|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
7.4.2008 12:45:44   
Freycha
rumba jaz tudi računam na to, da se bo Dita rada zaigrala, midva pa hop v akcijouser posted image

no, namesto da bi bila sedaj akcija, se je šel moj tuširat. Kot zanalašč se bo pa tamal zbudila tisto sekundo, ko bo ata na mamo zlezeluser posted image user posted image user posted image user posted image  sem prepričana v to!

mater, končno mi je uspelo blog napisati... sem ga skupaj pacala celo dopoldne.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
7.4.2008 13:12:54   
kapica
Freycha, sem se prav nasmejalauser posted image . Pol pa Diti hitro kaksno igraco v posteljo vrect, pa lahko ata nazaj na mamo greuser posted image user posted image user posted image .
Glede julija, pa bomo videliuser posted image .

Rumba, dobri ste ni kaj, in men se tud lepo zdi, ko se znajo ze skupaj igrati. Jah, kje se mene to caka, no saj, cez 5 let bo vse mimouser posted image . kaksni bomo pa mi do takrat, pa , kdo veuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
7.4.2008 13:50:15   
Freycha
otrok spal do malo prej user posted image  na oknih nobenih obiskovalcev user posted image  ata uspešno zlezel na mamo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

zdej gremo pa na sprehod

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
7.4.2008 13:58:11   
pupi
Zakaj mene pa Afnico, vse ignorirate in ne povete kdaj bomo imele ČVEKuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
7.4.2008 14:32:38   
corfu
pupi, jaz bi kaj odgovorila, ampak ne pridem v poštevuser posted image

Kapica, Manca ima obute čevlje številko 18.

Uživaj življenje...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
7.4.2008 14:33:46   
corfu
Punce, kaj ve mislite, da me ki imamo več otrok in so že starejši pa ne sexamo...hja, še več...ne Rumbauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
7.4.2008 15:12:20   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Zakaj mene pa Afnico, vse ignorirate in ne povete kdaj bomo imele ČVEKuser posted image

verjetno zato, ker je Sanekova rekla, da bo organizirala, pa smo nekako njo čakale, ampak ona ima danes pač tak dan, ker gre mama na operacijo oz. jo je že imela, pa ti še ni odgovorila.

Dobimo se v četrtek, 10.4. ob 11h v Mariboru, lokacija bo pa odvisna od vremena. Verjetno bo prišel v poštev Europark (zgoraj je v kotu slaščičarna, ki je navadno bolj kot ne prazna in je dovolj placa za vse vozičkarice). Druga možnost je pa tudi v Koloseju.... predlogi prosim!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
7.4.2008 15:13:49   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce, kaj ve mislite, da me ki imamo več otrok in so že starejši pa ne sexamo...hja, še več...ne Rumbauser posted image

ko boš napisala (enako velja za Rumbo), da sta vajina dedca kaj več doma, bomo pa tut temu verjele user posted image user posted image user posted image

user posted image hec hec....user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
7.4.2008 15:16:29   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ko boš napisala (enako velja za Rumbo), da sta vajina dedca kaj več doma, bomo pa tut temu verjele user posted image user posted image user posted image

user posted image hec hec....user posted image

Temu se pa reče aktivno preživljanje skupnega časa.user posted image user posted image user posted image
Ni toliko važna kvantiteta, pač pa kvaliteta.user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
7.4.2008 15:20:37   
Freycha
ne ne ne.... ne dam se prepričatiuser posted image . Corfu trdi, da še več seksate user posted image user posted image user posted image  torej govori o kvantiteti. Se pa strinjam, da sčasoma iz kvantitete preide v kvaliteto.... in prav je tako user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
7.4.2008 15:23:17   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

verjetno zato, ker je Sanekova rekla, da bo organizirala, pa smo nekako njo čakale, ampak ona ima danes pač tak dan, ker gre mama na operacijo oz. jo je že imela, pa ti še ni odgovorila.

Dobimo se v četrtek, 10.4. ob 11h v Mariboru, lokacija bo pa odvisna od vremena. Verjetno bo prišel v poštev Europark (zgoraj je v kotu slaščičarna, ki je navadno bolj kot ne prazna in je dovolj placa za vse vozičkarice). Druga možnost je pa tudi v Koloseju.... predlogi prosim!

o super, končno. Lokacija je meni kar v redu.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
7.4.2008 15:31:35   
corfu
Res da se z možem bolj malo vidiva, si pa takrat toliko bolj želiva user posted image  in kvalitetno in pestro izpeljeva user posted image .

