Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:24:29
|
|
|
|
Freycha
|
potem ti je pa nemščina že čisto domača.... mater, jaz se pa tolk matram z njo...... mislim z učenjem a pa bosta gor tudi ostala? forever? madejka ti si vesoljc
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:25:02
|
|
|
|
madejka
|
Ne se hecat, me je strah vesoljcev
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:25:40
|
|
|
|
Freycha
|
zakaj? a te radi strašijo, al kaj?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:29:53
|
|
|
|
madejka
|
Zaenkrat še samo v filmih Uha me boli... kaj naj nardim Aja sem še nekaj misla vprašat: ima katera mogoče električno pumpico za posodit??? Je sestrična od dragega rodila 2 meseca prezgodaj pa bi rabla... na ročno noč ne spravi ven
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:33:51
|
|
|
|
kapica
|
Freycha,ostala bova vsaj se 5 let. Nemscina pa je , recimo da 80% tekoca, zal ne 100%,ker nisva sla nikol v kak tecaj. Madejka, zakaj te je strah necesa, kar ni?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:34:52
|
|
|
|
madejka
|
Kapica če bi vedla Zarad filmov ala Signs ipd.
< Sporočilo je popravil madejka -- 7.4.2008 21:35:28 >
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:35:14
|
|
|
|
kapica
|
Madejka, zal ne morem pomaga, nimam elektricne pumpice... Kaj je pa za usesom, pa ne vem. A ti je kdo kaj grdega povedal ?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:36:30
|
|
|
|
madejka
|
Ehh, zgleda bom namesto malega jaz kasirala vneta ušesa Saj ne vem kerega smajlija pripopat
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:36:35
|
|
|
|
kapica
|
Joj, punce, jaz sem si odprla novo vrecko cipsa. Dajte me nagnat spat no .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:37:10
|
|
|
|
madejka
|
kapica kaj boš tak zgodaj hodla spat
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:37:56
|
|
|
|
kapica
|
Kapica če bi vedla Zarad filmov ala Signs ipd. Madejka, ja, zato pa tolk manj seksate, ce pa mate cas za take filme . Heeecam se, saj se spomnim da si napisala, da sta pridna .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:38:56
|
|
|
|
kapica
|
Ehh, zgleda bom namesto malega jaz kasirala vneta ušesa Saj ne vem kerega smajlija pripopat Onega ko se smili sam sebi .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:39:18
|
|
|
|
madejka
|
Freycha ki si se pa ti zgubla zdaj Kapica ja itak, veš da se bojim, da bo kaki vesoljc iz hlač pogledal
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:40:30
|
|
|
|
madejka
|
Maš srečo da si tak daleč, da te ne za uhe zdaj
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:42:12
|
|
|
|
kapica
|
Kapica ja itak, veš da se bojim, da bo kaki vesoljc iz hlač pogledal Verjetno zdaj kontrolke pise, al kaj, da mas cas tu sedet .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:43:22
|
|
|
|
kapica
|
Maš srečo da si tak daleč, da te ne za uhe zdaj Thja vidis, vse ima svoje prednosti . Freycha verjetno blog pise, ce je niso vesoljci odnesli .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:44:31
|
|
|
|
Freycha
|
ma na facebooku sem igrala eno igrico, pa sem čist not padla pumice žal nimam vesoljcem mi nismo zanimivi raje seksaj kot da gledaš take bedaste filme kapica ti kar jej, morš jest za dva jaz dajem odpoved sadnim dnem... kaj si ti ja nor..... lačna sem že cel dan ko svinja, pa še glava me zaradi lakote boli
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:44:34
