Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 12:45:44
|
|
|
|
Freycha
|
rumba jaz tudi računam na to, da se bo Dita rada zaigrala, midva pa hop v akcijo no, namesto da bi bila sedaj akcija, se je šel moj tuširat. Kot zanalašč se bo pa tamal zbudila tisto sekundo, ko bo ata na mamo zlezel sem prepričana v to! mater, končno mi je uspelo blog napisati... sem ga skupaj pacala celo dopoldne.....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 13:12:54
|
|
|
|
kapica
|
Freycha, sem se prav nasmejala . Pol pa Diti hitro kaksno igraco v posteljo vrect, pa lahko ata nazaj na mamo gre . Glede julija, pa bomo videli . Rumba, dobri ste ni kaj, in men se tud lepo zdi, ko se znajo ze skupaj igrati. Jah, kje se mene to caka, no saj, cez 5 let bo vse mimo . kaksni bomo pa mi do takrat, pa , kdo ve .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 13:50:15
|
|
|
|
Freycha
|
otrok spal do malo prej na oknih nobenih obiskovalcev ata uspešno zlezel na mamo zdej gremo pa na sprehod
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 13:58:11
|
|
|
|
pupi
|
Zakaj mene pa Afnico, vse ignorirate in ne povete kdaj bomo imele ČVEK
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 14:32:38
|
|
|
|
corfu
|
pupi, jaz bi kaj odgovorila, ampak ne pridem v poštev Kapica, Manca ima obute čevlje številko 18.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 14:33:46
|
|
|
|
corfu
|
Punce, kaj ve mislite, da me ki imamo več otrok in so že starejši pa ne sexamo...hja, še več...ne Rumba
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 15:12:20
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Zakaj mene pa Afnico, vse ignorirate in ne povete kdaj bomo imele ČVEK verjetno zato, ker je Sanekova rekla, da bo organizirala, pa smo nekako njo čakale, ampak ona ima danes pač tak dan, ker gre mama na operacijo oz. jo je že imela, pa ti še ni odgovorila. Dobimo se v četrtek, 10.4. ob 11h v Mariboru, lokacija bo pa odvisna od vremena. Verjetno bo prišel v poštev Europark (zgoraj je v kotu slaščičarna, ki je navadno bolj kot ne prazna in je dovolj placa za vse vozičkarice). Druga možnost je pa tudi v Koloseju.... predlogi prosim!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 15:13:49
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Punce, kaj ve mislite, da me ki imamo več otrok in so že starejši pa ne sexamo...hja, še več...ne Rumba ko boš napisala (enako velja za Rumbo), da sta vajina dedca kaj več doma, bomo pa tut temu verjele hec hec....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 15:16:29
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: corfu Punce, kaj ve mislite, da me ki imamo več otrok in so že starejši pa ne sexamo...hja, še več...ne Rumba ko boš napisala (enako velja za Rumbo), da sta vajina dedca kaj več doma, bomo pa tut temu verjele hec hec.... Temu se pa reče aktivno preživljanje skupnega časa. Ni toliko važna kvantiteta, pač pa kvaliteta.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 15:20:37
|
|
|
|
Freycha
|
ne ne ne.... ne dam se prepričati . Corfu trdi, da še več seksate torej govori o kvantiteti. Se pa strinjam, da sčasoma iz kvantitete preide v kvaliteto.... in prav je tako
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 15:23:17
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: pupi Zakaj mene pa Afnico, vse ignorirate in ne povete kdaj bomo imele ČVEK verjetno zato, ker je Sanekova rekla, da bo organizirala, pa smo nekako njo čakale, ampak ona ima danes pač tak dan, ker gre mama na operacijo oz. jo je že imela, pa ti še ni odgovorila. Dobimo se v četrtek, 10.4. ob 11h v Mariboru, lokacija bo pa odvisna od vremena. Verjetno bo prišel v poštev Europark (zgoraj je v kotu slaščičarna, ki je navadno bolj kot ne prazna in je dovolj placa za vse vozičkarice). Druga možnost je pa tudi v Koloseju.... predlogi prosim! o super, končno. Lokacija je meni kar v redu.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 15:31:35
|
|
|
|
corfu
|
Res da se z možem bolj malo vidiva, si pa takrat toliko bolj želiva in kvalitetno in pestro izpeljeva . Faca je bil včeraj Aljaž...sem šla pod tuš in kar naenkrat ko sem bila že gola uleti v kopalnico, lulat, nekaj časa me gleda nato pa pravi, kaj delaš mami? ja, tuširat se grem. A: zakaj? Si umazana? Ja. A: a tam dol k maš črno?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 15:34:23
|
|
|
|
corfu
|
Še ena...punčkasta
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 16:12:40
|
|
|
|
Freycha
|
a jo imaš ti vedno tako lepo za doma oblečeno, al kaj? Dita je navadno kar v bodiju in žabicah
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 16:24:23
|
|
|
|
corfu
|
A, takole si mislila Ja, večinoma jo kar zrihtam, sicer ne pretiravam, gledam, da se udobno in varno počuti , je pa res, da me je izučilo, ko sem Aljaž vedno oblačila v trenirke, sicer zelo lušne, za vrtec in za doma, hlače, kavbojke, lanene hlače, žametke, sem pa spravljala, ker jih je bilo kao škoda, no na koncu so seveda pristale v vreči, ker so seveda premajhne, zdaj je tega konec!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 16:39:17
|
|
|
|
Ajvy
|
Madona...se klelele od pogovarjate..drugim lušte delaste Corfu...Manca je tak cortkana...kako mij e super, ko je tak zrihtana..zgledajo že tak majn doječkasti..a ni res..sem jo zadnjič napravla v eni žametke, majčko, pa pulovrček s kapuco....majhen človeček- nič več dojenček...ah ja, kako hitro gre čas..... Aljaž a tole nas še čaka??