Faca je bil včeraj Aljaž...sem šla pod tuš in kar naenkrat ko sem bila že gola uleti v kopalnico, lulat,  nekaj časa me gleda nato pa pravi, kaj delaš mami? ja, tuširat se grem. A: zakaj? Si umazana? Ja. A: a tam dol k maš črno?user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
7.4.2008 15:34:23   
corfu
user posted image

Še ena...punčkastauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
7.4.2008 16:12:40   
Freycha
a jo imaš ti vedno tako lepo za doma oblečeno, al kaj? Dita je navadno kar v bodiju in žabicahuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
7.4.2008 16:24:23   
corfu
user posted image

A, takole si mislilauser posted image

Ja, večinoma jo kar zrihtam, sicer ne pretiravam, gledam, da se udobno in varno počutiuser posted image , je pa res, da me je izučilo, ko sem Aljaž vedno oblačila v trenirke, sicer zelo lušne, za vrtec in za doma, hlače, kavbojke, lanene hlače, žametke, sem pa spravljala, ker jih je bilo kao škoda, no na koncu so seveda pristale v vreči, ker so seveda premajhne, zdaj je tega konec!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
7.4.2008 16:39:17   
Ajvy
Madona...se klelele od user posted image  pogovarjate..drugim lušte delasteuser posted image user posted image

Corfu...Manca je tak cortkana...kako mij e super, ko je tak zrihtana..zgledajo že tak majn doječkasti..a ni res..sem jo zadnjič napravla v eni žametke, majčko, pa pulovrček s kapuco....majhen človeček- nič več dojenček...ah ja, kako hitro gre čas.....
Aljaž user posted image user posted image user posted image user posted image  a tole nas še čaka??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
7.4.2008 16:43:12   
Freycha
hmmmm jaz pa za sedaj (torej konfekcijska številka) 74 sploh nimam nič kaj takega "lepega". Bolj trenirke in bodije itd.... ok, kako majčko, da skombiniram s kavbojkami že, kaj takega punčkastega pa sploh ne..... sem pa že začela kupovati 80, je pa tut bolj punčkasto in spada pod kategorijo "za na lepše", samo bomo v tem času tut full naokoli hodili, pa se bo vse ponucalo user posted image user posted image

Aljaž je pa res ustrelil user posted image user posted image user posted image  česa se vsega ne spomnijouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
7.4.2008 16:49:37   
Ajvy
Freycha...sej jst tudi nimam. sem kupovala zgolj le žabice in body-je, ta lepe stvari smo podedovali.....itak je pa ves čas v žabicah...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
7.4.2008 17:07:12   
Ajvy
Če je nisem danes že ene 8-krat previla, je še nisem niti enkrat...a so imel vaši tudi tako pospešeno prebavo, ko so jim zobki ven lezli.....še dobr da mam kul plenice, da ne gre nič ven, razen če je količinsko prevečuser posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
7.4.2008 17:09:43   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Če je nisem danes že ene 8-krat previla, je še nisem niti enkrat...a so imel vaši tudi tako pospešeno prebavo, ko so jim zobki ven lezli.....še dobr da mam kul plenice, da ne gre nič ven, razen če je količinsko prevečuser posted image user posted image

Danes je bila pokakana 4xuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
7.4.2008 17:12:26   
pupi
So sori Freycha sem zdaj vidla, da si mi vse napisalauser posted image . Tak da JA mi se vsi trije prijavljamo na piknik, moj še ne ve da gre , pa vseenouser posted image . Pa v četrtek se za kafe tudi prijavljama, samo midve z Najo!!

Sakekova držim pesti za mamo, pa verjemi da bo vse OK!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
7.4.2008 17:15:33   
pupi

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Danes je bila pokakana 4xuser posted image

Kaj je kaj v zraku danes, naša danes tudi serje, ko zmešana. user posted image  Drugače pa v eno zaprtauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
7.4.2008 17:18:08   
julij
Kak cuker je Manca!user posted image

Jaz sem pa ravno danes gledala slikice od ene male pupe od prijateljice in je mala ful dostikrat oblečena v kiklice in oblekice. Pa mi je bilo ful lepo. Ana je pa samo enkrat oblekla oblekco, pa še to samo, da sem jo slikala.user posted image  
Mojemu je pa naša najlepša, ko je v trenerki.user posted image  Se mu še zdaj vidi, da si je ful želel fantka, seveda pa tega noče priznat. Čeprav zdaj pravi, da je ne menja za 10 pubecov. Ko jo sam oblači, je mala oblečena kot fantek, moj pa pravi, da je malecka športnik po duši (kot ati) in da ji volančki in oblekce ne pašejo...

Freycha, lep dan si imela danes, a?user posted image  Glavobol te je minil?

Še sem nekaj hotela napisat, pa sem pozabila...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
7.4.2008 17:23:14   
julij
Glede piknika morem povedat, da se je še moj dragi začel zanj zanimat.user posted image  Ker sem skozi lapala, da bom sama šla, mi je zadnjič rekel, da bo pa ja on tudi šel zraven. Tak, da Freycha, če še ni prepozno, bomo mi tudi trije.user posted image  Bomo pa tudi mi verjetno malo utrujeni, ker gremo en dan prej na poroko, ampak bomo že zdržali.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
7.4.2008 17:46:14   
SANEK1
Dober dan...
Punce hvala za pesti in lepe željeuser posted image user posted image user posted image
Je pomagalo, sicer še ne vemo kaj dosti, le kaj je najpomembneje, da je mama prestala operacijo in da je vse ok.user posted image
Kaj več pa jutri, ko bomo govorili z zdravnikom. Je pa operacija trajala ful dolgo, ata je šele zdaj prišel iz bolnice.user posted image

Freycha, hvala ker si prevzela moje delo. user posted image user posted image user posted image
Se vem kaj si misliš, samo lapa naredi pa ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?