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Ko bosta od Afnice dvojčka maraton laufala po Sloveniji bomo pa mi skobacali mogoče Sej sem res hvaležna, da je tako kot je, ampak a veste, da jaz nimam več dojenčkov. Imam dva razbojnika in malo prehitro je šlo vse skupaj. Zato se ne sekirat, eni prej drugi kasneje. Kaj pa moja pupa, ki ima komaj 7kg. Imamo nečakinjo rojeno februarja, pa smo se hecali, da bo kmalu ona začela Lani cunje nosit in ne Lana njej. Čez 5 let se ne bo nobenemu videlo kdaj je shodil. Pa tudi na diplomi ne bo pisalo. Srečanje v četrtek...mi bomo sam pedipedke razdelili in bomo šli, saj moja dva ne zdržita v vozičku pri miru. Njima se mora skoz nekaj dogajat. Razen, če je tam kak kotiček, kjer so lahko na tleh. Sanek...upam, da bo tvoja mami čimprej okrevala. Madejka...jaz tudi na ročno od začetka nisem nič ven spravla- sem morala se na roke borit za kapljice. Kasneje, ko je pa to steklo in je bilo več mleka, je pa tudi na pumpico šlo. Električne imajo pa na oddelku za nedonošenčke- za mamice v času bivanja-ampak jaz jih nisem uporabljala.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:45:06
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Maš srečo da si tak daleč, da te ne za uhe zdaj Thja vidis, vse ima svoje prednosti . Freycha verjetno blog pise, ce je niso vesoljci odnesli . blog že napisan.... lahko daš kak komentar
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:47:58
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Kapica ja itak, veš da se bojim, da bo kaki vesoljc iz hlač pogledal Verjetno zdaj kontrolke pise, al kaj, da mas cas tu sedet . ne, jih pa popravlja Afnica hvala za info.!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:48:34
|
|
|
|
kapica
|
Freycha, kaksno fajn porocilo si napisala, se vidi, da imas glavobol . Saj zato pa pravijo, da je treba za lepoto potrpet... Jooj, pa ves da ne berem blogov, nasploh, nimam casa za to, drugace bi rade volje kaj komentirala . Si sigurno o svojem seksu danes pisala . Afnica, tud jaz tako pravim, cez 5 let ne bo vec vazno, kdaj je kdo shodil.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:50:04
|
|
|
|
Afnica
|
freycha...zaradi sadnih dni, meni ne ustreza ta dieta. Pa še vsak 4. dan je. Vem kako ti je. Idi raje spat, da ne boš mislila na to. Jaz sem sedaj že 3. dan na beljakovinski in se tudi že tresem od pomanjkanja sladkorja. Baja* se jaz ustavim v četrtek v Bistrici ali prideš v Mb na srečanje?...sej bi te vzela zraven, pa nimam placa v avtu. Tiste, ki imate prenosnike...a veste zakaj monitor crkuje? kr crne...pol pa moram stisnit tisti gumbek, ki zazna, da je zaprt in spet posveti, ampak čez par sekund spet crkne. In pol pišem, pa pritiskam vmes kot nora. Pomaga tudi, če ga uspavam, ampak potem mi gre povezava in vse...ampak dokler vse nazaj naštimam mi spet crkne.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:51:56
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Freycha, kaksno fajn porocilo si napisala, se vidi, da imas glavobol . Saj zato pa pravijo, da je treba za lepoto potrpet... Jooj, pa ves da ne berem blogov, nasploh, nimam casa za to, drugace bi rade volje kaj komentirala . Si sigurno o svojem seksu danes pisala . ne ne... sem pisala o tem, kak je bilo fajn na Krvavcu, pa full fotk sem spet gor nalimala ma veš kaj, tako trpljenje... sej mojmu se še vedno dvigne ob pogledu name.... hudič naj vzame potem tako lepoto, da moram tolk trpet, da sem lačna in da me boli glava
< Sporočilo je popravil Freycha -- 7.4.2008 21:52:09 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:53:50
|
|
|
|
Freycha
|
afnica sanja se mi ne... samo mogoče je kak "kabel" precvikan in zgubi kontakt al kva.... ne vem, pojma nimam
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:54:22
|
|
|
|
Freycha
|
porka flek... sem rekla, da grem v posteljo, da bom knjigo brala, pa še kar tu visim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?