Sunny Morning
|
Dan. Naša Neja je spet ful pridno spala...od 21.30 do 6.30, potem pa še do 9.30. Niti na kraj pameti mi ne pride, da bi se pritoževala nad mojo piško. Res je pridna. Sva pa hotli danes v mesto na upravno enoto, pa tako piha in pada dež, da sva obsojeni na 75m2. Mi kar manjka, če ne greva ven. Včeraj sem jo z vozičkom rinla med vinograde. Včasih sem v klanc komaj sama zlezla, zdaj sem pa kar pičila z vozičkom. Vidim, da nisem čisto izven forme. mami. Imamo pa vsi neke hudo zaposlene , ki kar veliko potujejo in zato še enkrat za vse januarske mamice. Midve bova tudi maja en teden sami, ker gre oči na Karibe...medve pa doma. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 sunny,jaz vzamem prevreto vodo v termovki,da lahko pripravim flaško. Super ideja, sem že sama pomislila nato, samo moram kupit kakšno manjšo termovko, ker je 7,5 dcl malo preveč, če je pa manjša količina vode se pa kar hitro shladi. Klemen , da si bil tako priden pri zdravniku. Saj pravim, da so naši januarčki sami dobrovoljni otroci. Alfabeta mi bomo šli tudi junija na morje na Cres, ker je trajekt rabimo cca 4 ure...Neja gre tudi z nami. IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Jonas pa vztraja pri svojem prstu. Neja si tudi tlači cele pesti v usta in največkrat je takrat lačna, pa ji dam flašo. Drugače ji jih pa kar ven dajem in ji dudo dam v usta. Včasih ji tudi malo pustim, da uživa z njimi, ampak ne prevečkrat. IZVIRNO SPOROČILO: vaney grem preverit vreme, da vidim, če gremo lahko na kavo h kolegici (sem že predolgo doma). Toliko nasvetov glede hrane ste mi dale, da me zdaj pa res ne bo nič več doma. Samo še osebno naredimo, potem sva pa itak z že dogovorjena, da bova šli kdaj z Nejo za njim v Zagreb. Bova šli malo v ZOO pogledat (bolj jaz kot ona). Mi bomo Neji tudi odprli račun, ker je dobila en kup denarja od žlahte in to kar oreng zneske, tako da se z mojim hecava, da ima več denarja kot midva. Ji bomo pa mesečno gor dajali 50€. Koliko denarja bodo imeli ti otroci.