogoc kaj ustimala? Vse so otroci krivi, a neuser posted image .
freycha, eh, daj no, tvoj mogoce tebe glede, sam kaj ves na katero misliuser posted image user posted image user posted image . Hecam se, zareees.  Ce si prepircana da hoces shujsat, pol zdrzi, saj za sebe to pocnes,  al kako? Ce pa ves da ne bo slo, pa prekini, sam da ti ne bo pa zal za par dni in spet na novo... Mogoce mal prilagodi sadni dan, kak jogurt zraven pojej, al pa kaj, saj to se ne more poznat na koncnem rezultatu. Jaz sem to tud enkrat probala, nisem zdrzala do opoldneva...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
7.4.2008 21:58:22   
kapica
Freycha, po mojem te glava ne boli zadost, da bi se spravila spatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
7.4.2008 22:01:24   
madejka
Afnica kake gumbke pritiskaš, da je črno? Nisem čisto zastopla kaj si mislila. Pa sem mojmu prebrala pa je rekel: babe pa tehnikauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
7.4.2008 22:03:38   
Freycha
delam to zase, ker ni zdravo biti tak, kot sem sedaj...... moj verjetno tudi kdaj na kako pomisli.... kaj pa vem, saj to je nekako normalno, a ni? Ni hujšanje izključno zanj, je pa res, da se mi zdi, da si svojemu partnerju nekako dolžan, da si vsaj približno tak, kot si bil takrat, ko sta se spoznala. Full mi ni všeč gledati ženske, k so bile prej vedno namazane, pa zrihtane, pa z nekimi povprečnimi postavami, potem pa rodijo otroka, pa hodij naokoli nenamazane, z mastnimi lasmi, pa čisto zavaljene v nekih razvlečenih zaflekanih trenirkah...... Torej je to za dobrobit celotne familije. Da bom jaz lažje kaj našla za oblečt, da se bom v svoji koži boljše počutila, da bom zdrava in da bom dlje živela (kar bo Dita verjetno vesela), da bom mojemu dragemu (še bolj) seksi in da ne bo prevečkrat pomislil na kako drugo med tem, ko je z manouser posted image user posted image
Sicer pa je on z mano na shujšavalni, ker mora njega čisto isto skrbeti.....

Kar se pa diete tiče, je pa tak, da sem se že tako pregrešila in sem si naredila solato in skuhala zelenjavno juho, ker samo s sadjem pa res ne zdržim (pa še tako sem čisto hin od lakote). Mogoče potem kasneje, ko se bo želodec zmanjšal, sedaj pa še ne. V enem tednu sem shujšala za 1,4 kg. Kar je malo, ker sicer shujšajo ljudje (ki se res držijo 100% diete) do 3 kg v enem tednu. Ampak čez sebe ne morem, pa tudi rabim energijo za tamalo, pa ne tamala ne moj dragi ne rabita tečne mame/partnerke.......

uff sem se razpisalauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
7.4.2008 22:07:40   
kapica
Freycha, se cist strinjam z vsem napisanim. Da bi pa 3 kile v 1 tedneu zgubila, pa je verjetno nepotrebno. Kr pocasi naprej, kaj pa drugega.
O Madejka, si nazaj, sem mislila da je dragi gotov z popravljanjem kontrolk, pa zdaj na tebi kaj pregledujeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
7.4.2008 22:08:42   
kapica
Corfu, Anja, povejta kaj...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
7.4.2008 22:08:54   
madejka
Zdaj jeuser posted image
Grema forenzike gledatuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
7.4.2008 22:10:35   
Freycha
madejka kje pa so forenziki?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
7.4.2008 22:11:12   
madejka
Na najinem prenosnikuuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
7.4.2008 22:12:22   
kapica
Jaz pa sploh en vem kaj so to forenziki, kaksna serija la kaj...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
7.4.2008 22:12:55   
Freycha
aaaa ok, jaz pa full po programih iščem kje so user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
7.4.2008 22:13:27   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz pa sploh en vem kaj so to forenziki, kaksna serija la kaj...

kapica CSI. Poznaš?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
7.4.2008 22:14:08   
kapica
Evo, jaz koncujem, sem si nekaj pesmic dol potegnila, zdaj pa ne morem vec. Se ocke ze lepijo skupaj...

Pa ve tud nic kaj pametnega ne poveste, tako dauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
7.4.2008 22:15:11   
Freycha
sej jst grem tut.... grem knjigo brat, da mi bo toplo pri srčku med spanjem user posted image  sam da se ne zbudim mokra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
7.4.2008 22:15:20   
kapica

kapica CSI. Poznaš?

Ajaaa, poznam ja, nisem se nikol gledala, ampak poznamuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
7.4.2008 22:16:31   
kapica
sej jst grem tut.... grem knjigo brat, da mi bo toplo pri srčku med spanjem sam da se ne zbudim mokra

A to bos brala ono vroco knjigo a? Pa saj tvoj nima danes nocne, tako da...user posted image . Zbudi se kak se pac bosuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
7.4.2008 22:16:33   
Anonimen
poglej jh čvek...sam seks se omeni, pa se jim čist vtrgauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3992
7.4.2008 22:17:22   
kapica
Ja, Ulla, lej jo, tebe smo pogresale ve, daj se ti kaksno o seksu povej nouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
7.4.2008 22:19:00   
yudit
Ja dobr večer vidim da ste se , kar pravo razčvekaleuser posted image saj fajn da strani grejo naprej. Akaj zdaj bote šle spat ko jaz pridem user posted image . Nič tolk da se kaj oglasim in preberem,dans smo bili v MB pri zobozdravnikuuser posted image je že  mimo smo mal še po trgovinah hodli tak da smo si mal duška daliuser posted image ....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
7.4.2008 22:20:04   
yudit
OOOOO pa sem še jaz dobila tretjo zvedzicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
7.4.2008 22:22:19   
kapica
Bravo yudituser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
7.4.2008 22:24:40   
Anonimen

Ja, Ulla, lej jo, tebe smo pogresale ve, daj se ti kaksno o seksu povej nouser posted image .

kaj čem vam govort, zdej bi pa ja že mogle boljkotne vse vedetuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3997
7.4.2008 22:24:49   
yudit
Freycha a še lahk kdo drug bere tvoj blog al neuser posted image  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
7.4.2008 22:26:55   
yudit
Vi kar o sex pri nama sušauser posted image user posted image user posted image moj dela skoraj da cele dneve tak da bolj sma umirjena za enkratuser posted image bolj je šlov garsojericiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
7.4.2008 22:27:29   
kapica

Ja, Ulla, lej jo, tebe smo pogresale ve, daj se ti kaksno o seksu povej no .

kaj čem vam govort, zdej bi pa ja že mogle boljkotne vse vedet

O lej jo, se ob taki pozni uri je ona na heceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A nisi nic zaspanauser posted image ?

Jaz sem pa lacna..., ce katero zanimauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?