Freycha
|
delam to zase, ker ni zdravo biti tak, kot sem sedaj...... moj verjetno tudi kdaj na kako pomisli.... kaj pa vem, saj to je nekako normalno, a ni? Ni hujšanje izključno zanj, je pa res, da se mi zdi, da si svojemu partnerju nekako dolžan, da si vsaj približno tak, kot si bil takrat, ko sta se spoznala. Full mi ni všeč gledati ženske, k so bile prej vedno namazane, pa zrihtane, pa z nekimi povprečnimi postavami, potem pa rodijo otroka, pa hodij naokoli nenamazane, z mastnimi lasmi, pa čisto zavaljene v nekih razvlečenih zaflekanih trenirkah...... Torej je to za dobrobit celotne familije. Da bom jaz lažje kaj našla za oblečt, da se bom v svoji koži boljše počutila, da bom zdrava in da bom dlje živela (kar bo Dita verjetno vesela), da bom mojemu dragemu (še bolj) seksi in da ne bo prevečkrat pomislil na kako drugo med tem, ko je z mano Sicer pa je on z mano na shujšavalni, ker mora njega čisto isto skrbeti..... Kar se pa diete tiče, je pa tak, da sem se že tako pregrešila in sem si naredila solato in skuhala zelenjavno juho, ker samo s sadjem pa res ne zdržim (pa še tako sem čisto hin od lakote). Mogoče potem kasneje, ko se bo želodec zmanjšal, sedaj pa še ne. V enem tednu sem shujšala za 1,4 kg. Kar je malo, ker sicer shujšajo ljudje (ki se res držijo 100% diete) do 3 kg v enem tednu. Ampak čez sebe ne morem, pa tudi rabim energijo za tamalo, pa ne tamala ne moj dragi ne rabita tečne mame/partnerke....... uff sem se razpisala
|