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 16:43:12
|
|
|
|
Freycha
|
hmmmm jaz pa za sedaj (torej konfekcijska številka) 74 sploh nimam nič kaj takega "lepega". Bolj trenirke in bodije itd.... ok, kako majčko, da skombiniram s kavbojkami že, kaj takega punčkastega pa sploh ne..... sem pa že začela kupovati 80, je pa tut bolj punčkasto in spada pod kategorijo "za na lepše", samo bomo v tem času tut full naokoli hodili, pa se bo vse ponucalo Aljaž je pa res ustrelil česa se vsega ne spomnijo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 16:49:37
|
|
|
|
Ajvy
|
Freycha...sej jst tudi nimam. sem kupovala zgolj le žabice in body-je, ta lepe stvari smo podedovali.....itak je pa ves čas v žabicah...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 17:07:12
|
|
|
|
Ajvy
|
Če je nisem danes že ene 8-krat previla, je še nisem niti enkrat...a so imel vaši tudi tako pospešeno prebavo, ko so jim zobki ven lezli.....še dobr da mam kul plenice, da ne gre nič ven, razen če je količinsko preveč
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 17:09:43
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Če je nisem danes že ene 8-krat previla, je še nisem niti enkrat...a so imel vaši tudi tako pospešeno prebavo, ko so jim zobki ven lezli.....še dobr da mam kul plenice, da ne gre nič ven, razen če je količinsko preveč Danes je bila pokakana 4x
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 17:12:26
|
|
|
|
pupi
|
So sori Freycha sem zdaj vidla, da si mi vse napisala . Tak da JA mi se vsi trije prijavljamo na piknik, moj še ne ve da gre , pa vseeno . Pa v četrtek se za kafe tudi prijavljama, samo midve z Najo!! Sakekova držim pesti za mamo, pa verjemi da bo vse OK!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 17:15:33
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Če je nisem danes že ene 8-krat previla, je še nisem niti enkrat...a so imel vaši tudi tako pospešeno prebavo, ko so jim zobki ven lezli.....še dobr da mam kul plenice, da ne gre nič ven, razen če je količinsko preveč Danes je bila pokakana 4x Kaj je kaj v zraku danes, naša danes tudi serje, ko zmešana. Drugače pa v eno zaprta
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 17:18:08
|
|
|
|
julij
|
Kak cuker je Manca! Jaz sem pa ravno danes gledala slikice od ene male pupe od prijateljice in je mala ful dostikrat oblečena v kiklice in oblekice. Pa mi je bilo ful lepo. Ana je pa samo enkrat oblekla oblekco, pa še to samo, da sem jo slikala. Mojemu je pa naša najlepša, ko je v trenerki. Se mu še zdaj vidi, da si je ful želel fantka, seveda pa tega noče priznat. Čeprav zdaj pravi, da je ne menja za 10 pubecov. Ko jo sam oblači, je mala oblečena kot fantek, moj pa pravi, da je malecka športnik po duši (kot ati) in da ji volančki in oblekce ne pašejo... Freycha, lep dan si imela danes, a? Glavobol te je minil? Še sem nekaj hotela napisat, pa sem pozabila...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 17:23:14
|
|
|
|
julij
|
Glede piknika morem povedat, da se je še moj dragi začel zanj zanimat. Ker sem skozi lapala, da bom sama šla, mi je zadnjič rekel, da bo pa ja on tudi šel zraven. Tak, da Freycha, če še ni prepozno, bomo mi tudi trije. Bomo pa tudi mi verjetno malo utrujeni, ker gremo en dan prej na poroko, ampak bomo že zdržali.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 17:46:14
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan... Punce hvala za pesti in lepe želje Je pomagalo, sicer še ne vemo kaj dosti, le kaj je najpomembneje, da je mama prestala operacijo in da je vse ok. Kaj več pa jutri, ko bomo govorili z zdravnikom. Je pa operacija trajala ful dolgo, ata je šele zdaj prišel iz bolnice. Freycha, hvala ker si prevzela moje delo. Se vem kaj si misliš, samo lapa naredi pa nič
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?